| ||||||||||
|
Ne Yapmalı? ve Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! Yeni Halinizi Nerelerde Deneyebilirsiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar...telkinleri doğru olarak yaklaşık 2 haftadır dinliyorum..saatlerini tam olarak uygulayamasamda,sonuçta her gün dinliyorum..dinlemeye başlar başlamaz hemen neticesini alamadım tabi...ama bu hafta artık tarlamdan ürünleri toplamaya başladım..şükürler olsun...dışarı çıkamama gibi bir durumum vardı..korkum ise tanımadığım bir şehirde yaşamak zorunda olmam..1 yıldır ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! telkin cd indir izle İstanbul Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! nerededir kimdir Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hipnoz Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #19 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar...telkinleri doğru olarak yaklaşık 2 haftadır dinliyorum..saatlerini tam olarak uygulayamasamda,sonuçta her gün dinliyorum..dinlemeye başlar başlamaz hemen neticesini alamadım tabi...ama bu hafta artık tarlamdan ürünleri toplamaya başladım..şükürler olsun...dışarı çıkamama gibi bir durumum vardı..korkum ise tanımadığım bir şehirde yaşamak zorunda olmam..1 yıldır tek başıma sokağa hiç çıkamadım...yanıma hep birini alma ihtiyacı hissederdim..ee yardımı kolayda isteyemem..dolayısıyle kendimi eve kapattım..sadece ankaraya gittiğimde yanlız dolaşabiliyordum..ama iki gündür dışarıya tek başıma çıktım..bu günde dr.a yanlız gittim.. ![]() ![]() ![]() kendime güvenim mi geldi ne..haksızlıklara susmuyorum,istemediğim bir şeyi yapmıyorum..arkadaşıma slm verdiğimde o almadığında artık,ne oldu ne var?bu bana niye böyle davrandı?diye kendimi yemiyorum..kendi bilir diyorum..aslında çok garip şeyler yaşıyorum son günlerde..ama buraya yazabilmem için,önce kıyaslama yapmam gerekli sanırım..herşey doğru olsun istiyorum...bence telkinler gerçekten işe yarıyor..inanmakla yada inanmamakla alakası var mı bilmiyorum tabi ama ben yaşayarak görüyorum..telkinler herşeyi bir anda kökten düzeltecek bir sihirli değnek değil...ama zamanla düzeltecek kadar sihirli diye düşünüyorum..acabalar yok kafamda..inanıyorum..evrendeki herşey biz insanların hizmetine sunulmuş..şükürler olsun ki buraya yönlendik ve bunlardan bir tanesinden yararlanma imkanı bulduk..kimbilir daha neler var neler.... ![]()
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Ne Yapmalı? ve Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! Yeni Halinizi Nerelerde Deneyebilirsiniz? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar...telkinleri doğru olarak yaklaşık 2 haftadır dinliyorum..saatlerini tam olarak uygulayamasamda,sonuçta her gün dinliyorum..dinlemeye başlar başlamaz hemen neticesini alamadım tabi...ama bu hafta artık tarlamdan ürünleri toplamaya başladım..şükürler olsun...dışarı çıkamama gibi bir durumum vardı..korkum ise tanımadığım bir şehirde yaşamak zorunda olmam..1 yıldır ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! telkin cd indir izle İstanbul Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! nerededir kimdir Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hipnoz Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Yeni Halimizi Mutlaka Deneyelim! kuantum düşünce kitap haberi