![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın herkese... Bugünlerde hava çok güzel. Fakat ben iki gündür dışarı çıkmıyordum. Bugün biraz çıkıp kitapçıları gezicem. Çok güzellll bir gün olsun herkesinnn |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Heppinize mutlu çok güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydın Cliviaf, Tam kitapçılarda gezilecek bir gün bugün gerçekten. Üniversitedeyken İmge Kitapevi'nde hesabım vardı. Gidip kitaplarımı seçer, orada çalışan bir kadınla biraz sohbet eder, elimdeki cebimdeki parayı bırakır çıkardım. Şimdi evimin konumu gereği koskocaman buz gibi bir kitapevinden alıyorum kitaplarımı. Her gittiğimde yabancı simalar. Ya ben artık dikkat etmiyorum o kadar ya da onlar sürekli değişiyorlar... Kitap satılan bir yer neden bu kadar soğuk ve duygusuz döşenir, nasıl bir markete benzetilir gerçekten inanamıyorum. O kitaplar ahşap kitaplıklarda salınmadan, derinden gelen sakin, huzur verici bir müzikle hislendirilmeden neden satılır? Nasıl satılır??? Bir kitap zincirinin esiri olmuşuz. Sanırım kendime başka bir kitapevi arayacağım. Beni uyandırdığın için saol Civiaf Güzel bir gün geçirmeni dilerim:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese dilediği gibi bir gün diliyorum. GüüNayyyDınnnnn site sakinleri |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günaydııııın Perfinya, Umarım güpgüzel, şapşahane bir gün geçirirsinnnn!!!!! Ayrıca herkese güzel haberler ve bol şans dolu bir gün diliyorum!!! İyi ki varsınız Hepiniz iyi ki varsınız Herkesi çok öpüyoruuuuummmm:))) cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günnaaayyydddddııııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııııın : ) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Arkadaşlar günaydııınnnn blissy |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bugun mutlulugun bulutlarda bir yagmur gıbı dagılmaya hazır bekledıgıne ınanıyorum .hepimizin bundan yararlanması dileğiyle :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkese harika dolu dolu saatler dilerim.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese mutlu,huzurlu süprizlerle dolu bir gün diliyorum... http://kellly.free.fr/soleil/Sol7.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Merhaba Sümbüliii, Ben de senin harika bir gün geçirmeni dilerim canım benim!!!! Çok öptüüüümmm:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ggüüüünnnaaaayyyyddddddııııııııııııııııııııııııııı ıııın.... gününüz güzel geçsin inşallaaahh... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Harika bir güne uyandım. Çok mutluyum. Herkese günaydın. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııııınnnnnnnn.Gerçi öğlen oldu ama olsun.happy6 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııınnnnn, Günaydııııııııın, herkese, tüm canlılara günaydıııınnnn!!!! Muhteşem bir güneş var dışarıda, Harika bir gün başladı, Evrene gönderdiğimiz dileklerimizin kabul olacağı, Süprizlerin ardının arkasının kesilmediği, Şimdiye kadar yaşanan günlerin en güzelinin bugün olmasını diliyorum hepimiz için!!!! Gülümseyin ve dileyin, Bugün olacak!!!! Sevgilerrrrr!!!!! |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar herkese :))) evet evet bomba gibi bir gün bizi bekliyor.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN uzun bir aradan sonra GÜNAYDINNNNNNNNNNNN |
Harika bir gün geçirmeni, Bomba gibi olmanı ve her işinin yolunda gitmesini dilerim!!! İyi ki varsın!!!! |
Günnaydııııııınnnnn Gnm77, Uzun bir aradan sonra ha? Harika, yeniden hoşgeldin öyleyse. Bu güzel enerjinin daim olmasını dilerim, Neşen bol olsun, Sevgilerrrrr:))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın...actionsmile her kese harika bir gün harika bir hafta sonu diliyorum....y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn :) harika bir cuma değil mi? nasıl güzell bir havaaa :) nasıl hayırlı bir cuma :) herkes mutlu olsun bugün inşalllahhh :) seni seviyorum telkinlerim :) |
Günnaydın canımıniçi, Ben de sana harika bir gün diliyorum. Yüzünden gülümsemen eksik olmasın hayatım:)) cat56 |
Harikasın Alice, Bu harika cuma günü ve parlayan güneş sana uğur getirsin, Dileklerin bir bir yerine gelsin, Sana yanında süprizler de getirsin!!!! cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN kabus görüyordum sabaha karşı önce sevgili bigokyanusumun tatlı sesi sonra anneciğimin şefkatli sesi günümü güzel eylediii :) kocamannnnnn bi günaydında benden o zaman^^::) |
Hiç kıyamam ben sana. Neyse ki üzerinden atmışsın o ağırlığı. Güzel, rengarenk bir gün geçirmeni dilerim canım. Kucak dolusu sevgiler:)) cat56 |
ayh bende çok sık kabus görürdüm artık düzeldi. ama merak ediorum benim kadar çok rüya gören bi insan varmı sevincli uykumu hiç boşa geçirmiyorum hep rüyalardayım girlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııınnn, İnanılmaz güzel haberlerle, Muhteşem yepyeni bir hafta başladı. Kısmetiniz açık olsun, Bolluk bereket hep gelip sizi bulsun, Fısıldadığınız tüm dilekler gerçek olsun!!!! Sevgi ve huzur dolu, Aşk dolu bir hafta dilerim herkeseeeeee.... Site sakinleriiiiiii..... Sizleri çok seviyoruuummmmmmm!!!!!!!!! Duydunuz muuuuu?????????????? y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın... gönlünüzden geçen dilekleriniz gerçek olsun.. sevgiyle mutlu kalıny789 |
Harika bir hafta geçirmeni dilerim:)) Yüzünde hep güller açsıınn!!!! cat56 |
canım benim duymam mı ben ? benim çiçeğim enerjisini göndermiş girlhaha.... hemen duydum geldimy789ben de seni çok seviyorum arkadaşım.... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN bütün arkadaşlar günaydın... gönlünüzce güzel bir gün olsun... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııııınnnnn, Sabahları yüzüme vuran bu güneşi hissedebilmek için bile erken kalkmaya değer gerçekten:))) Bu güzel güneş hepimizin gönlünü aydınlatsın, Güzel, aydınlık, sevgi dolu ve enerjik bir gün geçirmenizi dilerim arkadaşlar Hepinize sevgilerimi sunuyorummmm:))) Bu çiçekler hepinizeeeee..... http://www.resim-tr.com/data/media/1...icekleri_8.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN enerjisine hayran olduğum arkadaşım harikasın sana da günaydın:) |
Sabah sabah güldürdün beni:))y789 Senin de enerjin hiç tükenmesin hep artsın, Gülen yüzün hiç solmasınnnnn!!!!! Sevgiler canım:))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın,günaydın,günaydın:))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güneşin değdiği her yere günaydınnnnnnnnnnnnnnn 956k956k956k956k956k956k956k956k956k956k956k956k95 6k956k956k956k |
Harika bir gün geçirmeni dilerim:))))) Sabah sabah benden önce günaydın bırakanları görünce çok mutlu oluyorum:)))) Günüme renk getirdin:))) Sevgilerrrr:))) |
Güzel haberlerle dolu, neşe dolu bir gün geçirmeni dilerimmm:))) Sevgilerrr:)) y789 |
Güneş gittiğin her yerde seni bulsun Aşk Kırıntısı, Enerji dolu, aşk dolu bir gün geçirmeni dilerim canımmmm:)) Öptüümmm:)) y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |