Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Zenginlik (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/)
-   -   Zihin Gücüyle Zengin Olmak (http://www.hayatimdegisti.com/forum/zenginlik/1981-zihin-gucuyle-zengin-olmak.html)

gurbetci 05-08-2009 10:13 PM

Cevap: Zihin Gücüyle Zengin Olmak

sevgili intercool tavsiyelerine uyacagim tesekkur ederim.
Evet kusursuz dusunmek cok zor oluyor, yani beynim bir taraftan da hadi canim sende diyor ornegin su an guzel bir evim var ama ben havuzlu guzel bir ev arti birde hizmetci hayal ediyorum ama bir tarafimda bana alayci bir sekilde guluyor olsun ben hayal ediyorum...

kinetix 05-08-2009 10:31 PM

İnsan onurlu bir varlıktır. Onurunu koruyor ve gözetiyorsa onurludur. Onurlu olmayan insanlar da vardır. Sıfat olarak herkes insan sayılabilir;ancak vasıf gözetilir ise bir çok insanda bulunamayan erdem çok nadiren ortaya çıkar. Bu erdem cevherdir. Cevher özdür. Cevher saflıktan oluşur.
Sevgili Gurbetçi; sizin yapabildiğinizi çoğu yapamıyor. Kapıdaki bekçi (bilinçli zihin) buna engel oluyor. Subliminal mesaj kullanabilir ya da alfa düzeyinde iken çalışabilirsiniz.

Turhan 06-08-2009 11:34 AM

Merhaba Zivzy,
Bak bende yeniyim ama sana şöyle açıklayim. Parayı sevdiğine, istediğin kadar param olduğuna ve zengin olduğuna bilinç altını ikna edersen evren kuantum vs bişeler buna göre sana imkan yaratır. tabiki hiçbirşey yapmadan zengin olamazsın. loto çıkması için bile oynaman lazım :). Çevrendeki fırsatları görmeye başlarsın yada yeni fırsatlar oluşur. mesela yeni bir iş teklifi alırsın yada sen başvurursun ve kabul ederler. Yoksa bi sabah yatağının başında 1 çuval dolusu para ile uyanmazsın. "Bunu yapabilenler olabilir ama o başka bir yetenekmiş. Y

kinetix 07-08-2009 11:55 PM

Sevgili Arkadaşlar, bir konuda aklıma bir fikir gelmişti, ben bunu sanırım iyice netleştirdim.
Sizlerle paylaşmak için sabırsızlandım.
Örneğin parasal konularda sıkıntı çekiyorken, bu sıkıntının bolluğa dönüşmesi gibi bir arzunuz var. Alınacak şeyleriniz var ya da gidecek bir yeriniz var ama feraha erişmeden bunu yapmak istemiyorsunuz. Kendi kendinize diyorsunuz ki, şu maaşımı bi alayım ya da şu beklediğim şey olsun veya dolar yükselsin bozdurup alayım vb. gibi düşünceleriniz varsa; işte o beklediğiniz ama bir türlü oluşmayan bolluk durumu genellikle, etrafınızda oluşturduğunuz bir negatif çemberin dışına çıkmadığınız için olabilir diye düşünüyorum. Bu çemberden çıkıp herşeyi oluruna bırakınca yani; beklentinin dışına çıkmaya karar verdiğinizde, bekleyip ve gözleyip alamadığınız şeyleri almaya başlıyorsunuz.
Mesela telefonunuz hep açıktır. Beklediğiniz bir telefon olduğu halde kimse aramamıştır. Bir gün telefonunuzu yanınıza almayıp akşam eve döndüğünüzde birsürü cevapsız aramalar görebilirsiniz. Beklenti gerçekleşiyor ama; siz beklentiyi serbest bırakıırsanız.
Bollukta böyle birşey. Olsun da bir an önce kurtulayım şu darlıktan diye düşünmeyiniz. İyice sıkıntıya girmeden beklentilerinizi serbest bırakın.Beklemediğiniz anda arzularınız gerçekleşebilir.
Para harcarken eksildiğini hissediyorsanız muhtemelen yokluk çemberi ileride daralacaktır.
Acaba doğru tespit yapabilmiş miyim?

sudem8 08-08-2009 02:32 AM

çok güzel aynen katılıyorum.çünkü hep yaptığım hatalar sanki benim yaptıklarımı anlatmışsın...y789şimdi serbest bırakıyorum.girlhaha

kinetix 09-08-2009 11:29 AM

Untmayın! Ne kadar serbestlik o kadar boşluk, o kadar bolluk getirir. Ben denemeden emin olmadan buraya birşey yazmam. Bu arada kuantum düşünceye merak sardım hayırlısı:)

gurbetci 09-08-2009 09:22 PM

evet sevgili inetercool ne kadar serbestlik o kadar bolluk ben bunu gecen hafta yasadim. Hafta sonu icin program yapmistik maasim gelecekti.Maasim gelmis fakat beklenmedik bir fatura da gununden once bankadan yatmis oyle olunca da esim ben eve gelince de paranin gittigini soyledi. Ben sinirlendim fakat hemen kendimi topladim ve olumlamalari dusundum. Sonra?... Ertesi gunun bir sonraki hafta gelmesi gereken cocuk parasi geldi ustelik te bir miktar zam gelmis, inanamadim demeyecegim cunku 'ben bir sekilde bu hafta sonu cocuklarimla bu programi uygulayacagim' demistim kendi kendime ve buna inanmistim. Bana gercekten cok faydali oluyorsunuz ama yogun calstigim icin biraz yavas ilerliyorum..
tessekkurler...

gurbetci 09-08-2009 09:23 PM

bu arada subliminal msj lara ulasamiyorum biraz yardimci olur musunuz

kinetix 09-08-2009 09:39 PM

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bugün bir örnek daha kafamda şekillendi. İyice netleştirdiğimi sanıyorum.

Ortalama maaşlarımız 600-1500 arası değişiyor. Odaklandığımız rakamlar bunlar. Eğer 5000
lira maaş alsaydık, ona göre giderlerimiz olacaktı. Yine sıkışıklık sözkonusu olabilecektir.

Derler ki; "2000 lira maaşın var, hala borçluyum diyorsun! Ben 300 liraya ev geçindiriyorum. Senin maaşını ben alsam 2 daire alırdım" Bunun gibi örnekler vardır. Öte yandan aylık 5000 lira bile alsak, bolluğun kapılarını aralamadan pek rahat edebileceğimiz söylenemez.

Bolluk, bereketli olmak çok yönü olan farklı bir kavram.

Yardımcı olabiliyor isem; bu benim, kendimi de geliştirdiğim anlamına geliyor:)

abcçde 10-08-2009 01:40 AM

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum zenginlik için yapılan telkinleri dinleyip değişme gören var mı ?burası konusu değil galiba ama aramada bulamadım,cevplarsanız sevinirim teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:55 PM.