Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/617475-zenginlik-icin-egzersizler-gelsin-paralar.html)

Viper123 24-03-2011 11:28 PM

Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR

hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

hayathan 25-03-2011 12:40 AM

Site mahkeme kararıyla durdurulmuş Turhan arkadaş.. Bende vadı sanırım o yöntem. Olsun gelmesi gerekirse o gelir zaten...

ipekibrisim 25-03-2011 04:06 AM

Alıntı:

Zafer yolcusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794173)
Alıştırmaları yapıp bir sonuç aldın mı acaba smil56

Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

cadi_bm 25-03-2011 10:21 AM

Ben de bugün başladım eminim çok faydalı oluyor.Teşekkürler Turhan ;))

Zafer yolcusu 25-03-2011 11:52 AM

Alıntı:

ipekibrisim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794277)
Zafer yolcusu, evet alıştırmaları yapıp bir sonuç aldım. bir değil pek çok sonuç aldım. öncelikle şunu söylemek istiyorum bu alıştırmalar bir mucize yaratmıyor. sadece zihnimizde zenginlikle ilgili oluştuduğumuz blokajları çözüyor. bu blokajlar çözüldükçe zihnimizden yayılan frekans dalgası da değişiyor. zenginlikle ilgili bir radyo dalgası oldugunu düşün. zihnin de bir radyo. ama alıcısında biraz pas oluşmuş ve sen bu alıştırmalarla pası temizliyorsun radyo daha iyi çekmeye başlıyor. bilmem anlatabildim mi. t678
ben bu alıştırmaya daha ilk başladığım günlerde kendimi zenginlikten ne kadar uzak gördüğümü, kendimi layık görmediğimi farkettim mesela. dunk56

Teşekkür ederim yoğun ama güzel geçen günlerim arasına 10 dk bunu da ekleyeceğim değişiklikleri buradan aktarırım s45apk

Turhan 25-03-2011 06:30 PM

Alıntı:

Viper123 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 794266)
hocam bunun içeriğini bilmiyoruz nereden bilelim ki farklı konulardan bahsetmediğini belki bu iyileşmelerin yanında kendi siyasi görüşünü aktarıyorsun. Bu konuda aydınlatırsanız seviniriz.

:) Sevgili Viper123 kaygılanmakta haklısın diyecem demeye çalıştım diyemedim yahuuu :) içeriği zaten okuyacaksın, senden gizli kelimeler, bilinçaltı kayuırları falan istenmiyor. eğer günde yarım sayfa okuyarak beynini yıkayabiilirsem burada satır arlarında da yapabilirdim.
Ama bir konuda haklısın medya devamlı beynimizi yıkamaya olaylara kendi istedikleri yönden bakmamıza çalışıyor.
Mesela Libyada ayaklanmalarda insanlar öldü diye müdahale edildi müdahale sırasında arıza nedeniyle düşen pilotlara doğru yürüyen sivil kalabalığa pilota ulaşmasınlar diye 200 kg bomba atıldı kaç ölü var bilen yok ama pek çok medya kuruluşu sadece pilotların kurtarıldığını yazdı.
Neyse sadece okuyacaksın içeriği okuyunca göreceksin egzersizi yapıp yapmamakta içeriğe göre sana kalmış ama hiçö bir siyasi mesaj taşımıyor.

Neptün 26-03-2011 02:01 PM

Çok çok teşekkürler Turhan bey ve sevgili Özlem hanım. Harikasınız gerçekten!

Işıklı yol 31-08-2013 11:52 AM

EVEEEEEEET PARA İSTEYENLER. GÜNCELLİYORUM BU BAŞLIĞIguitarwave44:zpzp:8977

mehtap1606 31-08-2013 06:25 PM

Teşekkürler mucuk

Işıklı yol 31-08-2013 07:23 PM

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 788749)
BEN ŞU ANIN TAMAMEN FARKINDAYIM. ŞU ANDA TÜM DUYULARIM AÇIK. SONSUZLUĞUN ENERJİSİNİN HAYATIMA AKTIĞINI HİSSEDİYORUM.

Günün Egzersizi :
Tüm dikkatinizi şu ana toplayarak tüm ekonomik arzularınızın gerçekleştiğini hayal edin. Şu anda gerçekleşmiş olsalar tam olarak ne hissederdiniz. Bu hisleri yaşayın. 5 dakikalığına tüm gücünüzle finansal özgürlüğün sizin hakkınız olduğunu hissedin ve bunun size getirdiği zevki hissedin. ( imgelemeyi anlatıyoruz burada arzularınızın gerçekleşmesinden dolayı iliklerinize kadar zevk aldığınızı hissedin burda). Bu aşamanın tadını çıkartın. Arzularınız gerçekleştiğinde ne hissedecekseniz onu şimdi en yoğun şekilde hissedin.

Ben Para Mıknatısıyım

actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 PM.