Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

yeni yıl hediyesi..

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası yeni yıl hediyesi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.. 2008 i sevgi ile uğurlayıp 2009 a merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık.. Kendimize vereceğimiz güzel hediye de benden sizlere.. 2008 in sayısal değeri 1 di : Başlangıçlarımız..Özümüz.. Birlik ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

yeni yıl hediyesi..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31-12-2008, 02:23 PM   #1 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Smile yeni yıl hediyesi..



Merhabalar..

2008 i sevgi ile uğurlayıp 2009 a merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli..

Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık..


Kendimize vereceğimiz güzel hediye de benden sizlere..


2008 in sayısal değeri 1 di : Başlangıçlarımız..Özümüz.. Birlik ile bütünleşmmemiz Birlik bilincinin farkına varmamız.. Kendi değerimiz fark etmemiz gibi konularda yaşamımıza ışık oldu..


2009 un sayısal değeri 2 dir..

iki Sezgi, iş birlik anlayışı, tasarım ve kavrama, sezgi duyarlılık lar gibi kavramların değeridir..


bağımlılıklarımızdan özgürleşip aşırı duyarlı olduğumuz konularla yüzleşebliriz daha fazla sevgiye yer vermek kavramadaki en değerli kaynağımız olacaktır.. sorunlar yerine çözümlere odaklı olmak kendimizle yaşadıklarımızla barışmak kararlar verirken içsel rehberliğimize sezgilerimize güvenmek hepimiz için çok daha güzel sonuçlar almamızı sağlayacaktır..



Bu gün yeni bir yıla başlamanın heyecanı ile çok büyük bir pozitif enerji üzerimizde etkili..
En olumsuz kişi bile içinde minikte olsa yeni yıla umutla bakar.. böylelikle normal günlerde rastlayamayacağımız kadar büyük coşkulu pozitif enerji dalgası ruhumuzdan başlayıp tüm dünyamızı doldurur..

Bu pozitif enerjiyi en iyi şekilde yaşantımızda aktive etmek için minik bir çalışma yapacağız..

Meditasyon severler bolluk bereket meditasyonunda anlattığım gibi yeni yılı sevinçle ve arınma ile karşılayabilir..
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ditasyonu.html


İkinci aşamada da 10 tane isteğimizi belirliyoruz.. bu isteklerimiz kendimizle ilgili olursa daha çabuk sonuç alırız.. elbette sevdiklerimizide dahil edebiliriz ancak önce kendimiz için istemeyi ve kabul etmeyi öğrenmeliyiz.. bir başkası için istediğimiz sağlık bile olsa kişi bunu kabul etmiyor ise dileğinizin gerçekleşmesi zor olur ve her gerçekleşmeyen dileğiniz ile olmayacak inancınız kuvvetlenir..

Kendi içimizde çok büyük bir güç vardır.. bu potansiyelimizi önce saf iyilik için ve kendimiz için kullanmayı öğrenirsek bunun içimizde tükenmez bir parçamız olduğunu fark ederiz.. ve her kesin içinde olan bu mükemmel parçayı da nasıl harekete geçireceğimizin bilincinde oluruz.. onun için önceliği kendimize vererek hareket ediyoruz ..

Güzel bir defter alıyoruz .. bu defteri ortalama 4-5 ay boyunca kullanacağımız için orta kalınlıkta olsun.. ben rengini kırmızı olarak tercih ediyorum genelde.. sizler de size en sıcak gelen rengi tercih edebilirsiniz..

Tezahür sanatında olumlama inceliklerini öğrendik .. isteklerimizi buna göre belirleyerek defterimizin ilk sayfasına sevgiyle isteklerimizi yazıyoruz…
En başa niyet etmeyi en sona şükür etmeyi mutlaka hatırlayalım..

İlk 3 ay boyunca mutlaka her gün.. en az bir kere isteklerimizi yazıyoruz.. 3 aydan sonra hafta da 2-3 keze indirip git gide ayda bire kadar yazma aralığımızı açıyoruz..

2009 un sonuna geldiğinizde 2010 defterinizi hazırlarken bu defteri elinize alacaksınız dileklerinizin çoğunluğunun gerçekleştiğini görmek sizi şaşırtacak..

Mutlaka bütünün hayrına olacak şekilde istemeyi daima hatırlayın..
Ayşe nin pozisyonunda çalışmak istiyorsanız ona daha iyi bir görevin verilmesini temenni edin .. Ahmet i kıskandırmak için değil de huzurla yaşamak için bir ev almaya niyet edin..

Burada ki dostlarımız harika yazılar ekliyorlar.. bu günlerin olumlu harika enerjisinin bir referansı olarak sevgili pamuğun ve sevgili yurdahal ın mesajlarını okumanızı öneriyorum..



http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post118496
Alıntı:
yurdahal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı


"Şifacının Yolu" destesinden bu haftanın kartını iki gün önceden çektim. Yeni yıla girerken hepimize ihtiyacımız olan motivasyonu verecek bir kart çıkmasını diledim.

Aşağıda yeni yılın ilk kartını bulacaksınız. Bakalım 2009'un ilk haftasında hangi konular üzerinde düşünmeliymişiz.

Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı

Dua: Büyük Ruh, senin hediyeni kabul ediyorum. Bana dünya nimetlerini sunduğun ve beni bolluk içinde kolladığın için sana teşekkür ederim. Toprak ana bana tüm ihtiyaçlarımı vererek bana bakıyor. Benim aklımdan geçirdiklerimi hediyeler olarak hazırlıyor ve kollarında benim için barındırıyor. Senin yaratıcılık kristalin, bana sunduğun bolluk ve bereketlerden yenilikler yaratmam için beni teşvik ediyor.

Öğreti: Atalarımız, Büyükannelerimiz, Büyükbabalarımız hayatlarını ve bilinçlerini toprağa teslim ettiler. Bunu bizler için yaptılar. Bu yüzden dağlar, ovalar, düzlükler kutsaldır. Binlerce yıldır dünyamızda yaşamış insanlar bu topraktır. Onlar bizim yaşayabilmemiz için öldüler. Onların bilinci bu topraklardaki yaşam olmuştur. Çünkü toprak onu dönüştüren her tanrı ve tanrıçayı içine alır. Her peygamber, her şifacı, her ermiş, her amazon, her savaşçı, her kâhin ve her sıradan çiftçi onun rahminde yer alır. Onun hazineleri bol ve çeşitlidir.

O sana şimdi şunu söylüyor: “Gözlerini Aç! Ve doyumun kaynağının ve bütünün anlayışının sana sunduğu hediyeyi kabul et!” Bolluk içinde yaşamak senin toprakla nasıl bir bağ içinde olduğuna bağlıdır. Çevrende hangi zenginliklerin bulunduğunu keşfet. Hayat her yerde senin arzularını gerçekleştirmek için emrine amadedir.

Eğer parasal anlamda problemlerin varsa, şunları yapmalısın:

1) Sahip olduğun şeyleri gözden geçir ve onları incele! Onları tek tek ele aldığında kendine şunu sor: İçinde şükran duygusu oluşuyor mu?

2) Şükran duygusu duymadığın her şeyi hayatından bir an evvel çıkar. Onları ihtiyacı olan, sahip olduğunda sevinecek insanlara ya da toprağa ver.

3) Ardından tekrar duygularını gözden geçir. Duygularında bir değişiklik oldu mu? Hala bir şeylere ihtiyaç duyuyor musun? Eğer duymuyorsan problem çözülmüştür.

4) Eğer hala bir şeylere ihtiyaç duyuyorsan, istediğin şeyi imgelemeye başla ve ona nasıl bir kıymet biçtiğini düşün. Onun nasıl özenle hazırlandığını ve sana sunulduğunda ne kadar mutlu olduğunu imgele. Karşılığında değer verdiğiniz bir şeyi elden çıkarın, ihtiyacı olan birine ya da toprağa verin. İsteğiniz elinize geçtikten sonra onu kullanın, ihtiyacınız kalmayınca onu ihtiyacı olan birine verin ya da toprağa iade edin.

5) Huzurlu ve dingin olun. Rahatlayın! Tohum toprağın rahmindedir. İsteğin o büyüyecek ve isteğin dünyaya getirilecektir.


Sevgiler

Yurdahal

31.12.2008 saat 01:39

Bostancı


http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post108734

Alıntı:
Pamukk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster



29 Aralık: "Kalbini aç ve harika hediyelerimi kabul et. Onlar orada seni bekliyor, oysa ne yazık ki pek çok ruh kalplerini açmayı, ellerini uzatıp onların en doğal haklarını kabul etmeyi ihmal ediyorlar. Ya bunu yapmaktan korkuyorlar, ya da değersiz olduklarını düşünüyorlar veya basitçe onun orada olduğuna inanmıyorlar. Böylece de almaları için orada onları bekleyeni geri çeviriyorlar. Bankada paran varsa ve onun orada olduğunu kabul etmiyorsan ve inançsızlığın yüzünden o paradan çekemiyorsan yokluğu çeken sen olursun, ve de parasız yaşaman gerekir. Benim depolarım dolup taşıyor, ve sahip olduğum ne varsa senindir; ama bunun için bir şey yapman gerekiyor; senin olana sahip çıkman gerekiyor. Bu ruhsal yolculuğu senin olana inanmadan ve onu almadan yaşayamazsın. Yeni cennet ve yeni dünya şimdi buradadır."










Sevgiler..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 02:35 PM   #2 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2008
Mesajlar: 91
Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkyolu will become famous soon enoughışıkyolu will become famous soon enough
Standart

canım shamanic,paylaşımın ve önerilerin için çok teşekkürler,ben de sana ve bütün hayatım değişti ailesine mutlu yıllar diliyorum.Yeni yılda böyle paylaşımlar ve güzellikler ile geçsin.
ışıkyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 03:35 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Ne güzel yazmışsın sevgili Shamanic. Akşam olmadan çıkıp kendime güzel bir defter alacağım. 2009 yılı hepimize mucizeler getirsin.
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 04:44 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart

shamanik döktürmüşsün canım benim. Ellerine sağlık bitanecim. Çok teşekkürler.... Bu yıl hepimizin yılı olucak. Bütüne güveniyorum ve içsel olarak gelişmemi takip etmek inanılmaz heyecan verici......
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 05:04 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
tiriniti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2007
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 260
Tesekkür: 4,141
234 Mesajinıza toplam 1,863 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nicetiriniti is just really nice
Standart büyüyorum sizlerle....

sevgili yurdahal ve pamukk,

inanılmaz güzel yazılar bunlar sevgili arkadaşlar. mutlaka sitede olan yazılar bunlar ama şimdi okumak gerekiyormuşki şimdi karşımıza çıktı belkide başkalarının karşısına daha fazla sayıda çıktı paylaşımlarınız için çok teşekkürler......... yurdahalcım seni bloğundan takip ediyorum çok profesyonelce tebrik ederim canım..

TÜM HAYATIM DEĞİŞTİ AİLESİ,
cüzdanlarınız hep parayla dolu olsun, banka hesaplarınız hiç boş kalmasın , gönlünüzde hep sevgi ve aşk , ailelerinizle beraber sevdiklerinizden uzak kalmadan sakin dingin bereketli ömürler diliyorum......



sevgilerimle
__________________
İçinde yaşadığınız durumun,içinizde yaşaması gerekmez.
tiriniti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 07:25 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart

Sevgili Shamancığım,

İşte bu verdiğin yeniyıl hediyesinin maddi olarak pahası biçilemez ...

Bu hediyenin yerini hiçbirşey tutamaz,çok değerli ve özel bir hediye,hepimiz için..

Ruhumuzun yolculuğunda hepbirlikte yolaldığımız arkadaşlarım ,hepinizi çok seviyorum ve kalbimizden geçen dileklerimizin, bizim ve evrenin en yüksek hayrına olacak şekilde bu sene bizimle buluşmasını diliyorum

"Ben Hazırım"

"Ben Alıcıyım"

"Ben Müteşekkirim"

VE ÖYLE OLSUN


__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2009, 12:19 PM   #7 (permalink)
blue jaloon
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart

prenses heykeli dikilesi güzel insan yeni yilin kutlu mutlu olsun shamancim...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 12:57 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Yeni Yıl

Yeni Yıl

Geçen Yıla minnet ve mutlulukla bakıyorum.
Geçtiğimiz yılın bana yaşattığı tüm deneyimlerine teşekkür ediyorum.
Sağlıklı ve huzurlu olduğum,
Yiyecek ve içecek bulduğum,
Her gün için teşekkür ediyorum.
Dost ve yakınlarımla geçirdiğim
Günler ve geceler için
Onların yardımları ve güler yüzleri için,
Benimle paylaştıkları zaman için
Teşekkür ediyorum.
Gelişmeme ve olgunlaşmama yardımcı olan,
Büyüklüğümü ve gücümü göstermeme izin veren
Tüm sınav ve zorluklara teşekkür ediyorum.
Birçok farklı insan tarafından bana
Sık sık sunulan sevgi ve yakınlık için
Teşekkür ediyorum.
Yüzümdeki gülümseme, zihnimdeki uyanıklık
Ve başkalarına verebildiğim sevgi için teşekkür ediyorum.

Zihnimin bu düşüncelerle doluyken ve minnettarlığımın
Zenginliğini taşırken, artık dikkatimi gelen yeni yıla çeviriyorum.
Sıradan bilincimin dışındaki varlığım,
Her şeyin benim en yüce iyiliğime göre oluşacağını biliyor.
Ben, korunup kollandığımı biliyorum.
Ben dünyamı daha iyi ve daha güzel şekillendiren
Olumlu düşüncelerimi biliyorum.
İçimden taşan şansı ve bereketi şimdiden hissediyorum.
Şansım, şimdi şu an başlıyor.
Şu an harika dünyamı yaratmaya devam ediyorum.
Dünyamı değiştiriyorum,
Dünyamı zenginleştiriyorum.
Etrafımı saran sevdiğim her şeye ise
Enerjimi vermeye devam ediyorum.
Güzelliklerle ve içsel zenginliklerle doluyum.
Tüm bunlar bana dış dünyamdan da geri yansıyor.
Ben kendimle ilgilendikçe, benimle ilgileniliyor,
Bana ihtiyaçlarım veriliyor.
Ben kendime yakın oldukça,
Çevremdeki insanlarda bana yakınlar.

Bu gelen yıl yolumda ilerlemem,
daha olgun, daha bilinçli
ve daha uyanmış olmam için bir adım.
Adım adım, basamak basamak
Öz benliğime yaklaşıyorum
Tüm o harika fikirlerim ve arzularım
Artık bedene bürünüp gerçekleşiyorlar.

Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 02:11 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart

kendim için yeni yıldan istediklerim listesi yapıp başucuma asmıştım ve her gün okuyordum.ama bir an önce bir defter edinmek daha doğru sanırım.önerdiğiniz şekilde hemen uygulamaya başlayacağım mutlaka.bu harika yazı için teşekkürler.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2009, 02:47 PM   #10 (permalink)
Yüzbaşı
 
aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 531
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future
Standart

bende kırmızı cüzdan aldım kendimi yılbası hediyesi sevgili shamancım söylemişti kırmızı bereketin rengidir diye kahverengı cüzdanımı attım,bu yıl cok param olsun
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
yeni yil hediyesi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


yeni yıl hediyesi..

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası yeni yıl hediyesi.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar.. 2008 i sevgi ile uğurlayıp 2009 a merhaba diyeceğimiz bu özel gün pek çok yönden önemli.. Hepimiz sevdiklerimize gönlümüzce güzel hediyeler aldık.. Kendimize vereceğimiz güzel hediye de benden sizlere.. 2008 in sayısal değeri 1 di : Başlangıçlarımız..Özümüz.. Birlik ile ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.