Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=459)
-   -   pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=464244)

vitamin61 03-04-2010 08:41 PM

Cevap: pozitif enerjimizi yayalım, faydasını yakalayalım

Katılmaya çalışırım fırsat olursa inşallah bu aralar yoğunum da...

nergiz74 03-04-2010 09:25 PM

selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar.

kinetix 03-04-2010 10:03 PM

Alıntı:

nergiz74 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593164)
selam arkadaşım bende yeni üyeyim.pozitif enerji için bu saatte bende olmak isterim.yaşamak ne kadar zor olsada içindeki güzellikleri görmek lazım aslında.bakış açısı çok önemli insanın hayatında.nasıl yaşamak istiyosan kötü veya iyi farkında olmadan düşünce gücüyle onları yaşıyor insan.aslında yaşadıklarımız beynimizden geçen şeyler.bende şu aralar zor günler geçiriyorum.ama biliyorum bu günlerde geçicek ve güzel günler benimle olucakk.herkesin mutlu ve huzurla yaşaması dilegiyle.hayırlı akşamlar.

Hoşgeldiniz Nergiz74.. alk78

İnsanların kendi yarattığı ortam ve imkanlar fırsatlara dönüşür. Fırsatlar birer şanstır. Dilerim zorlukları aşınca da bizi unutmazsınız y789

Bu arada kimler katılıyor acaba ?

hayatimdegisti 04-04-2010 02:21 AM

Güzel bir bölüm olmuş....
Bende katiliyorum..

mavihuzur 04-04-2010 04:00 PM

bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ?? sevincli

mavihuzur 04-04-2010 04:10 PM

ya bu konu benim daha önce katılacağımı söylediğim konuymuş. hay ALLAH nasılda fark etmemişim sevincli

insanların söylediklerinden etkilenme konusunda, anne ve babamda azımsanmayacak derecede var . annem ve babam içinde enerji , iyi dilekler gönderirseniz çok çook mutlu olurummm. ı lav yu sevincli

kinetix 05-04-2010 11:24 AM

Paylaşımlarınız için teşekkür eder, devamını dilerim

hayallerimgerçekleşiyor 05-04-2010 04:25 PM

Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim için:) sevgiler.

kinetix 05-04-2010 05:39 PM

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597371)
Arkadaşlar bende katılırım cumartesileri 23 30da mı? Kaçta yapılıyor çözemedim. Eğer mümkün olursa Pazartesi 23 30da uygun benim için:) sevgiler.

Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678

yeni bir hayat 06-04-2010 12:04 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597440)
Canım Cumartesi günleri olsun diyen bendim. Fakat herkese uymadığını görüyorum, bu nedenle ben her gün 23.30 da varım diyorum. Ama bundan birbirimize haber vermeliz.. İyi ki varsınız .. dostça kalın t678

Hergün olmaası daha güzel olmuş arkadaşlar..
ben de bu çalışmaya katılıyorum..actionsmile

bayşegül 06-04-2010 12:11 PM

arkadaşlar bende uyumadıgım süre hep sizinle olacagım

hayallerimgerçekleşiyor 06-04-2010 04:00 PM

Alıntı:

intercool Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 597440)

Dün biraz bekledim cevap göremeyince akşam tekrar bakmadım. Hergün uygunsa ne güzel. Ben bu akşam katılabilirim ama ne yapıcam onu anlayamadımki. 23 30da kendi başıma odam sakince otursam dik dursam ve başımın üstüne doğru odaklansam olur mu?

kinetix 06-04-2010 04:31 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593197)
Güzel bir bölüm olmuş....
Bende katiliyorum..

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598982)
Hergün olmaası daha güzel olmuş arkadaşlar..
ben de bu çalışmaya katılıyorum..actionsmile

Site sahibimiz ve 3 moderatörümüz de katılmışlar süpeeerr f678h

Alıntı:

mavihuzur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 593227)
bende katılırım tabi yeterki iyi dilekler olsun. nerde ne zaman ?? sevincli

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 598995)
arkadaşlar bende uyumadıgım süre hep sizinle olacagım

Alıntı:

hayallerimgerçekleşiyor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 600749)
Dün biraz bekledim cevap göremeyince akşam tekrar bakmadım. Hergün uygunsa ne güzel.

Popüler bir köşe olacağa benziyor şimdiden. Önce pek te umutsuzdum kimse ilgilenmiyor diye yakınıyordum ama şimdi farklı görmeye başladım. Bayağı moral oldu ilgilere çok teşekkür ediyorum.

Toplu dilekler daha kolay kabul olurmuş diye biliniyor. Kimin nerede olduğu da önemli değil. Önemli olan aynı dakikalarda birlikte pozitif düşünmek.

23.30 da kendi halinize çekilin bilgisayarla telefonla uğraşmayın. Derin birkaç nefes alıp-verin gevşeyin.

Sonra buraya katılacağını önceden bildiren arkadaşların manevi varlığına şükrederek onların iyiliğini isteyin. Bunu isterken yüce manevi duygular içinde dinlenin. Bir zaman sonra neler değişti ise hayatınızda neler gelişti ise buraya yazın. Başarılar dilerim ben varım

kinetix 06-04-2010 11:06 PM

Hu huu kimse yok mu kimler var görelim mi acaba sevincli

vitamin61 06-04-2010 11:12 PM

Her şey gönlünüzce olsun...

melis_88 06-04-2010 11:13 PM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601772)
Hu huu kimse yok mu kimler var görelim mi acaba sevincli

Bende burdayım ama bende yaycak pozitif enerji yok :( almak için geldim :D

kinetix 06-04-2010 11:16 PM

Merak etme düzelirsin hooopppp 956k

melis_88 06-04-2010 11:19 PM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601777)
Merak etme düzelirsin hooopppp 956k

ooo Düzelmeye başladım bile sevincliGerçekten güldürdün beni sevincliwalla şimdiden sağoll956ksevinclisevincli

kinetix 06-04-2010 11:21 PM

Alıntı:

melis_88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601778)
ooo Düzelmeye başladım bile sevincliGerçekten güldürdün beni sevincliwalla şimdiden sağoll956ksevinclisevincli

Son beş dakika kaldı takılın tren gidiyor.. actionsmilef678h
dunk56

bluegirlx 06-04-2010 11:25 PM

biz 4 kişi her hafta bir kişi için aynı saatte metin okuduk.herkes olumlu sonuçlar aldı.başkası için okuduğumuz anda bile kendimize yaradı ne garip ki..sevgiyle olsun..

melis_88 06-04-2010 11:44 PM

Bir şey sorcam siz bu siteyle nasıl tanıştınız ???benim çok ilginç oldu onu anlatmak için soruyorum :)) şimdi facede bir arkadaşım kuantum isim analizi yapmış bende bakıyım dedim sonra bakrtım bende süper tutuyorum resmen beni anlatmış dedim çevremdekilerin isimlerine bakıyım onlarda tutuo sonra bu kuantum isim analizi hayran sayfasına girdim ordan sorulan sorulara bu sitenin yöneticisi bir cevap vermiş...bende o sırada kuantumu araştırmaya karar vermiştim baktım bu kadar tutuyor dedim araştırıım bu adam cevap veriosa bir bildii vardır kimiiş neymiş die adını tıkladım (atakan soy adı şimdi aklıma gelmio yanılış hatırlamıyorumdur umarım adını sevincli)onun hayran olduğu sayfalara bir baktım hayatım değişti.com dedim buda kuantumla ilgili heralde derken derken tanıştım 956ksizin nasıl oldu??? Bu arada kuantum isim analizini uygulamanızı öneririmsevincli

Işıldayan Safir 06-04-2010 11:46 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601781)
biz 4 kişi her hafta bir kişi için aynı saatte metin okuduk.herkes olumlu sonuçlar aldı.başkası için okuduğumuz anda bile kendimize yaradı ne garip ki..sevgiyle olsun..

Mesajını okuyunca aklıma bu yazı geldi.
Sevgiyle..

“Ne ekersen onu biçersin” diyen bir bilgelik sözü vardır... Fiziki anlamıyla arpa ekersen arpa biçersin... Ruhsal anlamı ile ise, görülemeyen ama hissedilen şeyler de ekebilirsin...

Öncelikle kendinden başlamak üzere, tüm varoluşa sevgi ekebilir, varolan her şeyi sevebilirsin... Kendini sevdiğinde ışığını yakarsın... Kendini sevdiğinde sendeki sevgi ışığını çevrene de yaymaya başlarsın... Işığını taşırsın... Işıklı olduğunda ve ışığını yaydığında sen karanlıkta olabilir misin hiç!... Olmazsın... Yaydığın ışık ve senin ışığınla ışık yaymaya başlayanların ışığı, senin hep aydınlıkta olmanı sağlar... Yani yaydığın ışık sana geri dönmektedir aynı zamanda...

Dilenciye kardeşim diyen ve onun elini eliyle ısıtan Turgenyev’in, bişeyinin olmadığını sandığı anda, aldığı şey “Verdiniz ya efendim, bana kardeşim dediniz ve ellerimi ısıttınız” sözü ile, aslında ne kadar zengin olduğunun farkına varmasını sağlayan, “hediye söz” değil midir? Gülümsediğimizde bize gülümsenmesi aynadaki yansımamız değildir de nedir?
Sözün özü; "Yaşam bir tesadüf değildir, yaptıklarımızın aynada bir yansımasıdır!"
Ve yaşam, ister fiziksel olsun, ister ruhsal ektiklerimizi biçtiğimiz evimizdir..
Ne dersiniz…

Alıntı

bluegirlx 06-04-2010 11:52 PM

bende işte tam bu konu hakkında düşünüyorum canım..ben yaşadığım sıkıntılarında kendi ektiklerimden kaynaklandığını düşünüp bunları sorguluyorumm..ama şimdi anladımki yazınla güzel şeylerde ekmişim..verimli sevgilerde..iyiki varsınız..

cymbella 07-04-2010 12:05 AM

evet son kararımız nedir arkadaşlar hergün mü yapıyoruz.bi de hala yarım saat mi?

melis_88 07-04-2010 12:12 AM

Alıntı:

cymbella Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601795)
evet son kararımız nedir arkadaşlar hergün mü yapıyoruz.bi de hala yarım saat mi?

Benim için fark etmez ama her gün olamayabilirim yaw şu ygs geçsin sonra olurum hep sanırım .ama böle dediğimede bakmayın ben dayananmam açatrım nese siz burda olursanız bende katılırım size :zpzp:

kinetix 07-04-2010 12:19 AM

23.00 te bakalım buraya kimler var diye öyle değil mi ama ? Biraz da size kalmış tabi
partysmiley

melis_88 07-04-2010 12:23 AM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601802)
23.00 te bakalım buraya kimler var diye öyle değil mi ama ? Biraz da size kalmış tabi
partysmiley

HATTA 22.30 DA olabilir :D 22.00da olabilir.bende elimden geldiğince erkene çekmeye çalışıyorum utananadamy789

fatamorgana 07-04-2010 12:38 AM

Ben de ben de varım. Ben 2 hafta katıldım bu çalışmaya. Ya özellikle son cumartesi çok iyi hissettim kendimi:)
Ben her akşam olayına varım. Ama tam saati anlaymadım.
Saat kesinleşirse iyi olur. Ben hergün siteye giremiyorum. Bazen açılmıyor. Siteye girmesem de o saatte hazır ve nazır olurumy789

kinetix 07-04-2010 12:42 AM

Saat belli arkadaşlar sıkıntı yapmayın cilgin897
23.00 te bakabilirsek buraya bakıyoruz 23.30-24.00 yarım saat imgeleme yapıyoruz Kolaygelsin

y789

melis_88 07-04-2010 12:47 AM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 601818)
Saat belli arkadaşlar sıkıntı yapmayın cilgin897
23.00 te bakabilirsek buraya bakıyoruz 23.30-24.00 yarım saat imgeleme yapıyoruz Kolaygelsin

y789

tamam canım sıkıntı deel bir şansımı deneyim dedim sevincliiyi geceler sizeee s456

hayallerimgerçekleşiyor 08-04-2010 11:58 AM

Ben Salı gecesi 23 30da sizlerleydim, hepinizin maneviyatı için iyilik diledim, mutlu oldum. Çarşamba günüm çok iyi geçti:) Dün gecede söz vermemiştim ama yine sizlerleydim yine sizin için aynı şeyi diledim. Yapabildiğim hergün aynı saatte gönlümde sizlerleyim, yapamadığımdada beni mazur görün birşey olmuştur kesin. Sevgilerrrr.

kinetix 08-04-2010 04:54 PM

Sizlerin gücüyle ve olumlu düşünceleriyle hayatım değişiyor. Mükemmelsiniz
İyi ki varsınız
y789

kinetix 08-04-2010 10:41 PM

Bugün burada kimler var ? 956k956k956k

kinetix 08-04-2010 11:04 PM

Kimse yokmuş n'apayım bana da Allah rahatlık versin o zaman. Kendinize iyi bakın hoşçakalın mutluluklar diliyorum herkese ..

bluegirlx 09-04-2010 12:04 AM

ben burdaydımmmm

yelda_k 09-04-2010 12:06 AM

ama bende gelmiştimmm :(

melis_88 09-04-2010 12:06 AM

bende burdayımsmileydance

yelda_k 09-04-2010 12:09 AM

melis 88 mutlumusun bakalımm...bende harıka bır gulumseme varr ..az once gergındım ama ..nescafe severmısınnnn...

kinetix 09-04-2010 12:11 AM

Ben de uyumak üzereydim madem ki buradayız sizlere sevgi dolu dileklerde bulunuyorum saat 00.30 a kadar. actionsmile

melis_88 09-04-2010 12:12 AM

Alıntı:

Net Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 609545)
Ben de uyumak üzereydim madem ki buradayız sizlere sevgi dolu dileklerde bulunuyorum saat 00.30 a kadar. actionsmile

BENDE BENDEpartysmiley8977

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 AM.