Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri

Uyarılar

Bilinçaltının Bilinmeyenleri Bilinçaltının Bilinmeynleri

BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Akın , çok güzel özetlemişsin.. Forumumuzda her ne kadar dini konulardan bahsedilmesi uygun olmasa da bu konuda fikrimi söylemeden geçemeyeceğim.. Çekim yasası;tefekkür,inanç ve tevekkülün birleşimidir bana göre.. Besmele-i şerif'in anlamı dahi bu konuyu anlamamız için yeterlidir.. Rahman (c.c.) ismi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi

BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-01-2009, 01:41 AM   #41 (permalink)
Super Moderator
 
yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 2,023
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart

Sevgili Akın , çok güzel özetlemişsin..

Forumumuzda her ne kadar dini konulardan bahsedilmesi uygun olmasa da bu konuda fikrimi söylemeden geçemeyeceğim..

Çekim yasası;tefekkür,inanç ve tevekkülün birleşimidir bana göre..

Besmele-i şerif'in anlamı dahi bu konuyu anlamamız için yeterlidir..

Rahman (c.c.) ismi şerifi, dünyada tüm yarattığı kullarına ,inanan ya da inanmayan her istediğini verecek olan Allah demektir..Bunun için müslüman, hristiyan,budist veya ateist olmanız farketmez.

Rahim (c.c.) ismi şerifi ise,inanan kullarına mükafatlarını ahirette verecek olan Allah'tır.

"İsteyin, istediğiniz size verilecektir" ayeti de zaten bunu en güzel şekilde açıklıyor..

Önce düşüneceksin,kendin ve tüm insanlık için en doğru olan nedir diye.. Halis bir kalp ile inanacaksın ve eyleme geçeceksin..tevekkül ile de sonuna kadar güveneceksin..İşte çekim yasası..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2009, 06:42 PM   #42 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 27
Tesekkür: 5
25 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Okan Tag is an unknown quantity at this point
Standart

Kitabı okudum çekim yasası doğrudur tabi fakat the secret a karşıyım.Secret çıkmaza girmiş hıristiyanların ve ateistlerin ünlü psikologlarla çekim yasası aracılığıyla süslenerek anlatıldığı bir kitaptır.Fark etmişsinizdir tabi herşey evrene bağlanıyo sanki Allah yokmuş gibi bir anlatım var,kendimizi birer küçük tanrı olarak görmemiz istenio vs. birçok örneklerle çoğaltabiliriz oyuna gelmeyelim diyemicem artık dünyanın sonunun yaklaştığı bu zamanda herşey oyunlar üzerine kurulmuş artık.
Okan Tag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-04-2009, 04:18 AM   #43 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 37
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to allhiçyoktum is a name known to all
Standart Cevap: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

bakış açılarımız hayatı yorumlayışımızada yansıyor tabiki. şahsen ben secretı okurken tasavvuf kitabı okuyor gibi hissettim. abarttığımı düşünen olabilir ama değil çok ciddiyim.
orda insanın içindeki güçten bahsediliyor bu güç zaten tasavvufta ele alınan bir konudur bu güç bedeni yada egosal bir güç değildir bu güç ilahi bir güçtür.

tasavvuf alimleri derki her insan bir isim terkibidir.yani allahın isimleri her insanda belli oranlarda aşikardır yani yüzeye çıkmıştır örneğin Allahın isimlerinden biri Mürid ismi irade demektir ve az yada çok hepimizde mevcuttur bu ismin varlığındaki oranı yüksek olan insanlar mesela kötü alışkanlıklarından daha çabuk sıyrılabilirler irade göstererek, Alim ismi mesela, az yada çok herkezde bir ilmi yön yada kapasite mevcuttur, adl ismi bazılarımız adalet timsalidir başkasına yapılan haksızlığı bile kendine yapılmış gibi görür ve haksızlığa tahammül edemez.Afüvv ismi yine bazılarımız kin nedir bilmez daha affedicidir daha sevecendir ve bazılarımızda affetme özürlüdür. el Muktedir dilediğini kolayca yaratan demektir ki belkide sanatçılarda bu ismin anlamı daha yoğun olduğundan yaratıcılıkları sıradan insanlara göre daha fazladır.bu örnekleri çoğaltmak mümkün Allahın her ismi her birimizde belli oranlarda az yada çok mevcut yani bziler birer isim terkibiyiz.
bu durumda zaten Rabbimizn kuranda söylediği gibi bizler Allaın yeryüzündeki halifeleriyiz, temsllcileriyiz onda olan manalar kısıtlıda olsa bizdede varsa zaten otomatikman güç ve kudrette var demektir. Secret iste al diyor.Kuranda sadece OL diyerek alemleri yarattığından bahsediyor bence çok alakalı ikisi.

