Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

papatyagibiyaşamak 28-02-2011 06:31 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

Teşekkürler... :)

mavi günlük 02-03-2011 02:15 AM

Bloğa giriş yapılamıyor. :( Turhan Bey buna bir çözüm bulabilecek miyiz? Yarım kaldı çalışmalar...

Turhan 02-03-2011 12:08 PM

Arkadaşlar googleblogger a erişim mahkeme kararı ile engellendi ben çoğu yazıyı başka bir yere yazmadan direk blogera yazdığım için bende eski yazılarıma erişemiyorum :) bir yolunu bulacam izin verirseniz biraz bu arada siz her gün yeni şeyler öğrenmeye bunları nasıl kullanabileceğinizi düşünmeye ve evrenin size sunacağı fırsatlara açık olun.

EDBEER 02-03-2011 12:36 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 791799)
Arkadaşlar googleblogger a erişim mahkeme kararı ile engellendi ben çoğu yazıyı başka bir yere yazmadan direk blogera yazdığım için bende eski yazılarıma erişemiyorum :) bir yolunu bulacam izin verirseniz biraz bu arada siz her gün yeni şeyler öğrenmeye bunları nasıl kullanabileceğinizi düşünmeye ve evrenin size sunacağı fırsatlara açık olun.

merhaba turhan bey, ben yurtdisinda oldugum icin girebiliyorum blogunuza,
baska cözüm bulamazsaniz ben copy yapip postalayabilirim.
kolay gelsin.

Turhan 04-03-2011 11:33 AM

Teşekkürler arkadaşlar Mavi günlük arkadaşımız ktunnel vs siteler yardımı ile girilebildiğini bildirdi takip etmek isteyenler oradan devam etsin bende yazmaya devam edeyim.

Sevgiler

Turhan 07-03-2011 06:07 PM

Arkadaşlar K tunnel ile okuyabiliyorum ama hesaba giremiyorum be nedenle yazamıyorum taslaklardaki yazılarıda alamıyorum daha uygun bir yöntem bilen varmı

ipekibrisim 07-03-2011 07:36 PM

yurtdışından girebiliyolarmış ya, EDBEER'den isteyip baştan itibaren burda yayınlasanız? ben 19'akadar kaydetmiştim, isterseniz gönderebilirim...

nlg 07-03-2011 11:17 PM

turhan bey bu calışmaya bede katıılmak isterim fakat bulagunuza erişilemiyormoş burdan tekrar yayınlasanız bizlerde faydakansak cok sevinirim umarım en kısa zaman da cözüm bulursunuz

Turhan 08-03-2011 06:14 PM

EDDBER arkadaşımız ilk günden itibaren her günü tek tek buraya aktarabilirse yarım kalan arkadaşlar bitirebilirler. Bende burdan
25.gün ve gerisini tekrar yazacağım. gösterdiğiniz ilgiye ve yardıma teşekkür ederim.

shamanic 08-03-2011 08:11 PM

ben görebiliyorum 25 e kadar yazdıklarınızı sevincli

kolaylık olması için ekliyorum

sevgiler.. actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 AM.