| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün biraz gergindim.Müdür bey yok.Sorumluluk üzerimizde.Birde aksilik yaşandı.Gece sadece rahat araba kullanma telkini dinledim.Arabam hala burada değil.Bir kurstan haber bekliyorum.Yalnız benim sabah kazan gibi uyanma durumum devam ediyor.Tek telkin çok etkili olmaz dedim.Hazırlanıp işe gitmem 10 dakikayı buldu.Ucu ucuna her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bugün biraz gergindim.Müdür bey yok.Sorumluluk üzerimizde.Birde aksilik yaşandı.Gece sadece rahat araba kullanma telkini dinledim.Arabam hala burada değil.Bir kurstan haber bekliyorum.Yalnız benim sabah kazan gibi uyanma durumum devam ediyor.Tek telkin çok etkili olmaz dedim.Hazırlanıp işe gitmem 10 dakikayı buldu.Ucu ucuna her şey. Şimdilik böyle.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İnsanlar hata yapınca hep topu başkasına atma eğiliminde.Bizim hikayede öyle oldu.Beni suçlamaya çalıştılar çalışan inşaat servisi ve dünkü atanmış inşaat mühendisi.Dün böyleydi.Takmadım , devreye girdim bu kimin hatalı olduğu meselesi değil , bir şeyleri düzeltmemiz lazım , olan oldu dedim Bugün hatasını anlamış arkadaş gerçi bizim bakımcı da sert çıktı.Tasvip etmedim sanırım biraz ondan.Bugün daha yumuşak ses tonuyla konuşuyordu.Ortada yanlış anlaşılma olduğunu kabul ettiler.Ben de üstelemedim.Bu sefer başka yerlerden top geliyor ama neyse. Önceden aldığım şu kitapları okumaya başladım. Yıka Beynini - M. Barış Muslu | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş. Kitabı buradan öğrenmiştim.Açıp bakınca hoşuma gitti. Ayrıca eft nedir ne değildir diye merak ederken bu kitabın siparişini de vermiştim.Çin tıbbı ile ilişkisi olması daha girmesek de dimnak noktaları nedeniyle bu eftye merak saldım. Gizli Potansiyelinize Dokunun / Duygusal Özgürlük Teknikleriyle - Phillip Mountrose | Kitapyurdu Yayıncılık ve İletişim A.Ş. İki kitaba başladım. Ailem uzun zaman araç kullanmadığım için özel ders almamı istiyor.Bugün kurs ile konuştum.Normalde faraday kafesi , elektromanyetik dalgalar vs hakkında biraz bilgim vardır.Sabah işyerinde ki bilgisayarımda yeni bir liste yaptım ve onu dinliyorum.Ben telefon açtığımda o kadar hışırtı vardı ki danışmada ki bayanın sesini anlayamadım.Telkin frekansları her halde kirletme yapıyordu.İki metre ötede ki diğer masaya gidince ancak onları duyabildim ve iletişime geçtik. İki kış cıvıltısı birde su sesi değil yani. DÜn wtc antremanım çok iyiydi.Belki rahat araba kullanma telkini genel anlamda rahatlattığı için olabilir.Bu etkiyi test etmedim.Kurs başladıkça araba kullanma telkini etkilerini yazarım. |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
![]() | ![]() Bu arada akıllı telefonumu işte ki bilgisayarın yanına koymuşum ve telkinler çalıyor.Kesin kes yapmayın.Telefonum discovery 1 kapanmış kendi kendine.Batarya durumuna baktım şarj yüzde kırklarda halbuki sabah çektim şarjdan. Telkinlerin frekansı kirletme yapıyor telefonla konuşurken söylemiştim ama demek ki frekans karışıklığı o kadar basit bir şey.Evde neredeyse telkinin çaldığı oda farklı ve telefonun olduğu oda farklı olduğu için hiç fark etmedim. Laptopun odamda kendi hoparlorü ile çaldığı zamanlarda da en az iki metre mesafe vardı.Siz telefonunuzu direk bilgisayarın hoparloründen en az iki metre uzak tutun. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() | ![]() Neredeyse ay olmuş.Listemi değiştirdim.Telefonum pert oldu servise gönderdim yeni.Belki olacağı vardı bilemiyorum. Arabamı getirdik babamla aldığım günden itibaren işe arabayla gidip geliyorum (1,5-2)km.Gerginliğim epey azaldı.Alışkanlık oluşturmak için en az 21 günden bahsediliyor.Benim yaklaşık 10 günüm oldu.Gerginliğim azaldı ve hatalarımla kendimi kırmadan yüzleşebiliyorum. Geceleri araba kullanma rahatlığı , tüm beyin gücü , fotoğrafik hafıza diye tahmin ettiğim bir telkinle beraber içsel çatışmalarınızı giderini dinliyorum. Son telkin acayip bir şey.Katalizör gibi bir etkisi var.Normalde kafam çuval gibi uyanırdım onu azalttı ve bazen gereken yerde tepkimi koyabiliyorum içime atmadan.Sanırım telkinlerin etkisini ve bilinçaltının oluşturduğu engelleri azaltıyor. Maalesef düzgün bir cd ye basıp arabada dinleyemiyorum (bir daha deneyeceğim yazdığım cdleri çalmadı cd çalarım )Araba sürerken anlık bir etkisi olup olmadığını merak ediyorum arada 15-20 km lik uzun yollar yapıyorum.Köylere giden boş yollar var.Burada boş yer çok.Zamanla ilçe içerisine ve kalabalık trafiğe gireceğim.Şimdilik üçüncü vites 2200-2500 devirle 50-60 arası hızlarla gidiyorum. Yalnız bu içsel çatışmayı ileride yapacağım diğer telkin listelerine de ekleyeceğim.Etkilerini artıracak sanki.Bugün müdürle işte yaşadığımız bütün sorunları konuştum.İnsanları yeterince idare ettim ve bu zamana kadar kimse beni idare etmedi.Biraz belki ondan ama bundan sonra öyle değil. Bu arda tek başına olunca daha rahat araba kullanabiliyorum.Kendi hatalarıma kızacak biri olmadığını biliyorum.Devamlı onu yap bunu yap diyen biri yok.En son özel ders aldığımda hoca her şeyi biliyorsun sadece bir tereddüt ve kendine güven eksikliği var demişti gerçi aynı hoca bana acemi muamelesi yapınca gerilmiştim çok kritik yerlerde sazı alan tecrübeli bir hoca vardı onla daha rahattım.Bu da ekleme olsun. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() Hangisi olduğunu tam net hatırlayamadığımı ifade ettiğim telkin kafa dağınıklığını toplama telkini olması lazım yerine yanlışlıkla başka bir telkin koymuş olabirilirim.Liste geçici bir liste ama araba sürmyle en uyumlu olan şeyleri kedimce dinlemeye çalışıyorum. Bu arada bugün elli kilometre yol yaptım dağ yollarında aslında dağ yolu deyince aklınıza çakıllı bir yol gelmesin asfalt ama eh işte.En uzun mesafem değil , süre olarak en uzun sürüşüm de değil ama kendi arabamla en uzun yol ve süre. |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Neredeyse 20 gün olmuş.Yazmamışım.Arabayla küçük bir kaza yaptım.Tamponun sol tarafı gitti.Bana epey bir masraf kapısı açıldı.Şimdiden parçalar 660 tl civarı tuttu.İşçilik masrafı ortada yok. Dinlediğim telkinleri cd yapmayı başardım.Aklımda yokken biraz ecel terleri dökerek yarım tamponla şehir içine gittim.Kazadan iki gün sonra.Normalde salı günü verecektik ustaya ama ben önceden bir kendi başıma gideyim hem de internetten gelen tampona bakayım istedim. Fonda cd çalıyordu.Sürdükçe sür moduna girdim.Önce ilçe kararı sonra birde kargoya bakayım diye ilçenin içine girme kararı bir iki kez önüme kamyon çıktı dar sokağın birinde durabildim anında. Arabayı yarın alacağım kısmetse. Memur alımları için kadrolar açıklandı.Çalıştığım kuruma 9 mühendis alınacak fırsat bu fırsat dedim.Önüme hep engeller koyuyordum.Bir türlü o gücüm yoktu.Geçen senede işler yoğundu şubeyi bırakamazdım.Birde arkamda "yap arkandayız " diyen insanlar yoktu ama ben mesleğimi aktif olarak yapabileceğim bir şubede çalışmak istiyordum.Annem çok karşı çıkıyordu ben de ailemin sözlerini çok dinliyordum. Bir hafta on gündür telkin dinlemiyorum.Bu sürede kendinle konuşmaya başlıyorsun.Bazen kuruyorsun , saçmalıyorsun ama kendini fark ediyorsun hatalarını görüyorsun.Bir de eft kitabı okuyorum.Kendimi analiz ediyorum.Hangi özelliğim nereden gelmiş olabilir diye sorguluyorum.Arada oxford vardı da biz mi okumadık moduna girip suçluyorum ailemi.Belki bu zaman kadar hep içime attığım için yüzeye çıkamamış şeyler. Hafta başı kararımı verdim.Aslında Cumadan söylecektim -annem bu sefer bir şey diyemedi- bu seferde bizim müdür beye motor çarpmış.Yaşlı adam dudağı patlamış içten dikiş atmışlar , ağzı şişik. Pazartesi konuştum.Madenciliği unutuyorum dedim hiç beklemediğim bir tepki aldım.Git dilekçeni yaz , arkandayım ben senin kendini geliştirmeni isterim.Kısa bir konuşmaydı.Hiç bir şey açıklamadım üç dakikada oldu bitti.Salıdan kabataslak dilekçeyi yazdım ve dünde asıl dilekçeyi yazdım ama sonra asıl bu konuda söz sahibi olan müessese müdür yardımlarını ve bizim müdür yardımcımızla görüşmemiştim.Dilekçe ulaşmadan ya da ulaştıktan hemen sonra aradım , görüşme talep ettim.Bu sabah için randevu verdi. Bu sabah görüşmemi yaptım.Onlarında hoşuna gitmiş ama keşke önce bize gelseydin dediler.Aslında biraz emri vaki gibi bir durum oldu bende sonradan fark ettim. Bana bir görüşüp öyle karar vereceklerini söylediler.Muhtemelen yönetim kurulunda tartışılacak tıpkı yeni gelecek dokuz arkadaşın nereye gideceğinin kararlaştırılması gibi. İnş'Allah mutlu olacağım bir şubeye geçeceğim.Herkese hayırlı ramazanlar. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bu da Benimkisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bugün biraz gergindim.Müdür bey yok.Sorumluluk üzerimizde.Birde aksilik yaşandı.Gece sadece rahat araba kullanma telkini dinledim.Arabam hala burada değil.Bir kurstan haber bekliyorum.Yalnız benim sabah kazan gibi uyanma durumum devam ediyor.Tek telkin çok etkili olmaz dedim.Hazırlanıp işe gitmem 10 dakikayı buldu.Ucu ucuna her ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi