![]() |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın girlhaha hepinize toz pembe hayaller dileğimleactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN ik msjım böyle olsun.. GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINN YAŞAYAN HERŞEYE... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN G(T)ünaydın. Keyifli bir gün diliyorum. Sevgiler.:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydııııınn, Günaydın herkese, tüm ülkelerde ve gezegenlerde yaşayan tüm canlılara günaydıııınnn. http://img225.imageshack.us/img225/3...354bz71us7.gif Gülümseyin Çünkü; *Bir gülümseme; sevginin ve insan olmanın anahtarıdır. *Bir gülümseme; iç dünyamızın güzelliklerini, dışa yansıtır. *Bir gülümseme; başkalarına ikramda bulunmak demektir. *Bir gülümseme;... vereni fakirleştirmeden, alanı zenginleştirir. *Bir gülümseme; bir an sürer, bazen ise ebediyen yaşar. *Bir gülümseme; yorgun olan insanı dinlendirir. *Bir gülümseme; ümitsiz olana neşe ve hayat bahşeder. *Bir gülümseme; karanlık bir çehreyi aydınlatabilir. *Bir gülümseme; satın alınmaz, rica ile elde edilemez. *Bir gülümseme; ödünç verilmez, çalmak da mümkün değildir. *Bir gülümseme; ona ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir. *Bir gülümseme; sevgi köprülerini sağlamlaştırır. *Bir gülümseme; bazen bir hayat kurtarır. *Bir gülümsemeye; gülümseyemeyenlerin, ihtiyacı olduğunu unutmayın! *Bir gülümseme için hiç kimse, ona ihtiyaç duymadan yaşayacak kadar zengin ve kuvvetli değildir. Sürekli gülümsemek ve gülümsemelerle karşılanmak dileğiyle... http://fotograf.gazetevatan.com/foto...27072009_1.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın. :) Sevgi, huzur ve sağlık dolu bir gün diliyorum. Nasıl diliyorsanız öyle geçsin gününüz. :) Sevgiler. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın Namaste, Erkencisin bu sabah... Çok güzel bir gün geçirmeni dilerim... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Alıntı:
|
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın, Bu gün, benim için zor bir gün. Tamamlamam gereken bir sürü işim var. Ayrıca, birde sunum yapmam gerekiyor. Dostlar; bana şans dileyin,,,,, |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN İyi şanslar Tolgacım, sana kolay gelsin. |
tolga bey iyi dileklerimi ve bol başarı dilerim....ayrıca günaydın..... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN süper arkadaşlarım hepimizin günü aydın olsun.....neşemiz bol olsun...derdimiz az olsun:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın.. Günaydın Hey! karanlığı aydınlatan gülümseme, Günaydın ey! evrenin sevgi kaynağı, Günaydın kristal yürekli sevdiğim. Uyan ve ışığın senin kadar aydınlık yaşamına tutun. Kırlangıçların eşlik ettiği; Serin ve mavi yeşil bir dağ rüzgarıyla, Merhaba de güne sevgiyle. Günaydın. actionsmileactionsmileactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaaaayyyydııınnn, Günaydın en sevdiğin sitenin güzel insanlarıııııııııı Dün yoğunluğun tanımını yeniden yapmakla meşgul olduğum için katılamadım aranıza ama sizleri çok özledimmmm:)) Heppinize umut dolu, güzellkilerle dolu, süprizlerle dolu bir gün diliyorum... Sevgiyle kalın... http://i.tmgrup.com.tr/cr/2010/04/07/562563399010.jpg |
canım sana da günaydın 8977 kolay gelsin arkadaşım...k8908 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın İçinde Aşk olan kadın, Aşk dolu bir gün geçirmeni dilerim =0))) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın bütün güzellikler sizi bulsun.... her şey gönlümüzce güzel olsun |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Bulsun canım, bütün güzellikler ve güzel yürekli insanlar bizi bulsun, hepimizi bulsun. |
aminnnnnnnnnnnny789 aynen sana da iletirim bu dileğigirlhaha.... bol aşkkkk bol bulamaç olsunsmil56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın arkadaşlar....güzel yağmurlu bir güne günaydın....:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııınnn, hepinize herkese günaydııııııınnn Bugün herkesin keyifli, pırıl pırıl birgün geçirmesini diliyorum. Bugün dilek günüm :))) Sağlık, sevgi, huzur ve mutluluk diliyorum. O0 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydıııın, tüm dostlara, yüreği aydınlık ve ışık dolu olanlara, kalpleri pır pır atanlara,umut arayanlara, pozitif düşünmeyi seçenlere,yaşamın hazzını yaşayan,paylaşımcı kalplere Günaydın. Sizleri seviyorum. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydın güzel bir gün olsun herkes için.... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Sana da güzel bir gün olsun canım:)) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN biraz geç oldu hy789günü yarıladık..kalan gününüz iyi olsun temennilerimleactionsmile |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydıııııııın, günaydınlaaaaaarrrrr Hepinize, yer yüzündeki tüm canlılara günnayyyyydııııınnn. Bugün dünün aksine kendimi yeniden muhteşem hissediyorum. Hepinize sevinç dolu, enerji dolu bir gün diliyorum. Bugün haftanın son günüüüüü!!!! Cuma gününü doya doya, tadına vara vara yaşamanızı dilerim... Her şey olur, ama her şey geçer. Yaşamak gerçekten çok güzel. http://www.edebiyatdefteri.com/resim...uyuk/32435.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN sabah 6 da kalkan biri olduğumdan günüm çoktan aydınlandı ......ama yeni uyanan arkadaşlar için günaydınlar efendim... gününüz muhteşem olsun benim de olsun:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydınnn:) her günümüzü, son günümüzü yaşıayacakmışız gibi deli dolu olmak ümidiyle saygılarımı sunuyorum dostlarım:D |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Sana da Günaydın Smyrna, Muhteşem bir gün geçirmeni dilerim:))) Sevgiyle kaaallll |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN http://img2.blogcu.com/images/a/y/n/...esimleri_5.jpg Günnaydıııınn, Yağmurlu bir günde herpinize günaydııınnn... Yeni bir başlangıca günaydın... Bugün hepiniz için özel bir olsun... Bugün içinizi mutluluklar doldursun!!! Sevgiyle kalın cat56 |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese koccamannn bir günaaaaydııınnn. Harika bir gün daha başlıyor. Enerji doluyum bu sabah. İyi bir gün geçirmenizi dilerim, selamlar... |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günaydın Tolgacım, Çok güzel bir gün geçirmeni dilerim. İşlerin rahatlamıştır biraz inşallah??? |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN hepinize günaydın ve güzel bir gün diliyorum. |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydın Fearless King, Feel like a king, live like a king today |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN günaydinlar benden size:) |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Günnaydııııııınnn, bu muhteşem günde hepinize günaydın.... Hadi silkelenip bütün negatif enerjiyi atın üzerinizden. Gidin aynada kendi gözlerinizin içine bir bakınnn... İyi ki varsınız öyle değil mi???? İyi ki varız, hayat somurtmak için çok kısaaaaaa:))) Canlanın. Duyduk duymadık demeyiiiiiiiinnnn:))) ben döndümmmm :))) O ağırlıklardan kurtuldum sonunda... Heyooooo :))) Çok şükür yarabbim:))) http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._2800510_n.jpg |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN Herkese kocaman GÜNAYDIN. Bana biraz gün erken aydı. Erken uyanma telkini bugün etkisini göstermeye başladı yuppii. Zinde ve enerji doluyum. smileydance |
Uzun bir gün, bütün işlerin yetiştiği ve kendine zaman ayırabildiğin bir gündür :)) Erken kalkmaya bayılırım :)) Sevgiler Mervecim Günün muhteşem geçsin |
Cevap: GÜNNNAAAAYDIN DEYİN blissyselaam herkesin gününün aydın olmasını diliyorum.. |
İnş. her sabah erken ve zinde uyanırım. Ben de erken kalkmaya bayılırım. Darısı isteyenlerin başına. Sevgiler sana da. Hayatın muhteşem geçsin. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |