Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

Turhan 29-01-2011 09:49 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

BEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.

Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzularınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğun şekilde hissedin.

Ben Para Mıknatısıyım

Turhan 02-02-2011 04:27 PM

12. güne geldik siz daha başlamadınızmı
YARATICI RUHUM BEREKETLİ BİR ZENGİNLİĞİ VE POZİTİF TECRÜBELERİ TUTARLI BİR ŞEKİLDE HAYATIMA ÇEKEN BÜYÜLÜ, MANYETİK BİR ENERJİ İLE DOLDU.

Ben Para Mıknatısıyım: 12. Gün : Manyetik Gücünüzü Nasıl Yükleyeceksiniz.

denizyıldızı 05-02-2011 10:19 PM

evet buügn 12. günümü doldurm, gerçekten harika egzersizler devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... :)

Turhan 05-02-2011 11:44 PM

13. gün

HAYATIMDA GERÇEKLEŞEN EKONOMİK MUCİZELERİ SEVİÇLE KABUL EDİYORUM. EVRENİN İHTİYAÇLARIMI KOLAYCA KARŞILAYACAĞINI BİLİYORUM, BÖYLECE TÜM İHTİYAÇLARIMIN KARŞILANMASINI BEKLİYORUM. SEVİNÇLE TAM Bİr EKONOMİK BAĞIMSIZLIK BEKLİYORUM.
Ben Para Mıknatısıyım: 13. Gün: Ekonomik Mucizeler

papatyagibiyaşamak 06-02-2011 01:16 PM

Çok teşekkürler turhan bey bu egzersizler bana çok iyi geldiii :) özellikle 14. gün.. :))
Fakat yazınızda ekonomik kaygıları yemekten bahsetmişsiniz; bunu yapamıyorum ben, nekadar inansamda ekonomik kaygılar hep bir yanda duruyor... Bu kaygılarıımı nasıl yenebilirim acaba?..
Şu an gerçekten iyice inanmaya başladım, 14. gün sayesinde ama işte ekonomik kaygılar hep aklımın bir köşesinde duruyor, nasıl kurtulbilirim?.. :(

papatyagibiyaşamak 08-02-2011 01:05 PM

Pardon yanlışlıkla 14. gün yazmışım 13 . gün... Peki 14. gün yok mu?..

Turhan 08-02-2011 11:17 PM

Merhaba. diğer günleri yazmaya devam ediyorum. bu günde 15. ve yetiştirebilirsem 16. günü yayınlayacağım. Egzersizleri yaptıkça kaygılarınız azalacaktır. İçinizde bir çiçek açıyormuş bir ışık duyuyormuşsunuz gibibir his yaratın. Kaygınızı farkettikçe 4. gün egzersizinde belirtilen olumlamayıda kullanınız.

Herkese mutluluklar
Ben Para Mıknatısıyım: 4. Gün : Sizi Sınırlayan Düşüncelerinizi Anında Değiştirmenin Yolu

Divinee 09-02-2011 10:48 PM

1.gün yaptım 2.gün yapamadım batan almam mı gerekiyor acaba ?

EDBEER 10-02-2011 10:08 AM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 789552)
Merhaba. diğer günleri yazmaya devam ediyorum. bu günde 15. ve yetiştirebilirsem 16. günü yayınlayacağım. Egzersizleri yaptıkça kaygılarınız azalacaktır. İçinizde bir çiçek açıyormuş bir ışık duyuyormuşsunuz gibibir his yaratın. Kaygınızı farkettikçe 4. gün egzersizinde belirtilen olumlamayıda kullanınız.

Herkese mutluluklar
Ben Para Mıknatısıyım: 4. Gün : Sizi Sınırlayan Düşüncelerinizi Anında Değiştirmenin Yolu

Turhan bey devami geliyor mu? blogunuzda da ilerlemediniz merakla bekliyoruz.

Alice in Wonderland 10-02-2011 10:27 AM

956k1. gündeyim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:00 PM.