ben claıre kısmında takılı kaldım..jack ile kardeş çıkmalarına..birde hanı aoron na jack ın bakmamsı gerektıği ile ilgili kısma..sanırım claıre ile kan bağı olduğu için bakmamsı gerekiyor.ada balkıde jack claire ve babasına ait.jacop denien şey bir kanbağı bir lanet belkide..ada herkesi iyileştirirken jack i hasta etti..birde jonh loocke a gelen adamlar var(o çocukkken ve hastanede) zenci ve diğeri ...onlar hiç yaşlanmıyor hiç hemde demkki yaşamıyorlar..çünkü adada olsalar bile zamn farkı olsa bile bir zamn kavramı var adada..fakat onlar hiç yaşlanmıyorlar.adadakiler bence ölmediler hala sağlar çünkü sun kocasının adada ölüp ölmediğini sorduklarında lafı değiştirerek cvp verdi.ayrıca kate in sawyer için birşey yapmasıda benı onların yaşadığına dair düşündürdü..aslında benim merak ettiğim kişiler kendi isteğiylemi o adadan ayrıldılar yoksa seçilerek mi ayrıldılar..sun kocasından ayrılmak istemezdı sanırım kendi istekleriyle olsa..kate hugo ve jack zaten ayrılmak istiyordu..birde gerçekten ölü ve diri kavramı karıştı iyice:)seviyorum ben bu diziyi

insana aptalmış gibi davranmıyor.dizilerde hep olur ya kahraman bir replik söyler ;yapacağı şeyi söyler mesela birde arakasından açıklar neden yapacağını nasıl yapacağını...biz zaten kaç ayrıdr izliyoruz diziyi az çok biliyoruz nedenini...bu dizide herşey supriz..benim 4,sezon12,bölüm bitti sanırım 13 şuan yayınlandı:)bakalım dörtgözle bekliyorum..