![]() |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Yesim salkim-son bir sigara Yabancilasti yüzün dokunusunda hüzün Anladim o saatte baslamisti ayrilik Hafifledi ellerin vücudumdaki yerin Basinin izi yoktu baslamisti ayrilik Veda bile etmedik karar vermedik bile Neydi esirgedigimiz bu acelemiz niye Son bir sigara içelim Öyle git gideceksen Ne olur yavas iç Yavas iç dönmeyeceksen Son Bir Sigara İçelim - Yeşim Salkım - YouTube cok seviyorum bu sarkiyi hatirasi hep aklimda |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI içimi ısıttı... Aşk Nereden Nereye (Gripin) - YouTube Soldan sağa dört harf ölüm Yazılmamış beş harf hayat Aşk nerden nereye? |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI muhteşemmmmm. Tüm aşıklara gelsinnn. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Hep aynısın demiştim ya değişsem sever misin kiss3 |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Emel Yalçın - Beni Sevdiler Sandım (2013) - YouTube sen gittin gideli ben bir kez denedim başka tene dokunmayı o gün anladım sende kalmışım ..ne sen anladın ne ben anladım eller günah olmuş ikimize.. seni sonbahar sandım döktüm tüm yaprakalrımı..üşüdüm sarıldım..herkese sen diye..beni sevdiler sandım döktüm gözyaşlarımı..ağladım ağlattım sen diyee.. |
Cevap: HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI oo sevdiğim bir parça, teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:52 PM. |