Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Yaratıcı Yazarlar Edebiyat Tarih Felsefe Klubü > Yaratıcı Yazarlar Klubü > Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları

Uyarılar

sayfiye

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları sayfiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SAYFİYE Kavurucu ağustos ayının ertesinde kapıyı çalan eylül aynının son demlerini yaşadığım günlerde ansızın bana bir sayfiye ziyareti ile tatil imkanı düştü. Eskiden beri şirin sayfiye(yazlık) yerlerimizden olan Yalova da hemde burnumun dibi denecek kadar yakın bir taş atımı kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi

sayfiye

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-09-2010, 12:50 AM   #1 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart sayfiye

SAYFİYE

Kavurucu ağustos ayının ertesinde kapıyı çalan eylül aynının son demlerini yaşadığım günlerde ansızın bana bir sayfiye ziyareti ile tatil imkanı düştü.
Eskiden beri şirin sayfiye(yazlık) yerlerimizden olan Yalova da hemde burnumun dibi denecek kadar yakın bir taş atımı kadar uzaklıkta bile olmayan 2 minubus değişikliği ile yaklaşık 70 km lik yolculuğumun sonunda yalovadaki sitenin yakınında indim.
Epeydir gitmediğim için oralarda değişmiş epeyce kocaman bir hastane açılmış mesela ordaki siteler depremden zarar görmeyenler yani yaklaşık 35-40 seneleri vardır .en eski sayfiye sitelerinden birindeydim meşhur aydın6 lar meşhur nadir meşhur tuncalp meşhur ankarılar sitelerinin sıram sıram dizili olduğu beni taa gençliğime kadar götüren o muzir yosun kokusu gıdıkladı çiğerlerimi ikl önce.
Sırt çantama bir mayo sort ve terlik atmıştım sadece zaten en gerekli olanlarda onlardı ,hoş geldin beş gittin lafları el öpmeler çay içmeden sonra teyzecim ben biraz yüzeyim deyim alelel acele mayomu giyip terliği bile yolda giyen ben soluğu sahilde aldım .şanşlıydım ki okullar açıldığından çoluk çomak yoktu sitede yaş ortalamasına bakılınca ben genç sınıfındaydım yani ki bende 40 ı devirdim.hattaa daha sonra site gediklilerinin hakımda engin hanıma sporcu atletik yapılı bir genç hanım gelmiş diye beni çekiştirdiklerini öğrendim.
Çoçukluğumdan beri denizi yüzmeyi çok severim inanırmısınız yüzmeyi bana kimse öğretmedi bir gün plajda bir adam çoçuğuna şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye komutlar veriyordu onları izldeim ve yüzdüm bu kadardı yani .plaj benim için çoçukluğumun buz gibi Uludağ gazozu demekti sosisli sandviç daha ilk adı duyulduğu zamanlarda bir elimde sosisli bir elimde Uludağ gazozla plajda dolaştığım o sarı saçlı hınzır bakışlı afacan çoçuk gelir gözümün önüne .
Lafı dapıtmadan dönelim yalovaya yine iskeleden güzel bir balıklama atlayışla yüzmeye başladım yorulana dek yüzdüm sonra suda sırt üstü yatıp gökyüzüne güneşe baktım boğazımda iyot kokusu bende denizde bir balık olmuştum artık .daha sonra güneşlendim akşamüztü ise karnım zil çalıyordu 2 tost kocaman bir bardak çay eşliğinde mideme indi .etraf çimenlik çiçekler kuş cıvıltıları kocman çam ağaçları hava güneş kremleri ile karışmış hoşbir parfüm gibi kokuyordu sitede gedikliler vardı yani nerdeyse orda 35 40 yıl önce ev almış olanlar .onlar artık çoçuklarını evlendirmiş ve torun sahibi olmuş en genci 50 yaş civarı en üst yaş gurubu ise 80 üstü olanlardı. Tost ve çaydan sonra bir basket topu bulup sahada aldım soluğu 1 saate yakın basket oynadım iyice keyiflenmiştim akşam yemeğğnden sonra 3-5 kanal gösteren tvde bişiler baktık sonra sıkıldım dışarı çıktım sitede cırcır böceklerinin çalmaya başladığı senfoniler eşliğinde tur attım sahile indim bir şezlonga yattım yıldızları izledim karşı yakada görünen adaların ışıklarına baktım .hafiften esen rüzgardan ürperince evin yolunu tuttum .
Ertesi gün ve diğer günlerimde üç aşa beş yukarı aynı şekilde geçti sayılır denize değil havuza girdim çünki havuz denizsuyu ile doldurulmuş ve dezenfekte edilmişti .
Bol bol radyo dinledim mesela havuz başında öğlenleri türk sanat müziği çalan bir frekans buldum akşamüstüne doğru pop tarzına döndüm gece yine yürürken sanat musukisi . ilerdeki bir büfede kedicikler buldum onları sevdim besledim . sitenin bakkalınla ahpap oldum birkaç site sakini büyüğümle hoş sohbetler yaptım hatta birkaçı beni ve annemi tanıdığını öğrendim .mutlu oldum huzur buydu işte telaşsız sakin bir cırcır böceği senfonisinin yazıldığı eylül akşamlarında gizliydi demekki.bazı geceler ay tam karşımda duruyorken bazen benle saklanbaç oynarcasına bulutların arkasındaydı .
Bol bol düşündüm kendimle geçmişle kaybettiklerimle hatıralarımla sohbet ettim gecelerce yüzerken her seferinde huzur buymuş dedim içimden .annemi ayşe teyzemi dedemi düşündüm acılarıma rağmen huzurluydum sakindim ılık bir meltem rüzgarının saçlarımı okşadığı o sayfiyedeki şezlongta otururken .
İçimdeki hınzır kız ıslık çaldı akşamları yürürken gölgem bana ay ışığında eşlik ediyorken.hani derler ya 80 gençliği kayıp gençlik diye halt etmiş onlar biz sokakların tozu toprağı ile büyüdük şimdikiler gibi dünyamız sadece facebook satırlarında tıkılı kalmadı hiç.biz spor yaptık bilordo oynadık gece 3 te kalakıp makarna yapıp yerdik arkadaşlarımızla ne twiterr vardı ne face saçmalığı şimdi beyinler bir harddiske sığdırılmak üzere vurfulu kırdılı oyunlar kan dökmeye meyilili gençlik asıl onlar kayıp hemde bir bilgisayar ağının içinde kaybolmuşlar.
Bukadar tenkit yeter sanırsam 5 gün boyunca uyudum güneşlendim yüzdüm ve bolca yürüdüm kaybetiğim sandığım huzuru yeniden keşfettim .
Hava bozmasaydı daha kalırdım ama üşütme riskini almayacağım için eve döndüm .bir parçam o kumsaldaki kumların arasında birazım denizin yosununda az biraz çimenlerde bıraktım kendimi kalanı alıp döndüm evime .aklım dingin haydi gelsin bakalım sonbaharın diğer yarısı bekliyorum ekim ayını.biraz kum biraz güneş biraz da huzur yazdım bu gece haydi kapayın gözünüzü çekin içinize o dalgalarla gelen iyotlu havayı,sarın sarmalayın en güzel anılarınızı bu gece tatlı bir rüya eşliğinde kim bilir bir masal okuyan bile gelir düşünüze.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 09:55 PM   #2 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Harika bir yazı.Tam da sevdiğim tarzda okurken sadece okumakla kalmiyor yazılanların içinde yer aliyorsunuz.
Pisimbat'ın diğer yazıları için www.pisimbat.com u ziyaret edebilirsiniz.Bir çırpıda okuyabileceğiniz bir çok yazı var.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 09:57 PM   #3 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Alıntı:
hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Harika bir yazı.Tam da sevdiğim tarzda okurken sadece okumakla kalmiyor yazılanların içinde yer aliyorsunuz.
Pisimbat'ın diğer yazıları için www.pisimbat.com u ziyaret edebilirsiniz.Bir çırpıda okuyabileceğiniz bir çok yazı var.
atakancım teşekkür ediyorum güzel yorumun için birazda tatil yaptım 5 gün vallahi ilaç gibi geldi
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 10:08 PM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Ohhh ne güzel dinlenmişsin. Anlatım gücü, akıcılık zirve yapmış. Ve bu yetenek herkeste yok. Ne yazık ki demicem çünkü herkeste olsa böyle keyifle okuyamazdık. Ellerine, yüreğine sağlık. Bunun gibi nice tatiller dilerim.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 10:36 PM   #5 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ohhh ne güzel dinlenmişsin. Anlatım gücü, akıcılık zirve yapmış. Ve bu yetenek herkeste yok. Ne yazık ki demicem çünkü herkeste olsa böyle keyifle okuyamazdık. Ellerine, yüreğine sağlık. Bunun gibi nice tatiller dilerim.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.
vallahi lisede edebiyat zayıftı ama yazmanın bununla alaksı yok herhalde ben sadece yüreğimdekileri en yalın dille aktarmaya çalışıyorum . zaten hayat okadar çetrefilliki bazen yalın olmak en güzeli değilmi .ayrıca teşekkürler güzel yorumun için
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-09-2010, 11:09 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: sayfiye

Alıntı:
pisimbat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SAYFİYE

Kavurucu ağustos ayının ertesinde kapıyı çalan eylül aynının son demlerini yaşadığım günlerde ansızın bana bir sayfiye ziyareti ile tatil imkanı düştü.
Eskiden beri şirin sayfiye(yazlık) yerlerimizden olan Yalova da hemde burnumun dibi denecek kadar yakın bir taş atımı kadar uzaklıkta bile olmayan 2 minubus değişikliği ile yaklaşık 70 km lik yolculuğumun sonunda yalovadaki sitenin yakınında indim.
Epeydir gitmediğim için oralarda değişmiş epeyce kocaman bir hastane açılmış mesela ordaki siteler depremden zarar görmeyenler yani yaklaşık 35-40 seneleri vardır .en eski sayfiye sitelerinden birindeydim meşhur aydın6 lar meşhur nadir meşhur tuncalp meşhur ankarılar sitelerinin sıram sıram dizili olduğu beni taa gençliğime kadar götüren o muzir yosun kokusu gıdıkladı çiğerlerimi ikl önce.
Sırt çantama bir mayo sort ve terlik atmıştım sadece zaten en gerekli olanlarda onlardı ,hoş geldin beş gittin lafları el öpmeler çay içmeden sonra teyzecim ben biraz yüzeyim deyim alelel acele mayomu giyip terliği bile yolda giyen ben soluğu sahilde aldım .şanşlıydım ki okullar açıldığından çoluk çomak yoktu sitede yaş ortalamasına bakılınca ben genç sınıfındaydım yani ki bende 40 ı devirdim.hattaa daha sonra site gediklilerinin hakımda engin hanıma sporcu atletik yapılı bir genç hanım gelmiş diye beni çekiştirdiklerini öğrendim.
Çoçukluğumdan beri denizi yüzmeyi çok severim inanırmısınız yüzmeyi bana kimse öğretmedi bir gün plajda bir adam çoçuğuna şöyle yapacaksın böyle yapacaksın diye komutlar veriyordu onları izldeim ve yüzdüm bu kadardı yani .plaj benim için çoçukluğumun buz gibi Uludağ gazozu demekti sosisli sandviç daha ilk adı duyulduğu zamanlarda bir elimde sosisli bir elimde Uludağ gazozla plajda dolaştığım o sarı saçlı hınzır bakışlı afacan çoçuk gelir gözümün önüne .
Lafı dapıtmadan dönelim yalovaya yine iskeleden güzel bir balıklama atlayışla yüzmeye başladım yorulana dek yüzdüm sonra suda sırt üstü yatıp gökyüzüne güneşe baktım boğazımda iyot kokusu bende denizde bir balık olmuştum artık .daha sonra güneşlendim akşamüztü ise karnım zil çalıyordu 2 tost kocaman bir bardak çay eşliğinde mideme indi .etraf çimenlik çiçekler kuş cıvıltıları kocman çam ağaçları hava güneş kremleri ile karışmış hoşbir parfüm gibi kokuyordu sitede gedikliler vardı yani nerdeyse orda 35 40 yıl önce ev almış olanlar .onlar artık çoçuklarını evlendirmiş ve torun sahibi olmuş en genci 50 yaş civarı en üst yaş gurubu ise 80 üstü olanlardı. Tost ve çaydan sonra bir basket topu bulup sahada aldım soluğu 1 saate yakın basket oynadım iyice keyiflenmiştim akşam yemeğğnden sonra 3-5 kanal gösteren tvde bişiler baktık sonra sıkıldım dışarı çıktım sitede cırcır böceklerinin çalmaya başladığı senfoniler eşliğinde tur attım sahile indim bir şezlonga yattım yıldızları izledim karşı yakada görünen adaların ışıklarına baktım .hafiften esen rüzgardan ürperince evin yolunu tuttum .
Ertesi gün ve diğer günlerimde üç aşa beş yukarı aynı şekilde geçti sayılır denize değil havuza girdim çünki havuz denizsuyu ile doldurulmuş ve dezenfekte edilmişti .
Bol bol radyo dinledim mesela havuz başında öğlenleri türk sanat müziği çalan bir frekans buldum akşamüstüne doğru pop tarzına döndüm gece yine yürürken sanat musukisi . ilerdeki bir büfede kedicikler buldum onları sevdim besledim . sitenin bakkalınla ahpap oldum birkaç site sakini büyüğümle hoş sohbetler yaptım hatta birkaçı beni ve annemi tanıdığını öğrendim .mutlu oldum huzur buydu işte telaşsız sakin bir cırcır böceği senfonisinin yazıldığı eylül akşamlarında gizliydi demekki.bazı geceler ay tam karşımda duruyorken bazen benle saklanbaç oynarcasına bulutların arkasındaydı .
Bol bol düşündüm kendimle geçmişle kaybettiklerimle hatıralarımla sohbet ettim gecelerce yüzerken her seferinde huzur buymuş dedim içimden .annemi ayşe teyzemi dedemi düşündüm acılarıma rağmen huzurluydum sakindim ılık bir meltem rüzgarının saçlarımı okşadığı o sayfiyedeki şezlongta otururken .
İçimdeki hınzır kız ıslık çaldı akşamları yürürken gölgem bana ay ışığında eşlik ediyorken.hani derler ya 80 gençliği kayıp gençlik diye halt etmiş onlar biz sokakların tozu toprağı ile büyüdük şimdikiler gibi dünyamız sadece facebook satırlarında tıkılı kalmadı hiç.biz spor yaptık bilordo oynadık gece 3 te kalakıp makarna yapıp yerdik arkadaşlarımızla ne twiterr vardı ne face saçmalığı şimdi beyinler bir harddiske sığdırılmak üzere vurfulu kırdılı oyunlar kan dökmeye meyilili gençlik asıl onlar kayıp hemde bir bilgisayar ağının içinde kaybolmuşlar.
Bukadar tenkit yeter sanırsam 5 gün boyunca uyudum güneşlendim yüzdüm ve bolca yürüdüm kaybetiğim sandığım huzuru yeniden keşfettim .
Hava bozmasaydı daha kalırdım ama üşütme riskini almayacağım için eve döndüm .bir parçam o kumsaldaki kumların arasında birazım denizin yosununda az biraz çimenlerde bıraktım kendimi kalanı alıp döndüm evime .aklım dingin haydi gelsin bakalım sonbaharın diğer yarısı bekliyorum ekim ayını.biraz kum biraz güneş biraz da huzur yazdım bu gece haydi kapayın gözünüzü çekin içinize o dalgalarla gelen iyotlu havayı,sarın sarmalayın en güzel anılarınızı bu gece tatlı bir rüya eşliğinde kim bilir bir masal okuyan bile gelir düşünüze.
Sevgili Pisimbat;

Yazın gerçekten çok güzel...Okuyunca kendimden birşeyler buldum...

Geçen hafta ben de Erdek'te aynı böyle bir tatil geçirdim.

Ben tatil için en güzel zamanın hep eylülün son haftaları olduğunu düşünürüm.

Okullar açıldığı için el ayak çekilir sahillerden, sayfiye yerleri ya bölgenin yerlilerine kalır, ya emeklilere veya bizler gibi yazın son fırsatlarını değerlendirebilen şanslı kişilere.

Bu mevsimde tatil yapmanın bir de güzel bir tarafı vardır. Biten bir mevsimin hüznünden midir nedendir bilmiyorum ama insan kendi ile başbaşa daha içsel bir dönem yaşar bu dönemdeki tatillerde.

Yaz güneşinin son demleri ısıtır içimizi ve huzuru daha dorukta yaşarız.

Ne diyelim Allah böyle tatillerin tekrarını nasip etsin hepimize...
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-09-2010, 12:39 AM   #7 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Pisimbat;

Yazın gerçekten çok güzel...Okuyunca kendimden birşeyler buldum...

Geçen hafta ben de Erdek'te aynı böyle bir tatil geçirdim.

Ben tatil için en güzel zamanın hep eylülün son haftaları olduğunu düşünürüm.

Okullar açıldığı için el ayak çekilir sahillerden, sayfiye yerleri ya bölgenin yerlilerine kalır, ya emeklilere veya bizler gibi yazın son fırsatlarını değerlendirebilen şanslı kişilere.

Bu mevsimde tatil yapmanın bir de güzel bir tarafı vardır. Biten bir mevsimin hüznünden midir nedendir bilmiyorum ama insan kendi ile başbaşa daha içsel bir dönem yaşar bu dönemdeki tatillerde.

Yaz güneşinin son demleri ısıtır içimizi ve huzuru daha dorukta yaşarız.

Ne diyelim Allah böyle tatillerin tekrarını nasip etsin hepimize...
tatile ya yazın başında haziran gibi yada eylülde çıkmak en güzeli tabiki sakinliği seviyorsanız .güzel dileklerinize bende katılıyorum .
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2010, 11:03 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 199
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
scouter will become famous soon enoughscouter will become famous soon enough
Standart Cevap: sayfiye

Teşekkür ederim Pisimbat;

Yazını okurken kendi çocukluğum ve genç kızlığıma gittim birden. Ben de Yalova'ya komşu Gölcük'te yaşadığım için Çocukluğumda ve gençliğimde 1999'a kadar Yalova'daki Aydın6 ve Ceylan Kent'te yazlıkları olan akrabalarımızın yanına giderdim hafta sonları. Birden o günlere gittim yeniden yıllar olmuş, aradan yıllar geçmişti ama çok güzel yıllardı o yıllar gerçekten.

80-90'lı yılların en şanslı çocukları ve gençleriydik biz belkide o günlerde. Ben o yıllarda yetişen neslin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
__________________

Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin...
Hz.Mevlana....
scouter isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-09-2010, 11:32 PM   #9 (permalink)
Paşa Site Kedisi
 
pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Bulunduğu yer: catland
Mesajlar: 3,019
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute
Standart Cevap: sayfiye

Alıntı:
scouter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim Pisimbat;

Yazını okurken kendi çocukluğum ve genç kızlığıma gittim birden. Ben de Yalova'ya komşu Gölcük'te yaşadığım için Çocukluğumda ve gençliğimde 1999'a kadar Yalova'daki Aydın6 ve Ceylan Kent'te yazlıkları olan akrabalarımızın yanına giderdim hafta sonları. Birden o günlere gittim yeniden yıllar olmuş, aradan yıllar geçmişti ama çok güzel yıllardı o yıllar gerçekten.

80-90'lı yılların en şanslı çocukları ve gençleriydik biz belkide o günlerde. Ben o yıllarda yetişen neslin bir ferdi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
gerşekten harika zamanlardı şansşlıyız
__________________
asi,hırçın,hür,asabi,küstah
pisimbat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


sayfiye

Yaratıcı Yazarlar Klubü ve Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları sayfiye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SAYFİYE Kavurucu ağustos ayının ertesinde kapıyı çalan eylül aynının son demlerini yaşadığım günlerde ansızın bana bir sayfiye ziyareti ile tatil imkanı düştü. Eskiden beri şirin sayfiye(yazlık) yerlerimizden olan Yalova da hemde burnumun dibi denecek kadar yakın bir taş atımı kadar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları telkin cd indir izle İstanbul Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları nerededir kimdir Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hipnoz Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Eserekli Saatler Pisimbat'ın Mırıltıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.