| ||||||||||
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Yutma Korkusu Çiğneme Korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende küçükken taze fasulye yiyemezdim çünkü hasta olduğum hiç birşey yiyemediğim bir vakit klasik türk annelerine dahil olan annem zorla yedirmeye çalışmıştı ve istifra etmiştim ondan sonra yaklaşık 15-16 yaşlarıma kadar bir daha o sebzeyi yiyememiştim, şu anda çok severim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yutma Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Yutma Korkusu nerededir kimdir Yutma Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yutma Korkusu hipnoz Yutma Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yutma Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yutma Korkusu kuantum düşünce kitap haberi
Çiğneme Korkusu | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #5 (permalink) |
| Guest Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bende küçükken taze fasulye yiyemezdim çünkü hasta olduğum hiç birşey yiyemediğim bir vakit klasik türk annelerine dahil olan annem zorla yedirmeye çalışmıştı ve istifra etmiştim ondan sonra yaklaşık 15-16 yaşlarıma kadar bir daha o sebzeyi yiyememiştim, şu anda çok severim mesela zeytinyağlıu yada etli tae fasulyeyi, ha o gün fasulye vardı ne bileyim patlıcan kabak falan olsa aynı tiksintiyi ondada yaşardım sanırım, seninde biberden olan isteksizliğin diğer sebzelerede etki etmiş olabilir, şunu önerebilirim mesaela biberi yemek olarak yiyemezsin ama kahvaltıda domates salatalık biber dilimle üzerine zeytinyağı ve kuru nane gezdir yanındada güzel bir izmir tulumu:D bu şekilde dene bir müddet sonra çeşitli başka şekillerde tüketmeye çalış zamanla geçer bende geçti çünkü... |
| | |
| Bookmarks |
| |
Korku ve Fobiler Cd'leri ve Yutma Korkusu Çiğneme Korkusu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bende küçükken taze fasulye yiyemezdim çünkü hasta olduğum hiç birşey yiyemediğim bir vakit klasik türk annelerine dahil olan annem zorla yedirmeye çalışmıştı ve istifra etmiştim ondan sonra yaklaşık 15-16 yaşlarıma kadar bir daha o sebzeyi yiyememiştim, şu anda çok severim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yutma Korkusu telkin cd indir izle İstanbul Yutma Korkusu nerededir kimdir Yutma Korkusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yutma Korkusu hipnoz Yutma Korkusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yutma Korkusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yutma Korkusu kuantum düşünce kitap haberi