Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2010, 06:34 PM   #10 (permalink)
abcçde
Teğmen

Tesekkür: 1,324
178 Mesajinıza toplam 770 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
abcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura aboutabcçde has a spectacular aura about
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

profesyonel anlamda yardımcı olucak donanıma sahip değilim ama kendimden yola çıkarak yazmak istedim sana,telkin etkileri ya da diğer çalışmalar bunlar bi anda değişimi getirmiyo ,hele ki inatçı bi bilinçaltına sahipsen etkisini görmen uzun vadede olucaktır,işe yaramadığından bahsetmişsin ne kadar dinledin bunları? insanlar neden psikopat olduğunu düşünüyo,onlara nasıl davrandığını gözlemledin mi? bence yakınma sıralamanı daha farkılı yapmalıydın,mutsuzluğunu arkadaşlık kuramama olarak sebeplendirmişsin,ama onlar dışardalar,sen nasıl bi mesaj veriyosan onu görüp karar veriyolar,içindeki çatışma geçerse eğer daha rahat olucaksın ve bu tavırlarına da yansıcak,bende senin gibi insanlardan kaçardım ya da önce onların benden kaçtıkalrını kaçıcaklarını düşünüp onlar daha bişey yapmadan ben kaçıverirdim-halada ara sıra yapmaktayım,kısa bi zaman önce deneyimleridiğim bi olayı anlatim sana;arkaşımla konuşurken bi insandan bahsetti senin için soğuk falan diyolar gördüğün zaman hiç konuşmuyomusun dedi? bende asıl onun benimle konuşmak istemiceğini-nerden bu kanıya varmışsam--düşünüp hiç konuşma gereği ya da çabası göstermemiştim.o istemiyo onlardan kaynaklı diyodum,sonra tavır değiştirdim gördüğüm zaman gülümseyip konuştum ve şaşırtıcı sonuç,oda bana gülümseyip konuştu,şimdi beni önemsemediğini düşündğüm insan gördüğü heryerde gülümseyip konuşuyo:) yani benden kaynaklanıyodu ,o insan eğer konuşmak istemiyosa o izlenimi ben vermişimdir,sende insanlara nasıl olsa slm verme dışında benimle konuşmak istemezler isteseler bile konuştuktan sonra beni garip görürler,o yüzden sadece slm verip geçiyim diye düşünüyo olabilir misin?belkide iletişimi bu kadar kısa kesen sensindir..bilemiyorum belki sebeplerin çok farklıdır,iletişim sorununla ilgili sadece kendimden edindiğim bilgiyle sana yazdım,diğer sorunların için umarım profesyonel anlamda yardım görürsün.
abcçde isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla