Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları

Uyarılar

Yol

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Yol Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yol Güneşi ve denizi arkamda bırakıp Ankara bozkırlarına doğru yola çıktım .aylardan yine kasımdı kasım benim doğduğum ay ,kasım benim kanser olduğumun haberini aldığım ay hem de 41. yaşıma bastım günün ertesinde.kocaman bir üç yıl doldurmuşum .kanserim 3 yaşında yani ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi

Yol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-11-2010, 09:47 PM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Cool Yol

Yol

Güneşi ve denizi arkamda bırakıp Ankara bozkırlarına doğru yola çıktım .aylardan yine kasımdı kasım benim doğduğum ay ,kasım benim kanser olduğumun haberini aldığım ay hem de 41. yaşıma bastım günün ertesinde.kocaman bir üç yıl doldurmuşum .kanserim 3 yaşında yani .Gataya her kontrolüme gidişimde endişelerim acabalarım kuşkularımda oluyor bavulumda .hoş artık alıştım ama işte içinde bir kurt oluyor illa ki acaba bir şey çıkar mı acaba bir yere sıçradı mı .benim için Ankara demek bilinmezliğe yolculuk demek her seferinde .otobüse binip yol boyunca yeşil yapraklarını sarı kızıl yapraklar olarak yerlere döken ağaçları izleyerek tarlalara bakarak ,en kuş uçmaz kervan geçmez noktalarda bile beni şaşırtacak bir güzellik yakalayarak geçiririm mola verdiğinde bir kaşarlı tost ve çay eşliğinde bolu’nun temiz havası ile doldururum ciğerlerimi.
Yaklaşık 5 saat sonra Ankara ya indiğimde gata ya giderim misafirhaneye yerleşip ertesi günü beklerim. sabah kan tetkiklerim için 7 gibi kalkar giderim hastaneye önceden almış olduğum randevular sayesinde tüm tetkiklerimi 3 günde bitirim ve sonuçları için sancılı beklemem başlar ilk kan sonuçlarını alır ve derin bir ohh çekerim (şimdiye dek hep ohhh dedim umarım hiç offf demem)sonra ultrason akciğer filmleri her şey yolunda çıkar .şükürler olsun allahım derim yine beni korudun .tüm vesveselerimi rafa kaldırırım bir dahaki kontrollerime dek .kanser olmaz onu yene bilmek aslında onunla yaşamayı bilmek demektir bu hayatınızın sonuna dek sizi tetikte tutacak bir yaşam şekli bazen korkacaksınız bazen endişe duyacaksınız ama hep savaşacaksınız bunun yolu bu savaşmak ve o salak kanseri hapsetmek .yok öyle kolay değil benim bedenimde metastas yapmak diyeceksiniz tabiî ki yaşam şeklinizide düzenlemiş olmalısınız öyle boş boş değil bu laflar.
Ankara dan dönüşümde kemo terapi gördüğüm vakit çektiğim resimlerime baktım ve anladım ki kemolar insanı epey yıpratıyormuş ama şimdi aslan gibiyim demek ki bedenin savaşını kazanması için ne çabalar verdiğini arada sırada görmek açısından kemo zamanı resimlerime bakmam lazım . Zor zamanlar dı kanserle ilk zamanlarım beni hiç şaşaırtmamıştı kanser olmam hatta geç bile kalmıştı 99 oldu sana 100 .
Ameliyat hemen ardından kemoterepi seruveni 8 kür yaklaşık 6 ay sürmüştü her 21 günde 1 gün çantama ilaçlarımı serumlarımı koyup istanbula giderdim İstanbul gatada kemo sırasına girerdim ki 1 gün önceden kan tetkiklerim yapılır ertesi günde kemodaydım.
İlk önce damar yolu açılır sonra ilk serum paketi takılır içinde bişi olmazdı damarları temizlemekmi açmakmı artık sebebi bilemem içlinde genelde mide bulantısı engelleyici ve kortizon olurdu sonra kızıl şeytana gelirdi sıra en gıcığı oydu aslında damarları mafediyordu yaklaşık 1.5 saat süren bu damardan takıldıktan sonra hastaneden ayrılır kadıköye yürür temiz hava alırdım herkes kemolardan sonra bişi yiyemezdi ama ben tersim ya müthiş karnım acıkırdı kadıköyde bi güzel karnımı doyururdum sonra hareme gider otobüse arlar eve gelirdim laf aramızda aldığım ilaçları etkisiyle tuvaletim kısaca çişim gelirdi birkez dayanamadım ve izmitte indim yolda sonra devam ettim.
Eğer vakit bulurdam kedilerimi beslemeye ve sevmeye giderdim .ertesi gün biraz halsizlik baş gösterirdi genelde çıkmazdım evden yatardım 3. günde genelde evde geçirir yada afakanlar basar yürüyüşe giderdim az bir süre .
Kemo ertesi ilk hafta dilim ve ağzımda pek tat olmazdı dilim alçı sürülmüş gibi olur şişerdi .öyle böyle derken 3 hafta geçer tekrar yollara düşerdim.
Genel yapım olarak zaten asabi bir yapım var komolarda bu sınır biraz daha yükseldi beni sevenlere epey çektirdim anlıyacağınız.

Şimdi 3 yıl doldu ben kanser olalı yada kanser melike olalı diyelim biz buna çünkü sert kayaya çarptı bu kez öyle kolay olmayacak beni alması benim işlerim var daha sen önden git kanser ben zamanım dolunca gelirim Allahın izniyle haydi yolun açık olsun kanser .
Kanser tanıdığım hiç tanımadığım hiç karşılaşmadığım insanları aldı bu hayattan hepsi yüreğimde ince bir sızı.tüm kanser savaşanları için bu cümlelerim gidenler eminim yanımızda kalan savaşçılar benimle aynı yolda …..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 10:01 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

pisimbat anlatımın çok güzel yaaa.

Hani böyle hep hayıflanırız ah vah ederiz ya burnumuz dahi aksa... Şu yazıyı okuduğumda anladım ki gerçekten senin de dediğin gibi sert kayaya çarpmış haylaz kanser. Eeee ne de olsa o bedende senin sözün geçer. :))

Harikasın. Geçmiş olsun diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 10:35 PM   #3 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
pisimbat anlatımın çok güzel yaaa.

Hani böyle hep hayıflanırız ah vah ederiz ya burnumuz dahi aksa... Şu yazıyı okuduğumda anladım ki gerçekten senin de dediğin gibi sert kayaya çarpmış haylaz kanser. Eeee ne de olsa o bedende senin sözün geçer. :))

Harikasın. Geçmiş olsun diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.


hep içimden yüreğimden geçen kelimelerimle yazdım ne hissediyorsan onu paylaştım olduğu gibi belki kelimelerim basit anlatımım eksik hele eminim hiç edebi değiller ama bendenler kelimelerim onlar benim hislerim böyle olunca ortaya bu çıkıyor


Alıntı:
Perpetuals Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim işlerim var daha sen önden git kanser ben zamanım dolunca gelirim Allahın izniyle haydi yolun açık olsun kanser .

Kanseri çok güzel yolcu ettin :) ..Tebrik ediyorum...Ayrıca anlatımın çok güzel hayran kaldım :) Geçmiş olsun..Sağlıkla geçen bir ömür diliyorum.
ben hayatımda ki bu 44 yıl oldu ama gören 44 demiyor taş çatlasa 35 diyorlar (yaşımı göstermiyorum da ben ki ) kendi ellerimle okdar çok sevdiğimi yolcu ettimki dönülmezliğe ebediyete oraya gitsemde ki zamanı gelince giderim sanırım kalıcam diye tırmalamam dünyayı beni bekleyenler var orda ama şimdilik biraz daha vakit var bu limandan demir almaya sanırsam
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 10:50 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
bartun06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 136
Tesekkür: 1,961
146 Mesajinıza toplam 545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bartun06 will become famous soon enoughbartun06 will become famous soon enough
Standart Cevap: Yol

Öncelikle geçmiş olsun,
gerçekten güçlü kayaya çarpmış hastalık, kutluyorum sizi bu gücünüz için.
Uzun, sağlıklı, mutlu bir hayatı haketmişsiniz zaten
__________________
BEN MUTLU BİR BÜTÜNÜM, EVREN BENİM İÇİN ÇALIŞIYOR HER ZAMAN....
bartun06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 11:10 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
bartun06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle geçmiş olsun,
gerçekten güçlü kayaya çarpmış hastalık, kutluyorum sizi bu gücünüz için.
Uzun, sağlıklı, mutlu bir hayatı haketmişsiniz zaten
bencede öyle sanırsam ama gelecek tüm süprizlere açığım iyisiyle kötüsüyle
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-11-2010, 11:47 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1,045
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Yol

gerçekten cok içten bir anlatım ..
sanki bi an okurken yanımdaymışsını zgıbı oldu . harika bir ugurlamayla kansere elveda demek darısı dıger kanser hastalarının başına .rabbim herkese yardım etsın .ben ilkokuldayken bı arkadsım vardı .apar topar onu istanbula göturduler daha 3. sınıftayım neyın ne oldugunu bılmez aylarca bekledım onu ..sonra duydukkı kansermiş .kücücük masum bı bedende ..o gun bugundur arkadasımdan bı daha ses duyamadım ...

ama ben inanıyorum oda sızın gıbı kansere yol göstermiştir.oda kurtulmuştur .

