Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464244)

kinetix 19-03-2010 01:21 PM

pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Selamlar arkadaşlar, birbirimize pozitif enerji yollayalım
İçimizdeki potansiyelin "en yüksek hayrını" isteyelim. Bir insan için en yüksek hayrını istemek; onun için daha yüksek iyilik dilemek demektir.
Aynı anda birbirinin hayrını istemek hayal üstü sonuçlar bile doğurabilir. Bir insana iyilik duygu ve düşünceleri gönderdiğinizde , çekim yasasna uygun olarak iyilk size geri döner. Ne kadar çok yollarsanız ondan daha fazlasını alırsınız. hayırlı olmasını diliyorum

suyahapsettim 19-03-2010 01:48 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

ben bütün pozitif enerjimi burdakilere yolluyorum o zaman alın hepsi sizin olsun

vitamin61 19-03-2010 05:23 PM

Kesinlikle katılıyorum. Zaten başkası adına yapılan dualar daha çok kabul olurmuş...

kinetix 19-03-2010 10:27 PM

Teşekkür ederim arkadaşlar çok incesiniz. 22.45-23.00 arası olumlu enerjimi gönderiyor olacağım dileyen arkadaşım katılabilir. Mutlu kalın.

kinetix 20-03-2010 01:49 AM

Pozitif enerji yayan insanlar

1-Daha güzel ve bakımlı görünürler
2-Hastalıklara karşı dayanıklı olurlar
3-Günlük problemler onlar için çerez yemek gibi basitleşir
4-Herkes onlarla dost olmaya çalışır
5-Yaşamdan keyif alır

Ve daha nice faydası ile birlikte insan hayatına pozitif değerler getirir.

Enerjinizi artırmaya bakın. Düşük bir enerji hedeflerinizi güç kılar ve varlığınızı değerinizden daha az gösterir. Yaşamınızı sürdürmek, ideallerinize kavuşmak ancak pozitif düşünme ve enerji akışını dengede tutma ile gerçekleşir.

Başkalarının düşüncelerinden çok çabuk etkileniyorsanız bu da sizin enerji seviyenizin onlardan düşük olabileceğini gösterebilir.

Pozitif enerjilerle uyum sağlanması (bolluk, bereket, sağlık, aşk vb) bireyin ilgisinde izin verdiği kadar enerji dolaşımı olur. Bu enerji ne kadar zihinde serbest dolaşabilirse, uyum o kadar çabuk olur.

1-Olumlu düşünme uygulaması sırasında, başkaları tarafından en az 20 dakika rahatsız edilmemelisiniz.

2-Oturuyor ya da uzanmış olabilirsiniz. Ama düzgün durmaya özen göstermelisiniz. Düzgün durma ile enerjileriniz daha uyumlu hale gelir ve niyetlendiğiniz şeyi yaparsınız.

3-Enerjinizi başınızın üst kısmına toplamalı, içsel bakışınızı yukarıya yöneltmelisiniz. Böylelikle imgelem kolaylaşır ve enerjiyi daha iyi hissetme imkanı bulabilirsiniz.

Faydalı olmasını diliyorum

ZEYNEP16 20-03-2010 12:28 PM

Güzel yazınız için teşekkürler...Bence çok motive ediciart56art56

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos..._2624054_n.jpg

Doyacak kadar aşın varsa,
Başını sokacak bir damın
İnsanoğluna kulluk etmiyorsan
Başkasının sırtında değilse geçimin
Tamam, güneşli günler içindesin..

ÖMER HAYYAM

kinetix 20-03-2010 12:29 PM

Bugün dahil her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kez pozitif enerji çalışmama isteyen herkes eşlik edebilir. Gönül isterki 100'lerce katılım olsun, herkesin dileği kabul olsun. Ben kendi kendime birkaç aydır çalışmaktayım, birçok şey olumlu değişmekte hatta bana çok uzakmış gibi görünen ihtimalleri birebir kendime çekmeye başladım :)

İnsan kendisine verilmiş ömrü ister ağlayarak, isterse gülerek geçirebilir. Ömür geçip gittikten sonra başa dönme ihtimali yok, ama her durumda yine de kötü enerjileri yüklenmeye gerek olmadığını düşünüyorum.

Hayatta o kadar çok sevinilecek şeyler var ki; bunları zihnimizden geçirmeğe başladığımız an bile çok mutlu oluyoruz. Her ne kerametse "mutlu" hissettiimiz anları kısa tutmaya meyilliyiz. İnsanın kendisini aşağılamaya daha yatkın olduğu biliniyor. Potansiyelimizi ortaya çıkarmak için öz çaba gerekiyor.

Katılmak isteyenler mesaj yazabilirler. Sağlıcakla..

suyahapsettim 20-03-2010 12:35 PM

katılmak isterdim ama maalesef saat bana uygun değil ya

ZEYNEP16 20-03-2010 12:53 PM

http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos..._2978003_n.jpg

Beklemeyin, bekletmeyin...

Nazik olmak için bir gülümseme beklemeyin…
Sevmek için sevilmeyi bekleme...yin…
Bir arkadaşın değerini anlamak için,
yanlız kalmayı beklemeyin…
Çalışmaya başlamak için en iyi işi beklemeyin…
Biraz paylaşmak için çok olmasını beklemeyin…
Öğütlleri hatırlamak için, düşmeyi beklemeyin…
Duaya inanmak için acıları beklemeyin…
Yardım edebilmek için zamanınız
olmasını beklemeyin…
Özür dilemek için diğerinin
acı çekmesini beklemeyin…
Ve barışmak için, ayrılığı beklemeyin…

kinetix 20-03-2010 01:34 PM

Alıntı:

ZEYNEP16 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590905)
Güzel yazınız için teşekkürler...Bence çok motive ediciart56art56

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos..._2624054_n.jpg

Doyacak kadar aşın varsa,
Başını sokacak bir damın
İnsanoğluna kulluk etmiyorsan
Başkasının sırtında değilse geçimin
Tamam, güneşli günler içindesin..

ÖMER HAYYAM

Alıntı:

karamuk05 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590907)
katılmak isterdim ama maalesef saat bana uygun değil ya

Teşekkür ederim çok naziksiniz arkadaşlar. 23.00 da ancak evime gelebiliyorum. Zaten Cumartesi günlerini bilirsiniz, misafir gelir gider, diziler filmler, gezmeler olabilir diye 23.30 uygun olabiliir diye düşündüm

Motive olmak sizin daha iyi anlayabilmenizden geliyor. İyi ki varsınız

kinetix 21-03-2010 10:58 PM

Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.

Bolluk, sevgi, sağlık mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.

Kıskançlık, korku ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.

Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.

kinetix 22-03-2010 04:44 PM

"En iyi enerji saf ve karşılıksız olanıdır"

vitamin61 22-03-2010 04:46 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591082)
Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.

Bolluk, sevgi, sağlık mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.

Kıskançlık, korku ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum.

Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum.

25889

gunesim 22-03-2010 05:57 PM

Çok güzel olumlamalar teşekkür ederim. hemen imzama ekledim.

kinetix 22-03-2010 08:15 PM

Teşekkürler arkadaşlar çok incesiniz. Bazen hiç ummadığım anda karşılık bulduğuma seviniyorum inanın. Hemde beklemediğim kadar, sözlerimin imzalara eklenmesi kendime olan inancımı artırıyor. İyi varmışsınız arkadaşlar canlarım ciğer parelerim.
y789

fatamorgana 22-03-2010 09:46 PM

Olumları ben de beğendim. Teşekkürler. İmzanın nerden düzenlendiğini bulursamy789 ben de imzama yazıcam izninle..
Ya bir de bu pozitif enerji ve aynı saatte uygulama yapma ile ilgili tek bir grup oluştursak çok iyi olur. Mesela bizim telekült grubunun amacına bu pozitif enerji yayma olayını da katsak tek bir grup oluruz..
Ben bu konuyla ilgilenlerin bir arada olduğu, sürekli aktif bir grup oluşturma taraftarıyım.

kinetix 22-03-2010 10:19 PM

Teşekkür ederim canım ne demek müsadenle çok incesiniz. Profil ayarlarından değişebilirsin. Gün benim için farketmez aslında her gün bile olabilir. Diğer çalışmaların içeriğinden haberim yok bu yüzden dokunmak ta istemem doğrusu.

Ancak dilek dilemekten daha ziyade birbirinin hayrını istemek, birbirinden razı olmak dileklerin de önünü açacaktır diye düşünmüştüm ben. Katılmaya isteği olanların buna niyetli olmaları ve saatinde kendi halinde olmaları bile yeterlidir. Kocaman sevgiler öpüldünüz arkadaşlar

blissy

vitamin61 22-03-2010 10:21 PM

Ben de katılmak isterdim fakat saat uyar mı bilmiyorum herhangi bir saatte eşlik etsek olmaz mı

kinetix 22-03-2010 10:27 PM

Teşekkür ederim Vitamin61 iyi ki varsın..
Önemli olan ben değil burada, herhangi bir saat olabilir bu aralar çok müsatim bir de.

vitamin61 22-03-2010 10:28 PM

Peki ne yapıcaz aslında bir metin yazabilirdik...

kinetix 22-03-2010 10:38 PM

30 dakika kadar kendimize zaman ayırıyoruz. Bu zamanda telefon vb gibi hiç kimse tarafından rahatsız edilmiyoruz

Burdaki arkadaşlar birbirlerine pozitif bir enerji gönderdiklerini imgeleyerek her halukarda birbirlerinin iyiliğini karşılıksız ve koşulsuz istiyorlar. Bir zihinsel etkileşim oluyor bu da tekrarlandıkça insanı iyiliklerle karşılaştırıyor.

vitamin61 22-03-2010 10:41 PM

Çok güzelmiş ben de bu sitenin güzel insanlarının çooook mutlu olmasını diliyorum...

ChosenOne 22-03-2010 10:43 PM

Ben diyorum ki arkadaşlar bilir bir kişinin yardımıyla sitede böyle bir enerji yumağı oluşturabileceğimiz bir grup kuralım. Bilmiyorum daha önce kuruldu mu bakmadım...

kinetix 22-03-2010 10:46 PM

Teşekkür ederim ben de aynı dileklerde bulunuyorum tüm güzel insanlara 23.00 23.30 yani birazdan iyi dileklerimizi gönderelim. İsteyen kaç kişi var?

vitamin61 22-03-2010 10:51 PM

Evet kuralım pozitif enerji yollayanlar kulübü...

ChosenOne 22-03-2010 11:02 PM

Ben varım. Fakat organizasyonu kim yürütecek. :) Fakat kim ilgilenecek. :))

http://img233.imageshack.us/img233/9773/snrsz.jpg

kinetix 22-03-2010 11:10 PM

Pozitif Enerji grubuna arzu edenler katılabilir

kinetix 24-03-2010 01:34 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 590884)

5-Yaşamdan keyif alır

Enerjinizi artırmaya bakın. Düşük bir enerji hedeflerinizi güç kılar ve varlığınızı değerinizden daha az gösterir. Yaşamınızı sürdürmek, ideallerinize kavuşmak ancak pozitif düşünme ve enerji akışını dengede tutma ile gerçekleşir.

Başkalarının düşüncelerinden çok çabuk etkileniyorsanız bu da sizin enerji seviyenizin onlardan düşük olabileceğini gösterebilir.

Pozitif enerjilerle uyum sağlanması (bolluk, bereket, sağlık, aşk vb) bireyin ilgisinde izin verdiği kadar enerji dolaşımı olur. Bu enerji ne kadar zihinde serbest dolaşabilirse, uyum o kadar çabuk olur.

1-Olumlu düşünme uygulaması sırasında, başkaları tarafından en az 20 dakika rahatsız edilmemelisiniz.

2-Oturuyor ya da uzanmış olabilirsiniz. Ama düzgün durmaya özen göstermelisiniz. Düzgün durma ile enerjileriniz daha uyumlu hale gelir ve niyetlendiğiniz şeyi yaparsınız.

3-Enerjinizi başınızın üst kısmına toplamalı, içsel bakışınızı yukarıya yöneltmelisiniz. Böylelikle imgelem kolaylaşır ve enerjiyi daha iyi hissetme imkanı bulabilirsiniz.

Faydalı olmasını diliyorum

Sıkıntılarınıza derman olmasını diliyorum

vitamin61 24-03-2010 03:44 PM

[quote=intercool;590884]

5-Yaşamdan keyif alır

258892588925889

kinetix 24-03-2010 03:47 PM

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum

On üzerinden on puan almış gibi,

Sanki bir kısmet var da geldi gelecekmiş gibi,

Harika bir gün dışarıda güneş var kuşlar cik cik ötüyorlar, ne büyük bir keyif amanin inanılmaz bir huzur var..

Sağlığımız yerinde,

Kimseyle bir sorunumuz yok

Şu da olsaydı, bu da olsaydı benim şuyum eksik buyum yok diye eksik bir imgelemem de yok..

Şükrediyorum; galiba bir şeyler daha gelir bunun arkasından hiç şüphem yok.

kinetix 24-03-2010 06:17 PM

Bakalım bugün kimler pozitif olmayı seçecekler

girlhaha blissy

guitar partysmiley actionsmile

vitamin61 24-03-2010 06:53 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591552)

Bakalım bugün kimler pozitif olmayı seçecekler

girlhaha blissy

guitar partysmiley actionsmile

ben ben beny789

kinetix 24-03-2010 07:18 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591554)
ben ben beny789

hayden bakeem o zaman 21.30 da görüşelim beaa f678h

"Pozitif Enerji" her hakkı mahfuzdur

Stroncow 24-03-2010 08:18 PM

20.15 20.45 Hepinizi seviyorum :D yuppiii :D

kinetix 24-03-2010 09:15 PM

Alıntı:

Stroncow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591560)
20.15 20.45 Hepinizi seviyorum :D yuppiii :D

Canım teşekkür ederim ilgine fakat böyle olmuyor mesajı yazdığın saat belirlediğin saatten sonra olmalı, bir de birlikte olabilmek lazım. Sanırım bu konu tam anlaşılamadı henüz.

Sanchez 24-03-2010 11:51 PM

başlık bana recep ivedik repliğini hatırlattı^-^

kalorilerimizi yakalım, kilolardan kurtulalım

kinetix 25-03-2010 09:52 AM

Kalbim çok kırıldı sad456

Demek ne kadar da zor bir şeymiş bu. Çok umutluydum çoook ama bitti benim için.

maviinci 25-03-2010 10:16 AM

Boşveeerr. . Ne ilk, ne de son olacak :P Anı yaşamaya bak. Ben yapamıyorum ama öyle olması gerekiyormuş. Mutlu olmak için ne geçmişte yaşamalıymışız, ne de geleceği planlamalıymışız. . Bugün yanıbaşımızdan akıp gidiyormuş. . Ve biz onu kaçırıyormuşuz. .

umelihad 25-03-2010 10:38 AM

katılmak isterim, her cumartesi ((:)) sevgı ve mutlulukla kalın

umelihad 25-03-2010 10:40 AM

Ben hergün her daim poztif olamyı seciyorum ve çevreme güneş gibi yaymayı diliyorum ((:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM.