![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Sor (Mor ve Ötesi) - YouTube yoruldum çok yoruldum bilincim bir var, bir yok yalandın, yaralandın dermanının ismi yok umudun yanında mı? hayatın hep zorda mı? gururun yanında mı? nerelerden geçtin de yine mi hüzün var, niye? kendini bilene sor Ayıp Olmaz Mı? (Mor ve Ötesi) - YouTube hayat o kadar zor mu? atıLır mıyız oyundan, benzemezsek onLara? bahane mi Lazım? mazeretimiz mi kaLmamış? çok ayıp oLmuş çok ayıp oLmuş hayat o kadar zor mu? takıLır mıyız yoLunda, şekLi gizLi taşLara? Söyle Ruhum (Tnk) - YouTube Kaybettim bile kendimi Yaşayamadım zaten beni Ben istedim olan her şeyi Söyle ruhum söyle Hiç yenildin mi böyle? Düşmemek için Hiç atladın mı söyle? Söyle sen de söyle Hiç yenildik mi böyle? Acılar biter diye Sen bittin mi söyle? Yine de biter Bir gün gider Rüzgar diner Bir ömür geçer Hayat yine Aşk yine İçine siner İçine girer Bir hayat biter diye Güldün mü söyle? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI güzel şarkıymış |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI BU DA CEVIRISI.. https://www.youtube.com/watch?v=52Gv...e_gdata_player |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Doğuş Çay Salla Gitsin Reklam Filmi - YouTube Buda benden herkese gelsin :)) hepinizi çooooooookkkkkkkk seviyorum. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI benim için çok özel bir parça koleksiyonumdansmil56, en sevdiklerimden, sevgilersapkal89 Omar Faruk Tekbilek - Dulger - YouTube şu binayı kuran dülger ne hoş sağlam temel atmış insanlığa nispet diye kısım kısım kul yaratmış kimi yaya kimi atlı kimi uçar çift kanatlı dünya şirin, baldan tatlı eyvah bana tuz mu katmış ustası var çırağı yok kazması var küreği yok gök kubbenin direği yok muallakta hoş yaratmış bu dünyaya gelen bilmez ağlayanlar neden gülmez bir yer vardır ki bilinmez ona "sır" demiş kapatmış |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Ne güzelmiş sözleri. Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM. |