![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııııııııııın! hadi neşelenin, silkelenin ve bu sihirli güne başlalayın hemen....... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydin:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güzelliklere ve mutluluklara günaydın :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN yepyeni bıı gunee gunaydınn..herseyy ne hoşş su dkkalardaa ...hele denızzz dalgalarr bıle mutlu bugnn...kızgın olmamalrı n-benı mutlu ettı...gunaydın sevgılı ailem..ii varsınızzz |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaaaaaaaaaaaaaaaaaydınn |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN her kese günaydın güzel bir gün olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnn :) bugun ölee degsık bır sey olsun ki ..hayatımdaa mutlu bır izzz bıraksınnn.. ii varsınızz |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın arkadaşlar. Huzurlu, keyifli ve verimli bir gün geçirelim. Sevgiler. kiss3 |
canım sana da günaydın.... dilerim günün süper olur...girlhaha |
(Çok mu iddialı oldu?y789) Öptüm canım. Bugün tüm gün buradayım, öyle karar aldım.actionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN keyifli ve mutlu bir gün olsun... günaydıny789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkesin dileklerinin olduğu güne günaydın.. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN HUZURLU MUTLU ENERJİ DOLU GÜNLER ARKADAŞLARIMM.. http://img265.imageshack.us/img265/4...ar044zyuy0.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydııııııııınnn, Heppinize, herkese günaydıııınnnnn :) Tüm Türkiye'ye aydınlık, pırıl pırıl yarınlar diliyorum... Huzur, barış, özgürlük ve aydınlık hep bizimle olsun. Atamız'ın deniz mavisi gözleri hep gözlerimizin önünde, sevgisi kalbimizde, sözleri aklımızda olsun... Güneş her gün özgürlüğümüzün, barış içindeki ülkemizin üzerine doğsun. http://www.arkitera.com/UserFiles/Im...m/ataturk1.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günnnaaaaydınblissy |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkese güzel bir gün diliyorum günaydınnnn:)))))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN buongiorno a tutti956k bir değişiklik olsun y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın millettt herkese farkındalığı bol hayırlı günler diliyorumm :) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Çok ama çok güzel, hiç bitmeseydi dedirten güzel bir gün yaşamanızı diliyorum forumdaki herkese GÜNAYDIN!!!......:)))))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın956k |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın herkese. Taptaze ve mutlu bir günaydın. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN BEKLENTİLERİN GERÇEK OLDUĞU BİR GÜN DİLİYORUM.. HERKESE GÜNAYDIN http://img242.imageshack.us/img242/4...iley245an6.gif |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııııııın, hepinize, tüm site sakinlerine günaydıııııınnnnn, Hayatta bugüne kadar engel olarak gördüğünüz her şey ve herkes bugün gözünüze küçücük görünsün. Yaşam sizi sevgiyle sarıp sarmalasın, güzel haberlerle içinize neşe mutluluk doldursun inşallahhhhh :)) Hepinize kucak dolusu sevgilerrrrr:)) İyi ki varsınız http://karmahaskickedmyass.files.wor...arti-simit.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın kuzu.:) kiss3 Günaydın arkadaşlar. İçinizdeki ışık hiç sönmesin. Sevgiler.actionsmile |
Senin de içindeki ışık hiiiiiiiiçççççç sönmesin, hep böyle pırıl pırıl ol inşallahhh:)) Sevgiler canım, Çok öptümmmmm kiss3 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın arkadaşlar baya bi geç kaldım işe. gece uyuyamadım sabah ta kalkamadım tabi.hala uykum var yahu kahve falan da içtim ama ı-ıh.bi kıvrılıp uyusam. :) |
Bir dakika boyunca sadece burnundan nefes alıp ver, bak nasıl kendine geliyorsun. :) Sevgiler. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN inanmazsın hemen nefes çalışması başladım ama gözlerim kapandı gitti :) yalnız şuda var ki bu telkinleri dinleyeli uykum çok çok çok fazlalaştı ya . du bakıyım araştırayım neden acep. |
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ahhh ah nerde şimdi gittim uğraştım bişilerle neyse öğle yemeğine gideyim bide belki açılırım. teşekkürler |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese günaydıııııııııınnn yüreği güzel insanlar:)Bugün çok çok çook güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Güzel bir cuma gününden herkese günaydınnnnnnnnnnnnnn , umarım gönlünüze göre bir gün geçirirsiniz sevgiler :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın::::::)))))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günayydıııııııııııııııııııın hepinize, Nasılsınız? Umarım güzel bir hafta sonu geçirmişsinizdir. Bugün İstanbul'da bulutların arasından fırsat buldukça çıkıp muzip muzip ışıldayan bir güneş var. Gökyüzünde çok eğleniyor olmalı, onun yerinde ben olsaydım sürekli aynı ritimde aynı rota üzerinde kalabilir miydim bilemiyorum. :)) Heppinizin ritminin artmasını, haftaya caşku ve güzellkilerle başlamanızı dilerim. Çooooooookk öpüyorum herkesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)) Keyifli günler dilerimmmm:)) y789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinnn:)))) bugün almanya duisburgta kapali bi hava var bulutlarin arasindan firsat bulup muziplik yapabilen onu bize mutlu olalim diye yansitabilen günes yok:))) olsun ben genede cikicam ona giciklik olsun diye oynayacam.. herkese iyi günler iyi haftalar dilerim.. |
Bugün Duisburg'un muzip güneşi de sen ol!!!! İçi aydınlansın seni gören herkesin:)) Işığın daim olsun arkadaşım :)) Duisburg'dakiler de iyi ki varsın diyecekler bugün sana :)) Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim Sevgiler http://www.wrh.noaa.gov/hnx/newslet/...062clipart.jpg |
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN güneş görünsede görünmesede hep yüreğinizi ısıtsın. günaydın |
Çok haklısın. Yaşam kaynağımız bizi hep sarsın, kendinden bile korusun kollasın. Uyandığımız her yeni gün, içimizde onun sıcaklığı, yüzümüzde onun pırıltısı olsun!!! Harika bir hafta geçirmeni dilerim canım :)) cat56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |