Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2011, 05:46 AM   #20 (permalink)
yasal06
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

merhabalar kosovalı, birşeye odaklanmak çok kuvvetlidir. sürekli aynı şeylere odaklanıp aynı korkularla yaşarsan gerçekleştirirsin. eğitim bilimlerinde kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey vardır, sürekli bana nazar değecek dersen değer.. ya da atalarımızın dediği gibi bir insana kırk gün deli dersen sonunda deli olur. hadi bir de olaya tersinden bakalım ve tam tersine odaklanalım.. senden rica etsem hayattaki veya hayatındaki güzel şükredebileceğin memnun olduğun şeylerin bir listesini çıkarabilir misin? hayatındaki güzel şeylere odaklanmaya çalış bu aralar çünkü kafan gerçekten çok karışmış:) biraz sakinleş forumdaki bölümlerimizi incele, başka güzel yazılar oku kendini olumluya götürecek etkinliklerde bulun. telkinler seni biraz daha rahatlatacaktır fakat şöyle mi olur kaç gün sürer diye düşünme, değişim süreci kişiden kişiye göre değişir.. ben 6 ay aksatmadan dinledim mesela ve farklı şeylerle de destekledim. sakin ol sadece ve hayatı yakasından tutup çekiştirmek yerine rahat bırak:) emin ol kendini daha iyi hissedeceksin..

bir de yine neçizane bir tavsiye bugünden sonra kendine söz ver ve olumlu güzel şeyler düşünmeye ve güzel şeylerden bahsetmeye çalış.. şükrettiğin zaman, bakış açını olumluya çevirdiğin zaman hayatın çok daha güzel bir hal alır diye düşünüyorum..

kendine iyi bak, sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla