![]() |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende bu gün pozitif olmayı seçiyorum.... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Merhaba arkadaşlar, Öncelikle böyle bir konu açtığı için sevgili Intercool'a teşekkür ediyorum. Konu içindeki tüm mesajları okudum ve konunun Intercool'un söylediği gibi anlaşılmadığını fark ettim. Arkadaşımız her Cumartesi 23.30-24.00 haftada bir kere pozitif enerji çalışması yapıyor. Bu saatte enerji çalışmasına katılmak için uygun olanlar belirtsinler. Arkadaşımızda ona göre katılmayı seçen arkadaşlarımıza pozitif enerjisini göndersin. Yapmanız gereken şey de çok basit onu da belirtmiş zaten. Yarım saat kadar rahatsız edilmeyeceksiniz. Karşılıklı pozitif enerji alışverişi yaptığınızı imgeliyorsunuz. Oldukça da uygun bir saat. Herkesin 12'de uyuduğunu varsayarsak ortalama olarak uyku öncesi yarım saat meditasyon yapar gibi pozitif enerji gönderme çalışması yapılabilir. Arkadaşımız bu saat müsaitmiş. Intercool'un çalışma saatini uygun bulmayan arkadaşlarda kendileri pozitif enerji çalışması yapacakları saatleri belirtebilirler. Onların uygun olduğu saatlerde de katılmak isteyenler olabilir. Böylece iyiliklerimiz ve sevgimiz daha da çoğalarak artar. Ben katılıyorum. Herkese harika bir gün diliyorum. Cumartesi günü 23:30'da buluşmak üzere... Sevgiler sapkal89 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bende katılmak istiyorum. smileydancesmileydancesmileydance |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım cumartesi bende varım |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de pozitif olmayı ve bir güneş gibi parlayarak ışık ve enerji dolmayı seçiyorum... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Alıntı:
hayırlı olsun sayfan bol iyilikli ve mutlu günler. iyi dileklerimizi burayada yazalım tabiki dimi?? |
bence kalbini kırmak için yazmadı. esprili bi hava katmak istemiştir actionsmile |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım kim kalbini kırdı meleğim anlamadım ama bu sayfa çok güzel oldu... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende bugün ve bundan sonra hergün mutlu , şanslı , huzurlu , işlerimde ve insanlarla ilişkilerimde başarılı , sağlıklı olmayı , ve hayırlı ve çok paralar kazanmayı seçiyorum. y789 bu arada bende varım.. superxy |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Umarım yetişirim akşama... Bugün çok enerjiyi doluyum. Herkesleeee paylaşmak isterim enerjimi.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Sevgili babacığımın ölüm yıldönümüydü, kabrini ziyaret ettik bugün. Etrafını düzenledik, dualar ettik. Hüzün yoktu, keder yoktu sadece özlem vardı. Bugün çok huzurluyum, her işim rast gitti bugün. Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk. Eminim bir şeyler gönderebilmişizdir babamıza.. Ruhu şad olsun |
Akşam pozitif enerji çalışmamıza babanı da katalım. Ona tüm iyi dileklerimizle ve dualarımızla eşlik edelim. Sevgiler sapkal89 |
''Kimlerin katılacağının bilinmesi ve karışıklık olmasın diye şöyle bir şey düşündüm. Saat 23.30 dan yarım saat kadar önce; "Kimler Katılıyor?" yazacağım. Buna cevaben bir şey yazmadan sadece "teşekkür ederim" butonunu kullanarak katılacağınızı onaylamanız yeterlidir.'' Merhaba Bende katılmak istiyorum. Selamlar |
''Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk.'' Yüreğinizde hissettiğiniz huzurun tüm bir yıl boyunca devam etmesi temennisiyle. Selamlar |
Bekleriz efendim, enerjiniz bol olsun ki; biz de yakalayalım :) Alıntı:
Çok iyisin canım, hüzünlendirmek için yazmadım bunu; zaten hüzünlü ve kederli olmadığımı da bir aksilik çıkmasın diye belirttim :) Öyle bir naçizane durumumu belirtmek istedim sizlere.. Babanın doğum gününü kutlarız nice beraber mutlu senelere girlhaha Alıntı:
''Hayırlı evlat olmanın gereğini bir kere daha yerine getirmiş oldum/olduk.'' Yüreğinizde hissettiğiniz huzurun tüm bir yıl boyunca devam etmesi temennisiyle. Selamlar[/quote] Uzun vadeli dilekleriniz için çok sağolun Pinnko. Diliyorum ki bu sevgi enerjisi hepimizi tüm hayatında muvaffak eder. Sizi de bekleriz efendim.. |
|
Katılımlar artmaya başladı :) şu anda iki modumuz da var yanımızda. Tam gaz devammmmm (yoksa benim hayatım mı değişti ne?) f678h |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Oh iyiymiş o zaman sevindim ne güzel cilgin897 Bu arada yanılmıyorsam tahmini katılım 15-20 kadar şimdilik. İlerleyen saatlerde bu sayı artabilir. Eee, günlerden Cumartesi; misafirler, diziler çörekler-börekler derken yani yine 23.30 un sakin ve uygun olabileceğini de görmüş oluyoruz biraz da.. |
Kimler Katılıyor? 23.30-24.00 arasında yapmayı düşündüğümüz "Pozitif Enerjilerle Uyumlanma İmajinasyon Çalışması"na katılmak isteyenler, şimdi bu mesaja sadece teşekkür ederek onaylayabilirler. Katılım 23.20'ye kadardır. 24.00 ten sonra duygu ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz. İmajinasyon sırasında rahatsız edilmeyeceğiniz bir ortamda bulununuz, rahat bir kıyafet ile ve varsa meditatif bir müzik eşliğinde de olabilir. "Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum ve sevgiyle derinden kabul ediyorum" şeklinde bir niyette olunmalıdır. Hayırlısı olmasını diliyorum. İnşallah herkes faydalanır |
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende katılıyorum ve burdaki herkese pozitif enerjimi gönderiyorum... bu arada Allah rahmet eylesin |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Başınız sağolsun. Bende varım. 956kPozitif enerjimi bende paylaşmak isterim956k |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de varımm.. Herkes için faydalı olması dileklerimle.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Başlıyor muyuz... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Arkadaşlar güzel bir çalışmaydı. Umarım sevgimi sizlere yollayabilmişimdir. Şuan açıkçası hiçbir şey hissetmiyorum. Acayip uykum geldi. Niye böyle oldu anlamadım girlhaha Ayy hala esniyorum. İlk anda etkisi gösterdi bak bu çok olumlu bir gelişme. Uyku problemimi aşıyorum heralde... Hepinize iyi geceler diliyorum. Saatlerinizi ayarlamayı unutmayın (onu da ekliyim) girlhaha Sevgiler sapkal89 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Ben de çok hoş bir meditatif durumdayım Enerjilerinizi hissetmek harikaydı Hepinizi çok seviyorum İyi ki varsınız... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu çalışma bana çok iyi geldi. Biraz gergindim. Rahatladım kuş gibi. Oh be... |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım SAnıyorum belli bir müddet yoğun olarak hissetim. Çok kısaydı. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu gün Pazar ve tatil. Saatler 1 saat ileri alındı, hava parçalı bulutlu ama olsun havamız yerindedir umarım. Birazdan ormana gidiyoruz cıvıl cıvıl kuş kardeşlerimizi dinlemeye gidiyoruz :) Ah keşke arabam olsaydı şöyle 3. viteste ufak ufak yolun kenarından takılsaydım etrafı seyrederek. Ahhh Hmmmmneyse orman yakın zaten yürüyerek te gidebiliriz. Amanin herkese çok güzel bir pazar tatili diliyorum. Sevgiyle ve sağlıcakla kalın.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım canım sizinle çalışmaya katilmak isterim ama tekalüt kardeşliği diye bir çalışma yapıyoruz o saatlerde..isteyenler tekalüt kardeşliği gurubundan detayları öğrene bilir..benim için bir haftadır metin okuyan arkadaşları yarı yolda bırakamam..uygulama ne zaman bitecek kaç kişi var tam bilmiyorum..sevginizi ve ilginizi hissediyorrum.çok teşekkür ederim.. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım bende katılmak istiyodm ama aklıma gelmemiş ya , halbuki bende varım demiştim. bidahaki haftaya katılıyorum artık. olmayanlar içinde olumlu enerji gönderdinizmi acaba ??? music45 |
Alıntı:
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Canım sen de katılabilirsin. Dün ben senin için metni okudum. Sonra da buraya katıldım. Alıntı:
|
|
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım pozitif enerji yayma gecesinde yanınızda olamasamda güzel dileklerinizi tüm içtenliğimle kabul ediyorum y789 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Dinlenme ve meditasyon için sadece seslerden dikkatle harmanladığım , gönül rahatlığıyla dinleyebileceğiniz doğa sesleri. Umarım beğenirsiniz y789 |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım Bu akşamki pozitif enerji çalışmasına dileyen herkesi beklerim. Dileklerinizi aynı anda yolluyorsunuz ve birbirinize pozitif düşünceler gönderiyorsunuz. Unutmuş olanlar için hatırlatayım 23.30 ile 24.00 arası kendiniz için sakin bir yerde bulunuyorsunuz ve "Pozitif enerjileri sevgiyle kabul ediyorum ve benimle dolaşmasına şimdi izin veriyorum" şeklinde bir niyette bulunuyorsunuz. Herhangi bir koşul yok, sadece saatinde kaçırmamak önemli. |
Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım inşallah katılıcam bu gece tüm pozitif enerjimle sizlerede yollıcam... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM. |