Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Makaleleri ve Yazıları

Uyarılar

ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız GİRİŞ VE TEMEL BİLGİLER Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklerle olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır. Bu sayede bir kadınla ilişkiye girme sistemini temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne kadınlarla olan iletişiminizi istediğiniz gibi güçlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi

ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Like Tree1Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2007, 06:44 PM   #1 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

GİRİŞ VE TEMEL BİLGİLER

Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklerle olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır. Bu sayede bir kadınla ilişkiye girme sistemini temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne kadınlarla olan iletişiminizi istediğiniz gibi güçlü bir şekilde kurabileceksiniz. Bu kitapta ezberlemeniz gereken bilgiler değil, anlamanız gereken sistemler en kapsamlı ve işe yarar şekliyle size aktarılmaktadır. Okuduğunuz bazı teknikler tuhafınıza gidebilir fakat siz bir Erkeksiniz ve bir kadın gibi düşünemezsiniz, oysa bu teknikler kadınların duygu ve düşünce yapılarına göre şekillendirilmiştir, bu yüzden size bir anda tuhaf gelebilir fakat bu teknikler kadınların bilinçaltındaki çekim düğmelerine basabilmeyi size öğretecektir. O nedenle bir tekniği yargılamadan önce mutlaka deneyip etkisini görün.

Bazılarına göre bu kitaptaki yöntemleri uygulayanlar onlara göre boşuna uğraşırlar. Oysa bu kişiler nice hoşlandıkları ve tanışmak istedikleri kadınlarla nasıl yapacaklarını bilmedikleri için tanışamamanın üzüntüsünü yaşamaktadırlar. Ama bununla yüzleşmek yerine bastırıp, inkar etmeyi tercih ederler ve işe yaramayan stratejilerini, doğal olmak olarak adlandırıp, başarısız tecrübeleriyle hayatlarına devam ederler. Bir Baştan Çıkartma Ustasıyla bir Kaybedeni birbirinden ayıran fark budur.


“Bir kadını cezb edemiyorsanız, kelimenin tam anlamıyla verimsizsiniz.”

Harekete geçmez ve kadınları nasıl cezp edeceğinizi öğrenmezseniz doğa, gözünüzün yaşına bakmadan genlerinizi yok edecektir, Bu dikkatinizi çekti mi?
Güzel, çünkü kadınları cezb etmek ciddi bir iştir. Bana hak verip hemen harekete geçebilir ya da sadece kitabı okur ama uygulamazsınız. Tabi ki kadınları cezb etme süreci her zaman eğlenceli olmayacaktır!
Multi milyoner olmak istediğinizde bir zenginlik planına ihtiyacınız olur, değil mi? Hayallerinizdeki vücut ve sağlığa sahip olmak için de denenmiş vücut geliştirme planına ihtiyacınız olur. E peki ya hayatınızda güzel bir kadına ve ilişki ustalığına sahip olmak isterseniz? Baştan Çıkartma yada kısaca BÇ, seçimlerle zenginleşmiş bir yaşam stilini oluşturmanız için denenmiş oyun planınızdır. İstediğiniz takdirde bunu kusursuz bir şekilde öğrenmenizi sağlamak için kişisel yardımcınız olacağım.
Dünyanın en güzel kadınlarıyla çıktığım sır değil. Bunun için bir mazeretim yok. Güzellik, bir dişide aradığım birçok nitelikten biridir. Ancak gerçek yaşamda bir baştan çıkarma ustası olarak asla lanse edilmedim, siz de böyle olmalısınız. Yine de arkadaşlarımın çok güzel kız arkadaşlara nasıl sahip olduğumu sorması daima gururumu okşamıştır. İşte bu nedenle gayri resmi olarak, etkileyici olma sırrımı onlara öğretmeye başladım. Aldıkları bilgilerle onlar da kısa zamanda istedikleri tarzda kız arkadaşlara sahip oldular.

“Baştan Çıkartmak yaşamınızı zenginleştirir, sınırlamaz.”

Yıllarca süren deneyimlerden sonra bunlar elinizde tuttuğunuz kitaba dönüştü. Bu kitapta kadınlara nasıl yaklaşacağınızı ve onları nasıl cezb edeceğinizi sistematik olarak öğreneceksiniz. Bu bilgilerle dünya çapında düzinelerce adama yol gösterdim ve babalarının onlara öğretmediklerini yüzlerce adama şahsen ben öğrettim.

Sosyal Dinamikler biliminde ve Baştan çıkartmada on yılı aşkın süredir kazandığım sistematik bilgi ve deneyimleri bu kitapta paylaşıyorum. Bu nedenle, öğrenme eğrinizi kayda değer bir şekilde hızlandırabilir ve sizi yıllarca sürecek asabiyet, gerilim ve yalnızlıktan kurtarabilirim.


Sayfa: 26-32

Sistemlere ve Büyük Sistemlere Giriş:


Bir “sistem” etkileşim esnasında düşünce ve davranışlarınıza rehberlik eden genel bir odak ya da yön verir. Bir sistem, davranış ve tutumların altındaki anlamı belirler. Diğer yandan, büyük bir sistem etkileşimin temel anlamını belirler. Yani, büyük sistemi diğer tüm sistemleri içine alacak dev bir sistem olarak düşünün.
Bir örneği ele alalım. Barda bir adamın bir kadına yaklaşıp şöyle dediğini düşünün: “O kadar güzelsin ki.” Kadın da kaba bir biçimde “Evet, tabi. Hadi bana bir içki söyle” der. Adam “Tabi, ne istersen tatlım” diye karşılık verir. Şimdi de başka birini düşünelim. Diğer adam da bir kadına yaklaşır ve onunla çene çalmaya başlar. Birkaç dakika sonra kadın “bana içki söyle” der. Adam gülerek “Bu senin en iyi tavlama hamlen mi? Seni daha yaratıcı biri sanmıştım” der.
İlk örnekteki adamın kadını etkileyemediğine emin olabilirsiniz. Bununla birlikte ikinci adamın şansı daha yüksektir. Neden böyle diyebilirsiniz. Ya da iki örnek arasındaki farkın ne olduğunu veya nelerin döndüğünü merak edebilirsiniz.
İlk örnekteki fark şu; kadının kaba isteğine karşılık adam aşağıdaki sistemin oturmasına neden olur:
1. Adam çocuk oyuncağıdır, çünkü kadının kaba davranışını ödüllendirmiştir.
2. Muhtemelen kadınla ilgilenen tek kişi odur.
3. Adam, kadının kalması ve onunla konuşması için yırtınıyordur. Başka bir deyişle, bu şekilde davranışlarının ve tavrının altında yatanı belli ediyordur. Ne yazık ki, kurduğu sistemler hem kendini belli ediyor hem de kadının büyük sistemine tam oturuyor: Bu durumda ÖDÜL olan kadındır, erkek kadını elde etmeye çalışıyor, vs. Bu büyük sistem, tam tersine kadını elden kaçırmanıza neden olur.
Bazılarınız bu sistemlerin saçmalık olduğunu çünkü etkileşimin esas anlamını kişinin değiştiremeyeceğini, bunun objektif bir gerçek olduğunu düşünebilir. Ancak ben asıl bunun saçmalık olduğunu söylüyorum. Neden? Temel anlamlar ve sistemler objektif gerçeklik değildir. Bunlar insanoğlunun zihnindedir. Yani, kadının biri sizden kaba bir istekte bulunduğunda ve siz bunu karşıladığınızda, kadının sisteminin içine girersiniz. Siz kadından bir şey istediğinizde ve kadın bunu yaptığında o sizin sisteminize girmiş olur. Hiçbiri objektif gerçeklik değildir. Kişinin kendi öznel gerçeği olarak kabul ettiği bir şeydir. Başka bir deyişle, sistemler, büyük sistemler ve temel anlamlar gerçek değildir.
O halde neden ikinci adamın daha şanslı olduğuna bir bakalım. Sebebi şudur; Adam silahlarına sıkıca yapışmıştır ve kadının büyük sistemine girmemiştir. Aksine kadını parmağında döndürür ve etkileşim süresince kendisinin ÖDÜL olduğu inancını korur.
Kadın, erkeğin büyük sisteminin içine düşebilir de düşmeyebilir de. Ancak düşmese bile, erkek onun sisteminin içine girmeyeceğini hissettirir.
Şimdi anladınız mı? Bu çok önemli.


Büyük Sistemi Kontrol Etmek:
Şu an itibariyle sistemler ve büyük sistemler hakkında bir fikir edinmiş olmalısınız. Hatta kadın/erkeklerle olan etkileşiminizde belirli sistem ve büyük sistemleri tanıyabilirsiniz bile. Ama sanırım merak ettiğiniz şu; sistem nasıl oturtulur, elde tutulur ve kontrol edilir?
Kadınlarla beraberken büyük sistemi kontrol ettiklerini ya da kontrolü benden aldıklarını hissedip de bu konuda hiçbir şey yapamayacak kadar aciz olduğum günleri dün gibi hatırlıyorum. Siz de aynı şeyleri yaşadıysanız endişelenmeyin. Size büyük sistemi kontrol edebileceğiniz dört adımlı güçlü bir yöntem öğreteceğim.

Adım 1: Büyük sistemi tanımlamak:
Büyük sistemi kontrol etmenin ilk adımı büyük sistemi kurmaktır. Bu, etkileşimin temel anlamını tümüyle belirler. Büyük sistem kurmazsanız, etkileşimin temel anlamını tümüyle belirlemezseniz, bunu sizin yerinize kadın yapacaktır. Deneyimlerime göre, kadının bunu yapmasına izin verirseniz (büyük sistemi kendisinin kurmasına izin verirseniz) onunla birlikte olma şansınız sıfıra iner. (Not: Kastettiğim şu; temel anlamın nasıl tanımlandığının bilincinde ve kontrolünde olmalısınız.)


Mesela, ben etkileşimi temel anlamıyla belirlemek için şunları kullanırım:
BÜYÜK SİSTEM
1. ÖDÜL benim.
2. Ondan hoşlanmamı istiyor ya da beni kazanmaya çalışıyor, çekimle, kabullenerek ya da onaylayarak fark etmez.
3. Beni o kadar arzuluyor ki onunla yatmam için elinden geleni yapıyor.
4. Beklentilerimi ya da standartlarımı karşıladığı takdirde birlikte olacağız.

Adım 2: Büyük sistemi önceden tasarlayın:
Sistemleri oturtmanın büyük kısmı tanıştığınız kadınla daha önceden konuşmuşsunuz gibi düşünmektir. Mesela bir bardayım ve gerçekten güzel bir kadını hedefledim, ona yaklaşmadan önce kendime bana ne söylerse söylesin etkileşimimizin temel anlamı değişmeyecek derim:
1. ÖDÜL benim.
2. Ondan hoşlanmamı istiyor ya da beni kazanmaya çalışıyor, çekimle, kabullenerek ya da onaylayarak fark etmez.
3. Beni o kadar arzuluyor ki onunla yatmam için elinden geleni yapıyor.
4. Beklentilerimi ya da standartlarımı karşıladığı takdirde birlikte olacağız.
Başka bir deyişle, daha onunla konuşmadan davranışlarının ve tavrının benim büyük sistemime oturacağını farz ediyorum.
Size tavsiyem, olumlamaları yaptığınız gibi büyük sistemin tanımını da tekrar etmenizdir. Böylelikle, bir kadına yaklaşmadan önce büyük sisteme kendinizi koşullandırmış olursunuz.

ADIM 3: KADINI SEÇMEME SANATI:
Gerçekten güzel kadınlar birçok adamın fırsatını bulduğu anda onlarla yatmak isteyeceğini düşünür. Birçok durumda erkeği kendilerinin seçtiğine (ya da daha doğrusu kabul ettiğine) inanırlar. Kadınlara göre adam sadece şansını dener.
Kur yapma aşamasında kadınların bu saydıklarımı farz etmesi için bir sürü örnek vardır:
1). Geleneksel olarak erkek kadına dans teklif eder. Kadın ya kabul eder ya da reddeder.
2). Geleneksel olarak erkek kadına çıkma teklif eder. Kadın ya kabul eder ya da reddeder.
3). Geleneksel olarak erkek kadına evlenme teklif eder. Kadın ya kabul eder ya da reddeder.
Bu yüzden kadınlar ilgilendikleri adamı elde etmeye pek uğraşmazlar. Bunun yerine adamın onları elde etmesine uğraşırlar.
Mesela, birçok güzel kadın hoşlandıkları adamın dikkatini çekecek şeyler yaparlar ki adam onlara yaklaşsın.
Asıl ilgi duyan kendileri olmasına rağmen durumu tersine çevirip adamın çabalamasını sağlarlar.
Bu etkili bir sistemdir. Çünkü adamın onlardan hoşlandığını FARZ ETMEKLE kalmazlar, adamın onların onayından ya da kabulünden geçmek için uğraştığını farz ederler. Bu açıdan bakınca erkekler takdir bekleyen süs köpeklerine benziyor değil mi?
Kadınlar iki ucu keskin kılıç olan seçimi kendilerinin yaptığını bilirler. Kılıcın bir ucu, kadınların ÖDÜL olduğu sistemin içine erkeklerin kolayca düşeceğini bilmektir. Diğer ucu ise bu durumun güvensizliklerle dolu olmasıdır.
İlkinde, kadının içini kemiren bir korkusu vardır; adam ondan hoşlanmasa bile sırf kabul ettiği için onunla yatmış olduğu korkusu.
İkincisinde, kadını fazlasıyla ÖDÜL olarak gören ve onu kazanmak için kendini feda etmeye hazır bir adamı kadın genellikle değersiz görür. Kendi kendine neden benim için bunları yapıyor ki, diye düşünür. Düşünceler birbiriyle yarışa girer: Öz değeri olmayan, muhtaç, umutsuz bir adamı gerçekten ister miyim? Birçok kadın bu durumu “fazla kasmak” olarak nitelendirir.
Bu nedenle, kadın adamı seçmeden önce adamın yapabileceği en iyi şeylerden biri kadını seçmemektir (ya da sadece deneme amaçlı seçmeli veya kabul etmeli). Bu, büyük sistemimizi en iyi oturtabileceğimiz yollardan biridir.
Dahası, kadın büyük sisteminizi doğrudan kabul etmese bile, “onu seçmemekle” siz ondan önce davranmış olursunuz.
Belki bu birçok kadının neden serserilere çekildiğini açıklar. Genellikle kadınları görmezden gelen ve serseri gibi davranan adamlar karşısında kadınlar “neden beni kabul etmedi, kusurum ne, onun beni kabul etmesini nasıl sağlarım” gibi şeyler düşünür.

Sayfa: 72-78

Piliçlerin Testleri & Sistemleri:

Bazılarınızın idealist olup kadınların erkekleri test ettiğine inanmak istemeyeceğinizi biliyorum. Ancak bana güvenin, birçok kadının, özellikle genç olanların aynı şekilde test uyguladıklarını deneyimlerimden biliyorum.
TEST etmeseler bile neredeyse her zaman bir PİLİÇ SİSTEMİ kurmaya çalışacaklardır: sistemin kontrolünü sizden alacak bir şey yapacaklardır. Bence kadınlar bunu sadece şeytanlıklarından değil, kendilerini korumak için de yapıyorlar.
Bunların farkına varmazsanız, potansiyel seks hayatınız tehlikeye düşer, yular tamamen kadının elinde olur.
Bu nedenle, bu bölümde PİLİÇLERİN TESTLERİNİ VE SİSTEMLERİNİ tanımanız ve tekrar düzenlemenizi sağlayacak teknikleri öğreteceğim.
Test türleri:
PİLİÇ TESTLERİNİN genel olarak beş kategoride toplanır:
1. Kadınlar kasıtlı olarak tepkinizi çekecek şeyler yaparlar, sonra o tepkiyi yargılarlar.
2. Kadınlar kasıtsız olarak tepkinizi çekecek bir şey yaparlar ve ardından o tepkiyi yargılarlar.
3. Kadınlar yaptığınız ve/veya söylediğiniz bir şeyi yargılarlar.

Kasıtlı test etme:
İlk test etme türünü inceleyelim. Kadınların bizi kasıtlı olarak test etmeye yol açan “güdüleri” nedir?
Temel güdülerinden biri ÖDÜL olan adamların gerçekten o niteliklere sahip olup olmadığını anlamaktır. Bir adamla tanışan kadın adamın üç özelliğini test eder: ÖDÜL olup olmadığını, Büyük sistemin kontrolünü alıp almadığını ve güçlü liderlik özelliğine sahip olup olmadığını. (Not: Büyük sistem ve güçlü liderlik özelliği yakın akrabadır.)
ÖDÜL olduğunuzu anlamak için yapılan kasıtlı piliç testleri:
Kadınlar erkeğin gerçekten ÖDÜL olup olmadığını anlamak için gelenek haline getirdiği bir şeyler yapar. Zengin, iyi giyimli ya da ünlü bir adam kesinlikle daha az teste tabi tutulur. Ancak yine de adam ne kadar ünlü ya da iyi görünümlü olursa olsun, bir ölçüde bu kasıtlı piliç testlerinden geçmiştir, geçecektir.
Kadınlar şu gibi şeyleri yapmakla ünlüdür: Erkeklere içki, yemek vb. ısmarlatmak, başka adamlarla flört ederek birlikte oldukları adamı kıskandırmaya çalışmak, lavaboya giderken eşyalarını adama taşıtmak, erkeğin planlarını erteleyip kendilerini gelip görmelerini sağlamak ve adamın gidip gitmeyeceğini görmek için kasıtlı olarak huysuzluk çıkarmak. Bazen gerçekten genç ya da yüzeysel kadınlar bir adama aşırı kel, aşırı şişman, çok genç, çok yaşlı ya da çok fakir olduklarını söyleyecek kadar ileri giderler.
Üzücü olansa çoğu adamın test edildiğinin bile farkında olmamasıdır. Ve insiyatifi ele alıp Kasıtlı piliç testini yeniden şekillendirmek yerine, ya kadının kıçını öpmeye kalkarlar, ya savunmaya geçip özgüvenini ayaklar altına alırlar ya da ÖDÜL olmakla ilgili inançlarından şüphe duymaya başlarlar. Bunların hepsi, bu testlerle başa çıkma açısından oldukça zararlıdır. Hepsi de kadının ÖDÜL olduğunu kabul etmektir, bu durumda erkek kadının onayını almaya çalışıyordur.
Kasıtlı piliç testleri, büyük sistemin kontrolünü ve liderliği elinizde tutup tutmadığınızı görmek içindir:
Unutmayın, büyük sistemi kontrol etmek etkileşimin temel anlamını sizin belirlemeniz demektir, onun belirlemesi demek değil. Bu da tamamıyla liderliği elde tutmakla ilgilidir.
Kadınlar etkileşimin temel anlamını tanımlamaya çalışarak büyük sistemin kontrolünü ele almayı deneyeceklerdir. Mesela: Size istediğinizi elde edemeyeceğinizi, hiç şansınızın olmadığını söylemeyi, lafınızı bölmeyi, erkek arkadaşıyla yaşadığı sorunları size anlatmayı ya da size hiç ilgi göstermemeyi deneyeceklerdir.

Kasıtsız olarak test etme:
Kadınlar genellikle kasıtsız olarak kötü görünmenize neden olacak bir şey söyler ya da yapar: Sizi ÖDÜLE benzemekten yıldırmak, büyük sistemin kontrolünü sizden çalmak ya da liderliği elinizden kapmak. Sorun şu; kadının bunu yapmasına göz yumarsanız ki bunu kasıtsız bile yapmış olsa, size farklı bir şekilde bakmaya başlayacaktır, tabi ki bu iyi yönde olmayacaktır.
Kadın lafınızı kestiğinde:
Birçoğumuz bir kadının masumca lafımızı bölmesini yaşamışızdır.
Kadının bunu bir iki kez yapması pek önemli değildir. Ancak bir iki defayı aşıyorsa sizi güvensiz, zayıf ve farkını ortaya koyamayan bir adam olarak görmeye başlar. Bu kesinlikle sevimsiz bir şeydir.
Dikkat çekmek için yapılanlar:
Kadın dikkat çekecek masumane bir şey yapar; huysuzlaşır ya da sizi kıskandırmaya çalışır.
Bunları yapmasının nedeni dikkat çekmek istemesidir. Ancak buna karşılık vermeniz sizi ÖDÜL olmayan (onay arayan, büyük sistemin kontrolünü ve liderliği elinde tutamayan) bir adam olarak yargılamasına sebep olabilir. Bunlar kötü olup da dikkat etmeniz gereken unsurlardır.
Saçma güvensizlikler:
Bir başka kötü durum da kadının bir tür saçma güvensizliğinin kurbanı olmaktır. Bunlar havadan sudan şeylere sinirlenmekten tutun, neden her beş dakikada bir onları aramadığınız için sizi suçlamasına, her önünüze gelen kıza telefonunuzu verdiğinize sinirlenmesine, her beş saniyede bir onları neden sevdiğinizi söylemediğinize içerlemesine, her an nerede olduğunuzu bilmeye ihtiyaçları olduğunu anlatmasına kadar gider.
Bu tarz saçmalıkların sebepleri de şu gibi şeylerdir: “Onu gerçekten önemseseydiniz, o şeyi yapar/söylerdiniz” veya “Gerçekten önemseseydiniz, o şeyi yapmaz/söylemezdiniz”.
Bu tarz saçmalıkların bir başka türü de sürekli onayınızı istemesidir. Onun şişman ya da diğer kadınlar kadar hoş olup olmadığını düşündüğünüzü soran bir kadın oldu mu hiç? Ben nasıl bir şey olduğunu biliyorum. Bunların kendine güvenmeyen kadınların saçma krizleri olduğunu da biliyorum. Tüm bu davranış biçimleri kadınların genel özelliği mi? Bunlar kadının güvensizliklerinden kaynaklanır. Çoğumuz bir ölçüde bunu biliriz. Bilmiyorsanız da bu kitap sayesinde artık biliyorsunuz.
Daha iyi ifade edersem, çoğu adam bu tarz davranışların saçmalık olduğunu bilir ancak kadını yatıştırmak ister. Sorun şu; Kadın bu davranışlarının aptalca olduğunu ve güvensizlikten kaynaklandığını bilir. Ancak bunu yutan adamı olumsuz yönde yargılar.
Bir piliç tarafından yargılanmak:
Oldukça tuhaf ama bu bir test türü. Şimdiye kadar ele aldığımız test türlerinden farklı. Bu testte kadın kasıtlı ya da kasıtsız olarak tepkinizi ölçmez. Bunun yerine, sadece sizi yargılar: Bu görünümünüzden tutun, davranış ve tavrınıza kadar varır.
Bir örneğe bakalım. Bir kadına “kancayı gerçekten takmak” istediğiniz, kadının da aynı şekilde size “kancayı takmak” istediği ancak ilk adımı atamayacak kadar ödlek davrandığınız oldu mu hiç? Sizi bilmem ama bunun başıma geldiğini hala hatırlarım. Benim fark ettiğim, belki siz de fark ettiniz, şudur; İlk seferde ödlek davranıp sonra ikinci hamleye geçmeye kalktığınızda kadın genellikle oralı olmaz. Neden?
İlk olarak, kadınlar bir erkeğin geleceği zamanı sezgisel olarak bilen yaratıklardır. İkinci olarak, ilk adımı atamayacak kadar ödlek davrandığınızda, kadınlar korkunun kokusunu alır. Yazık ki kadın adama karşı tüm hislerini kaybeder, çünkü karşısındaki onunla olmak isteyen bir adam değil, reddedilme korkusu yaşayan bir adamdır. İlk adımı atmak kötüdür demiyorum. Ama bunu her zaman yapmam. Çünkü kadınlar bu durumdan zevk alır ve durum önceden kestirilebilir. Ancak bunu yapmamam ürktüğüm imajını vermez. Bu davranışın altında reddedilme korkusu yoktur.
“Kancayı takma” işini sonuna kadar götürmek kadınların sizi güçlü, seksi ve neredeyse beklemekten ümidini kestiği bir erkek tipi olarak değerlendirmesini sağlar.
Test etme türleriyle ilgili son düşünceler:
Kadını yatağa atan adamların çoğu burada yanılır: onunla birlikte oldukları andan itibaren kadının artık sadece sadakatlerini ve duygularını test edeceğini düşünürler. Sanırım çoğu kadın da aynı şeye inanıyor. Ancak kadınların çoğu bilinçaltında adamın hala ÖDÜL olup olmadığını test ederler.
İşte bu nedenle adamlar bu gibi durumlar karşısında pes eder ve kadının onu kıskandırmaya çalıştığı, pahalı hediyeler aldırttığı, erkeğin peşinden koşmasını sağladığı vs. durumlar ortaya çıkar. Erkekler bunları yaptığı takdirde kadını kaybederler.


 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

betakontrol likes this.
keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2007, 06:45 PM   #2 (permalink)
Moderator
Abdullah Canıtez
 
keops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 401
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
keops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of lightkeops is a glorious beacon of light
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Sayfa: 82-85

Bir Piliç Testinin yapısına bir bakalım. Bu testlerin çoğu şu şekilde yapılandırılır: Bir şey, davranış ya da hareket X, Y anlamına gelir.
Bu nedenle, “Piliç seni yargılıyor”, “Beni tavlamaya mı çalışıyorsun?” testi şu anlama gelir: “Onunla konuşuyor olmanız” onun aptal mantığına göre onu tavlamaya çalıştığınız anlamına gelir.
Şimdi de bazı yeniden yapılandırmalara bakalım.
Yeniden yapılandırma:
Bunu kadınlar üzerinde uygulamanın iki harika yolu vardır. İlki, davranışı ona farklı bir anlam yükleyerek yeniden yapılandırmaktır. Birkaç örneğe bakalım.
Unutmayın; yukarıda bahsettiğim gibi “piliç seni yargılıyor” testi “Beni tavlamaya mı çalışıyorsun?” demektir.
Davranışı yeniden yapılandırarak bunu nasıl değiştirebiliriz?
Şöyle söyleyerek:
"Aslında sosyal biriyim. Ancak tatlım seni tavlamaya çalışmakla beni suçlaman senden hoşlanmamı sağlayamaz. Kendin olmaya çalış, bu daha iyi olur… Ancak yine de beni yatağa atabileceğini düşünme… Yüklü bir banka hesabın yoksa tabi."
Kahretsin...bu cümle çok iyiydi  Bir sürü harika şey yaptık. Onu içine aldığımız sistemin farkına vardınız mı? Önce bizimle konuşma tarzını değiştirdik; “onu tavlamaya çalışmamızı” “sosyal olmamızla” çevirdik. Sonra onun bu suçlamasının altında ondan hoşlanmamızı istediği anlamını çıkardık. Daha da ileri giderek, bizi yatağa atmak istiyorsa daha sıkı çalışması gerektiğini söyledik.
Çocuklar, bu etkileşimde, bizim ÖDÜL olduğumuz sistemin içine kadını sokmuş olduk.
Biliyorum ki içinizden bazılarının sezgileri bu satırların arasında başka şeyler olduğunu söylüyor: “Piliç testlerini yeniden yapılandırmak tehlikeli görünüyor. Çünkü ben kadınların endişelerini ve ilgilerini dinleyen ya da önemseyen biriyim. Dahası, bu tarz davranmak samimiyete son verebilir; daha da kötüsü onunla olan şansımı tamamen kaybedebilirim.” diyorsunuz.
Güvenin bana, söylediklerimin çoğu sezgisel gibi görünmese bile, fark etmez: Sezgi zannettiğiniz ama size küçükken anneniz (yani bir kadın) tarafından öğretilen ve şu ana kadar uygulayıpta doğru düzgün bir başarı elde edemediğiniz bu tarz anlayışlı ve iyi adam oyununu bırakın. Bu işe yaramayan rolü yukarıda yazdığım kaygılardan dolayı yapıyorsanız.
İçinizdeki çocuk, her şeyi batırmaktan, kadının sizden hoşlanmamasından korkuyorsa, o zaman bir muhtaç gibi görünecek ya da kıç öpen biri olarak algılanacaksınız. Bu cidden kötü bir şey, tabi seks hayatınızın porno siteleriyle sınırlı olması canınızı sıkmazsa.
Öğrendiğiniz, eski ve işe yaramayan bu iyi ve anlayışlı adam rolünü bırakmadan değişim sağlayamazsınız. Aynı şeyleri yaparak farklı bir sonuç alamazsınız. Evin içine girip sonra tekrar dışarı çıkmak isteyen sinekleri bilirsiniz. Gidip kafalarını cama vururlar ve geri çekilip tekrar gidip cama vururlar taki yeni bir yol bulana kadar. Şimdiye kadar ilişkilerinizde hep aynı işe yaramayan kalıpları deneyip durdunuz, yani kafanızı tekrar tekrar cama vurup durdunuz. Artık yeni bir yol bulup dışarı çıkma zamanı. Bu kitapta öğrendiklerinizi uygulayın, oluşan farka inanamayacaksınız.

Bu sistemlerin neden bu kadar güçlü olduğunu ve ne etki bıraktığını anladınız değil mi? Hala anlamadıysanız, sistemler üzerine olan bölümleri tekrar okumanız gerekir.
Çünkü yazdığım satırların ezberlenmesini değil, alt yapısını anlamanızı ve kendi materyallerinizi oluşturmanızı istiyorum. Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklerle olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır. Bu sayede sistemi temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne istediğiniz iletişim yapısını güçlü bir şekilde kurabileceksiniz. Bu kitapta ezberlemeniz gereken bilgiler değil, anlamanız gereken sistemler en kapsamlı ve işe yarar şekliyle size aktarılmaktadır.


Sayfa: 98-99

Yaklaşma ve Uzaklaşma Kaygısı

Mantıken reddetmenin hiçbir zararı yoktur. Ancak duygusal açıdan reddetmek cezalandırıcı bir deneyim olabilir. Bunu anlamak için tasarlandığımız antik çağa ait bir ortama bakalım.
Bir kabile grubunda, doğurma çağında olan az sayıda kadın olacaktır. Bir erkek birine yaklaştığında, reddedilme riskini göze alır. Ve reddedildiği takdirde bunu bütün kadınlar bilir. Bu durum, erkeğin kadınların gözündeki değerini yitirmesine ve hatta hiçbir kadının onu eş olarak seçmemesine neden olacaktır. Bu, ön-seçim olarak adlandırılır. Kadınlar seçimleri konusunda sosyal onaylamayı arar. Ön-seçimden geçmiş bir erkek bir kadına talip olduğunda çok daha çekici olacaktır. Aynı ölçüde reddedilmiş olanın da çekiciliği o oranda azalacaktır.
Yaklaşma kaygısı ile ilgili bir başka faktör de kadının bir başkası tarafından elde edilmiş olma olasılığıdır. Bu da kadına yaklaşan herhangi bir erkeğin gerçek, fiziksel tehlikede olması demektir.
Bu ve bunun gibi nedenlerden ötürü erkekler doğal olarak kadına yaklaşma kaygısı duyar. Mantıken tabi ki modern toplum bu sorunların hakkından gelir. Reddedilirsem eğer, o mekanın başka bir bölümüne geçebilirim ya da o mekanı tamamen terk edebilirim. O insanları muhtemelen bir daha asla görmeyeceğimdir. Ama duygularım bunu bilmiyor. Duygularım benim için en iyisini yapmaya çalışıyor.
Peki, reddedilmeyi nasıl göz ardı edebilirsiniz?
Yanıt: Göz ardı edemezsiniz. Bu, incinmeyi göz ardı etmenin çözümü değil. Daha doğrusu, çözüm incinebilir olduğunuzu, reddedilmeyi kabul etmektir. Deneyimleyerek neyin iyi, neyin kötü olduğunu görün. Birçok yaklaşma kaygısı, reddedilme olasılığını düşünmekten kaynaklanır, onu gerçekten yaşamaktan değil. Her gece beş - on kez uyguladığınız setlerden birkaçını kaybetmek size büyük bir kayıp gibi görünmez.

Ve unutmayın ki; gerçekten yaşama fırsatını değerlendirmezseniz, Doğa gözünüzün yaşına bakmaksızın genlerinizi dünya üzerinden silecektir.

Sayfa: 168

Bilinçsiz üreme gündemi

İnsanlar genellikle bir şeyler içmek, kaynaşmak, dans etmek, alışveriş yapmak ya da bir şeyler yemek için halkın arasına karışır. Birkaçı dışarıda olma amacının bir eş aramak olduğunu bilir. Geri kalan çoğunluk gizli bir üreme gündemine sahip olduklarının bilincinde değildir. Kadınların çoğu bu toplulukların başa musallat olan hoş adamlarla dolu olduğunu bilir. Ancak yine de birçoğu duygusal devrelerinin onları aktif bir şekilde sosyalleşmeye zorladığının, “sadece dansa gitmek” gibi, gizli üreme gündemine sahip olduklarının farkında değildir. Bu, mantığa bürümenin harika bir örneğidir.



Sayfa: 247-249

Tekli Grup
Hedef yalnız mı?

En basiti budur ancak her an arkadaşlarının gelecek olma tehlikesi vardır. Aslında tüm olası senaryo tipleri her an değişebilir. Bu durum kesinti olarak bilinir. Böyle bir durumda yaklaşımınızı değiştirecek kadar dinamik olmalısınız.
Tekli senaryonun engeli yoktur.
Ona doğrudan yaklaşırsınız. Oradadır. Göz kontağı kurmayı beklemeyin, çok muhtaç gibi görünmenize neden olur. Sadece ona yaklaşın. Başını kaldırıp size baktığında gözlerine bakın ve gülümseyin.
Bu kızı uzaktan görmüşseniz ve tek olduğuna karar verdiyseniz, sizi fark etmesi için bir süre olduğunuz yerde bekleyin ve hemen ona doğru harekete geçin ya da hiç beklemeden yanına gidin. ANCAK: Göz kontağı kurmayın yoksa başarısız olursunuz. Göz kontağını ona yaklaşmak için kullanabileceğinizi düşünün. Ona doğru bir şekilde yaklaşmadıysanız (3 Saniye Kuralı) durumu kaçırırsınız. Onu elde etmek yine de mümkünken, zarar kontrol modunda olursunuz.
Gerçekte hiçbir şey mükemmel değildir. Ancak kızın sizi fark ettiği anla sizin ona yaklaştığınız an arasındaki zamanı en aza indirmek istersiniz. Gülümseyin ve harekete geçin. Sizi memnun edecek herhangi bir açılış cümlesi kurun. Unutmayın ki, ona doğrudan gitseniz bile bu bir gösterge gidişi’dir, yalvarma gidişi değil. Onu merak ettiniz ve daha fazlasını öğrenmekle ilgilisiniz. Açılış cümlesi geleneksel bir cümle ile sahte zaman sınırlaması içererek dikkat çekici olabilir.

İkili Gruplar
Hedef bir başka kızla mı beraber?

Arkadaşı engel olarak belirleyin.
Kız yalnız değilse ona doğrudan gitmeyin. Daha az çekici olan arkadaşı can sıkıcı bir koruyucu melek görevini üstlenerek onu geri çekecektir çünkü.
Önce engeli kazanmalısınız. Bu nedenle hedefle göz kontağı kurmayabilirsiniz. Hedef sizinle konuşmaya başladığında ona hemen sataşabilir ve tekrar engele geri dönebilirsiniz. Bunu yapmak engeli güldürecektir. Ve de hedefin utanmasına sebep olacaktır.
Bağlayacak bir aksesuar kullanarak hedefi bağlayın. Engelle konuşmaya devam edin; ta ki hedef sataşmalarınızdan dolayı imajını kurtarmaya çabalayana kadar. Şimdi sizin peşinize düşecektir. Ona tekrar sataşın. Sonra dikkatinizi verin. Engele arkadaşıyla konuşmanın bir sakıncasının olup olmadığını sorun. Çünkü engel sizden hoşlanmaya başlamıştır ve evet diyecektir. (Ya da “Sanırım.”)
Engele çok fazla zaman ayırmayın. Beş ila sekiz dakika genellikle yeterlidir. Ona çok fazla zaman ayırırsanız, hedef engelin sizden gerçekten hoşlandığına inanıp sizi yalnız bırakmaya çalışacaktır. Engelin sizden hoşlandığını görmeden önce dikkatinizi hedefe yönlendirdiğinizi netleştirin. Sadece oyun alanındaki zaman bunu düzgün bir şekilde yapmanız için size kalibrasyon(ince ayar) verecektir.
Sonunda, hedefe iltifat ederek ondaki bir şeyden hoşlandığınızı belli edin. Ancak kişisel özelliğini övün, fiziksel görünümünü değil. İyi bir örnek “İyi bir lider olduğunu söyleyebilirim. Bahse girerim arkadaşlarının arasında lider olan sensin. Bunu severim.”

Sayfa: 375

Tebrikler!

Erkeğin Kutsal Kitabını bitirdiniz. Baştan Çıkartma Sanatı’nın sunması gereken en iyi bilgilerle, taktiklerle, stratejilerle donanmış oldunuz.
Sorumluluğunu aldığımız bu işi gerçekten iyi yaptığımıza inanıyoruz. Bundan sonrası size kalmış durumda. Uygulama sahanızı genişleterek. Bu kitaptan öğrendiğiniz yöntemleri sıklıkla tekrarlayarak bir Baştan Çıkartma Ustası olmanız gayet kolaylaşacaktır.

keops isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 08:33 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 514
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Teşekkürler.. En Kısa Zamanda Kitabı Sipariş Edeceğim..
__________________
Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir


Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 01:45 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 518
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

kadının kutsal kitabı diye bişey varsa keops bir zahmet onu da paylaşalım 44
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-04-2008, 01:56 PM   #5 (permalink)
kutalmisoglu
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

çok ayrıntılı ve çok uzun pratik tüyolar veren kitap yokmu tAVsiye edeceğin.ama yinede sağol
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-04-2008, 12:28 AM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 5
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
endoi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Alıntı:
özlem Nickli Üyeden Alıntı
kadının kutsal kitabı diye bişey varsa keops bir zahmet onu da paylaşalım 44
Gerek yok.Biz erkekler basitizdir.Dolaylı cümleleri sevmeyiz.2 anlam taşıyan bir cümle kurmuşsak bilinki iyi anlamda olandır. dolaylı cümlelerden anlamayız. Mesela sizden ekmeği getirmenizi istiyorsak, aslında ekmeği getirmenizi istiyoruzdur. Bundan "ekmek masada değil" diye bir iğneleme yaptığımız sonucunu çıkarmayın. Bunda ne bir dolaylı anlam ne de bir iğneleme var.
endoi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 05:47 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 3
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
kimseli is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

biz neymişiz =) şimdi şöyle bişey war ben bir bayanım we bu yazıyı okumadan önce aslında o kadarda elde edilmesi zor yaratıklar olduğumuzu düşünmüyordum fakat bu yazıyı okuduktan sonra aslında ''BİZ NEYMİŞİZ YA? YADA HERŞEY BİZİM ETRAFIMIZDA MI DÖNÜYOR NE ? '' diye düşünmeye başladım ..

herşey bizim üstümüze kurulu baksanıza erkeklerin karakterleri dawranışları bile bizim doğamıza göre şekilleniyor .aslında kadını pek önemsemiyor gibi dawranmak farklı kılıklara girmek kısaca kendini değiştirmek aslında kadını daha önceye nazaran daha çok önemsediğinizi gösterir

ayrıca bi bayan olarak şunuda söyleyebilirim artık bu tez çürütüldü şöyle bişey war ewet önceden elde edilmesi zor olan tercih edilirdi ama tercihten sonrası tam bi hayal kırıklığı. erkek başta o şekilde tawladığı için bayanı sonradan ilişki sürecindede aynı şekilde dawranmaya dewam ediyor we bu da bayanı yıpratıyor artık anlayışlı we isteklere olumlu yaklaşan erkeğin şansı daha fazla ..

yada şu şekilde olabilir (istisnalar kaideyi bozmaz) : 16 - 20,21,22 = elde edilmesi zor olan erkeği tercih eden yaş grubu
22,23- ve üzeri = anlayışlı erkeği tercih eden yaş grubu ..

bu benim görüşümdür tabi
kimseli isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 06:59 PM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 19
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asli2010 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

denizabeth cim sana katılıyorum kadın veya erkek olsun bence ikisi de verici ve sevgi dolu olmalıdır yani onun mutlu olması için neler yapabilirim diye düşünmelidir. bu erkek tipi bi çeşit maço gibi görünüyo. Ama denizabeth cim ben bunu genel olarak bi çok erkeğin böyle düşündüğünü okumuştum bazı forumlarda da.gerçekten iyi davranıp ta kızları şımartmayalım görüşünde çoğu erkek...Ama ne kadar olumsuz bi durum. güzel güzel aşk dolu olmaktansa-karşılıklı olarak...bu nedir böyleeee
asli2010 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2009, 11:47 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 68
Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

kadının kutsal kitabını dört gözle bekleyenlerdenim. erkekler neden bu kadar her şey kendileri için yaratılmış sanıyorlar başta kadınları. onlarında her şyden önce etten bedenden önce insan olarak algılamaları ne güzel olurdu. bu kişilerde var tabi yok değil çoğunluğu bu şekilde maalesef sadece erkekler değil çoğu bayanda aynı şekilde.. ancak denge lazım bu böyle olmamalı bence:)ne erkeklerdenim ne kadınlardan ben insanım her şeyden önce karşımdakinin beni insan olarak algılaması taraftarıyım:)
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2009, 11:48 AM   #10 (permalink)
Teğmen
 
asi_mavi2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 68
Tesekkür: 662
72 Mesajinıza toplam 466 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asi_mavi2 will become famous soon enoughasi_mavi2 will become famous soon enough
Standart Cevap: ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

bu alttaki reklamları nasıl engelleyebiliriz ben bu reklamlardan hoşlanmıyorum da:)
asi_mavi2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar)

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Makaleleri ve Yazıları ERKEĞİN KUTSAL KİTABI(kitaptan örnek sayfalar) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız GİRİŞ VE TEMEL BİLGİLER Bu kitap kadınların içsel doğasını, bilinçaltı kalıplarını, kendilerini yansıtış şekillerini ve erkeklerle olan iletişimlerinde kullandıkları yöntemleri anlatmaktadır. Bu sayede bir kadınla ilişkiye girme sistemini temelden öğrenip anlayacak ve bunun üstüne kadınlarla olan iletişiminizi istediğiniz gibi güçlü ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Makaleleri ve Yazıları telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Makaleleri ve Yazıları nerededir kimdir Üyelerin Makaleleri ve Yazıları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hipnoz Üyelerin Makaleleri ve Yazıları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Makaleleri ve Yazıları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Makaleleri ve Yazıları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.