sevgıyle ve saglıkla kalın
__________________
...herşey çok güzel...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 01:27 AM   #7 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
yelda_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gerçekten cok içten bir anlatım ..
sanki bi an okurken yanımdaymışsını zgıbı oldu . harika bir ugurlamayla kansere elveda demek darısı dıger kanser hastalarının başına .rabbim herkese yardım etsın .ben ilkokuldayken bı arkadsım vardı .apar topar onu istanbula göturduler daha 3. sınıftayım neyın ne oldugunu bılmez aylarca bekledım onu ..sonra duydukkı kansermiş .kücücük masum bı bedende ..o gun bugundur arkadasımdan bı daha ses duyamadım ...

ama ben inanıyorum oda sızın gıbı kansere yol göstermiştir.oda kurtulmuştur .

sevgıyle ve saglıkla kalın
umut ediyorumki oda benim gibi aslan gibi savaşmış ve dize geitrmiş olsun kanseri .
genellikle konuşur gibi yazarım ben sanki karşımda birisi var gibi belkide yazılarıma bu şekilde yansıyordur buda .
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 11:33 AM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Yol

Selam sana Pisilerin en Pisisi,

Seni saygıyla selamlıyorum. Ve kazandığın zaferin herkese örnek teşkil etmesini diliyorum. Hayata dört elle sarıldığını, kendi gücüne inandığını görmek gerçekten çok güzel. Karşında duranı aşılmaz bir engel gibi değil de çözülmesi gereken bir sorun gibi görmen senin büyüklüğünün en güzel kanıtı. Allah sana sağlıklı, uzun, mutlu ve her daim umutlu bir ömür versin. Elinde taşıdığın bu bayrak sana her gün daha sevinçli anılar getirsin. Kedilerin ve sevdiklerinle güzel anılar biriktirmeye devam et uzuuuunn yıllar boyunca.

Tüm içtenliğinle yazdığın bu cümleler bilmediğin, tanımadığın birçok insana inanç verecek. Ellerine, yüreğine sağlık.

En içten sevgilerimi sunuyorum
__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 12:07 PM   #9 (permalink)
bigokyanus
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Yol

Zaten istemedikçe bu dünyadan gitmiyor insan , gücünü , yüreğini , inancını kutluyorum ve daha nice sağlıklı günler diliyorum.

Neden haber vermedin Ankara'ya geleceğini , yanına uğrardım , sana kahve ısmarlar endişene , tasana ortak olurdum . Bir daha ki gelişinde haber ver olur mu? Endişene benimle buluşma anını da ekle :)

Allah yar ve yardımcın olsun , sevgimle...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 24-11-2010, 01:55 PM   #10 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Yol

Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam sana Pisilerin en Pisisi,

Seni saygıyla selamlıyorum. Ve kazandığın zaferin herkese örnek teşkil etmesini diliyorum. Hayata dört elle sarıldığını, kendi gücüne inandığını görmek gerçekten çok güzel. Karşında duranı aşılmaz bir engel gibi değil de çözülmesi gereken bir sorun gibi görmen senin büyüklüğünün en güzel kanıtı. Allah sana sağlıklı, uzun, mutlu ve her daim umutlu bir ömür versin. Elinde taşıdığın bu bayrak sana her gün daha sevinçli anılar getirsin. Kedilerin ve sevdiklerinle güzel anılar biriktirmeye devam et uzuuuunn yıllar boyunca.

Tüm içtenliğinle yazdığın bu cümleler bilmediğin, tanımadığın birçok insana inanç verecek. Ellerine, yüreğine sağlık.

En içten sevgilerimi sunuyorum

eyvallahh pislerden aldım selamını benden de bir miyaw de :)
hayat benim için bir savaş meydanı ben o meydandaki aslan yürekli birnefes aldığım sürece savaşa devam yani savaş biter yeni savaşlar bulmacalar çıkar karşımıza

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten istemedikçe bu dünyadan gitmiyor insan , gücünü , yüreğini , inancını kutluyorum ve daha nice sağlıklı günler diliyorum.

Neden haber vermedin Ankara'ya geleceğini , yanına uğrardım , sana kahve ısmarlar endişene , tasana ortak olurdum . Bir daha ki gelişinde haber ver olur mu? Endişene benimle buluşma anını da ekle :)

Allah yar ve yardımcın olsun , sevgimle...
vallahi ankarada günlerim hastahanede geçtiği için pek kimseyi gmremiyorum artık birdahaki sefere
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« sayfiye | Soba »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Yol

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları Yol Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yol Güneşi ve denizi arkamda bırakıp Ankara bozkırlarına doğru yola çıktım .aylardan yine kasımdı kasım benim doğduğum ay ,kasım benim kanser olduğumun haberini aldığım ay hem de 41. yaşıma bastım günün ertesinde.kocaman bir üç yıl doldurmuşum .kanserim 3 yaşında yani ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.