![]() |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR mahkeme kararıyla durdurulmuş diyor site ya 1.günden itibaren nasıl bulucam |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Forumu okursan forumunönceki sayfalarında hepsi verildi Üşenme, Erteleme, Vazgeçme |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Alıntı:
daha 13 gün olmasına rağmen onlarca kişiden güzel haberler geliyor.. bunlardan iki tanesi net kazançlarının arttığını söylüyorlar.. :zpzp: buradaki egzersizler çok güzel, ilave olarak tezahür sanatı da hedef belirleme ve olumlama nın incelediklerini verdiğini için birleştirerek gitmek faydalı olabilir bu konulara aşina olmayanlar için.. en azından ben bana gelen soruları bu şekilde rahat cevaplandırdım.. bu çeviri ve harika katkıları için Turhan Bey'e tekrar teşekkür ederim.. pek çok insanın mutlulukla yaydığı pozitif enerji dilerim senin de hayatında en kısa sürede arzuladığın hedefleri gerçekleştirmene kolaylık sağlar sevgili Turhan... hepinizden her daim güzel haberler almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR güzel haberler demiştik ya dün gece bu gün onlara bir yenisi eklendi... mutlaka çalışmaları düzenli olarak yapın dostlar.. cilgin897 forumumuzun üyelerinden nurhanzayı pek çoğunuz tanıyordur.. kendisi çerkezköy kadınlar derneğinde gönüllü olarak canla başla çalışmakta.. superxy oradaki kadınlar ile birlikte bu çalışmayı yürüttüğünün haberlerini vermişti.. aşağıdaki alıntı bu gün bildirdiği güzel haber, kendi cümleleri ile: "Bacım oyle olagan ustu seyler oluyor kı, etrafımdakılerde sasırıyor, mesela dun valımızle 1 saat sohbet ettık fotolar cektırdık, mıkro kredıler cıktı, 10 aıle faydalanacak yalnız bana degıl etrafımdakı bırcok kısıyede yol acılıyor. ISKUR mudurumuz becerı 10 kursları sayesınde bambaska fırsatlar sundu, dernegımıze ılk gunlerımı bılıyorsunuz benım, nerden nereye mucıze gıbı" işte böyle... Turhan beycim iyi ki çevirdiniz.. iyi ki paylaştınız.. sevgiler.. |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR art56art56güzel haber ben de en kısa bir türlü konsante olamıyorum bu gün başlamaya karar verdim bu çalışmaya |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR BU tür gezel haberler hepimiz için sevindirici; Arkadaşlar konsantre olabilmek çok önemli bir düşünceye konsantre olma yeteneğinizi geliştirin. yaşamınızın tüm alanlarında faydalı olacaktır. Konsantre olma yeteneğiniziş Melih Duyarın ücretsiz KONSANTRASYONUN GÜCÜ e-kitabı ile geliştirebilirsiniz. Programı mümkün olduğunca düzenli şekilde takip edinki zihniniz düzene girsin disiplini vekkararlılığı içinizde hissedin. Herkese mutluluklar |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR bu arada blog sayfanız da açılmış sevindim... ben 19-20 gün takip etmiştim ama araya kara kedi girdi. şimdi yeniden baştan başlıyacam.... bereketli günler arkadaşlar.... ayrıca bu çalışma için çok teşekkürler.... |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Alıntı:
|
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Evet gerçekten çok güzel bir egzersiz, olumlu etkilerini hala hissediyorum yeniden teşekkürler turhan bey... :) |
Cevap: Zenginlik için egzersizler GELSİN PARALAR Arkadaşalar egzersizleri yapan arkadaşlardan olumlu tepkiler almak hepimizi sevindiriyor. Merak eden yada sadece inanmadığını belirtmek için ne ldu işe yaradımı diye soran arkadaşalar olabilir. Sonuçları buraya yazmanız ponların motive olmasına yardımcı olacaktır ama onlara benim diyecek başka bir sözümde var: ARKADAŞLAR SİZDEN SADECE GÜNDE 10 DAKİKANIZI KENDİNİZE AYIRMANIZI İSTİYORUZ BUNUN İÇİN NE PARA ALIYORUZ NEDE BAŞKA BİRLŞEY İSTİYORUZ. NEDEN KENDİNİZ DENEMEKTEN BU KADAR ÇEKİNİYORSUNUZ. BUYURUN GÜNDE 10 DK İLE KENDİNİZ DENEYİN VE SONUÇLARI KENDİNİZ YAZIN "İŞE YARADI" YADA "AMAN HEM Bİ İŞE YARAMADI HEMDE SİZİN YÜZÜNÜZDEN Bİ AY HER GÜN 10 DK KENDİME KATLANMAK ZORUNDA KALDIM" DEYİN. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:57 PM. |