![]() |
Cevap: Telekült Kardeşliği tabiki frezya, hoşgeldin aramıza... odaktaki arkadaşımızın dileginin konusuna göre şifadır şanstır vs. kitaptaki metinden alıp, üzerinde eksiltmeler eklemeler yaparız diye düşündüm ben..tabiki grup olarak fikirlerimizi koyarız şunu ekleyelim şunu eksiltelim diye,tabi son halini odak kişi belirleyecek..biz de onu okuyacagız hepimiz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Hoş buldum:) Tamam,çok iyi,yalnız ben kitabı okumadım ben de yok sanırım kitap elinde olan bir arkadaş ayarlar metni.Özelden isim soyisim fln veririz herkes için uygun olursa.27sinde başlamayı planlıyoruz değil mi? Bu arada hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :) |
Cevap: Telekült Kardeşliği hayatimdegisti.com dünya çapında tanınıyor :) kitap bende var.. bizi pek tatmin edecek şekilde degil metinler ama dedigim gibi bizler ekleme çıkarma yaparız üzerinde.. saat olarak benim bir problemim yok,cok cok gece kalmadığı sürece.. isim soyisim gerekli evet..ve bence yaşları ve konumunu da bilmek lazım, kafamızdaki silüeti dogru canlandırabilmek adına..karışıklık olur diyorsanız, isim soyisim,çalışılacak kişinin ismi(anneniz,cocugunuz vs..dileginiz kimin içinse), yaş ve bulundugunuz şehiri özelime atarsınız, bende herkesinkini listeleyerek cuma yada cumartesi katılımcıların özellerine yollarım.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği çok uzun sürecek bi olay değil o yüzden benim için günün her saati uygun. kimle başlıyoruz kimle devam ediyoruz bellimi. sıra bana geldiğinde metin konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. |
Cevap: Telekült Kardeşliği metin konusunda yardımlaşırız tabiki.. benle başlamasını talep ediyorum..ama tabi aciliyeti olanlara öncelik verebilirim kendi adıma... |
Cevap: Telekült Kardeşliği benim için sorun yok bende 2. olarak talip olabilirim diğer arkadaşalr için sakıncası yoksa |
Cevap: Telekült Kardeşliği bana uygun.. dedigim gibi aciliyeti olup rica edenleri öne alabiliriz sorun olmaz.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Arkadaşlar sizin için de uygun olursa ve simree senin durumunun çok aciliyeti yoksa ben alabilir miyim ilk sırayı?Sağlık durumuyla ilgili de.Nedenini özelden yazarım sizlere.Bir de dileklerimizi kimseyle paylaşmayacağız değil mi?Yani grup haricinde.Yoksa olumsuz düşüncelerden etkilenebilirler diye düşünüyorum.En azından çalışma bitene kadar.Siz ne dersiniz? |
Cevap: Telekült Kardeşliği frezya durumunun aciliyeti dolayısıyla öne alındı, ondan başlayacağız.. evet dilekler aramızda kalsın..hazırlanan metinin de burda yazılmaması gerekiyor..özelden gönderilecek.. |
Cevap: Telekült Kardeşliği Teşekkür ederim simreecim sıranı verdiğin için.Arkadaşlar için de uygundur umarım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |