Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular

Uyarılar

Gizemli Konular Mistik Cd'ler

Şifacının Yolu

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular Şifacının Yolu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Arkadaşlar, Dün kendi blogumda yeni bir yazı başlattım,ve ilkini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz... Şifacının Yolu 1997 yılında bir iş seyahatinde Almanya'dan Carol Bridges'in " Der Weg der Medizinfrau" (" Şifacının yolu") isimli kartlarını almıştım. Kartlardaki öğretilerde kızılderili şifacıların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi

Şifacının Yolu

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-12-2008, 03:25 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Şifacının Yolu

Merhaba Arkadaşlar,

Dün kendi blogumda yeni bir yazı başlattım,ve ilkini sizlerle paylaşmak istedim.
Umarım beğenirsiniz...

Şifacının Yolu

1997 yılında bir iş seyahatinde Almanya'dan Carol Bridges'in " Der Weg der Medizinfrau" (" Şifacının yolu") isimli kartlarını almıştım. Kartlardaki öğretilerde kızılderili şifacıların bakış açısı var. Aklıma geldikçe ya da ihtiyacım oldukça desteden bir kart çekip anlamını okurum. Her kartın üzerinde en azından bir dua ve bir öğreti var. Ben kartlarımı ve içindeki bilgileri çok seviyorum.

Bundan sonra her hafta hepimiz adına bir kart çekip tercüme edeceğim. Belki de hepimize bir hafta boyunca ışık tutar ve bazı konular üzerinde düşünmemizi sağlar.
Sevgiler Yurdahal

İşte bu haftanın kartı:


Spiritüel Aile

Dua:

Sevgi vermemiz gerektiğine inandık ve sevgi verdik. Böylece en iyi bilgiyi ve büyük hazineyi hak ettik.

Ey büyük Ruh! Kabımız boşaldıkça, sen bizimle ilgilendin ve onun tekrar dolmasını sağladın. Artık yokluk çekmeyeceğimizi biliyoruz ve sana inanıyoruz. Biz birçok açıdan zenginiz. Bizim sevgimiz herkese açık ve bu sevgiyi paylaştığımız herkes bizim spritüel ailemiz. Gerçekte dünya üzerinde yaşayan herkesle akrabayız. Çünkü onların hepsi bize bir şeyler verir ve bizler hep birlikte büyük yaşam planı için çalışırız.

Sen bana ne verirsen, ben aileme, çocuklarıma, arkadaşlarıma, çevreme onu veriyorum. Ben birlik bilincine ulaştım. Karşılıklı ilişkiler artık benim için anlaşılır ve açık. Şimdi, bu uzun yol boyunca bana eve nasıl gideceğimi göster.

Öğreti:

Artık yavaş yavaş var olan her şey ile akraba olduğunu kavramaya başladın. Her şey evrimin bilincinde kayıtlı. Her ağaç, her çiçek hisseden, canlı bir varlık. Her sürünen, yüzen, uçan, dört bacaklı, iki bacaklıyla… Tüm canlılarla akraba olduğunu biliyorsun.

Tüm çevren, dostluğunu bekleyen bu kardeşlerinle dolup taşıyor. Hiçbir zaman yalnız değilsin. Bu kardeşlerinden bazıları senin tahmin bile edemeyeceğin yollarla sana yardım etmek için buradalar. Sen de başkalarına hizmet etmek için buradasın; belki de şimdi bu hizmeti nasıl gerçekleştireceğini yeni yeni anlıyorsun.

Günümüzde zararlı pek çok etkenle çevrelenmiş bir dünyada yaşıyoruz. Bu zararlı ve doğal olmayan şeyler cansızdır ve varlıklarını sürdürebilmek için bizim yaşam enerjimizin bir kısmına ihtiyaç duyarlar.

Fakat çocuğunuzun kendi çabasıyla hazırladığı bir hediye, ya da bir babanın ellerini kullanarak ailesi için hazırladığı bir çömlek çok farklıdır. Bu tür hediyeler onları yaratanların bilinci sayesinde canlıdırlar. Bu tür hediyeler bizim yaşamımızı zenginleştirir.

Çöpe dönüşmüş dünyamızda bize, önemli olsa da, olmasa da her şeye sahip olmamız gerektiği öğretildi. Sahip olduklarımız değersiz bir hal aldı. Hatta insanlara verilen değer bile azaldı. Birçok hayvan boş yere öldürülür oldu. Fakat yine de ısrarla yeni cansız şeyler üretmekten vazgeçmiyoruz. Hatta artırmaya çalışıyoruz.

Artık her şeyi olduğu gibi kabul etmemelisin. Yeryüzü senin için yaratıldı ve o canlı. Çevrendeki ve içindeki her şeyin canlı olduğunu fark et. Ekmeği keserken kullandığın bıçak , yediğin ekmek senin dostun. Toprağı kazarken kullandığın küreğin, üstünü toprakla örttüğün tohumun farkına var. Bahçendeki toprağı havalandıran ve bitkilerinin büyümesinde yardımcı olan solucana saygı göster. Bunları yaptıkça hayatında hızla birçok dostun olacaktır.

Bunlara dikkat edersen kabının ne kadar dolu olduğunu fark edeceksin. Belki de onların bir kısmını, şu aralar kullanmadığın bir kısmını, mesela giyeceklerini ya da kitaplarını paylaşabilir, ihtiyacı olanlara hediye edebilirsin. Kabını boşaltırsan, gerçekten ihtiyaç duyduğun konulara, sevdiğin insanlara ve sevdiğin hayvanlara enerjini ayırabilirsin. Artık değer kavramların değişti. Sen hala bu dünyada olabilirsin, fakat bu dünyadan değilsin. Dünya senin için artık farklı bir mekân oldu. Senin için önemli olan konulara vakit ayırabilmen ve başkalarına hizmet edebilmen için, zamanını alan her konuda pazarlık yap. Zamanını en yararlı biçimde kullan!

Artık yalnızlığından yola çıktın ve topluma, kalabalığa doğru yol alıyorsun. Bu topluma özen göstermeli, ona bakmalı ve onu korumalısın. O son derece canlı bir yapıdır. Orada değersiz ya da cansız, sana yük olabilecek hiçbir şey yaşamıyor artık.

Sen gerçek ailene kavuşmak için, onlarla bilinçli ve anlamlı bir yaşam sürmek üzere önemli bir yolculuktasın. Yurdahal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 04:19 PM   #2 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Thumbs up

sevgili yurdahal

yeni blogun hayırlı olsun..

bu güzel yazı dizisini bizlerle de paylaşacak olduğun için ayrıca teşekkür ederim.. super

yüreğine sağlık..
ışığın her geçen gün daha parlak olsun..

sevgiler..
__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 04:23 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Sevgili Shamanic,

Temennilerin için çok teşekkür ederim. Bu kartlar benim baş ucu kartlarım ve bana her zaman destek oluyorlar. Hepimizin keyifle okuması ve faydalanması dileği ile..
Sevgiler
Yurdahal
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 06:01 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
turunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 177
Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to beholdturunç is a splendid one to behold
Standart

Zevkle okudum.


Devamını merakla bekliyorum.

Bu arada yeni bloğun hayırlı olsun.
turunç isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 06:17 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Çok teşekkür ederim Sevgili Turunç
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-12-2008, 11:19 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
ECEM18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 212
Tesekkür: 1,412
221 Mesajinıza toplam 1,573 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud ofECEM18 has much to be proud of
Standart

çok güzel bir paylaşım devamını merakla bekliyorum
__________________
insanın tüm evrende kesin düzeltebileceği tek bir şey vardır;kendisi
ECEM18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-12-2008, 11:56 PM   #7 (permalink)
Binbaşı
 
Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1,435
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart

Yurdahal çok güzeldi,bütün yazılanlar çok anlamlı ,kızılderilileri çok seviyorum ve saygı duyuyorum ve çok teşekkürler bizimle paylaşacağın için

çok sevgilerimle
__________________
Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-12-2008, 12:59 AM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 317
Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Lightbulb

Yeni yazın çok güzel devamını dört gözle bekliyorum
__________________
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış sana her sesleneşimde ya acım dinmiyor ya sevgim coşuyor...
perilice58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-12-2008, 08:58 PM   #9 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart Harekete geçmek endişeyi yok eder ve ruhu özgürleştirir

Harekete geçmek endişeyi yok eder ve ruhu özgürleştirir

Evet! "Şifacının Yolu" destesinden bu hafta yeni bir kart seçtim. Bu hafta yeni bir konu üzerine düşünelim ve bize neler getireceğini görelim.

İşte yeni kartımız:

Dua: Ben artık kaybetme korkumla yüzleşmeye hazırım. Her ürkütücü vahşi hayvan maskesi takmış varlığın ardında bir dost buluyorum. Boş yere korkmuşum. Beni korkutan her şeyde bu gerçeği keşfetmeye başlıyorum. Bu bilinçlenme beni başarıya götürüyor. Artık başarımı kutluyorum. Artık korkunun karşısına yeni keşfimle çıkıyorum. Bilgeliği korkuyla elimde tutamayacağımı ve onu özgür bırakmam gerektiğini artık biliyorum. Hem kendi ruhumu, hem de karşılaştığım her varlığın ruhunu özgür bırakıyorum. Ne sahiplenme duyguma, ne de kayıplarıma bağlıyım. Yer çekiminden etkilenmeden dans ederek ilerliyorum.

Öğreti: Özgür bırak! Başarı anlık hırstan başka bir şey değildir. Geçmişte kalanlara bağlı kalma, olmuş ve olacak olanı kutla. İçinde bulunduğun koşullara çok kolay bağlanabilirsin. Bu senin gelişmeni engeller. Kişisel başarının tadını çıkar, fakat ardından bu başarını çabucak ruhundan uzaklaştır. Böylece daha ilerisi için çabalayabilirsin. Bu sayede tüm dünya senin bulunduğun yeri sorgulamak için bir sebebe sahip olamaz.

İktidar için savaşmak seni sadece yolundan alıkoyar. Sen hareket etmeli, kendini geliştirmeli ve özüne giden yolculuğa devam etmelisin. Hırs ve iktidar duraklarında fazla oyalanma. Bu duraklarda sadece sükûnetin tadını çıkar. Duraklar seni yolundan alı koymasın. Endişeler seni olduğun yere çiviler. Hangi bilinç düzeyinde olursan ol, gelişmenin yolunu tıkar. Kendini daha yüksek bilinç düzeyine getirmek için yolunu tıkama. Bunun için ihtiyacın olan enerjiye ve bilgiye sahipsin.

İçinde bulunduğun düzey başkaları tarafından sorguya çekildiğinde, inatçı ve intikamla dolu olma tehlikesi ile karşı karşıya kalırsın. O anda sana akan kıymetli enerjiyi kötüye kullanma. Üstüne üstüne gelen kıskançlık duygusunu bir kenara at. Bunu onlara bir armağan bırakarak yap. Üzerine ilk gelen her kimse armağanını ona bırak. Seni, sadece sürekli gelişen vizyonun korur. Vizyonun her varlık için, iyiliği içinde barındırır. O senin kıskançlık ve açgözlülüğüne karşı kullanabileceğin yegâne kalkan. Bu kalkanı seni alt etmek isteyen her şeye karşı kullanabilirsin. Yorgun düşmediğin sürece, yeteneklerini geliştirmene yardımcı olan hiçbir şeyi kaybedemezsin. Seni motive eden ve sana yol gösteren bir vizyona sahipsin. Vizyonun senin düşünebildiğin en iyi dünyayı ve sana ait olan rolü içinde barındırır.

RUHUNU ÖZGÜR BIRAK!
Sevgiler
Yurdahal
25.12.2008 20:50 Bostancı
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2008, 01:48 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 222
Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough
Standart

Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı


"Şifacının Yolu" destesinden bu haftanın kartını iki gün önceden çektim. Yeni yıla girerken hepimize ihtiyacımız olan motivasyonu verecek bir kart çıkmasını diledim.

Aşağıda yeni yılın ilk kartını bulacaksınız. Bakalım 2009'un ilk haftasında hangi konular üzerinde düşünmeliymişiz.

Bolluk ve Bereketin Hasat Zamanı

Dua: Büyük Ruh, senin hediyeni kabul ediyorum. Bana dünya nimetlerini sunduğun ve beni bolluk içinde kolladığın için sana teşekkür ederim. Toprak ana bana tüm ihtiyaçlarımı vererek bana bakıyor. Benim aklımdan geçirdiklerimi hediyeler olarak hazırlıyor ve kollarında benim için barındırıyor. Senin yaratıcılık kristalin, bana sunduğun bolluk ve bereketlerden yenilikler yaratmam için beni teşvik ediyor.

Öğreti: Atalarımız, Büyükannelerimiz, Büyükbabalarımız hayatlarını ve bilinçlerini toprağa teslim ettiler. Bunu bizler için yaptılar. Bu yüzden dağlar, ovalar, düzlükler kutsaldır. Binlerce yıldır dünyamızda yaşamış insanlar bu topraktır. Onlar bizim yaşayabilmemiz için öldüler. Onların bilinci bu topraklardaki yaşam olmuştur. Çünkü toprak onu dönüştüren her tanrı ve tanrıçayı içine alır. Her peygamber, her şifacı, her ermiş, her amazon, her savaşçı, her kâhin ve her sıradan çiftçi onun rahminde yer alır. Onun hazineleri bol ve çeşitlidir.

O sana şimdi şunu söylüyor: “Gözlerini Aç! Ve doyumun kaynağının ve bütünün anlayışının sana sunduğu hediyeyi kabul et!” Bolluk içinde yaşamak senin toprakla nasıl bir bağ içinde olduğuna bağlıdır. Çevrende hangi zenginliklerin bulunduğunu keşfet. Hayat her yerde senin arzularını gerçekleştirmek için emrine amadedir.

Eğer parasal anlamda problemlerin varsa, şunları yapmalısın:

1) Sahip olduğun şeyleri gözden geçir ve onları incele! Onları tek tek ele aldığında kendine şunu sor: İçinde şükran duygusu oluşuyor mu?

2) Şükran duygusu duymadığın her şeyi hayatından bir an evvel çıkar. Onları ihtiyacı olan, sahip olduğunda sevinecek insanlara ya da toprağa ver.

3) Ardından tekrar duygularını gözden geçir. Duygularında bir değişiklik oldu mu? Hala bir şeylere ihtiyaç duyuyor musun? Eğer duymuyorsan problem çözülmüştür.

4) Eğer hala bir şeylere ihtiyaç duyuyorsan, istediğin şeyi imgelemeye başla ve ona nasıl bir kıymet biçtiğini düşün. Onun nasıl özenle hazırlandığını ve sana sunulduğunda ne kadar mutlu olduğunu imgele. Karşılığında değer verdiğiniz bir şeyi elden çıkarın, ihtiyacı olan birine ya da toprağa verin. İsteğiniz elinize geçtikten sonra onu kullanın, ihtiyacınız kalmayınca onu ihtiyacı olan birine verin ya da toprağa iade edin.

5) Huzurlu ve dingin olun. Rahatlayın! Tohum toprağın rahmindedir. İsteğin o büyüyecek ve isteğin dünyaya getirilecektir.


Sevgiler

Yurdahal

31.12.2008 saat 01:39

Bostancı
__________________
Yurdahal
sol lucet omnibus
Güneş herkes için parlar

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Şifacının Yolu

Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü ve Gizemli Konular Şifacının Yolu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Arkadaşlar, Dün kendi blogumda yeni bir yazı başlattım,ve ilkini sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz... Şifacının Yolu 1997 yılında bir iş seyahatinde Almanya'dan Carol Bridges'in " Der Weg der Medizinfrau" (" Şifacının yolu") isimli kartlarını almıştım. Kartlardaki öğretilerde kızılderili şifacıların ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gizemli Konular telkin cd indir izle İstanbul Gizemli Konular nerededir kimdir Gizemli Konular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gizemli Konular hipnoz Gizemli Konular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gizemli Konular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gizemli Konular kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.