![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
zor bir geceden sonra ,kazandığım bu yeni günü bütün herşeyiyle kabul ediyorum ve dediğin gibi enerjimin hiç düşmemesini dilerim kendimey789 canım benim senin gönderdiğin enerjiyi içime çekiyorumcilgin897 ve benden de sana geliyor hemen yakalaark5gogogocat3500clappingthumbsanimonayi |
slm günaydın arkadşlar |
Cevap: slm günaydın zeynep hoşgeldin sefalar getirdinactionsmile |
Cevap: slm hoş bulduk her zaman sefamız olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııınnnnn, Herkese, tüm canlılara, sevgi dolu tüm yüreklere günaydın!!!! Bu sabah 05:30 itibariyle yataktan kalkmış olmam dolayısıyla bir sürü işimi hallettim bile. Gününüzün sımsıcak duygularla dolu, Güzel sözlerle ve güzel haberlerle dolu geçmesini, Elinizi attığınız her işin şıp diye çözüme ulaşmasını dilerim:)) Güzel sözlerinizi, güzel hislerinizi paylaşmaktan geri kalmayın:))) Hepinize kucak dolusu sevgilerrrr!!!!! http://img2.blogcu.com/images/m/i/s/..._dolusu_02.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ya ne şirin bir günaydın bu.........girlhaha seni tatlı kız seni....... sana da muhteşem bir gün dilerim..actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günnaaaayyyddddııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııın... : ) |
Deli gibi eğlendiğin bir gün geçirmeni dilerim:)) y789 |
Geçen gün çok güzel bir aşk filmi seyrettim, aklıma hemen sen geldin. The Holiday diye bir film. İnşallah izliyordur dedim içimden. İzlemediysen tavsiye ederim. Karşılıklı evlerini 15 günlüğüne değiştiren iki kadının yepyeni bir ülkede, yepyeni anılara taşınan hayatlarını anlatıyor. Aklıma gelmişken unutmadan yaziim dedim. cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel insanlar =) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar enerji dolu bir gün sizinle olsun:) |
Günaydııııııın sana da Blue, Ne var ne yok? Nasılsın bu sabah???? Yine aydınlatıyorsun ortalığı... Bu sabah toplantım vardı erkenden, anca girebildim, kaçırdım sabah selamlaşmasını ama olsun:))) Yine de günaydın sana da tüm site sakinlerine deee:))))) Heppinize harika bir gün diliyorummm:))) Musmutlu günler geçirmenizi, güzel haberler alıp enerjinizin tavan yapmasını dilerim:)) Kucak dolusu sevgileeeeerr!!!! http://www.myspacecutecomments.com/i...ss/Kiss-07.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın... süprizlerle dolu harika bir hafta diliyorum..... sevgiyle mutlu ve keyifli kalın |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN huyum kurusun iyi aydinlatirim:)) tskler iyiyim saglikliyim seni sormali canim? |
canım şimdi gördüm yazını ....girlhaha ben sanırım izlemedim onu...ama arayıp bulucam ...ben de seyrederken seni hatırlarım güzelim benim ....actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın, Günaydııııııııın hepinize site sakinleriiiii:)) Nasılsınız bu sabah???? Çok soğuk bir sabah, işe gelirken eldivenlerin içinden parmaklarım dondu ama olsunnnn!!!!! Kış başladı yaa, ilk kar da yağdı. Mevsimler normale döndü demektir. Yani bu bahar da kirazsız, eriksiz, çileksiz kalmayacağız... Toprak suya, kara doysun, uyusun, dinlensin... Ağaçlar yeni sürgün vermeye başlamışlardı zamansız. Allahtan daha gecikmedi soğuklar yoksa tümden çiçeklenip soğuk yiyince küsecekti ağaçlar... Ay sabah sabah ne bu Ziraat Fakültesine çevirdim yine, kendimi kaybettim:)) Prdn millet:))) Herkese sevgi dolu, sıcacık, şans ve aşk dolu bir hafta diliyorummmm:)))) Alalım çaylarımızı, başlayalım sohbete:)) http://1.bp.blogspot.com/_t1BNPwYDTC...ay_tiryaki.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Tünaydınlar, iyi haftalar. :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN tünaydın... her şey gönlünüzce güzel olsun... sevgiyle mutlu kalın |
Sana da iyi haftalar. Çoook öptüüm seni canımcım. |
