| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası yeni yıl hediyesi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Yıl Geçen Yıla minnet ve mutlulukla bakıyorum. Geçtiğimiz yılın bana yaşattığı tüm deneyimlerine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve huzurlu olduğum, Yiyecek ve içecek bulduğum, Her gün için teşekkür ediyorum. Dost ve yakınlarımla geçirdiğim Günler ve geceler için Onların yardımları ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Yeni Yıl Geçen Yıla minnet ve mutlulukla bakıyorum. Geçtiğimiz yılın bana yaşattığı tüm deneyimlerine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve huzurlu olduğum, Yiyecek ve içecek bulduğum, Her gün için teşekkür ediyorum. Dost ve yakınlarımla geçirdiğim Günler ve geceler için Onların yardımları ve güler yüzleri için, Benimle paylaştıkları zaman için Teşekkür ediyorum. Gelişmeme ve olgunlaşmama yardımcı olan, Büyüklüğümü ve gücümü göstermeme izin veren Tüm sınav ve zorluklara teşekkür ediyorum. Birçok farklı insan tarafından bana Sık sık sunulan sevgi ve yakınlık için Teşekkür ediyorum. Yüzümdeki gülümseme, zihnimdeki uyanıklık Ve başkalarına verebildiğim sevgi için teşekkür ediyorum. Zihnimin bu düşüncelerle doluyken ve minnettarlığımın Zenginliğini taşırken, artık dikkatimi gelen yeni yıla çeviriyorum. Sıradan bilincimin dışındaki varlığım, Her şeyin benim en yüce iyiliğime göre oluşacağını biliyor. Ben, korunup kollandığımı biliyorum. Ben dünyamı daha iyi ve daha güzel şekillendiren Olumlu düşüncelerimi biliyorum. İçimden taşan şansı ve bereketi şimdiden hissediyorum. Şansım, şimdi şu an başlıyor. Şu an harika dünyamı yaratmaya devam ediyorum. Dünyamı değiştiriyorum, Dünyamı zenginleştiriyorum. Etrafımı saran sevdiğim her şeye ise Enerjimi vermeye devam ediyorum. Güzelliklerle ve içsel zenginliklerle doluyum. Tüm bunlar bana dış dünyamdan da geri yansıyor. Ben kendimle ilgilendikçe, benimle ilgileniliyor, Bana ihtiyaçlarım veriliyor. Ben kendime yakın oldukça, Çevremdeki insanlarda bana yakınlar. Bu gelen yıl yolumda ilerlemem, daha olgun, daha bilinçli ve daha uyanmış olmam için bir adım. Adım adım, basamak basamak Öz benliğime yaklaşıyorum Tüm o harika fikirlerim ve arzularım Artık bedene bürünüp gerçekleşiyorlar. Sevgiler Yurdahal
__________________ Yurdahal sol lucet omnibus Güneş herkes için parlar www.astroistanbul.com www.astroistanbul.blogspot.com www.oldubil.blogspot.com |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
yeni yil hediyesi |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası yeni yıl hediyesi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yeni Yıl Geçen Yıla minnet ve mutlulukla bakıyorum. Geçtiğimiz yılın bana yaşattığı tüm deneyimlerine teşekkür ediyorum. Sağlıklı ve huzurlu olduğum, Yiyecek ve içecek bulduğum, Her gün için teşekkür ediyorum. Dost ve yakınlarımla geçirdiğim Günler ve geceler için Onların yardımları ve ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi