Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Saçma sapan bir hayat

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Saçma sapan bir hayat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendi sorunlarım için telkinleri denedim ama bir fayda göremedim hala. kesin bir şeyleri yanlış yaptım. telkinleri denemeden önce de asosyal bir insandım hala öyle. hala arkadaşlık kuramıyorum. şu an üniversitedeyim ve bir tane bile samimi arkadaşım yok. lise hayatım da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Saçma sapan bir hayat

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-03-2010, 12:31 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 11
Tesekkür: 6
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
İnşaatMüh is an unknown quantity at this point
Standart Saçma sapan bir hayat

kendi sorunlarım için telkinleri denedim ama bir fayda göremedim hala. kesin bir şeyleri yanlış yaptım. telkinleri denemeden önce de asosyal bir insandım hala öyle. hala arkadaşlık kuramıyorum. şu an üniversitedeyim ve bir tane bile samimi arkadaşım yok. lise hayatım da hemem hemen böyle geçti. karşımdaki bir insanla naıslsın - iyiyim sen nasılsın .... gibi diyaloglardan başka bir şey konuşamıyorum. kendi düşüncelerime göre kltürlü bir insan olduğumu düşünüyorum. çok kitap okudum ve okuyorum. ama inek olduğumu sanmayın. ders çalışmam ve notlarım da vasatın üstünde. insanlar benden kaçıyor ve benimle konuşmak istemiyorlar. yurttakiler benim bir psikopat olduğumu düşünüyor. onlara baktığımda sanki beyinlerindeki herşeyi okuyormuş gibi oluyormuşum. kişisel gelişim kitapları, nlp ve telkinlerin bana bir faydası olmuyor. hala insanlar bir canavarmışım gibi bir deliymişim gibi benden kaçıyorlar. benimle kimse konuşmak ve arkadaşlık kurmak istemiyor. ilkokuldan beri böyleyim.

bu sitede profesyonel insanlar varsa lütfen bana yardım etsinler. çünkü bazen kendime veya sevmediğim insanlara zarar vermek istiyorum. kendime zaten sık sık acı çektiriyorum. parmaklarımı görseniz, tırnakların etrafındaki tüm derileri sanki ciddi ciddi birşeyler yiyormuş gibi yedim.sürekli kanatıp duruyorum ve bundan zevk alıyorum.

okuduğum bölüm ise bana hiç uymayan bir bölüm. inşaat mühendisliği. çünkü insanın oldukça sosyal olması lazım.

sizce de psikopatım değil mi. içine kapanık bir sülük. yaklaştığı insanları da derin yalnızlığına sürükleyen bir insanım. eğer dinine bağlı bir insan olmasaydım, kuşkusuz kendimi öldürürdüm.

bunların dışında sürekli metafizik şeylerle uğraşıyorum. küçük bir çocukken yani yaklaşık 5,6,7,8 yaşlarındayken hayaller görüyordum. siyah siyah adamlar etrafımda dolaşıyordu. ama onlardan korkmamaya başlayınca onlaar da beni bırakmıştı.

ailemle aram iyi ama babamdan hep korkarım. maddi durumumuz kötü değil. en az 2000 TL maaş alıyoruz. küçükken de şımarık, her istediğini aldıran bir çocuk değildim. şimdi de aileme bir zararım dokunmuyor.

ama ben psikolojisi bozuk bir insanım.

bana yardım edin.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

İnşaatMüh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 01:19 PM   #2 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

tırnak yemenın dışında sence neden psıkopatlık kelımesını kendın ıcın kullanıosun?arkadaşlarınla konuşurken--daha sonra dıyalog kuramadığını soylemışsın--dıyalog kuramamanın sebebi onlarla konuşurken ne ler hıssetmendır bence?kendını sıkman ve yanlış bır şey yapıorum dıe endışelenemndır...sosyal fobı bence boyle başlar..bunlardan hangısını sen kenınde yaşıosun?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 01:22 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 11
Tesekkür: 6
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
İnşaatMüh is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

Alıntı:
the desert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tırnak yemenın dışında sence neden psıkopatlık kelımesını kendın ıcın kullanıosun?arkadaşlarınla konuşurken--daha sonra dıyalog kuramadığını soylemışsın--dıyalog kuramamanın sebebi onlarla konuşurken ne ler hıssetmendır bence?kendını sıkman ve yanlış bır şey yapıorum dıe endışelenemndır...sosyal fobı bence boyle başlar..bunlardan hangısını sen kenınde yaşıosun?
evet aynen böyle kendimi sıkıyorum ve endişeleniyorum
İnşaatMüh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 01:32 PM   #4 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

Canım yaşadıklarını özetlediğin için teşekkür ederim.

Bende yazdıklarından yola çıkarak gözlemlerimi paylaşayım. Yazı da olumlu hiçbir şey göremedim okuduğun kitaplar dışında... Ne tür olumlu özelliklerin vardır? Hayatını neden saçma sapan olarak nitelendiriyorsun? Bahsettiğin sorunları düzeltmek için herhangi bir şey yapıyor musun?

Aslında bahsettiğin sorunlar bir çok kişinin yaşadığı sorunlar. Sanki bu problemleri kabullenmişsin ve değiştiremeyeceğine inanmışsın gibi bir izlenim bıraktın bende. Değişimi yaşamayı istiyorsan eğer öncelikle bu konuşma şeklini değiştirmelisin. Yani şu şekilde: Kişisel gelişim kitapları da çok okuduğun için beni anlayacağını düşünüyorum. Senden ricam yazdığın cümleleri bir gözden geçirmen. Hep olumsuz... Yapamıyorum... Kimse beni istemiyor vs... İnsanların böyle davranmasına hangi davranışın sebep oluyor acaba? Ya da bu senin zannın olmasın?

Bu tür olumsuz cümleler kurmak yerine istediğin duruma odaklanıp o şekilde cümleler kurmaya çalışmak oldukça kolay. Yani istemediğin bir durum mu var bunu nasıl olmasını istiyorsan öyle ifade et. Yani böyle olmasını istiyorum. Şöyle yapmak istiyorum. Ve o şekilde davrandığında hayatında nelerin değişeceğini hayal et. Emin ol düşünmek bile seni mutlu edecektir. Kalıplarını bu şekilde değiştirdiğin zaman bir süre sonra olumlu düşüncelere odaklanacak ve isteyeceksin.

The Secret'ı okuduysan bilirsin. Evren olumsuz cümleleri anlamıyor. İstemediğin durumu ifade ettiğinde yani bunu istemiyorum dediğin zaman mesajın bunu istiyorum diye gidiyor. O nedenle kurduğun cümleleri değiştirerek işe başlamanı önerdim sana.

Canım benim hepimiz inançlı insanlarız. Allah, Tanrı vs adına ne dersen de içimizdeki güce ulaşmaya çalışmamızın en büyük sebebi taptığımız O'nun sınırsız gücüne olan inancımızdan kaynaklanıyor. Yani bir şeyin olmasını istediğimizde biliyoruz ki İlahi güç bize onu gönderecektir. Olmayacağını düşünmek ve olumsuzluklara odaklanmak O'nun emin sıfatıyla dalga geçmektir.

Senin öyle bir amacın olmadığını biliyorum. Sadece olaya farklı bir açıdan bakmanı istedim. İnançlı bir insan olduğunu da belirtmişsin. Bir şey istiyorsan gerçekleşeceğinden de kuşku duymamalısın. Hatta gerçekleşmiş gibi davranmalısın.

Ben başaracağına inanıyorum. Birde olumlu özelliklerini bir yere not edebilirsin. Listen ilk başta boş olabilir ama pes etme, yakında git gide uzayacak. Mesela gayet güzel bir bölümde okuyorsun. Buradan başlayabilirsin. Demek ki başarılı birisin.

Onun dışında affetme meditasyonu ve hooponopono yapabilirsin. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Biz buradayız ve senden kaçmıyoruz. Güzel haberlerini bekliyorum.

Sevgiler...
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 01:33 PM   #5 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

o halde duşunce yapını değiştirmen lazım..yanı şole duşun..karşındakı ınsanında endışelerının olduğunu,onund akomplekslerının onu bazen sıktığını ve aynı beyın kapasitesıne sahıp olduğunu duşunsene...yanı sen karşındakı ınsanı kendınden daha yuksekte gorduğun zaman endışelerın baş role gecer...bırakk hata yap..yanı ne dıyebılırsın kı hata derken?kufur etmıosun sonucta.bırakk ıcınden nasıl gelıosa oyle davran...bunu bır denesen?
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 03:26 PM   #6 (permalink)
Binbaşı
 
melodiss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 1,129
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud ofmelodiss has much to be proud of
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

merhaba İnşaatMüh
ne güzel özetlemişsin kendini kitap okumanın etkilerini gayet iyi özümlemişsin demek ki anlatımın güçlü ve akıcı eminim ki bunu "nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiyiyim" dedikten hemen sonraki konuşmalarında karşındakine hissetirebilirsin ....ama önce adım atmalısın, denemelisin değil mi ? iki ihtimalin var ya başarılı olursun yada başarısız her iki seçenekteki ortak nokta denemiş olmanın verdiği huzurdur geresi teferuat...başarıda başarısızlıkta geçicidir çünkü.
ilkokul yılların...o siyah giyinen adamlar korkusuzluğundan korkup kaçtıklarına göre korkularını dahada azaltıp seni rahatsız eden bir çok siyah duygularından da kurtulmalısın.
bu korkularına baba korkusuda dahil Baba korkusuyla büyüyen bir çocuk hiçbir zaman yüreğini babasına açamaz ve attığı her adımda birilerinin onun eleştirmesinden korkar buda seni toplumdan soyutlar çevrendeki insanlardan uzaklaştırır yanlız kaldığındada kendini değersiz hissedersin sanki dünya sensiz daha huzurlu olacakmış gibi düşünürsün ve vücudunu reddedersin ona zarar vermeye başlarsın.
Gördüğün gibi her olay bir diğerini doğuruyor bu yüzden adımlarını atarken olumluya at ki sonuçlarıda olumluya yönelik olsun.
Bence bölümünü seviyorsun neden adını İnşaatMüh olarak aldın ki içlerde bir yerlerden budan gurur duymaktasın çünkü oda seni bu ismi almaya itti.
Maddi durumunuzun iyi olduğunu vurgulamışsın o zaman yapman gereken ilk defa şımarık bir çocuk olup hayatını normale çevirmek için ailenden yardım istemelisin psikolog aracılığıyla sorunlarının üstesinden gelmelisin bu site ve bu sitedeki insanlar sana ne kadar yardımcı olabilir ki? sadece yol gösterip destek anlamında yanında olabiliriz sonrası senin çabalarına kalmış.

sevgilerle....

__________________

melodiss isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 03:30 PM   #7 (permalink)
Yüzbaşı
 
derya88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 578
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nicederya88 is just really nice
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

wampirella harika çözümler üretmiş bence .onları bir kaç kere oku ve sindir çok önemli bilgiler mevcut.ayrıca isteklerinin sonuna olumlu cümle olsun ve seçiyorumu ekle.ben kendime güvenmeyi seçiyorum gibi devamlı olumlu cümle .seni farklı yapacaktır.unutma olumsuzluklar dışarı ...sevgiyle en güzel ifadelerin seninle olsun....
__________________
BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM.OLSUN O HALDE...
derya88 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 03:48 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Bulunduğu yer: Florya
Mesajlar: 266
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the roughkinetix is a jewel in the rough
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

Sevgi ile olumlu düşün.

Senin kötü duruma düşmeni isteyen mi var? Maaşımız iyi Allah'a şükür diyorsun. Nedir o zaman sıkıntı? Ben kaç aydır boşum bana parasal yardım eden hiç kimse yok, kimseye muhtaç ta değilim çok şükür.
Kötü duruma düşmeni isteyenler varsa bile bunu kabul etme sen hep iyi durumda kal. Daha iyisi ol daha ileriye git. İnşaat mühendisi olabilmek herkesin harcı da değil öyle basit bir meslek te değil, her adam yapamaz. Benim düşüncem tabi ki; yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Harikasın sen!
kinetix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 04:05 PM   #9 (permalink)
Binbaşı
 
the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 1,040
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

bak gordun mu ne kadar cok sevenın var mış..sen konuştun kımse senden kaçmadı demekkı duygularını ıyı ve guzle şekılde ıfade edebılıosun..mesela aynanın karşısına gec ve bu şekıld ekonuş kaşrında bırısı varmış gıbı..ve gor gercek senı gor..karşındakı bıkıp kaçmyacak şekılde konuştuğunu gör...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2010, 06:34 PM   #10 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2009
Mesajlar: 19
Tesekkür: 1,324
178 Mesajinıza toplam 770 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura about
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

profesyonel anlamda yardımcı olucak donanıma sahip değilim ama kendimden yola çıkarak yazmak istedim sana,telkin etkileri ya da diğer çalışmalar bunlar bi anda değişimi getirmiyo ,hele ki inatçı bi bilinçaltına sahipsen etkisini görmen uzun vadede olucaktır,işe yaramadığından bahsetmişsin ne kadar dinledin bunları? insanlar neden psikopat olduğunu düşünüyo,onlara nasıl davrandığını gözlemledin mi? bence yakınma sıralamanı daha farkılı yapmalıydın,mutsuzluğunu arkadaşlık kuramama olarak sebeplendirmişsin,ama onlar dışardalar,sen nasıl bi mesaj veriyosan onu görüp karar veriyolar,içindeki çatışma geçerse eğer daha rahat olucaksın ve bu tavırlarına da yansıcak,bende senin gibi insanlardan kaçardım ya da önce onların benden kaçtıkalrını kaçıcaklarını düşünüp onlar daha bişey yapmadan ben kaçıverirdim-halada ara sıra yapmaktayım,kısa bi zaman önce deneyimleridiğim bi olayı anlatim sana;arkaşımla konuşurken bi insandan bahsetti senin için soğuk falan diyolar gördüğün zaman hiç konuşmuyomusun dedi? bende asıl onun benimle konuşmak istemiceğini-nerden bu kanıya varmışsam--düşünüp hiç konuşma gereği ya da çabası göstermemiştim.o istemiyo onlardan kaynaklı diyodum,sonra tavır değiştirdim gördüğüm zaman gülümseyip konuştum ve şaşırtıcı sonuç,oda bana gülümseyip konuştu,şimdi beni önemsemediğini düşündğüm insan gördüğü heryerde gülümseyip konuşuyo:) yani benden kaynaklanıyodu ,o insan eğer konuşmak istemiyosa o izlenimi ben vermişimdir,sende insanlara nasıl olsa slm verme dışında benimle konuşmak istemezler isteseler bile konuştuktan sonra beni garip görürler,o yüzden sadece slm verip geçiyim diye düşünüyo olabilir misin?belkide iletişimi bu kadar kısa kesen sensindir..bilemiyorum belki sebeplerin çok farklıdır,iletişim sorununla ilgili sadece kendimden edindiğim bilgiyle sana yazdım,diğer sorunların için umarım profesyonel anlamda yardım görürsün.
abcçde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Saçma sapan bir hayat

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Saçma sapan bir hayat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız kendi sorunlarım için telkinleri denedim ama bir fayda göremedim hala. kesin bir şeyleri yanlış yaptım. telkinleri denemeden önce de asosyal bir insandım hala öyle. hala arkadaşlık kuramıyorum. şu an üniversitedeyim ve bir tane bile samimi arkadaşım yok. lise hayatım da ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.