![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği Okudum bile. Her gün bile yapabiliriz bunu eğer diğer arkadaşlarımıza da faydalı olacaksa neden devam etmeyelim... |
Cevap: Telekült Kardeşliği canım bu hafta hergün 22,,30 da turhan için yapacağız ..sonra herkes için metin hazırlayacak turhan ve sırayla her hafta birimiz için isteyeceğiz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Katılan ve yarından itibaren katılacak olan tüm arkadaşlara teşekkürler. güzel bir duyguymuş bluegirlx o anda birilerinin seninle olduğunu hissetmek. |
Cevap: Telekült Kardeşliği çOK ilgiçtir. 2 gündür 10.30 da buraya gelmeyi unutacağımdan korkuyorum. Ama 10.30'a 5 kala içimden bir ses beni dürtüyo, siteye giriyorum. Bu arada metni çok beğendim. Ben de aynısından istiyorum Turhan.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Aynı metnide kullanabiliriz eğer daha farklı konularada değinmek istersen revize edebiliriz. yaklaşık 5 kişiyiz (daha tam emin değilim) buda demektirki her 5 haftada bir birimiz için çalışacağız. |
Cevap: Telekült Kardeşliği turhan aklında şüphe olmasın siteye giremiyorum ama tam vaktinde metni okuyorum..içini ferah tut..inanırsan olacak..bende metni çok beğendim.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Evet bence de. Her gün aynı saatte siteye girme şansımız olmayabilir. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu arada gruba yeni arkadaşları da bekliyoruzzzz... |
Cevap: Telekült Kardeşliği bu arada siteye girenler...haayatım değişti dünya çapında tanınsın demeyi unutmasınnn... |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatım değişti dünya çapında tanınsın. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Teşekkür ederim arkadaşlar gruba bişeyler yazdım girenler orayada baksın. bu arada dediğim gibi kişiye göre revizyonlar yapabiliriz. Birlikte olmak, birlikte inanmak çok güzel. hepinize sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:54 PM. |