Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-05-2008, 09:58 PM   #19 (permalink)
burcu-tkn8
Üsteğmen

Tesekkür: 0
32 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burcu-tkn8 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: REAL TIME LOST (EŞZAMANLI İZLEYEBİLENLER İÇİN)

ben medyumun claıre a söylediklerini  tamamen unutmustum saol hatırlattıgın için  hatırladım şimdi..aslındsa benım bahsettıgım sahne ,12,bölümde hani jack hurly e akıl hastanesınde ziyaret gidiyor hurly ona charlie nin yazdığı notu okuyor. orada jack ın cocuga bakmamsı gerektiği yazıyordu o bölüm.şimdi sende diğer olayı yazınca acaba tüm olay aoron damı klitlenecek diye düşündüm. o nun belkide adaya gelmesi gerekiyordu(adada doğması gerekiyordu) hani bir çeşit adayla ilgili gücün  devamı için .. jack ve claıre de kan bağından dolayı ikisisinde o çocuga bakmaması gerekiyor.belkide seçilmiş k çocuk aslında aoron dur.hanı john look zannediliyordu , richard johnu çocukken ziyarete geldi onu  bir çeşit seçilmiş zannediyor ve onu bir sınava tabii tutuyordu cocuklugunda. fakat john, rıchard in umduğu şeyleri seçmiyordu.ve rıchard hayal kırıklığına uğruyordu..hatta şöyle bir komplo teorim daha var.bence john look  un babası bizim zannetiğimiz kişi değil.john unda babası  jack ve claıre ın babasıda aynı.çünkü bir sahne vardı jhoun un annesı sevgilisiyle buluşmaya hazırlanırken kızn annesı uyarıyordu 'o senın için çok yaşlı değil mi diye..birde biz hiç o adamın (annnesının buluşmak üzere yanına gıttgı adamın )yüzünü görmüyoruz (sandığımız  sawer adındaki eski dolandırıcı olan adam olsa  yüzünü gösterebilirler ,gizemli hale getirmezlerdi.adamı arabanın içinde çekerken bile arkasından çekmişler üstelik doğum sırasında hastanede değildi babası hiç hastaneyede  gelmıyor üstelik hastaneye rıchard gelıyor var bence bunda da bir bityeniği. hatta rıchard camlı bölgeden bakıyordu bilmem hatırladın mı o sahneyi) jonh un seçilmiş çocuk zannnedilerek richard i johna ulaşracak yegane şey adayla olan bağlantısı olabilir. bu ada ile bağı da bence babsının claıre ve jack ınde babası olan o adam olmasından geçiyor.. adaya bu kadar adapte olması(jacob u duyması)  tek bağlantı onunda babasının claıre ve jack in babası oluşu gibime geliyor. yani onlar kardes  ..fazla uçtum dimi    wave ..bendemi girsem bu işlere 'yazma' konusnda kapasitem olduğuna inandım bi anda  
burcu-tkn8 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla