Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Hamilelik

Uyarılar

Hamilelik hamilelik doğum, hamilelik testi, hamilelik testleri, hamilelik belirtileri, bebek hamilelik, hafta hamilelik, gebelik hamilelik, hamilelik dönemi, hamilelik, hamilelikte, ilk hamilelik, erken hamilelik, hamilelik öncesi, hamilelik takibi, hamilelik beslenme, hafta hafta hamilelik

Hamile kalmamak.

Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü ve Hamilelik Hamile kalmamak. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaslar eskiden dogum evleri bile yokene kadinlar tarlarlarda camurda calisrkene nasil hamile kalabiliyolardida simdiki zamanda bukadar zor. mesela benim yasim 15 ikene gazetelerde sadce kurtaj olan kizlarimizdan yazilar vardi. doktorlar sadce kurtaj ederek paralarini kazaniyolardi aradan 24 sene gecti simdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik nerededir kimdir Hamilelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik hipnoz Hamilelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik kuantum düşünce kitap haberi

Hamile kalmamak.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-11-2007, 04:42 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Hamile kalmamak.

Arkadaslar eskiden dogum evleri bile yokene kadinlar tarlarlarda camurda calisrkene nasil hamile kalabiliyolardida simdiki zamanda bukadar zor. mesela benim yasim 15 ikene gazetelerde sadce kurtaj olan kizlarimizdan yazilar vardi. doktorlar sadce kurtaj ederek paralarini kazaniyolardi aradan 24 sene gecti simdide tup bebek herkez bebek sahibi olmak istiyor ama olamiyolar sizce nelerden bunlar boyle oldu tartisalim valla.

2ci tup bebegim olusum olmadi bende bebek hic tutunmamis 0 cikti yani. uzuldumu diye sorasaniz heralde hayal kirikligina ugrasim ama bir sinir varki ustumde anlatamam. napcagimi bende bilmiyorum.
benimgibi cok kadin var hatta bu forumda bir kac kisi bana ozle mesaj bile yazdi sezen bizde tup yaptiracagiz diye. bu nedirya ya bir gazmi saldilarki havaya bizler soluduk hamile kalamiyoruz tupbebekle bile kalamiyoruz?

denemdigim sey kalmadi koca kari ilacindan tut ot bocek cicek yemdgim birsey kalmadi. istanbula ilk tupbebegi getirene gitim tedavi oldum sonuc aynisi. bu kisirlik nedir bu insanlarin ustunde. gencler kendinize dikat ediyormusnuz? bu konularda bilginiz varmi?

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 07:24 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

Önce ilacı yaptılar, sonra hastalığı icat ettiler. bu cümleyi sık sık okudum basında.aynen yazıp aratabilirsiniz.zaten siz de duymuşsunuzdur.
tahmininiz doğru bence.havayı soluduk da mı çocuğumuz olmuyor.havadan olmasa bile yediğimiz hazır gıdalar vs. herhangi birine katılan maddelerden olabilir.kanserojen maddeli gıdalar da var az da değil sonuçta piyasada.

ama tüm samimiyetimle sizden ricam (özellikle rica ediyorum) hayırlısı ne ise onu isteyin.tedavi sürecine devam edin tabi ama duanızda da hayırlısını isteyin.
benim de tam tersi düşünce var.acaba doktora gidip kendimi kısırlaştırsam mı diye düşünmüyor değilim.çocuğumun olmasını istemiyorum.çünkü artık sağlıklı çocuk zor yetiştiriliyor.dahası onları mutlu etmek daha da zor.içki mi içiyor,esrar mı kullanıyor diye tedirginlik içinde yaşayacağımıza bence böylesi daha iyi.ama çok isteniyorsa evlatlık edinilmeli bence.sokakta yaşayan bi çocuk da sahiplenilse de olur.ben ne evlenmeyi ne de çocuk sahibi olmayı istiyorum.ama maddi açıdan istediğim hedeflediğim bolluğa inşallah ulaştığımda çocuklarıyla sokakta kalan dul ya da çok yardıma muhtaç bir aileye her ay aylık yardım maaş gibi yapmak istiyorum.


inşallah hayırlısıyla dileğiniz gerçekleşir.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 07:37 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2007
Mesajlar: 229
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 46 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
eylo is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

bu haber değildi bizim beklediğimiz
eylo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 07:52 PM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

ben ne söyleyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum... mutlaka hayrı var ...
ne desem şu anda seni teselli edemeyeceğimin ya da sinirlerini yatıştıramayacağımın farkındayım....

en az senin kadar inanmıştım hamile olduğuna... bu sefer oldu oldu bu iş diyordum...

hatta bu akşam kutlama yaparız diyodum....

ben çok üzgünüm...

mümkün olduğunca sakin olmaya çalış lütfen canım..

hep hayırlısını isteyip diledin... ve hepimiz de senin için aynısını diledik..
eminim yaradan seni kötü süprizlerden korumuştur...

cennette en büyük hediyeleri bu dünyada anneliği tadamayanlar alacak demişti bir zamanlar sevdiğim bir büyüğüm...
bu da bir teselli ama benim içimde hala kocaman bir his var anne olacağına dair...

bu durum seni yıldırmasın lütfen... bir çok insandan daha fazla hak ediyorsun anne olmayı...
biraz kendine izin ver ve askıya al bu konuyu.... bi arınıp temizlenelim... sonra tekrar niyet edelim konuya ....

duygularını baskılama... ağlıcaksan ağla.. kızıcaksan kız... hatta aç özelden bana ağzına geleni yaz...
deşarj ol sakın içinde biriktirme bu duyguyu...

atladığımız bir şey var mutlaka ...

mutlaka... mutlaka....
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 09:18 PM   #5 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

sezencim canım her işte bir hayır var lütfen bırakma kendini,
sakın ama sakın umudunu yitirme noolur ...
olucak sezencim sadece biraz daha sabır gerekli belkide....
  Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 10:14 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

Ya arkadaslaroim yasim 39 aryik genc degilim zaten cocuk niye istiyorsun diye dusunebilirniz! ben ilk evligimde hic am hic mutlu olamadim. yilarca uzuntu izdirap ve 8 senye yaklasan bir yalnizlik yasadim. bu yalnizligim icinde ismi kaybetim depresyona girdim yataklardan cikamdim derken ben 2ci evligimi yaptim. evlendigimde dusundumki yeniden mutlu olacaktim. oldumda cok mutlu oldum ama esim cok couk istiyor bunu ilk duyduguumda dedim saka yapiyordur. sonra kimin cocgunu gorse sariliyor birakmiyor. okadar istiyorki sizlere anlatamam. ve bir yil bekledim gecer diye gecmedi sitedle cocuk istedi. bende tedavi olalim dedim. oldum ama olmuyor. bugun biraktigim sigarayi yine ictim dusun 3aydir icmemistim. simdi dunuyorum acaba esimi imam nikahiyla koyden evlendireyimde cocukmu yapsinlar? o bayanda bakarim inanin napacagimi bilmiyorum bunlarda cozum degil tabiki ama caresizm su anda.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 10:56 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

sezen gerçekten içim burkuldu eşiniz kim bilir ne kadar üzülmüştür.
inşallah hayırlısıyla bir evladınız olur.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 11:03 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

cok uzldu anlatamam zaten budurmlarda birbirmize destek olamiyoruz cok garip bir haldeyiz.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 11:11 PM   #9 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

sezencim canım... bi tanem.... şu anda sağlıklı düşünemeyecek kadar üzgünsün... bu gün istediğini yap ağla... küfür et... kır dök... sigaranı iç... kahve iç...
enerjini içinde tutma... ama yukarıda ki satırlarıda yaz ma canımın içi.... yarın olunca hepimiz daha sağlıklı düşüneceğiz....

benim eltim 40.. görümcem 42 yaşında doğurdu...

elbette bir çocuğunuz olması güzel... mutluluğunuza mutluluk katar ama şu an için yoksa kendinizle ilgilenin yahu...

çocuk çocuk diye diye günlerinizi kaybediyosunuz... bebek yapmayı düşünmeden adam gibi sevişin... yiyin için gezin eğlenin...

hayatta her şeyi çocuğa yada mutluluğa bağlama... eşin önce seni istiyor... o seni seviyor...
çocuk istiyosa yada her şeyi bebeğe bağlıyosa kendi doğursun... o çocuk istiyo diye ayy kuma nedemek...
üzüntülü falan demem uzak yakın demem gelirim... oraya fena olur...

üzüleceksende düzgün üzül sezen.... tek bebeği olmayan siz değilsiniz...
ayrıca olabilirde... ama bütün herşeyi buna bağlayıp... yaşantınızı elinizden kaçırmayın lütfen canım arkadaşım...

sen çok değerli ve anne olmayı fazlasıyla hak eden bir insansın...

allah a inandığını biliyorum...

senin bebeğin olsa onun kötülüğünü istermiydin... hayır dedğini duyar gibiyim...

bizde rabbimin kullarıyız.. onun için evlattan daha değerliyiz... hiç bizim kötülüğümüzü istermi...

ona güven... her şeyin hayırlı olması için dua ettik...
şimdi bu işin hayrını göremiyoruz diye bunca üzüntü olmaz kuzum...

kıyamam... akşamdan beri aynı üzüntüler içindeyim inan... yüreğin hafiflesin diye okuyorum habire....

ama bazen teslim olmak gerek... insana olanlar değil insanın içinde olanlar önemli demişti hatırlamadığım biri ...
içimizden geçenlere her şeye rağmen dikkat edelim canım...

bunuda atlltıcaz.. önemli olan bunu bir eksik olarak kabul etmeyin... birbirinize sahip çıkın ...

sevgiler...
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2007, 11:19 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 473
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sezennl is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

**shamanic** ilkinde olmadi hic aglayamadim ama hic. dusundum en cok sevdgim ne? saclarim up uzundu dedim bunlari kestreyimki bana servet verseler kestirmezdim. gitim kestirdim aglayamdim ama budefa aglayabiliyorum onada seviniyroum.

hayal ablacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben seni cok seviyorum desteginiz icin hepinize cok tesekur edrim ama hepinzie en cok hayal ablaya uzuldum kadincagiz sevinemedi bile ablam ben seni cok seviyorum ha.. bugunumu atlatayim yarin daha guzle seyler yazacagim.
__________________
Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar.&nbsp; Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır.
Sezennl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hamile kalmamak.

Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü ve Hamilelik Hamile kalmamak. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Arkadaslar eskiden dogum evleri bile yokene kadinlar tarlarlarda camurda calisrkene nasil hamile kalabiliyolardida simdiki zamanda bukadar zor. mesela benim yasim 15 ikene gazetelerde sadce kurtaj olan kizlarimizdan yazilar vardi. doktorlar sadce kurtaj ederek paralarini kazaniyolardi aradan 24 sene gecti simdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik nerededir kimdir Hamilelik çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik hipnoz Hamilelik olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.