![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese günaydın, Bugün güzel bir gün. Daha ilk saatlerinden anladım bunu :) Heyecanlıyım. Herkese güzel günler diliyorum. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
Günnaydın Genco, Harika bir şey güne dostlarla başlamak öyle değil mi? İnsanın içi sıcacık oluyor. Güzel dostluklarının ebedi olmasını dilerim:)) Sevgiyle kalll:)) cat56 |
Bu heyecanın ve enerjin daim olsun. Bugün gerçekten de çok güzel bir gün :)) Artık gri gökyüzü bile enerjini değiştiremiyor, işte bu harika bir haber. Sen güne gülümseyerek uyan, gün de sana gülümseyecektir:)) Sevgiyle kalll:)) cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn umarım bugununuz dundennn kat kat güzel ve mutluuu mutluu geçer :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel bir gün diliyorumy789 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ‘G’ecenin karanlığı kalktı üzerimden varlığınla ‘Ü’şüyen bedenimi ısıttı aşkının ateşi… ‘N’e güzel şey güne seni anarak başlamak ‘A’klıma gelen ilk şeyin sen olması ne güzel… ‘Y’ıldızımdın gecemde şimdiyse güneşimsin gündüzüme… ‘D’üşlerimin baş rol oyuncusu oluyorsun her sabah ‘I’lık bir bahar sabahı gibi huzur kaplıyorsun içimi ‘N’efesim oluyorsun aşkla soluyorum seni… O0 |
Bu ne kadar güzel bir GÜNAYDIN böyle "Zamanı Geldi".... Harikasın... İçim açıldı. Çok yetenekliymişsin:))) Aşkın insan enerjisini tavana fırlattığının başka bir kanıtı işte. Harikulade... Ellerine, emeğine sağlık canım. Bana inanç verdin sabah sabah. İyi ki varsın. Senin de günün aydın olsun, ruhun ışıkla dolsun, aldığın her nefeste bu coskun seni uçursun:)) Sevgiyle kal canıııımmm. http://www.lezzetkahvesi.com/wp-cont.../ask-su911.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Ne güzel bir gündür dısarıda mevsim sonbahar renkler cümbüsü ve hafiften icimizi ısıtan o tatlı sogugu ile istanbul da sonbahar hala çok güzel : ) Günaydınlar olsun tüm dostlara |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese Günaydııınnn, Bu sabah Zamanı Geldi sayesinde günüme aşkla başladım. Benim olmasa da bir yerlerde aşkın varlığını bilmek, yaşandığını bilmek beni çok mutlu ediyor. Benim içimdeki şimdilik hayata aşkkkk... Ama olsun:)) Heppinizin kalbi aşkla dolsun, aşkla çalışın, aşkla bakın, aşk dolu yaşayın inşallah... Heppinize, olana olmayana aşk dolu bir gün diliyorum:)) http://4.bp.blogspot.com/_58SjbER03C...ts_Love_06.jpg http://img.internethaber.com/gallery/3646/19.jpg |
Güne sen de çok romantik bir başlangıç yapmış gibisin. İstanbul'a sonbahar da ne kadar yakışıyor değil mi? Ben de her baktığımda yeniden hayran oluyorum:))) Senin de günün Çooookkkkkk güzel olsun, İstanbul kadar büyülü, İstanbul kadar aşk dolu olsun:))) cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın Arkadaşlar,size mutlu günler,kolaylıklar diliyorumm...956k |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Energi dolu bir Güünnaaydııınnnn . |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnayyyydıııınnn, Günnaydın herkeseeee.... Uyanın, ayılın.... Bugün harika bir gün. Öğle saatlerinden itibaren nefis bir tatil kapıda... Gezmek, eğlenmek, dostlarla buluşmak için harika bir fırsat!!! Bengüsu'nun eklediği o güzel şiirden sonra içimde doymak bilmez dost sevgim iyice tavan yaptı. Çevremdeki sımsıcak haleler dostlarım. Hepsini aynı anda bağrıma basasım geldi. Bugün sevgi, dostluk dolu bir gün:))) Heppinize sevgi, dostluk dolu bir gün diliyorummmmmm:))) http://2.bp.blogspot.com/_j_wimhVAvK.../SARILMAK2.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN herkese günaydınlar :D |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN GÜNAAYYDIIIIINNNNNNN FORUM AHALİSİİİİİ:))Gününüz güzel geçsin smileydance |
|
Senin de günün harika geçsin canım:))girlhaha |
Günaydın Pollyanna, Çok güzel bir gün geçirmeni dilerim:)) cat56 |
Hahahahaha:)) Senin karnın acıkmış canım:))) Kap bir sütlü ahve gel, kurabiyeler benden:)) girlhahailahi, hiç güleceğim yoktu!!! hahahahaha:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese gökkuşağı kadar renkli süper bir gün diliyorummmmmmm..... Günaydınnnnnn.... Bengusu'nun yazısından sonra benim de tüm dostlarımı göresim her birini tek tek arayıp muhabbet edesim geldi :) İyi ki varlar. Dostsuz yaşanmaz ki hiç dünya , çok şükürrrrr..... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel bir gün olsun bu gün.y789 |
Günün aydın olsun güzeller güzelim, Evren sana dostlukların, muhabbetlerin en güzellerini sunsun. Sesini duydum içim mutlulukla doldu. Bana enerji veriyorsun okyanus yüreklim. Seni çoooooook seviyorum:))cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnnnnnnn forumdaşlar |
Nasıl güzel geldi sesini duymak , yakında bir de yüzünü görmek eklenince tam süper olacak :) Ben de seni kocamannnnn seviyorum , iyi ki varsın meleğimmmmmmm.....956k |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN HERKESE BU BAHAR SABAHINDA GÜNAYDIN DİLİYORUM Neden bahar dedim bir sorun? |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN neden ?????* |
|
hmmm pozitifiz bakıyorumm :)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Vayy diyorum,cliviaf :))Günün lafını ettin:))O zaman her günümüz bahar neşesiyle geçsin inşallahblissy |
Kahveleri getirdim,hadi kurabiyeleri bekliyoruzgirlhaha |
|
|
Alıntı:
|
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııın hatta iyi öğlenler herkese:)Bluepebbles nerdesin yahu?Dünden beri kurabiye bekliyoruz burda girlhahaYaktın mı ne yaptın getiremedin hala?girlhaha |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın canım benim |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN gün en güzel haliyle kucaklarken bizi ... ben de bu selamı esirgememeliyim yeni güne ve canım arkadaşlarıma... hepinize günaydın ..........s456 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın arkadaşlar. :) İstanbul bugün mükemmel bir havaya sahip. Günlük güneşlik, hafiften serin ama tam bir sonbahar tadında. Kuru yaprakların ayrı bir güzelliği var bugün. :) Hepinizi sevgiyle selamlıyorum. Her şey gönlünüzce olsun. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Dostlara günaydın Sevgiye sevgi katmak için Yola çıkanlara günaydın Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın. Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın. Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın. Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın. Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın. Dağa taşa kurda kuşa günaydın. Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın. Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın. Sevenlere sevilenlere günaydın. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN zamanı geldi; sözlerin Üstün Dökmen'in bir şiirini anımsattı bana: Selam Ver yola çıkınca her sabah, bulutlara selam ver. taşlara, kuşlara, atlara, otlara, insanlara selam ver. ne görürsen selam ver. sonra çıkarıp cebinden aynanı, bir selamda kendine ver. hatırın kalmasınel gün yanında. bu dünyada sen de varsın! üleştir dostluğunu varlığa, bir kısmı seni de sarsın... Üstün Dökmen Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:32 PM. |