| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum. Altyazı anca çıkıyor...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tesekkür: 0
49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum. Altyazı anca çıkıyor ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Üst Düzey Danışmanlık & Kişisel Gelişim Merkezi - Bursa<br /><br />www.ustduzeydanismanlik.com |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bilinçaltı master ![]() ![]() ![]() bu sezonun bitmesine 1 bölüm kaldı ,heyecanla bekliyoruz bu hafta 2 saatlik süper bir final olacak 96 ama sonra sıkıntıdan patlayacağız koca yaz ![]() john lock atasözü : bana neyi yapamayacağımı asla söyleme ![]() bu dizideki diyaloglar beni hasta ediyor kala kalıyorum ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bi dakka nasıl bir bölüm kaldı. 16 bölüm değil mi bu sezon. Bu hafta 13 yayınlanmıyor mu?
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu hafta 13-14 arkaarkaya 2 saatlik final gibi yayınlanacağını okumuştum ,yanlış o zaman hıııı e iyi ama bitmesine az kaldı ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Oceanic 6 lısını tahmin etmemize gerek kalmadı,12.bölümde bu açıklandı..bu 6 lının adadan kurtuldukları zaman uçaktaki görüntüleri,bir yalanı söylemeyi kabul etmeleri(tabii hala anlamış değiliz bu yalanı neden söylemeye devam ediyorlar,adada kalanlar öldü mü,adada mı kaldı ada taşındı da,bunları bilmiyoruz),daha sonra bu 6 kişinin basın toplantısı..ve gerçek yerine kabul ettikleri bu yalan o kadar basit kaçıyor ki..bi de inandırıcı olsun diye fotograf gösteriyorlar halka,yok bi adaya salla ulaşmışlar da orada bunları balıkçılar karşılayıp yardım etmişmiş..büyük bir tezgah..ve herkes sözleşmiş gibi aeronun kate'in oğlu oldugunu benimsemesi,hiç sorgulamaması..öbür insanlara ne oldu :((( sawyer ı kurtulanlar arasında görememek çok üzücüydü:((( jack'in claire'in kızkardeşi oldugunu oğrenmesi bomba gibiydi..yüzünün ifadesi.. bir de benjamin yine john locke 'a tecrubesini konuşturdu.. benjamin (john lock'a): hala öğrenemedin mi? benim her zaman bir planım vardır.. heyyt be ne adamsın benjamin:)))
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
49 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Baksana Oceonic 6'lısının hayatı cehenneme döndü
__________________ Üst Düzey Danışmanlık & Kişisel Gelişim Merkezi - Bursa<br /><br />www.ustduzeydanismanlik.com | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ya ama hani desmond ruyasında claire ile bebeğin helikoptere bnidiğini gormuştu?? hatta ondan sonra charlie nin olmesi gerekiyordu claire in kurtulması için e ne oldu? charlie boş yere mi öldü ![]() jacobun kesinlikle jackin babası ile bağlantısı var ama ne anlamış değilim:((( claire in de o klubede ne işi var? öldü mü? ölenler o klübeye mi toplanıyor ,ya da o klübe 2 zaman arasında kalanların oldugu bir yer olabilir..evet o zenci ve o adam (richard)hiç yaşlanmıyor hatta john locke un cockluğunu bile gordu ve onun evine gitti.. bence de adadadkiler olmedi adayı taşımaktan bahsediyorlardı ve bence taşıdılar..başka bir boyutta yani ulaşılamıyor,sadece ulaşmayı bilenler (ben ve richard gibi)ulaşabiliyor..zaten jack kate e geri gitmekten bahsetmişti.. bu dizi çok bilinmeyenli denklem ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- | |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben medyumun claıre a söylediklerini  tamamen unutmustum saol hatırlattıgın için  ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() aaa burcu vallahi yazdıkların çok mantıklı ..kesin aeronla ilgili bir düğüm var evet sen söyleyince şimdi hatırladım charlie hurley e onu söylemişti eveet jack e söyleyince jack daha da garipleşti ..evet söylediğin 3 ünün kardeş olma olayı mantıklı hatta ben bir yerde benjaminle john lockun da kardeş olduklarını okudum,hepsinin akraba olma durumu var o zaman.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben cuma 4-5 gibi izlemiş oluyorum. Altyazı anca çıkıyor...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi