Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

Turhan 25-01-2011 01:09 PM

Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Arkadaşlar bolluk ve zenginliği hayatımıza çekmek için düşünce yapımızı değiştirmeliyiz. İlgilenenler için bunun ile ilgili 30 günlük bir programı blogumda yayınlamaya başladım. . GELSİN PARALAR :)

Ben Para Mıknatısıyım

papatyagibiyaşamak 25-01-2011 07:54 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Teşekürler böyle birşeye çok ihtiyacım vardı... :)

gokksu 25-01-2011 11:17 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
güzel paylaşım
yanlış görmediysem en son 9. gün var
.

papatyagibiyaşamak 26-01-2011 03:07 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Şu an ikinci günümdeyim, gerçekten harika bir egzersiz tekrar teşekkürler ve tavsiye ederim hepinize...

Turhan 27-01-2011 12:34 AM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Arkadaşlar Günbe gün yayınlıyorum gerçi pek çoğu zaten daha önce okuduklarımız çok uzak şeyler değil. Belli bir program çerçevesinde toparlanmış. Günlük egzersizlere devam ederek faydalarını göreceğiz.

Turhan 27-01-2011 12:56 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Parayı Para değil doğru düşünce çeker. Şaşırırsınız bazen yahu bu kişi nasıl bukadar başarılı olmuş diye hazine entelektüellikte değil zihinde.

papatyagibiyaşamak 27-01-2011 07:03 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Evet kesinlikle katılıyorum doğru düşünce önemli ama imgelemkde gerekiyor galiba turhan öyle deil mi?.. Ben bu konuda başarılı değilim pek; nasıl imgeleme konusunu anlatırmısın acaba şimdiden çok teşekkür ederim turhan... :)

bluegirlx 27-01-2011 07:25 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
bloğu gezmenizi tavsiye ederim..sevgiler

Turhan 28-01-2011 12:02 AM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
Arkadaşlar zengin olmanın milyonlarca yolu var ama hepsini birden yapmaya kalkarsanız size sadece yorgunluk kalır. Şu anda programın hangi günündeyseniz o gün ile ilgili egzersizi yapın ekstra dan imgeleme vs çalışmaya şimdilik gerek yok. yarın imgeleme yapın deyince yaparız üzerinde de konuşuruz :). Ama programın önüne geçmeye çalışmayalım zaten sadece 30 gün.
Ben Para Mıknatısıyım (bu linkten ulaşabilirsiniz.)

Turhan 29-01-2011 12:07 AM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR
 
10. Gün : Bugün yarın için yaşamaya son vereceğiniz gün.
Yaşayacağınız bütün tecrübe şu an yaşayacağınızdır, bu nedenle önce kendinizden memnun olarak andan mutlu olmayı öğrenmelisiniz.

Pek çok insan mutlu olmayı ileride gerçekleşecek bir arzunun gerçekleşmesine kadar erteler. İnsanlar mutlu olmayı ertelerken ".......daha iyi bir iş bulunca ", "......hayatımın aşkını bulunca", "..........sona erince", " ........yeni ev alınca" gibi cümlelerle ileriki bir tarihe ertelerler. Bu ve benzeri sayısız bahaneleri kullanarak hak ettiğimiz mutluluk ve tatmin duygusunu tatmadan yaşamımızı sürdürürüz.

Genellikle bir amaç gerçekleştiğinde hemen yeni bir amaç yaratır böylece şu anda sahip olduklarımızn tadını çıkartacağımıza, hayatımızın beklentilerimize layık bir hale gelmesini bekleyerek yaşamımızı sürdürürüz.

Elbette daha iyi bir hayat beklentisi yaşamsal derecede önemlidir. Hepimiz daha iyi bir yaşama sahip olmak için uğraşıyoruz. Ama daha iyi bir geleceği yaratmak için uğraşırken neden elimizdekilerin tadınıda çıkartmıyoruz. Sahip olduğunuz iyi şeylerin, gerçekleşmiş olan arzularınızın bir listesini yapın ve bunlara sahip olmanın tadını çıkarın.

Bunun farkına varmanın en iyi yolu tüm yaşamınızın şu anda olduğunu anlamaktır. Geçmiş yaşandı ve bitti, Yarın sadece bir hayal sadece şimdi ve şu anda varsınız. Geçmiş gelecek her ikiside beyninizin bir varsayımı soyut birer kavram. Gerçek olan sadece yaşadığınız şu an. Hayatınızı değiştirebilmeniz sadece şu anda bulunduğunuz yer ve durumun tadını çıkararak mümkün. Şu anda mutlu olamazsanız ne zaman hep mutlu olacaksınız........ devamı

Ben Para Mıknatısıyım


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.