![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği ya hani çeviri bu akşam aynısını okuyoruz değil mi |
Cevap: Telekült Kardeşliği Evet aynısını okuyoruz. Gün içinde istanbula gittim toplantılarım vardı zaman ayıramadım. kısaca başarana kadar kimseye bahsetmeyin. onların eleştirileri ve olumsuz düşünceleri sizleri etkiler diyor. gece tam metni yazarım |
Cevap: Telekült Kardeşliği tamam ..metini okuyalım ve kimseye bahsetmeyelim..sevgiler.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Negatif insan ve olaylardan uzak durun.(Hep olumsuz konuşan hep şikayet eden yada eleştiren insanlar sizi olumsuz etkiler. ilişkilerinizi en azından bir süreliğine inancınız tam oturana kadar sınırlayın.) Siz kendinizi geliştirmeye çalışırken hiç kimseye negatif enerjilerini size yükleme fırsatı vermeyin. Gerçekten ilgilenmedikleri ve tümüyle destekleyici olmadıkları sürece hiç kimseye yeni inanış ve düşüncelerinizi ve nereden geldiklerini açıklamanız gerekmiyor. Yeni düşüncelerinizi ve inanışlarınızı hiç kimseyle tartışmayın yada savunmayın. Bu konunun psikolojik temellerini anlamayacak kimselerden uzak durun(konu ile ilgili konuşmayın diğer etkinliklerde bulunabilirsiniz.) |
Cevap: Telekült Kardeşliği Saati değiştirsek iyi olur... |
Cevap: Telekült Kardeşliği On dakika sonra yani 22.30 da Turhan için yazılan metni 5 kez okuyacağız. [q uote=intercool;590695]Ben de varım bugün napcaz gayri ?2600[/quote] |
Cevap: Telekült Kardeşliği Alıntı:
bu söylediklerinde o kadar haklısın ki anlatama..ben eşimle bile konuşmuyorum bu konuyu..senin için tam saatinde olmaya çalışıyorum. ama bugün 5 dakika geciktim ..yinede okudum..ezberlemek üzereyim hatta...y789 |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşlar herkes kendine uyan saati söylesin öyle bir değişiklik yapacaksak beraber yapalım. Ben sati biraz daha ileri alıp el ayak çekilince yapmayı öneririrm. ama sizin görüşünüz nedir. |
Cevap: Telekült Kardeşliği benim için 22,30 uygun.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği ben 23:30 yapalım derim öyle muhabbetin ortasında hadi ben 5 dakka çekilecem zor oluyor. Zaten sanırım sanırım 2-3 kişiye düştü katılım. Her türkçe projede olduğu gibi bir gazla başlanıp bitirmeden sıkıldı insanlar. Neyse Pazargünü senin için bir şarkı yazayim Bluegirlx. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 PM. |