ama burdaki nüansı tabiki gözden kaçırmamak lazım bedensel varlığımızdan bahsetmiyoruz ruhsal varlığımızdan bahsediyoruz çünkü bedensel boyut yani madde boyutu egonun ve dolayısıyla birçok kısıtlamanın devreye girdiği bir boyuttur zaten dinde aslolan ve tüm evliyalarında olgunlaşmak için izlediği yol Benliğimizi asıl varlığımızı tanımaktır. bu tanıma uğraşındada mümkün olduğu kadar bedensel ihtiyaçlarını ötelemiş, az yemiş az uyumuş az konuşmuş, çok ibadet ve çok tefekkür ederek düşünerek asıl benliklerinin et-kemik bedenden ibaret olmayıp daha derin daha ilahi ve dolayısıyla daha muktedir daha güçlü bir asıl bedenin yani ruhun var olduğu bilincine yükselmişlerdir.bugün kuantum fizikçilerinin söylediği halografik evren tanımlamasıda bu bilgiyle aslında iç içedir. yani evren bir bütündür ve her zerrede bütünün her özelliği mevcuttur.

anlatılan kıssalardada zaten bu olgunluğa erişen insanların bize imkansız görünen ve hatta fiizik yasalarıncada kabulu mümkün olmayan mucizeler yapabildikleri belirtilmiştir.

bu mucizeleri yapanlar artık ben dedikleri zaman aynada gördükleri ben değilde, asıl benden, özdeki benden bahsettikleri için söyledikleri yada istedikleri şeyler evren için ilahi bir istek, bir emir gibi algılanmış ve yerine getirilmiştir.

yine Secret kitabına dönecek olursak ben orda yazan evren kelimesini hiç yaratandan farklı birşey olarak düşünmedim her okuduğumda aslında herkeze hitap edebilmek için böylesi genel birşey kullanılmış diye düşündüm ama bunu evren= yaratıcı düzeyine indirgemekde yanlış olur burdaki anlam daha derin.. aslında tüm yaratılış yokluktan yaratılmış yokluk olarak tanımlanır gene tasavvufta.yani özüne indiğimizde zaten Allahtan gayrısının varlığı söz konusu değilki. ama bir üst dereceye çıkıp maddeye ve maddi dünyaya yaklaştığımızda evren dediğimiz şeyi Allahın yarattığı ilahi sistemin bir bölümü olarak algılayabiliriz.Kaldıki evrenlerin aslı hayaldir diyen ermişler bugün kuantum fiziğinde evren için bahsedilen string boyut (tek kare resim)tanımlamasını ve anlayışını hazmetmiş kişilerdir.

bu sayfalar tutacak kadar geniş bir konu ama genede açıklayıcı olabildiğimi umuyorum.

yine secretta sıkça bahsi geçen sahip olduğunuz herşey için sık sık teşekür edin söylemide benim bakış açımda direk şüretmek olarak yerini buldu. burdadadinimizdeki en önemli şeye şükretmeye atıf var.

daha ne olsun arkadaşlar secret tamamen ilahi bir düzenin sırlarını anlatmış bence.bu kitabın Allahtan yada dinden bahsetmeyip direk materyalist bir bakış açısıyla yazılmış olduğunu düşünenlerin dini yeterince bilmediğini yada kulaktan dolma yüzeysel din bilgileriyle yaklaştıklarını düşünüyorum.Dinimizin ilmi kısmında (ki insanlar genelde sadece şekilcilik kısmıyla ilgilenir) secretta anlatılmak istenen iste al mertebesine(buna bilinçli olarak mertebe diyorum) ulaşabilmek için potansiyelimizdeki ilahi kuvveleri açığa çıkarmanın yollarından bahsediliyor.

umarım açıklayıcı olabilmişimdir.çünkü ne yazıkki beni çok çok aşan bir konu bu.

YİNE VE HERZAMAN SEVGİLER...
hiçyoktum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-07-2009, 01:30 AM   #44 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 4 kez İyi ki varsın denildi
saysaf is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

sumbul ,muhteşem yazmışın arkadaşım sonuna kadar haklısın, DUA MÜMÜNİN SİLAHIDIR, İBADETİN ÖZÜDÜR, kaderi bile degiştiren duadır bunu bilen bilir , çekim yasasını okudum, hemde defalarca ,ama evren yazılarının üstünü karalıyarak okudum ,kitapta yazılanlarda evren yerine yaratıcı ifadesi kullanılsa muhteşem bir kitap ama ne yaıkkı herkesin düşüncesi aynı olmuyor :( yaratıcı dünyada kendine inanmasa dahi istedigini veriyor bu bir gerçektir ne yazıkkı bu kitapta yaratıcıyı unutturuyor insana evren dedigi bütün gücü kendisine yükledigi evrenin yaratıcısının farkında degil yazar ve sadece para kazanmak degil yazarın istegi bence evrenin yaratıcısını unutturmak okura istedigi gibi yazdıgı kitaptan çok para kazanmıştır belki ama ,onun evrendeki güce inandıgı kadar evreninde yaratıcısı olan allaha inananlara onu unutturmayı başaramaz sabır ve duyla kalmamız temennisiyle
saysaf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2009, 03:26 PM   #45 (permalink)
Elektra
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

evet sümbül çok güzel bir konuya değinmişsin seni tebrik ediyorum benim de ilk başta ilgimi çekmişti çünkü bu yazar çekim yasasının da yer çekimi yasası gibi varolduğunu belirterek daha bilimsel ayağa oturtarak daha sağlam bir inanç zemini hazırlattı. fakat kitabın sonlarına geldiğimde şu paragrafla karşılaştım secret kitabı elinde olanlar sayfasına bakabilirler sayfa 163. diyor ki:''' Arzuladıklarınızı size veren, insanlar değil. Böyle yanlış bir inanca kapılırsanız, dış dünyayı ve insanları kaynak olarak görür ve yokluğu yaşarsınız. Evren,Yüce Akıl, Tanrı (dikkatizi çekerim Allah'ı kastediyor) Sonsuz Zeka ya da başka türlü nasıl tanımlıyorsanız tanımlayın gerçek kaynak görünmeyen alandadır.''' Ne yani kitabın başından beri sen Evren diye kastettiğin şeyi Tanrı olarak mı nitelendiriyorsun yok efendim dileğinizi isteyin (işin diğer dalgası) katologdan siparşinizi verin size gelsin. üstelik Tanrı yı cin olarak bile nitelendiriyor 'dileğin benim için emirdir'' az daha bende inanıp Allah' a emir vericektim de son anda neyin ne olduğunu anladım. çalışma çalışma otur düşün zengin ol. Kainat düşünceyle yaratılmış(kuantuma göre de bu böyle) o zaman bu insanlar bir araya toplansın ve son 1 kaç ay içinde yaşanan sel felaketi gibi kainat olaylarını düşüncleriyle bertaraf etsin! nasılsa evren ve dünya düşünceyle yaratıldığı gibi yine dünyaya ait olan bu felaketler düşünceyle engellenebilir!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2009, 08:21 AM   #46 (permalink)
Teğmen
 
Purplelight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 35
Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Purplelight is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

Benim yeni okumuş olduğum bu kitapta bende en tesir bırakan birkaç şey oldu. Bana göre bu kitap, inançlı insanların farkındalığını da arttırabilir...Çok da işlerine yarayabilir. Arkadaşların dediği gibi ben de Evren sözcüğünü hep Rabbimiz ve onun yarattığı emrine her an, her saniye amade "Ol!" dediği an olduruveren varlıklar olarak düşündüm...

sürekli gün içerisinde şükür halinde olmak....Bu çok faydalı bir şey... Allah'a her an her saniye şükretsek azdır çünkü.Bir de şükrettikçe, Rabbim nimetini arttırır.==Başka bir kitapta şu bilgiye rastlamıştım çok önceden....Allah'ın ŞEKUR ismini günde 1000'er kere 30 GÜN BOYUNCA OKURSANIZ üzerinize nimetler adeta yağmaya başlar diyor. Merak edene kitabın adını bilahare verebilirim...====

Bir şeyin olmasını isterken dilerken, dua ederken, kime muhatap olduğumuzun ciddiyetini farkedip; sığ akıl ve düşünce ve sınırlı irade ve gücümüzle "istiyorum ama ya olmazsa, bunun olması zor, imkansız" gibi isteğimizle çelişen olumsuz duygu ve düşüncelerden olabildiğince uzak kalmak....Çünkü istediğimiz zat; evreni ve içindekileri yaratan ve her zerreye sözü geçen büyüklükte, vermekle hazineleri tükenmeyen, nimetleri azalmayan Yaradanımız...

Bu gibi açılardan benim için farkındalığımı arttırdı bu kitap.... Bana fayda sağlayacak kısımları, Allah inancımla çelişmeyen kısımlarını istifade etmek için uygulayabilirim...Bazı konularda bana katkı sağladı... Bir de biraz abartılı ümitsiz olabilen birisiyken, şimdi daha ümitvar ve olumlu hissediyorum kendimi....
__________________
"GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR, GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATINDAN LEZZET ALIR." BEDİÜZZAMAN
Purplelight isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET--

Gizemli Konular ve Bilinçaltının Bilinmeyenleri BUTUN DUNYA KONUSUYOR--THE SECRET-- Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sevgili Akın , çok güzel özetlemişsin.. Forumumuzda her ne kadar dini konulardan bahsedilmesi uygun olmasa da bu konuda fikrimi söylemeden geçemeyeceğim.. Çekim yasası;tefekkür,inanç ve tevekkülün birleşimidir bana göre.. Besmele-i şerif'in anlamı dahi bu konuyu anlamamız için yeterlidir.. Rahman (c.c.) ismi ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Bilinçaltının Bilinmeyenleri telkin cd indir izle İstanbul Bilinçaltının Bilinmeyenleri nerededir kimdir Bilinçaltının Bilinmeyenleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Bilinçaltının Bilinmeyenleri hipnoz Bilinçaltının Bilinmeyenleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Bilinçaltının Bilinmeyenleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Bilinçaltının Bilinmeyenleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.