Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum. Altyazı anca çıkıyor...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi

REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-05-2008, 05:13 PM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ganesha is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum.

Altyazı anca çıkıyor

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 21-05-2008, 01:20 AM   #12 (permalink)
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

bilinçaltı master

bu sezonun bitmesine 1 bölüm kaldı ,heyecanla bekliyoruz bu hafta 2 saatlik süper bir final olacak 96

ama sonra sıkıntıdan patlayacağız koca yaz

john lock atasözü : bana neyi yapamayacağımı asla söyleme

bu dizideki diyaloglar beni hasta ediyor kala kalıyorum

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2008, 10:22 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heal will become famous soon enoughheal will become famous soon enough

bi dakka nasıl bir bölüm kaldı. 16 bölüm değil mi bu sezon. Bu hafta 13 yayınlanmıyor mu?
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA

hayat ve algi arasindaki saat farki
heal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-05-2008, 11:52 AM   #14 (permalink)
Binbaşı

1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of

bu hafta 13-14 arkaarkaya 2 saatlik final gibi yayınlanacağını okumuştum ,yanlış o zaman hıııı e iyi ama bitmesine az kaldı

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Alt 21-05-2008, 11:53 AM   #15 (permalink)
Binbaşı

Oceanic 6 lısını tahmin etmemize gerek kalmadı,12.bölümde bu açıklandı..bu 6 lının adadan kurtuldukları zaman uçaktaki görüntüleri,bir yalanı söylemeyi kabul etmeleri(tabii hala anlamış değiliz bu yalanı neden söylemeye devam ediyorlar,adada kalanlar öldü mü,adada mı kaldı ada taşındı da,bunları bilmiyoruz),daha sonra bu 6 kişinin basın toplantısı..ve gerçek yerine kabul ettikleri bu yalan o kadar basit kaçıyor ki..bi de inandırıcı olsun diye fotograf gösteriyorlar halka,yok bi adaya salla ulaşmışlar da orada bunları balıkçılar karşılayıp yardım etmişmiş..büyük bir tezgah..ve herkes sözleşmiş gibi aeronun kate'in oğlu oldugunu benimsemesi,hiç sorgulamaması..öbür insanlara ne oldu :((( sawyer ı kurtulanlar arasında görememek çok üzücüydü:(((
jack'in claire'in kızkardeşi oldugunu oğrenmesi bomba gibiydi..yüzünün ifadesi..
bir de benjamin yine john locke 'a tecrubesini konuşturdu..
benjamin (john lock'a): hala öğrenemedin mi? benim her zaman bir planım vardır..

heyyt be ne adamsın benjamin:)))

-- Dr.Mikao Usui --
Alt 22-05-2008, 08:04 PM   #16 (permalink)
Teğmen

49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ganesha is an unknown quantity at this point

Alıntı:
sawyer ı kurtulanlar arasında görememek çok üzücüydü:(((
Bence asıl kurtulanlar adada kalanlar...

Baksana Oceonic 6'lısının hayatı cehenneme döndü
Alt 22-05-2008, 10:36 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi insana aptalmış gibi davranmıyor.dizilerde hep olur ya kahraman bir replik söyler ;yapacağı şeyi söyler mesela birde arakasından açıklar neden yapacağını nasıl yapacağını...biz zaten kaç ayrıdr izliyoruz diziyi az çok biliyoruz nedenini...bu dizide herşey supriz..benim 4,sezon12,bölüm bitti sanırım 13 şuan yayınlandı:)bakalım dörtgözle bekliyorum..
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-05-2008, 09:05 PM   #18 (permalink)
Binbaşı

Alıntı:
burcu-tkn Nickli Üyeden Alıntı
ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi insana aptalmış gibi davranmıyor.dizilerde hep olur ya kahraman bir replik söyler ;yapacağı şeyi söyler mesela birde arakasından açıklar neden yapacağını nasıl yapacağını...biz zaten kaç ayrıdr izliyoruz diziyi az çok biliyoruz nedenini...bu dizide herşey supriz..benim 4,sezon12,bölüm bitti sanırım 13 şuan yayınlandı:)bakalım dörtgözle bekliyorum..
evet canım hatta medyum ısrarla söyledi çocuğu senin yetiştirmen gerek ,kesinlikle cocugu vermeyeceksin diye,hatta claire yeter ben gidiyorum dedi medyum hala ısrar ediyordu ha bi de burcu bak şimdi düşünüyorum da aa hatılrladıkca geliyorlar bana e medyum zaten buna ucak bileti ve cocugu evlat edinmesi için aile ayarladı o yuzden bu kaza oldu ya hatta sonra claire bunun muhabeetini mi yapmıştı biriyle sanki dedi " medyum biliyordu bu ucak kazasının olacağını o yuzden beni kandırıp bindirdi" yoksa medyum da istemiyordu ki başka aileye vermesini tabi ya.ben bi de şuna takıldım yazık charlie boş yere öldü ben cok seviyodum onu :(( hatta ölecğini biliyordu da giderken yuzugunu aerona bıraktı ama çatlak claire onu beşikte unuttu
ya ama hani desmond ruyasında claire ile bebeğin helikoptere bnidiğini gormuştu?? hatta ondan sonra charlie nin olmesi gerekiyordu claire in kurtulması için e ne oldu? charlie boş yere mi öldü

jacobun kesinlikle jackin babası ile bağlantısı var ama ne anlamış değilim:((( claire in de o klubede ne işi var? öldü mü? ölenler o klübeye mi toplanıyor ,ya da o klübe 2 zaman arasında kalanların oldugu bir yer olabilir..evet o zenci ve o adam (richard)hiç yaşlanmıyor hatta john locke un cockluğunu bile gordu ve onun evine gitti..
bence de adadadkiler olmedi adayı taşımaktan bahsediyorlardı ve bence taşıdılar..başka bir boyutta yani ulaşılamıyor,sadece ulaşmayı bilenler (ben ve richard gibi)ulaşabiliyor..zaten jack kate e geri gitmekten bahsetmişti..
bu dizi çok bilinmeyenli denklem

-- Dr.Mikao Usui --
Alt 23-05-2008, 09:58 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen

32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point

ben medyumun claıre a söylediklerini  tamamen unutmustum saol hatırlattıgın için  hatırladım şimdi..aslındsa benım bahsettıgım sahne ,12,bölümde hani jack hurly e akıl hastanesınde ziyaret gidiyor hurly ona charlie nin yazdığı notu okuyor. orada jack ın cocuga bakmamsı gerektiği yazıyordu o bölüm.şimdi sende diğer olayı yazınca acaba tüm olay aoron damı klitlenecek diye düşündüm. o nun belkide adaya gelmesi gerekiyordu(adada doğması gerekiyordu) hani bir çeşit adayla ilgili gücün  devamı için .. jack ve claıre de kan bağından dolayı ikisisinde o çocuga bakmaması gerekiyor.belkide seçilmiş k çocuk aslında aoron dur.hanı john look zannediliyordu , richard johnu çocukken ziyarete geldi onu  bir çeşit seçilmiş zannediyor ve onu bir sınava tabii tutuyordu cocuklugunda. fakat john, rıchard in umduğu şeyleri seçmiyordu.ve rıchard hayal kırıklığına uğruyordu..hatta şöyle bir komplo teorim daha var.bence john look  un babası bizim zannetiğimiz kişi değil.john unda babası  jack ve claıre ın babasıda aynı.çünkü bir sahne vardı jhoun un annesı sevgilisiyle buluşmaya hazırlanırken kızn annesı uyarıyordu 'o senın için çok yaşlı değil mi diye..birde biz hiç o adamın (annnesının buluşmak üzere yanına gıttgı adamın )yüzünü görmüyoruz (sandığımız  sawer adındaki eski dolandırıcı olan adam olsa  yüzünü gösterebilirler ,gizemli hale getirmezlerdi.adamı arabanın içinde çekerken bile arkasından çekmişler üstelik doğum sırasında hastanede değildi babası hiç hastaneyede  gelmıyor üstelik hastaneye rıchard gelıyor var bence bunda da bir bityeniği. hatta rıchard camlı bölgeden bakıyordu bilmem hatırladın mı o sahneyi) jonh un seçilmiş çocuk zannnedilerek richard i johna ulaşracak yegane şey adayla olan bağlantısı olabilir. bu ada ile bağı da bence babsının claıre ve jack ınde babası olan o adam olmasından geçiyor.. adaya bu kadar adapte olması(jacob u duyması)  tek bağlantı onunda babasının claıre ve jack in babası oluşu gibime geliyor. yani onlar kardes  ..fazla uçtum dimi    wave ..bendemi girsem bu işlere 'yazma' konusnda kapasitem olduğuna inandım bi anda  
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-05-2008, 12:34 AM   #20 (permalink)
Binbaşı

aaa burcu vallahi yazdıkların çok mantıklı ..kesin aeronla ilgili bir düğüm var evet sen söyleyince şimdi hatırladım charlie hurley e onu söylemişti eveet jack e söyleyince jack daha da garipleşti ..evet söylediğin 3 ünün kardeş olma olayı mantıklı hatta ben bir yerde benjaminle john lockun da kardeş olduklarını okudum,hepsinin akraba olma durumu var o zaman..

-- Dr.Mikao Usui --

Bookmarks

« Forum çıkış mesajlarınız... | Nerelisin..? »