Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Asperger Sendromu hakkında detaylı bilgi sahibi değilim. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu teşhisi doktorun sana hangi özelliğinden dolayı koyduğunu belirtirsen sevinirim. Böylece ben ve diğer arkadaşlarımızda belki daha rahat yardımcı olabiliriz. Tabii ki işin içine hastalık girdiği zaman ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-08-2011, 07:49 PM   #11 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Merhabalar,

Asperger Sendromu hakkında detaylı bilgi sahibi değilim. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu teşhisi doktorun sana hangi özelliğinden dolayı koyduğunu belirtirsen sevinirim. Böylece ben ve diğer arkadaşlarımızda belki daha rahat yardımcı olabiliriz.

Tabii ki işin içine hastalık girdiği zaman bizler çok fazla müdahale etmekten yana değiliz. Çünkü telkinler tedavi amaçlı değil davranış değişikliği amacıyla hazırlanırlar. Sen zaten konuyla ilgili bir doktorla görüşmüşsün. Ancak bu doktorlar teşhisleri Amerika'daki bir Psikiyatri Kurumu'nun çıkardığı yayınlara göre koyuyorlar diye biliyorum. Oraya da abuk subuk her şeyi ekliyorlar. Nedenini hala çözebilmiş değilim açıkçası ve özellikle psikolojik konularda bu kadar kolay teşhis konulmasına karşı olduğumu belirtmek istiyorum. Senin durumunu bilmiyorum ama biz desteklemeye çalışırız seni elbette.

Şimdi anlattıklarından yola çıkarak biraz konuşalım seninle. :)

İnsanlarla iletişim kurmakta sorun yaşıyorsun. Bazen kendini çok iyi hissediyorsun bazen de ezik olduğunu düşünüyorsun. :) Sebebini hiç düşündün mü peki?

Mutlaka düşünmüş olmalısın. Aslına bakarsan cevap yazdıklarının arasında gizli... Cevabı sona saklıyorum. Göremediysen biraz düşün bakalım. Ben de o arada sana biraz telkinler hakkında bilgi vereyim.

Rehber bölümünü incelemeni mutlaka öneriyorum. Çünkü eminim tüm sorularının yanıtına ulaşacaksın. Telkinlere ilk başlayan herkese öncelikle Ego Güven Güçlendirici ve Suçluluk telkinlerini dinlemelerini öneriyoruz. Sana da bu iki telkinle başlamanı öneririm. Ardından mutluluk, sosyal fobi ve sosyallik artırıcı telkinleri listene ekleyebilirsin.

O şarkıyı neden eklediğini de merak ediyorum bu arada... Sözleri dinleyemedim ve içimi sıktı o şarkı... Tamamını dinlemeye dayanamadım. Kendini suçlu hissettiğin herhangi bir konu mu var? Şarkının sözleri baştan sona bir suçluluğu, pişmanlığı, asla aşılamayacak bir sorunu anlatıyor. Biz üyelerimize aynı zamanda dinledikleri şarkıların sözlerine de dikkat etmelerini öneriyoruz. Çünkü telkinleri sürekli dinlediğinde nasıl orada söylenenler bir süre sonra inanç kalıbın haline geliyorsa o dinlediğin şarkılar da o şekilde etkiler yaratıyor bilinçaltında... Bu konuya dikkat etmeni ve bu kadar olumsuz içerikli şarkılar dinlemeyi kesinlikle bırakmanı öneririm.

Sonra sana konulan teşhisi bir kenara bırak ve onu aşmaya çalışma... Uzun zamandan beri bu forumdayım. Bir çok kişiyle karşılaştım. Bazılarıyla görüştüm, bazılarını uzaktan izledim. Çoğu kişinin bir hastalık teşhisi konulduysa buna çok saplandığını ve aşmaya çalıştıkça hastalıklarını çok fazla sahiplendiklerini gözlemledim. Hatta bazılarının bundan oldukça memnun olduğunu ve aslında hiç de değişmek istemediklerini düşündüğüm zamanlarda oldu. Emin ol odaklanmazsan ve kendini etiketlemezsen çok daha kolay aşarsın. Hastalıklarımızın tamamı psikolojik zaten. Dolayısıyla sen bu durumu kendini dinleyerek ve farkındalığını artırarak aşacaksın.

Bol bol ama kendini çok yormadan kitap okumanı öneririm. Forumdaki yazılardan da çokça yararlanabilirsin. Çokça olumlama yapmak sana iyi gelecektir. Biraz negatif ve çabuk sinirlenen bir yapıya sahipsin sanırım. Bunu törpülemeye çalış.

Şimdi yazdıklarına geri dönelim. Bunu hiç duydun mu bilmiyorum ancak benden duyacaksın. :) Her zaman söylediğimiz bir şey vardır. İnsan başkasında ne görüyorsa o kendinde olanın bir yansımasıdır. Dolayısıyla bizler içimizde iyiyi de kötüyü de barındırıyoruz. Aynı zamanda güzelliği de çirkinliği de barındırıyoruz. Çünkü hiç kimse mükemmel ve kusursuz değildir.

Eğer annen dünyanın en çirkin kadını olsaydı ya da baban dünyanın en çirkin görünüşlü adamı olsaydı onu sevmekten vazgeçer miydin?

Eğer sen dünyanın en pis insanı olsaydın, herhangi bir nedenden ötürü -belki kendini korumak için- bir suçtan ötürü cezalandırılmış olsaydın o zaman da başkalarının seni aşağılamalarını ve sevmemelerini diler miydin?

Ya da sen çok yakışıklı birisin belki ancak her zaman pırıl pırıl mısın? Eğer öyle olsaydı muhtemelen güzeller ve yakışıklılar hiç banyo yapmazlardı. :)

Cevaplarını duyar gibiyim. Bizim hiç kimseyi yargılamaya hakkımız yok. Önce bunu kabul etmemiz gerekiyor. Çirkin ve pis gördüğün kişilerde kendinde olan bir kötünün yansımasını gördüğünü bil. Güzel ve temiz olanlarda da kendindeki iyiyi gördüğünü bil. O zaman Beğenmediklerinden uzaklaşmak yerine içindeki karanlık kısmı aydınlığa kavuşturdukları için teşekkür edersin.

Her şeyi yanlış anlaman ve şiddet eğilimi gösterme isteğin de kendine güvensizliğinin belirtileri... Kendine güvenen birinin kontrolsüz güç kullanma eğilimi olmaz. Lisanslı kickboxcu olman ve bu konuda kendine güveniyor olman nedeniyle belki de birini dövdüğün zaman kendini daha iyi ifade edebileceğini düşünüyor olabilirsin. Döversen karşındaki ağzını bile açamaz ve sen geçici bir rahatlama hissedersin. Okuduğum bir kitapta yazan cümleyi aynen alıntılıyorum. "Dövüş sanatları öldürme mekanizmaları değil, kişinin kendisini savunma teknikleridir. Bu cümlenin geçtiği kitabın adı Sözlü Dövüş. Alıp okumanı öneririm. Kibarca İkna Sanatı üzerine yazılmış bir kitap. Yazar polis ve Judo yapan biri. Önceden şiddete eğilimli yani sinirlendiğinde jobu karşısındakinin bir kulağından sokup öbüründen çıkarmayı düşünürdüm gibi ifadeleri olan birinin fazla enerji harcamadan nasıl rahatlıkla insanlarla iletişim kurmaya başladığını ve huzurla en uzlaşılmaz insanları bile yola getirdiğini anlatıyor. Yazarı Dr. George J. Thompson ve Jerry B. Jenkins...

Hayatta yaşadığımız tartışmalar da aynen dövüş sanatlarındaki gibi... Amacımız karşımızdakini öldürmek ya da mağlup etmek değil (öyle olsa bile), kendimizi ifade etmek, savunmak ve doğruluğuna inandığımız fikirleri üslubunca insanlara sunmaktır. Kickboks hakkında bilgim yok ancak mutlaka belli kurallar vardır değil mi? Bu şekilde benzetme yapabiliriz. :)

Onun dışında Özcan Göknar'ın Özgüven Kazanmak adlı kitabını okuyabilirsin. Bunlar gibi çokça kitap bulabilirsin. İletişim ve özgüven temelli kitapları okumanı öneriyorum. Mehmet beyin söylediklerine katılmakla birliklte önerdiği Nil Gün ve Rıdvan Şanal gibi yazarları okumanı bende kesinlikle öneriyorum.

Son olarak söyleyeceğim birkaç şey kendine güvenmediğin için başkalarına da güvenmiyorsun. Kendini sevmediğin için çevrende de kafa dengi arkadaşlar bulamıyorsun. Kendini yeterince sevdiğin ve güvendiğin takdirde bu senin için bir sorun olmayacaktır.

Sevgilerimle.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2011, 09:56 PM   #12 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

sevgili kosovali gs kardeşim,
hem renktaşız hem de hemşehriyiz sanırım.ben de üsküp göçmeniyim.yazdıklarına bi göz attım da sende sosyal fobi var.çünkü bendeki düşünceler sende de mevcut.yani 20 yıllık sosyal fobik bende!
sosyal fobinin nedeni özgüven eksikliğidir.ben 7 yaşımdan beri kendiöi hep yetersiz,eksik görmüşümdür.ve çoğunlukla da mutsuz olmuşumdur.bunlar durup dururken olmuyor,elbet çocukluktan kalma nedenleri var.ben şimdi anlatmaya kalkarsam sayfalar almaz.neys olan olmuş,bizi çevremiz sosyal fobik hale getirmiş.
ben de bir çok psikolog ve psikiyatra gittim.kuvvelti denen birçok ilaç kullandım ama hiçbiri etki etmedi.nötr yani.3 ay önce bu siteyi keşfettim.telkinlere başladım.sonra çekirdek inançç tespiti yaptırıp kendime özel telkinlerimi dinliyorum.20 gündür düzenli dinşiyor ve olumlamalarımı yapıyorum.henüz belirgin bir değişim görmedim ama etki edeceği inancındayım.ayrıc majör depresif biriyim.yaşadıklarını tamamiyle anlayabiliyorum...
istersen sen de bi çekirdek inanç tespiti yaptır.bunu tavsiye edebilirim.sevgiler...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 05:57 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

merhabalar..öncelikle geçmiş olsun, asperger sendromu için..

naçizane birkaç şey söyleyeceğim, asperger sendromu için erken tedavi önemlidir. evet her insan kendini sevmelidir evet her insan kendi kendini iyileştirecek güce de sahiptir fakat bu gücü kendinde göremiyorsa veya bu gücü kullanamıyorsa işin uzmanı birinden yardım alırsa daha iyi olur. psikolog ya da psikiyatriste gitmeyelim ilaç kullanmayalım bağımlılık yapar gibi şeyler de düşünmeyin. psikiyatri bir bilim dalıdır. kalbiniz ağrıdığında doktora gidip ilaç aldığınızda almayyaım bağımlılık yapar mı diyoruz? sadece işin ehli gerçekten iyi olduğunu bildiğiniz bir doktora gidin, zaten sizi hiç tedavi etmeden ilaç da vermeyecektir. bazı psikolojik rahatsızlıklarda beyindeki hormon dengesi değiştiği için normal seviyeye getirmek için ilaç kullanımı gerekir, hormonlar normale döndüğünde ise doktorun vereceği ölçülerle ilaç yavaş yavaş kesilir. sonradan da bağımlılık yapmaz:)

fakat doktorla da bitmez sen de kendi kendine destek olmalısın, gücünü ortaya çıkarmak için çaba göstermelisin. ben yapamıyorum, ben beceremiyorum diyerek bir kenara çekilmek olmaz. uğraşacaksın didineceksin ve sonunda da başaracaksın. emek verdiğin uğraştığın ve istediğin birşeyi başarırsın zaten.

bence artık kendine gel, ayağa kalk ve iyileşme yolunda ilk adımı at , iyileşeceğim istediiğim gibi biri olacağım de ve bunu hergün gözünde canlandır..

bir de bu konuyla ilgili kitaplar da sana yardımcı olabilir..örneğin aykut oğut evrenden torpilim var joseph murphy bilinçaltının gücü, r. şanal kuantum sıçrama, rhonda bryne the secret

telkinlerden önce ego güven güçlendirici ile suçluluk duygularını dinlersin, daha sonra kendine uygun olanı görebilirsin, yine de yardımcı olmamızı istersen 10 gün kadar bu dediğim ikisini dinledikten sonra tekrar yardımcı olabiliriz. ayrıca neden bu ikisi diye sorarsan telkin dinlemeye bu şekilde başlıyoruz hep. forumdaki telkinlerle ilgili konuları okuyarak da anlayabilirsin.

bir de üyelerimiz kendi aralarında fikir alışverişinde bulunuyorlar ve yazan herkes yardımcı olmak aynı zamanda bildiklerini paylaşmak için yazıyorlar. kimsenin birbirini kırmak için veya tartışma yapmak için yazdığını zannetmiyorum:)

gelişmelerinden bizleri de haberdar edersen seviniriz, mutlu günler diliyorum..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 10:44 AM   #14 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =)
ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden.
herneyse,
O şarkıyı neden koydugumu söylim mi =))))...hata bende çünkü...bana çok aşık bi kız vardı.bende onu çok seviyodum.kız bana sürekli bakıyodu ama utangaç işte...bende cesaret edip konuşamadım."BENİM SEVGİMİ SÖYLECEK CESARETİM BİLE YOK ((("..
böyle işte ...boşver
bazen ezik görme nedenim major depresif olabilirim.
size biraz asperger sendromu hakkında bil verim:
http://www.rehabilitasyon.com/index....aid=186&cid=31
telkinleri dinlemeye başlıyacam.
bir şey söyliyecem: insanların arasına girince tipim yada vücudum değişmez dimi?istediğim gibi dolaşabilirim.ister atletle ister kısa kollu...nazardan ölürmüyüm ?????..bu saçma sapan düşünceler yüzünden hayatım mahvoldu!!!!!

ben insanları birazda tipinden anlıyorum.iyimi kötümü diye..hepside çıkıyo.sapık mı yoksa efendimi diye...ha bu arada sevdiğim bir laftır."EN ZOR ŞEY EFENDİ OLMAKTIR BU DÜNYADA"....utangaçlıktan bahsetmiyorum.yada sosyal fobi.
galiba bende de biraz var sosyal fobi......
bi keresinde bi arkadaşım bana şunu söyle di çok moralim bozuldu..ama HAKLIYDIDA...."KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN" !!!!! ((((((((
"HAYAT NEFRET EDİLMEYECEK KADAR KISA, NEFRET ADAMI YER BİTİRİR"
21 günde değişim oluyo di mi ? telkinlerde

bazende bazı gıcık oldugum insanlara şunu yapmak istiyorum.YARDIM EDİN NE OLUR...BU İŞİN SONU YOK !...inşallah sayenizde düzelicem.....zaten LUSTRAL ilacı alıyorum........bazen diyorumki bazı insanalr şanslı.düzgün bir beyini var..benim neden sorunlu bir beyin var ?????
VİDEO
kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 12:22 PM   #15 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

sevgili kosovalı,
bu siteyi keşfetmeden önce ben de senin gibi bencil düşünüp,sadece kendimin sorun olduğunu düşünürdüm.merak etme.sadece senin beynin sorunlu değil.burda bizim gibi o kadar çok insan var ki siteyi keşfettikçe anlayacaksın bunu.40 yıllık ahpabınmış gibi dostların olacak.çünkü hepimiz derttaşız,aynı şeyler yaşıyoruz...
böyle deyip sakın kendini üzme,unutma yalnız değilsin...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 12:37 PM   #16 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

inşallah , hemşerim ve renkdaşım =)
bide ben bunu hiç sevmiyorum.her gördüğü bayan nicklilere iltifat eden asılanlara hiç haz etmiyorum.
mesela nurbanu25 ablamın sayfasında da gördüm...sakın internetde kimseye güvenmeyin.babana bile !
biz buraya iyileşmeye geldik.burda herkez eşit.....

sırf bundan korkup erkek nicki alanlar var
kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 01:28 PM   #17 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Alıntı:
kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yourmlarınızı tek tek okudum.iyiki varsınız =)
ilk önce okudugumkitaplardan bahsedeyim: evrenden torpilim var, the secret , "özgüven" adlı kitap yabancı yazar ismini hatırlamıyorum....sizin dediklerinizide okumaya çalışacam.zaten R.ŞANAL TV8 de izliyodum eskiden.
herneyse,
O şarkıyı neden koydugumu söylim mi =))))...hata bende çünkü...bana çok aşık bi kız vardı.bende onu çok seviyodum.kız bana sürekli bakıyodu ama utangaç işte...bende cesaret edip konuşamadım."BENİM SEVGİMİ SÖYLECEK CESARETİM BİLE YOK ((("..
böyle işte ...boşver
bazen ezik görme nedenim major depresif olabilirim.
size biraz asperger sendromu hakkında bil verim:
http://www.rehabilitasyon.com/index....aid=186&cid=31
telkinleri dinlemeye başlıyacam.
bir şey söyliyecem: insanların arasına girince tipim yada vücudum değişmez dimi?istediğim gibi dolaşabilirim.ister atletle ister kısa kollu...nazardan ölürmüyüm ?????..bu saçma sapan düşünceler yüzünden hayatım mahvoldu!!!!!

ben insanları birazda tipinden anlıyorum.iyimi kötümü diye..hepside çıkıyo.sapık mı yoksa efendimi diye...ha bu arada sevdiğim bir laftır."EN ZOR ŞEY EFENDİ OLMAKTIR BU DÜNYADA"....utangaçlıktan bahsetmiyorum.yada sosyal fobi.
galiba bende de biraz var sosyal fobi......
bi keresinde bi arkadaşım bana şunu söyle di çok moralim bozuldu..ama HAKLIYDIDA...."KALIBININ ADAMI DEĞİLSİN" !!!!! ((((((((
"HAYAT NEFRET EDİLMEYECEK KADAR KISA, NEFRET ADAMI YER BİTİRİR"
21 günde değişim oluyo di mi ? telkinlerde

bazende bazı gıcık oldugum insanlara şunu yapmak istiyorum.YARDIM EDİN NE OLUR...BU İŞİN SONU YOK !...inşallah sayenizde düzelicem.....zaten LUSTRAL ilacı alıyorum........bazen diyorumki bazı insanalr şanslı.düzgün bir beyini var..benim neden sorunlu bir beyin var ?????
VİDEO
Sevgili kosavali_gs,

1- Tekrar hatırlatayım. Kendini de, diğer insanları da çok fazla olumsuz kalıplara sokarak etiketliyorsun. Buna dikkat...

2- Telkinler olumlama değildir. 21 gün diye bir şey yok. Bunu kim söyledi bilmiyorum. Ancak doğru değil... Site içerisinde ne Atakan beyin, ne Özlem hanımın, ne de benim böyle bir öneride bulunduğum tek bir mesaja rastlayamazsınız. Telkinlerden çabuk etki görmek isteyenlere günde 8-10 saati aşmayacak şekilde dinleyebileceklerini söylüyoruz. Başlangıç telkinlerinin bu şekilde dinleyenler için en az 70-80 saat dinlemelerini söylüyoruz. Genellikle 2 hafta kadar dinledikten sonra listelerine yeni telkinleri eklemeye başlayabileceklerini söylüyoruz. Tabii ki listelerini çok kabartmadan.

Ancak tekrarlıyorum. 21 gün diye bir şey yok. Süre önerisinde bulunduğumuz tek telkinler başlangıç telkinleridir. Onun dışında hiçbir telkine süre vermeyiz. Ego ve suçluluk için önerdiğimiz yukarıda yazmış olduğum süre de ortalama bir süredir. Herkes birbirinden çok farklı... Nasıl kişiliklerimiz birbirinden çok farklıysa dirençlerimiz de en az o kadar farklı oluyor. Dolayısıyla etki görme sürelerimiz değişebiliyor.

3- Aklına gelen düşüncelerle çevrendeki sevdiğin insanları bir karşılaştır bakalım. Başkası dışarı çıktığında tipi değişiyorsa, ya da kısaca dışarı çıktığında evrim geçirdiğine inandığın birisi varsa bu sana da olabilir tabii ki. Normalde hiç dışarı çıkmamış olma gibi bir durumun yok. Mutlaka çıkmışsındır. Çıktığın zaman ne deneyimledin. Değiştiğini mi hissediyorsun? Yürüyüşünün, görünüşünün... Herkes dilediği gibi çıkıp gezmiyor mu? Sen bunu korkuların yüzünden kendinden uzaklaştırıyorsan eğer üzerine gitmelisin. Hepimiz insanız öcü değiliz.

Nazardan ölmezsin korkma. Ya da şöyle düşün. Eğer böyle olacaksa ölümün bunun için dışarı çıkmana gerek yok. Eve gelen bir misafir de bu işi görebilir o halde.

İnsanları bakınca ayırt edebildiğini söylemişsin sapık mı, efendi mi diye... Bu düşüncene katılmıyorum maalesef... Pek efendilikle de bağdaşmıyor gibi. Şahsen insanları tanımadan karar veren biri için ne efendi biri diye düşünmezdim ben.

Önerilerinde de insanlara ve kendine olan güvensizliğin apaçık görünüyor. "Sakın internette kimseye güvenmeyin. Babana bile." demişsin. Bu durumda sana da güvenmemeliyiz sonucu çıkıyor ortaya. :) Sence sen güvenilir biri misin? Güvenilmemesi gereken biri misin? Ya da herkes güvenilmezse bizim söylediklerimizin sana ne yararı olabilir?

Sen hasta değilsin. Sadece bazı takıntıların var. Beyninde de bir sorun yok. Düşüncelerini iyileştirmen gerekiyor. Bunun için de çaba göstereceksin. Bizler sana çok fazla şey söyleyebiliriz. Sen çabalamazsan hiçbir şey yapamayız. Kendini değiştirecek olan sensin. En iyi arkadaşın sensin.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 06:46 PM   #18 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 22
Tesekkür: 25
17 Mesajinıza toplam 47 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kosovali_gs is on a distinguished road
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

way be....Zerynthia....bravo! =) süpersin
"bizler öcü değiliz" dediğinde işte dedim kendini aşmış bir insan =))))
söylediklerinin hemen hemen hepsine katılıyorum .
bi kere benim fikrime göre tabiki.üç şey insanın beynini yıkıyor: TV,İNTERNET ve PLAYSTATİON.gerçek hayat daha iyi.tabi beyin düzgün çalışıyorsa =)
dimi eğer insan içine çıkıldıgı zaman tip değişiyorsa "BRAD PİTT " neden yakışıklı kaldı yada "ADRİANA LİMA" halen çok güzel ????

beyin nakli yapmam lazım yada telkinleri dinlemem gerek =)))))
kosovali_gs isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2011, 10:11 PM   #19 (permalink)
Binbaşı
 
nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1,048
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Alıntı:
kosovali_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah , hemşerim ve renkdaşım =)
bide ben bunu hiç sevmiyorum.her gördüğü bayan nicklilere iltifat eden asılanlara hiç haz etmiyorum.
mesela nurbanu25 ablamın sayfasında da gördüm...sakın internetde kimseye güvenmeyin.babana bile !
biz buraya iyileşmeye geldik.burda herkez eşit.....

sırf bundan korkup erkek nicki alanlar var

merak etme hemşerim.sen benim için paranoya yapma.dikkatliyim emin ol...
__________________
Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır.........
nurbanu25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-08-2011, 05:46 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

merhabalar kosovalı, birşeye odaklanmak çok kuvvetlidir. sürekli aynı şeylere odaklanıp aynı korkularla yaşarsan gerçekleştirirsin. eğitim bilimlerinde kendini gerçekleştiren kehanet diye bir şey vardır, sürekli bana nazar değecek dersen değer.. ya da atalarımızın dediği gibi bir insana kırk gün deli dersen sonunda deli olur. hadi bir de olaya tersinden bakalım ve tam tersine odaklanalım.. senden rica etsem hayattaki veya hayatındaki güzel şükredebileceğin memnun olduğun şeylerin bir listesini çıkarabilir misin? hayatındaki güzel şeylere odaklanmaya çalış bu aralar çünkü kafan gerçekten çok karışmış:) biraz sakinleş forumdaki bölümlerimizi incele, başka güzel yazılar oku kendini olumluya götürecek etkinliklerde bulun. telkinler seni biraz daha rahatlatacaktır fakat şöyle mi olur kaç gün sürer diye düşünme, değişim süreci kişiden kişiye göre değişir.. ben 6 ay aksatmadan dinledim mesela ve farklı şeylerle de destekledim. sakin ol sadece ve hayatı yakasından tutup çekiştirmek yerine rahat bırak:) emin ol kendini daha iyi hissedeceksin..

bir de yine neçizane bir tavsiye bugünden sonra kendine söz ver ve olumlu güzel şeyler düşünmeye ve güzel şeylerden bahsetmeye çalış.. şükrettiğin zaman, bakış açını olumluya çevirdiğin zaman hayatın çok daha güzel bir hal alır diye düşünüyorum..

kendine iyi bak, sevgilerle..
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ?

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım asperger sendromu ?yardım edebilirmisiniz acaba ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar, Asperger Sendromu hakkında detaylı bilgi sahibi değilim. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. Bu teşhisi doktorun sana hangi özelliğinden dolayı koyduğunu belirtirsen sevinirim. Böylece ben ve diğer arkadaşlarımızda belki daha rahat yardımcı olabiliriz. Tabii ki işin içine hastalık girdiği zaman ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.