![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği Ben bir düşüncemi söyleyeyim . Bir hafta boyunca aynı metni okumak insanı sıkar tabi ki her gün farklı bir kişi için okusak daha eğlenceli olabilir ayrıca saati de çok geç yapmışsınız o saatte ben uyuyor oluyorum dolayısıyla hangi saat bana uygunsa sizin saatinize yakın bir saatte girip okuyorum... |
Cevap: Telekült Kardeşliği bencede doğru...erken bize uymuyor vitamincim yaa...sorumluklarımızdan dolayı.. ben enerjiye inananıyorum inşallah senin için hayırlı olmuştur turhan..kişi sayısı önemli ama çok önemli değil..,bence mühim olan inananların inanç gücü..katılma isteği..isteyerek biri için birşey yapmak kolay değildir..karşılık beklemeden yapmak..sen ne zaman istersen turhan..metnimi merakla bekliyorum.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği bana da 22 sonrası her saat uyar. Ama ille de gündüz olsun derseniz, ayak uydurmaya çalışırım. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Tamam hangi saati isterseniz o saat olsun uymaya çalışırım... |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşalar yarın son kez benim için okuyacağız yine 22:30 olsun. Pazartesi Bluegirlx için 23:30 da okumaya başlarız. Vitamin sende biraz gece hayatına alışırsın :) çok erken uyumak faydalıymış ama dünyaya ayak uydurmak zorunda kalıyoruz biz. |
Cevap: Telekült Kardeşliği bugün yeni saatte göre 23 .30 olmasın arkadaşlar..biraz yorgunum..22,30 da yapabilirim ancak..yarından sonra 23,30 yaparız.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Zaten bugün benim için son kez 22:30 da okuyacağız yarın senle 23:30 a çekeceğiz. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Turhan gelişme var mı? |
Cevap: Telekült Kardeşliği vitamincim gelişme varmı demn yanlış..gelişmeyi aynı gün ölçemeye biliriz.evren turhan için çalışmaya başladı sen merak etme... |
Cevap: Telekült Kardeşliği İnşallah canım benim... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:47 AM. |