Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız   ZP OİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği ZPoint, Grant Connelly tarafından geliştirilen ve bilinçaltını olumsuz duygulardan ve etkilerinden temizlemeyi amaçlayan bir metod. Siz de sürekli tekrarlanan bir tema farketmeye başladınız değil mi ? Her şeyin başı şu bilinçaltımızı temizlemek, rahatlatmak, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-02-2011, 06:17 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
ffigenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 36
Tesekkür: 118
34 Mesajinıza toplam 248 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ffigenn is an unknown quantity at this point
Standart ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

 
ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

ZPoint, Grant Connelly tarafından geliştirilen ve bilinçaltını olumsuz duygulardan ve etkilerinden temizlemeyi amaçlayan bir metod. Siz de sürekli tekrarlanan bir tema farketmeye başladınız değil mi ? Her şeyin başı şu bilinçaltımızı temizlemek, rahatlatmak, yeniden programlamak.

Beynimiz yaratılabilecek en mükemmel bilgisayar. Dünyanın en hızlı bilgisayarı bile ne beynimizin depoladığı bilginin miktarına, ne bu bilgiyi depolama ve geri çağırma biçimine, ne bu bilgiyi analiz etme hızına, ne de aynı anda yapabildiği işlem sayısına erişemiyor. Beynimiz her an, biz farkına varamasak da bir yandan kaydediyor, bir yandan hatırlıyor, bir yandan alakasız gibi görünen verileri birbirine bağlıyor. Tüm bu aktivitenin biz farkında değiliz ama bilinçaltımız farkında. Ve bilinçaltımız tüm vücudumuzu yönetiyor.

ZPoint, bilgisayarınızdaki virüsleri bulup temizleyen ve o virüslerin artık dosyalarınıza zarar vermesini engelleyen bir virüs temizleme programı gibi çalışan üç aşamalı bir süreç. İlk aşamada bilinçaltını temizleyen program var. İkinci aşamada bu programı aktive edecek anahtar sözcüğü seçiyorsunuz. Üçüncü aşamada ise önce dikkatinizi sizde olumsuz etki yaratan duygu ve düşünceler üzerine yoğunlaştırıyorsunuz, daha sonra da bu etkiyi hayali bir serbest bırakma çemberi ve temizleme cümlelerini kullanarak serbest bırakıyorsunuz.

Siz yaşadığınız travmatik bir olayı, kötü bir durumu, sizi üzen veya kızdıran bir kişiyi düşündüğünüzde mükemmel bilgisayarınız o konudaki tüm düşüncelerinizi, duygularınızı, hatıralarınızı aynı Google’da arama yapıyormuşsunuz gibi tarıyor. Ve eksiksiz olarak ortaya çıkarıyor. Siz bunların çok az bir kısmının farkına varıyorsunuz. Zaten uygulamanın işe yaraması için farkına varmanız gerekli değil.

Louise Hay’in olumlu düşünceyle şifa metodundan farklı olarak siz yanlış düşünce kalıplarınızı, duygu ve düşünceleriniz arasındaki bağı veya olumsuz hatıralarızı teker teker teşhis etmek zorunda değilsiniz. Hem bunu başarabilmeniz pek mümkün görünmüyor. Çünkü beyin her şeyi ama her şeyi depoluyor ve biz hayatımız boyunca bunun çok çok az bir kısmını farkında olarak hatırlayabiliyoruz.

ZPoint önce bilinçaltınıza bir virüs temizleme programı yerleştiriyor. ZPoint’in yaratıcısı Grant Connely’ye göre bu metni tek bir defa okumak yeterli. Bilinçaltınız bu virüs temizleme programını saklıyor ve yapması gereken temizleme işlemini anahtar sözcüğünüzü her söylediğinizde yapmaya programlanıyor. Gün gelip de bu temizleme programını bilinçaltınızdan çıkartmak isterseniz "şimdi temizleme programını sistemimden siliyorum" demeniz yeterli.

Uygulama sırasında bazı cümleler duyuyorsunuz. Bu cümlelerin içinde . . ‘lı boşluklar var, ama sizin bu boşlukları doldurmanıza gerek yok. O boşluklara gelecek olan her türlü bilgi, duygu, düşünce zaten bilinçaltınız tarafından Google’da arandı ve o boşluğa siz farkında olmadan dolduruldu. Tek yapmanız gereken cümleyi dinledikten ve isterseniz söyledikten sonra birkaç defa anahtar sözcüğünüzü tekrarlayarak o boşluğa dolan her şeyin, ama her şeyin, bilinçaltınızdan tamamen ve kalıcı olarak silinmesini sağlamak. Grant Connelly anahtar sözcüğü mümkün olduğu kadar tekrarlamak gerektiğini, tek bir defa söylemenin kesin temizlik için yeterli olamayabildiğini söylüyor.

Gelelim ZPoint’in asıl uygulamasına geçmeden önce yapmanız gereken hazırlığa. ZPoint yaşamınızda sizi engelleyen, mutsuz eden, hasta eden her türlü olumsuzluğu, bunların nedenlerini ve sonuçlarını teker teker silmeyi ve hayatınızdan kalıcı olarak atmayı hedefliyor. Bunun için de önce bu olumsuzlukların farkına varıp bir liste yapmanız iyi olur.

Herkesin listesi farklı olacaktır ama Grant Connelly’nin kendi "olumsuz duygular" listesinden bazı alıntılar. Sizin de hayatınızdan temelli atmak isteyeceğiniz olumsuz duygular arasında

Stres
• Korku
• Endişe
• Öfke
• Yas
• Suçluluk

olabilir.

Her sorun tek uygulama ile temizlenecek diye bir kural yok. O sayfaya uygulamayı yapmadan önce ilgili konu hakkındaki olumsuz duygularınızın yoğunluğunu işaretliyorsunuz. ZPoint’i uyguladıktan sonra aynı konu sizde hangi yoğunlukta duygular uyandırıyorsa yine işaretliyorsunuz. Taa ki artık o konuda hiçbir olumsuz duygu kalmayana kadar. Tamamen temizleyerek sisteminizden atmadığınız takdirde virüsler sizi etkilemeye devam ediyor, hatta zamanla tekrar güçlenebiliyor.

Diğer başka her sorunu geride bırakan bir sorununuz vardır herhalde. Bu sorun fazla kilolarınız, evliliğinizde yaşadığınız bir sorun, maddi problemler, işsizlik, bir hastalık, kurtulamadığınız bir bağımlılık, başınıza gelmiş kötü bir olay, nefretinizi kazanmış bir insan olabilir. Sıra hepsine gelecek merak etmeyin. ZPoint’i siz istediğiniz sebeple, istediğiniz defa, istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz.

Sorunlarımızın tümünün temelinde düşünce kalıplarımız yattığı için ZPoint’i kurtulmak ihtiyacını hissettiğiniz tüm fiziksel / psikolojik / duygusal rahatsızlıklarınız, korkularınız, endişeleriniz için kullanabilirsiniz.

Hayatınızın belli bir alanını temizledikçe, hiç aklınıza gelmeyen, belki de o an fazla önemsemediğiniz başka alanların kendiliğinden geliştiğini farkedeceksiniz. Örneğin hayatla ilgili korkularınızdan kurtuldukça, iş hayatınızda önünüzde daha önce hayal bile edemediğiniz yeni kapılar açılabilir. Bu tatlı sürprizlere hazırlıklı olun. Aslında başınıza gelebilecek güzelliklere şaşırmamayı artık adet edinmelisiniz. Hep güzel şeyleri hak ettiğinize inanın, hayatınıza sadece güzellikleri davet edin. Ne kaybedersiniz?

ZPoint’i uygulamak için rahat bir yere oturun veya uzanın. Oda aydınlık veya karanlık olabilir. Uygulama sırasında aklınızın düşündüğünüz konudan kayması, tam olarak ne yapmakta olduğunu unutması normalmiş. ZPoint uzmanları özellikle hangi konu üzerinde çalışma yaparken böyle daldığınızı farkedebilirseniz bilinçaltınızın hangi konulardan özellikle kaçındığını görebileceğinizi söylüyor. Bu sizin kendinizi daha iyi tanımanız açısından çok yararlı.

Yanlış yapmaktan, eksik yapmaktan çekinmeyin. Tekrar yaparsınız. Bir dahaki sefere daha iyi yaparsınız. İşteki veya evdeki bilgisayarlarımızın aksine yanlışlıkla işe yarar bir şeyleri silmek veya sistemi hepten uçurmak mümkün değil nasılsa.
uygulaması oldukça basit bir teknik ancak buna rağmen alacağınız sonuçlar kendini hemen hissettiriyor.

Nasıl uygulayacaksınız?

Öncelikle zpoint protokolünü bir kez okumuş olmanız gerekiyor. Bir kez okuduktan sonra tekrar okumanıza gerek yok. Bu, zpoint programını bilinçaltınızda aktive etmeye yarıyor.

Zpoint Protokolü

"Sevgili bilinçaltım, şimdi; bu ve bundan sonraki her temizlik çalışmasında mümkün olan en iyi sonuç ve faydalara ulaşmak için seni çok güçlü bir niyetle programlıyorum.

Belirli insanlar, durumlar, olaylar ve hatıraları düşündüğümde, bunların bana kötü hissettirdiği duyguyu, ben kuyruk kelimemi sürekli tekrar ederken, sen nazik bir şekilde ve kolayca, tümüyle temizleyecek ve sileceksin. Çalıştığım konuyla bağlantılı olarak hissettiğim tüm duyguları ve bundan kaynaklı olarak ortaya çıkan bütün olumsuz duygusal kalıpları, bunların bendeki tüm uzantılarıyla birlikte temizleyecek ve yok edeceksin. Bu temizliği çok kolay ve nazik bir şekilde yapacaksın, ayrıca temizlenen bu kalıpların bir daha asla geri gelmemesini de garanti edeceksin."


Kendinize bir anahtar kelime, kuyruk kelimesi seçmelisiniz.Anahtar sözcük-Kuyruk kelimesi olarak da, basitçe tekrar edebileceğiniz bir kelime seçebilirsiniz. Örneğin, yes, yes, yes ya da tamam, tamam, tamam… Hangisi kolayınıza gelirse onu kullanın.Herhangi bir veya birkaç kelime, ses veya hareket olabilir. Connelly sizin duygusal bir anlam yüklemediğiniz bir kelime olmasını tavsiye ediyor.Anahtar sözcüğünüz bilinçaltınıza üzerinde çalıştığınız konuda temizliğe başlaması mesajını verecek yani temizleme programını harekete geçirecek düğme.Kuyruk kelimenizi istediğiniz zaman, basit bir niyetle değiştirebilirsiniz.Bunun için bilinçaltınıza "anahtar sözcüğüm artık "hey" demeniz yeterli. Hayatımızdaki her şeyi kaydedip hatırlayabilen beyniniz bu değişikliği de kolayca hatırlıyor.

Kuyruk kelimenizi içinizden de söyleyebilirsiniz. Ancak dalma ihtimalinize karşın, sesli söylemenizi öneririz.
Yapmanız gereken kayıt boyunca direktifleri takip etmek ve sürekli kuyruk kelimenizi tekrar etmek.

Bir temizlik çemberi ile çalışıyoruz. İlgilendiğimiz konuları ya da duyguları temizlik çemberine atıp, ardından bilinçaltından bu programı silmeye yönelik cümleler kuruyoruz, siz çalışma boyunca kuyruk kelimenizi tekrar etmekle yükümlüsünüz. Dalabilirsiniz, sorun yok. Tekrar geri gelin sadece.

Zpoint ile bir konuyu çalışırken, sizin sebepleri aramanıza gerek yok. Çünkü bu çalışmada, bilinçaltı konuyla ilgili tüm verileri tarıyor. Ve temizlemek için elinden geleni yapıyor. Cümleler bunun üzerine kurulu. Sonuçları çok kısa sürede alabilirsiniz, dirençle karşılaşıyorsanız, öncelikle dirençleri temizlememiz gerekir.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ffigenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2011, 07:35 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

paylaşım için teşekürler sadece bu kadarmı metni okuyup bir şifre seçiyoruz ve sürekli tekrarlıyoruz,sizce gerçekten işe yarıyormu yada bunu deneyipte fayda gören arkadaşlarımız varmı...
strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2011, 08:13 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
ffigenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 36
Tesekkür: 118
34 Mesajinıza toplam 248 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ffigenn is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Alıntı:
happyboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
paylaşım için teşekürler sadece bu kadarmı metni okuyup bir şifre seçiyoruz ve sürekli tekrarlıyoruz,sizce gerçekten işe yarıyormu yada bunu deneyipte fayda gören arkadaşlarımız varmı...


Bu kadar değil.Bunu yapabilmen için kayıt mp3 var özel olarak hazırlanmış.Önce bu metni bi kere okuyorsun ardından kuyruk kelimesi seçiyorsun.Ben yes kelimesini seçtim kayıttaki gibi.Sonra mp3 kaydını dinliyorsun.Orda bazı cümleler söyleniyor sen bu sırada devamlı yes yes yes... diyorsun.Her yes deyişinde olumsuz kaydı siliyorsun.Zpoint yazıp arat bu konu hakkında bilgiler bulursun.Çok faydalı ve çabuk etki gösteren bir teknik olduğu söyleniyor.Herkesin faydalanmasını istediğim için de sizlerle paylaşmak istedim.
__________________

Güzel bakan, güzel görür...
Güzel gören, güzel düşünür...

Güzel düşünen, güzel konuşur...
ffigenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 01:13 PM   #4 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

bu yöntem çekirdek inancın çabalamadan bilinçaltına ileterek bulmasını sağlamak ve temizlemek amacıyla kulanılmaktadır yanılmıyorsam

korkusu olan bir arkadaşımızın seslendirmeyi dinlerken yapılan olumlamaya onay vermesi tamamvveya yes demesi bir komutun getirisi içerini kendinizin seslendirmesi daha ii olacağını düşünüyorum ben öyle yaptım

dinlediniz seslendirmeniz hangi konuda hangi sorun varsa kök e inerek çekirdek inancı bulup yoketmesi denilebilir kolay bir yöntem


sevgi ve sygıyla kalınız
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 01:56 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 546
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

ben ne yapacağımı anlaamadım ki :S :(
__________________
Alice in Wonderland isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 05:13 PM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Bende pek bişey anlamadım sanırım. Hazır mp3 cümle kalıpları mı var onlara mı ulaşmamız gerekyor. Yoksa bu kalıpları mp3 olarak kendimiz mi hazırlamalıyız ? Ama güzel bir yönteme benziyor......
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 06:25 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 13
Tesekkür: 12
12 Mesajinıza toplam 54 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
neşeli hayat is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

paylaşımın için teşekkürler sanırım benım aradığım şey
neşeli hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 08:17 PM   #8 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

arkadaşlar orjinal seslendirme var bende kendi seslendirmemi değil orjinal indirdiğim seslendirmeyi siteye yüklerim mesele şu ki nasıl siteye yükleyebilirim onu bilemiyorum


açıklamak gerekirse bu yöntem için hazırlanmış seslendirme var onu direk dinleyebilirsiniz veya siz kendiniz hazırlarsınız böylebir seslendirme bu tercihinize kalmış


sevgi ve saygıyla kalınız
__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 11:34 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 63
Tesekkür: 91
58 Mesajinıza toplam 235 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgisevgi will become famous soon enoughsevgisevgi will become famous soon enough
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

google'da zpoint hakkında her şey diye aratınca yöntemin hediye mp3 ünün olduğu site karşınıza çıkıyor.oradan hediye mp3 ü indirebilirsiniz.
sevgisevgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2011, 11:39 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 63
Tesekkür: 91
58 Mesajinıza toplam 235 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevgisevgi will become famous soon enoughsevgisevgi will become famous soon enough
Standart Cevap: ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

ben az önce indirdim.henüz dinleme imkanım olmadı.ayrıca yöntemin nasıl kullanılacağı konusunda da sitede bilgiler var.
sevgisevgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri ZPOİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız   ZP OİNT ile Bilinçaltı Temizliği Tekniği ZPoint, Grant Connelly tarafından geliştirilen ve bilinçaltını olumsuz duygulardan ve etkilerinden temizlemeyi amaçlayan bir metod. Siz de sürekli tekrarlanan bir tema farketmeye başladınız değil mi ? Her şeyin başı şu bilinçaltımızı temizlemek, rahatlatmak, ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.