![]() |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı arkadaşlar imgelediğim ve ettiğimiz dualar kabul oldu buraya yazmak istedim ve 8 aydır istediğim bişeydi bilenler biliyo eski sevgilimi bi kez göreyim pişman oldğunu göreyim gözümle dedim ve duaımızı ettikten bir gün sonra hiç olmayacak bir şekilde aynı ortamda buluştuuukkkkkk... hepinize güzel enejinizden dolayı tşk ederim ve Rabbimede şükürler olsun ki bunu yaşamamı sağladıı ... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı süpersin canımmm..çok ama çokk sevindimm:)) bizimki de en kısa zamanda gerçekleşecek. o zamaan biz de yazacağız... |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı inş.. canımm hepimizinn istekleri olucakk önemli olan hiç isteklerimizden vazgeçmemekk olacağına inanmak çünkü bu olmaz denilen bişeydi arkiler tarafından bu olduysa gelip özür dileyecği günde yakındır:D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı o zaman darısı bizim dileklerimizin başına canım benim k8908blissyk8908blissyk8908blissyk8908 |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı dün başka bir heyecan yaşıyordum unutmuşum yazmayı. hani dileklerimizi dileyip unutacaktık ya ben gerçekten unuttum :) dün murat aradı. onun aramasını dileiştim. ama yanlışlıkla reddettim. çağrı attım aramadı aradım açmadı. deme ki bi anlık cesaretle aramış.. olsun.. dönse de bişi farketmıo artık. ki dönmeyecek de. aramasını istemiştim dilek gecemizde aradı işte... geri dönsün dememiştim ki :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı rimacımm süper çook güzell işte bir çook enerji birleşince ve inanıncaa oluyoorr çünkü enerjiii yüksek olursa hemen olabiliyor benim yaşadığım olayda oldğu gibii şükürler olsun ki Rabbim evreni bize sunuyoorr :) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı aman aman maşallah ne güzel haberler geliyor öyle, çok sevindim valla darısı bizim başımıza olunca kutlamamı yapsak ne :)))) |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı :).) devam o zman yarın da yapalım:DD |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı bence kronikleştirelim hergün olsun :D |
Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı hehe olsun bana uyarr:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:57 AM. |