Kayıt ol Yardım Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Saçma sapan bir hayat

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Saçma sapan bir hayat Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Her insan kendi ilgi alanıyla ilgili konuşmak ister. Çünki bildiği ya da bildiğini sandığı alanlarda konuşmak her kes için daha kolaydır. Eğer insanlarla uzun-uzun konuşmak istiyorsan onlarla en iyi bildikleri şeyle yani onların kendileriyle ilgili ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Saçma sapan bir hayat

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-04-2010, 07:44 PM   #21 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 6
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
İnşaatMüh is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Saçma sapan bir hayat

Alıntı:
ELPARANOID Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Her insan kendi ilgi alanıyla ilgili konuşmak ister. Çünki bildiği ya da bildiğini sandığı alanlarda konuşmak her kes için daha kolaydır. Eğer insanlarla uzun-uzun konuşmak istiyorsan onlarla en iyi bildikleri şeyle yani onların kendileriyle ilgili konuş.
Arabayla ilgili konuşmak cahillik degildir. Onlar bence cahil oldukları için değil, dersten, felsefeden ya da işten konuşmak istemediğinden arabadan, futboldan, sinemadan konuşuyordurlar. Bu da tabii ki, doğal olan. Mesela ben işte olduğum saatler dışında işten konuşmamaya çalışıyorum. Çok iş konuştuğum zaman hayat işten ibaretmiş gibi görünüyor. Ama hayat yalnızca işten, kişisel gelişim kitaplarından, romanlardan ya da matematikten ibaret değil di mi?))
Hem bence eğer biz mesela arabalar konusunu bilmiyorsak arabalar konusunda cahiliz demektir. Olaya bir de bu açıdan bakmak ve her hangi bir gün 2-3 saat ayırıp arabalar konusunu da incelemek faydalı ola bilir. Sonuçta arabalar bizim canımızı taşıyor :)
Biz istemesek biler spor, sinema, müzik genel kültür dediğimiz şeyin bir parçası, o zaman az da olsa onları da bilmek fena olmaz.
Ve hayatta hiç bir zaman yalnızca bir şeyi mutluluk olarak görme. Çünki eğer ona ulaşamazsan mutsuz olursun. Ama hayatta mutlu olmak için pek çok sebep var.
herkes de arabalardan bahsediyor. benim burada anlatmak istediğim saçma sapan sohbetler ettikleri. arabalar hakkında futbol hakkında benim de birçok bilgim var ama bu sohbetlerde sürekli küfürlü sözler, hakaretler havada uçuşuyor. ben kişiliği gereği değil küfür, hakaret bile etmiyorum insanlara.. ayrıca cinsellik içeren saçma sapan kız muhabbetlerinden de nefret ediyorum. kendime göre insanlar buldum ama eski çevremde çok sessiz kaldığımdan onların yanında da alışkanlıktan dolayı sessiz kalıyorum.

insanlar dünyaya ebedi geldiklerini sanıyorlar ve gençken ne yapsak kardır diye düşünüyorlar.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

İnşaatMüh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 08:20 PM   #22 (permalink)
Üsteğmen

newroses - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 715
237 Mesajinıza toplam 916 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
newroses will become famous soon enoughnewroses will become famous soon enough

valla kardeşim .Bende sıkıntılı dönemler yaşıyorum.Dediğin gibi kendimi öldürücem dinime bağlı olmasam.

Ama şunu da unutmayalım eğer yükselip yere düşmekten korkarsan asla yükseğe çıkamazsın.Senin yükseğe çıkmanda sosyal olman. bunu alıştırarak da yapabilirsin. mesela 2 3 kişilk gruplara katıl.Konuş sohbet et birşeyler paylaş.Sonra zamanla alışacaksınn

Yani bu şekilde hayatına yön verebilirsin!! inş kurtulursan.ALLAH yardımcın olsun

Sen değiştiğinde talihin de değişir.

** Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. (Eflatun)
bl issy
newroses isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 08:58 PM   #23 (permalink)
Binbaşı

the desert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
the desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of lightthe desert is a glorious beacon of light

kurtuluncak bışi yok bence sadece farkındalığı artsa olay cozulecek...
the desert isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-04-2010, 09:35 PM   #24 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice

Alıntı:
İnşaatMüh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkes de arabalardan bahsediyor. benim burada anlatmak istediğim saçma sapan sohbetler ettikleri. arabalar hakkında futbol hakkında benim de birçok bilgim var ama bu sohbetlerde sürekli küfürlü sözler, hakaretler havada uçuşuyor. ben kişiliği gereği değil küfür, hakaret bile etmiyorum insanlara.. ayrıca cinsellik içeren saçma sapan kız muhabbetlerinden de nefret ediyorum. kendime göre insanlar buldum ama eski çevremde çok sessiz kaldığımdan onların yanında da alışkanlıktan dolayı sessiz kalıyorum.

insanlar dünyaya ebedi geldiklerini sanıyorlar ve gençken ne yapsak kardır diye düşünüyorlar.
Sen gerci bu hikayeyi biliyorsundur ama ben bir daha anlatayim.
Bir gün bir bilge ölürken etrafında olan insanlara demiş ki: "Kardeşlerim ben gençken isteyim dünyayı değişmekti. Yaşım ilerledikce anladım ki, dünyayı değişemek çok zor, ben de yaşadığım şehri değişemeye karar verdim. Yaş kemale erince anladım ki, bu da çok zor, o zaman kendi ailemi değişmeye karar verdim. Şimdi ölüyorum ve ölürken anladım ki, yalnızca kendimi değişe bilmem mümkün, ve eğer kendimi değişseydim ailemi, yaşadığım şehri, kim bilir belki dünyayı da değişe bilirdim" Kıssadan hisse 1 - önce kendini değiş. Kıssadan hisse 2 - dünyayı değişmeye sakın ama sakın diğer insanlardan başlamaya kalkma.
Bak arkadaşım ben de aynen senin düştüğün duruma düşmüştüm. Universitede okurken çocukların çoğu araba, futbol, kız muhabbeti yapıyordu, çoğu küfrlü felan konuşuyordu. Buna engel olamazsın. Ama ben kendimce bir çare bulmuştum. Yatılı kalıyordum ve benim odamda küfr edeni, sigara içmeye kalkanı hemen ikaz ediyordum ve çoğu zaman çocuklar özür diliyordu. Yani orası benim alanımdı ve orada benim istediğim olmak zorundaydi. Ama sınıfta olduğum zaman bu tip ikazlarda bulunmağın yersiz olduğunu anladım, çünki orası özgür alan, kim ne isterse konuşur. Ve sen yalnızca kendi alanında efendi ola bilirsin. Yani insanların ağzını yummak çok zor. Bilmem anlata bildimmi? Tabii o tip konuşan arkadaşlardan uzak durmak istiyorsan o senin kendi seçimin. Onlardan uzak durduğunda gerçekten daha mutlu oluyorsan tabii ki, öyle yapacaksın.
Bir de kendine şunu sor, sence mutluluk bir grupta konuşa bilmekten mi ibaret? İkinci soru, bir grupta çok konuşmak ve lider olmak gerçekten seni mutlu insan yaparmı? Eğer her iki sorunun cevabı evetse ve senin mutluluğun buna bağlıysa konuşmak için elinden geleni yap. Mesela ben universitete bazen toplu kitap okurdum. Bu zaman sadece ben konuşuyordum ve her kez beni dinliyordu))) Bu da bir seçim.))
Doğan Cüceloğlunun dediği gibi 1- sen elinden geleni yap. 2-sen elinden geleni şevkle yap sonuç senin elinde olmadığı için onu düşünme bile. ))
Telkinler gercekten faydali. Sadece telkinleri dinledikten sonra yeni durumunu denemen gerek. İyi şanslar.
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« benim sevgili tuvaletim | Şu ALan seçimi yüzünden ölücem offf(Ltfn Yardım) »
Seçenekler
Stil