Seni de burada görünce çok mutlu oluyorum ben:)) Sevgiyle kalll:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Tünaydın herkese iyi başlangışlar diliyorum bu hafta herkes gülsün... |
Tünaydın sana da Arca, Hoşgeldin bu arada. Ne zamandır görmüyordum seni. Ben de sana harika bir hafta diliyorum, Her şey gönlünce olsun:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydııııııııııııın site sakinleriiiiii, Güzel bir güne güzel uyanmış olmanızı dilerim. Soğuk kış günleri başlamış olmasına karşın çok şükür hepimizin içini ısıtan dostlukların kurulduğu, bağımlılık yapan bir sitemiz var. Ben şahsen sizi selamlamadan güne başlayamaz oldum. İçimde her gün yeniden taze bir filiz veriyor güzel dostluklar sayenizde. İyi ki varsınız, İyi ki bu kadar temiz kalpli ve dost canlısı insanlarsınız. Heppinizi sevgiyle kucaklıyorum:)) http://www.yeniresimler.net/data/med...stluk32lf1.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııııııınnnn herkese, Heppinize mutlu, keyifli, enerjinizin tavan yaptığı bir gün diliyorum. Biliyorum hava bulutlu tüm Türkiye'de, Avrupa'da da durum aynıymış... Ama gününüzün güneşi siz olun, Çevrenize ışık saçmanızı dilerim Heppinize sevgilerrr:)) http://www.emedyaturk.com/files/2010/07/gunes.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Sanada günaydın Bluepebbles çok teşekkür ederiz günümüzün güneşi oldun...... |
:) pozitiff günaydınnnn ... hava güzell olsun bugunn şöle kocamn bı güneşşş görelimmm . olumsuzlukları atalımmm .... her sorunumuzu çözecekk güzel hayırlarla sonuçlanacak bir gün... derin bir nefess veeee GÜNAYDIN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar olsun cümle aleme... |
Günaydııınnnnnn Blue, Nasılsın bugün???? Müthiş bir gün geçirmeni dilerimmmm!!! |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN GÜNAYYYYYYYYYYYYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNN ;))))) |
Nasılsın bugün??? İstanbul'da güneş parlamaya başladı yeniden. Umarım Ankara'da ışıl ışıldır. Keyifli, sıcak, mutlu, ışıl ışıl bir gün geçirmeni dilerim canııııımmmm!!! Öptüüüüüüüümmm:)) |
|
ya sen? t678 |
Kim kime dumduma... Hiçkimsenin bir şeyden haberi yok ki?? İş bilmezlerle çalışmak zor zanaat. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN http://img1.loadtr.com/b-378505-çay_ve_simit.jpg Günaaaaaaaaaaaydııııııııııııııııııııııııııııınnnnn nnnnnn, Heppinize günaydın site sakinleriiiiiiiii, Sesimi duyan var mııııı??????? Uyandınız mıııııııııı????? Bu sabah da ışışl ışışl bir gökyüzü, Masmavi bir gökyüzü bize güzel bir günün sözünü veriyorrr!!!! Hepinizin neşesi, keyfi bol olsun, Şansınız, bahtınız açık olsuuuuuuunnnn.... Evren bütün dileklerinizi bonuslarıyla getirsin inşallaahhhhhhh!!!! Sevgilerrrrrr |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır Dost geldiğinde buzdolabını açıp... istediğini alır Ark...adaş senin ağladığını görmez Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini anlatmak için Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür Dost ise tekrar arar Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister Dost ise her zaman senin arkandadır ... Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır Arkadaş sizi ikinci görmek ister Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır Dost sıkıntınız olduğunda size koşar Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız Dostlarınız size huzur vermeye çalışır Arkadaş bu mesajı okur ve siler Dost okur ve dostlarına yollar. --------------------------------------- günaydinlar güzel bayanlara yakisikli beylere ucan kuslara bembeyaz agaclara herseye günaydin.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Gününüz aydın olsun:)) |
t678 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN her kese gönlünce güzel geçireceği bir gün diliyorum.... günaydın..... sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydııııııııııııınnnnnnnn nnnnnnnnnnnn ne güzel bir gün değil miii :)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |