| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu yazıyı gözden kaçırmışım iyi hatırlatma oldu, zamanlama da muhteşem. teşekkürler. Alıntı: monange Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: dmrcderya Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: Lier22 Nickli Üyeden Alıntı zengin olmakla ilgili bir kitap okumuştum... m.ö. yaşamış eski bir mısır uygarlığından çıkarılan bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) | |||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bu yazıyı gözden kaçırmışım iyi hatırlatma oldu, zamanlama da muhteşem. teşekkürler. Alıntı:
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki | |||
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) | ||
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() Bu arada Cem Yilmazi hatirladim, cok komikti... ![]() | ||
![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
24 Mesajinıza toplam 70 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de bu konuda tam emin degilim ama bu filmde elimizde olanlara sukretmeyi de ogutluyor yani once Allah a bize verdigi nimetler icin sukredicez daha sonra ondan istediklerimizi samimi bir sekilde istiycez evet Allah dualari geri cevirmez dunya da olmasa bile ahirette mutlaka olur bunu islam kaynaklarindan biliyoruz secret filmi bunu biraz degistirip evrenden istememizi soyluyor ancak evrenin de bir yaraticisi var o da Allah ben de secret filmini izledikten sonra Allah a daha cok sukretmeye basladim ve ondan icimden gelerek istiyorum ve Allahin izniyle oluyor sevgiyle ve pozitif kalin ![]()
__________________ |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
7 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Teşekkürler, ellerine sağlık sümbül kardeş. Ben de bu çekim yasasını şu sitede okuduktan beri aynı şeyleri düşünüyorum, neden huiç ALLAH diye söz edilmiyor, her kes her istediğini yaparsa şu dünyanın hali ne olur??? Bence bu çekim yasası falan-filan gibi şeyler boş, tek bir şey var ki, her zaman olumlu düşünmek ve her ne olursa-olsun ve başımıza her ne gelirse-gelsin bi hep pozitif olmak gerekir, çünkü eğer biz yalnış bir şey yapmadıysak başımıza gelen her kötü ve iyi şeyde bir hayir vardir. Bence ALLAH(c.c.) hiç bir bendesinin olumsuz düşünmesini ve karamsar olarak hayata küsmesini de istemez. Ne dilersek ALLAH (c.c.)den dileyelim, ama hayırlısını tabiii ki.... ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ben daha filmi izlemedim bir arkadaşım tavsiye etti bir saattir internette arıyorum bu siteye sırf filmi izlemek için üye oldum acaba burada elinde olan varmı |
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Guest
| ![]() Yukarıdaki yazıyı okudum... haklı taraflarıda va saçmaladığı taraflarıda... Sırrın uygulanması ile ilgili bilgiler yıllardır düşünce gücü kitaplarında mevcut. Bir kitabın reklamı çok iyi ve anlatımı yalınsa bu ticari bir başarıdır. Ve öğretilmek istenen amacı max düzeyde okuyucuya sağlamak amaçlanmıştır. Harika bir belgesel çevrilmiştir... Ve belgeselin bir yerinde DİNİ KONUYA DEĞİLİMİŞTİR. Evren ve Allah arasındaki bağı anlatıyor. Ha burda ticari başarı ön plana alınmış ve objektif olunmak istenmiş. Yani Allaha inananda inanmayanda hedeflenmiş. Allaha inanmayan biri bunun dini bir kitap olduğunu düşünüp okumayabilirdi demi... Dini konulara girilmemiş... Gerçek şu ki... bir insan Allah'a inansa da inanmasada dünyada her istediğini yapabilir istediği herşleye sahip olabilir. Allah inancı öldükten sonrada sorgulanacaktır. Çekim yasasını dini olarak kanıtlayan bir makale yazmıştım. ve halada araştırıyorum... onlarca örnek var... Kuranı, incili ve tavratı araştırıyorum biraz araştırırsanız şok olacaksınız... Ha ister kitapta anlatılsın... ister en kral belgesel çekilsin... isterse adım adım uygulamalar öğretilsin. Bu güç gerçekten belli kişilere veriliyor... Çoğu insan bunu içsel olarak başaramıyor. bunuda yeni yeni anlıyorum |
![]() |
![]() | #27 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 92
36 Mesajinıza toplam 273 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
yani uğraşmanın bir faydası yok diyorsunuz? ben bu konuda en çok yazanlardan ve bilgi vermeye çalışanlardan biri olduğunuzu düşünüyordum.. yanlış mı anladım acaba ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) | |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tesekkür: 424
421 Mesajinıza toplam 2,289 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu güç hepimizin içinde var kullanmayı secenler veya secmeyenler arassında bir fark vardır,akın berk arkadasımız bunu kastetmıs olabilir tabi kendi acıklayacaktır |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
11 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() akın berk arkadaşım herhalde yunus emre,mevlana gibilerinden bahsediyor..herhalde secreti en iyi uygulayanlar onlar.... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu yazıyı gözden kaçırmışım iyi hatırlatma oldu, zamanlama da muhteşem. teşekkürler. Alıntı: monange Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: dmrcderya Nickli Üyeden Alıntı Alıntı: Lier22 Nickli Üyeden Alıntı zengin olmakla ilgili bir kitap okumuştum... m.ö. yaşamış eski bir mısır uygarlığından çıkarılan bir ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi