Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2007, 07:24 PM   #2 (permalink)
üç_gömlek
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Mesajlar: 432
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üç_gömlek is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hamile kalmamak.

Önce ilacı yaptılar, sonra hastalığı icat ettiler. bu cümleyi sık sık okudum basında.aynen yazıp aratabilirsiniz.zaten siz de duymuşsunuzdur.
tahmininiz doğru bence.havayı soluduk da mı çocuğumuz olmuyor.havadan olmasa bile yediğimiz hazır gıdalar vs. herhangi birine katılan maddelerden olabilir.kanserojen maddeli gıdalar da var az da değil sonuçta piyasada.

ama tüm samimiyetimle sizden ricam (özellikle rica ediyorum) hayırlısı ne ise onu isteyin.tedavi sürecine devam edin tabi ama duanızda da hayırlısını isteyin.
benim de tam tersi düşünce var.acaba doktora gidip kendimi kısırlaştırsam mı diye düşünmüyor değilim.çocuğumun olmasını istemiyorum.çünkü artık sağlıklı çocuk zor yetiştiriliyor.dahası onları mutlu etmek daha da zor.içki mi içiyor,esrar mı kullanıyor diye tedirginlik içinde yaşayacağımıza bence böylesi daha iyi.ama çok isteniyorsa evlatlık edinilmeli bence.sokakta yaşayan bi çocuk da sahiplenilse de olur.ben ne evlenmeyi ne de çocuk sahibi olmayı istiyorum.ama maddi açıdan istediğim hedeflediğim bolluğa inşallah ulaştığımda çocuklarıyla sokakta kalan dul ya da çok yardıma muhtaç bir aileye her ay aylık yardım maaş gibi yapmak istiyorum.


inşallah hayırlısıyla dileğiniz gerçekleşir.
üç_gömlek isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla