Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Arkadaşlar Yardım Edin...!

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Arkadaşlar Yardım Edin...! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ve benim değişime gittiğimi zannediyor,çekirdek inanç çalışması yaptırdım ya ona bile bürsürü söylendi o kdar para verdin onada,hani değişiyordunda.şimdi ben nasıl değeşeyim.önelikle ben senin için değişemem ki bu beni bocalar,ben kendim için değişmeliyim... bakıcaz görecez değişecekmisin diye,bu sefer ne oluyor ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Arkadaşlar Yardım Edin...!

Like Tree3Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2016, 12:42 PM   #8 (permalink)
Teğmen

tengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 26
34 Mesajinıza toplam 57 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tengin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Arkadaşlar Yardım Edin...!

Ve benim değişime gittiğimi zannediyor,çekirdek inanç çalışması yaptırdım ya ona bile bürsürü söylendi o kdar para verdin onada,hani değişiyordunda.şimdi ben nasıl değeşeyim.önelikle ben senin için değişemem ki bu beni bocalar,ben kendim için değişmeliyim...
bakıcaz görecez değişecekmisin diye,bu sefer ne oluyor değişimden korkuyorsun tedirgin oluyorsun tekrar aynı hataları yaparmıyım gibisine kendini mecbur hisediyorsun.hep beni ailesine karşı eleştirdi,o beni nasıl görüyorsa şimdi aileside öyle görüyor,boşanalım desem hemen boşanacak benle,çünkü o zaman maddi durumunun daha iyi olaçagına inanıyor.evliliğimizi ben biz olarak görüyorum o ise ben olarak,anlatamıyorum bir türlü kendisine bazı şeyleri anlamak istemiyor, yada işine gelmiyor.Arabamızı sattım ya, şimdilerde bir araba takıntısı var onda,kendine bir araba alacak kendi bişeylere sahip olmak istiyor benle olursa o maddi imkanı bulamıyacak.mecbur kaldım sattım arabayı borçlarım vardı issizdimde,bacanağımı örnek gösteriyorum o olsa oda satardı diye,o ben onla konuştum, o satsa bile eşine düşen payı verirdi,nedir bu suçlama yani.bizim paramız yoktu öyle oldu oda benim durumuma düşebilirdi.bıktım artık bu suçlamalardan,hep suçluyor beni.neden ona kendimi ıspatkamak gibi bir gayret içerisindeyim.işime bile düzgün adepte olamıyorum.düşünceler aklıma geldiğinde bedenimede yansıyor enerjim bir anda düşüyor,iş yerindekiler ne oldu sana diyor bu sefer, yok bişey diyorum, yok sana bişeyler olmuş yine, sana biri bişey demiş diyorlar.sonra polyanacılık oynamaya başlıyorum mutlu imişim gibi:( öyle bri insan oldum ki kendime zarar verdim onun yüzünden ,ne oldu boş alay konusu, onun umrundamıydı sanki hiçte değildi.
tengin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Siz olsanız ne yapardınız? | Başarıya giden yolda mıyım? »