![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği Bende öyle hissediyorum ama henüz ölçülebilir bir şey olmadı. bu arada ben bugün kaçerdım :) 23:00 da okuyacan artık tutarsa :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Bluegirlx senin şarkını grupta yayınladım diğer arkadaşlarda ordan bakabilirler. biraz daha özel oldu sanırım biraz günlüğünü karıştırdım. isim lazım ama en azından ön adını bilsek diyorum. beğenmediğin eklemek istediğin birşey varsa bildirisen değiştiririz |
Cevap: Telekült Kardeşliği Hayatimdegisti.com sitesi dünya çapında tanınsın. |
Cevap: Telekült Kardeşliği merhaba yaz başı itibariyle bütün tekalüt kardeşleri ortadan kayboldu..hepinizi çok özledim..nerelerdesiniz..hala benim kardeşimsiniz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatımdeğişti.com sitesini tüm dünya tanıyoruy897 |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatımdeğişti.com sitesi dünya çapında tanınıyor. Ayrıca ne güzel çalışma yapılmış burada. Metinler yazılmış, grup çalışması falan yapılmış. Çalışma içinde çalışma. Ama sanırım bir iki yıldır ara verilmiş o zaman bu konularda bilgim olsaydı ve burada olsaydım ben de katılmak isterdim. :)) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Telekült grubu ben de güzel bir anı olarak hala aklımda. Zaman zaman metin bile aklıma geliyor. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Tekrar grup kurabilirsiniz. Ben de katılırım. actionsmile |
Cevap: Telekült Kardeşliği telekült kardeşligi deyince, bu konuda egzersiz yapılabilecek bir kardeşlik olarak algılayıp açmıştım, bi haftadır filan bu konuyu düşünüyordum malum herkese açamıyorsun böyle konuları, nerden bulurum kimle yapabilirim nette başlık atıp degerlendirsekmi diye zihnimi zorladıgımdan olsa gerek, okur okumaz bu konuya yordum hemen :))) ama fikir çok güzel, açan arkadaş sagolsun..böyle bi etkinlige bende varım, seve seve.. 956k |
Cevap: Telekült Kardeşliği hadi bakalım ortak istekleri olanlar bir araya gelsin çalışalım. kiim neler istiyor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM. |