| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Canım teşekkür ederim mesajın için. İşte her birimiz aynı yolda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım herkeste kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz. Benim için de bu forum bir dönüm noktası oldu. Düşüncelerim değişti... İlişkilerim değişti... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ama güzel yanı onları gözlerimi kaçırmadan izleyebiliyorum artık. Son bir kaç gündür öyle güzel rüyalar görüyorum ki ..... Rüyamda bile olumsuzlukla karşılaşırsam " ne diye böyle düşünüyorum şimdi " diyorum ![]() ![]() Ben de hep kıyaslandım ama hiç istememiştim , düşünsene bazı aileler kendi çocuklarını senle kıyaslıyorlar "ya inşallah bizim çocuk ta senin gibi olur filanşaşkın " ,Bu konuya ilişkin içimde bi mekanizma oluşturmuşum ,başarılı olsam bile mutlu olamıyordum, kendimi o çocukların yerine koyuyordum , bu da zamanla birikti galiba diğer olaylarla birleşince bi set oluşturdu ve ben de yeni farkediyorum, alçak gönüllü olmayı yanlış öğrenmişim çevrede iyi bir örnek bulamayınca. Şimdi daha iyiyim , her gün daha iyi oluyorum. Kendime daha çok zaman ayırıryorum (bunun tek başına oturmaktan daha fazlası olduğunu burada öğrendim). Artık kendimde uğraşacak bişe bulamazsam ne yaparım diyorum , çok mu şımardım ne :)))))))))))) Çevremde çok güzel gelişmeler var özellikle aile hayatımda( ilk önce "hayatında" yazdım o da gözümden kaçmadı:)) Kendimi izlemek keyif veriyor artık, kendimi daha bi seviyorum , daha bisürü şeyler var yazacak onları da tüketmeyelim dimi Çenem düştü ya ![]() Çok daha güzel günler bizimle olsun (ve oluyor) Canım bi de şu zıplayan kız avatarını nerden buldun ben de istiyorum öyle bişeyler :)) | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bende, istedim..., karalamak, seyler |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Canım teşekkür ederim mesajın için. İşte her birimiz aynı yolda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım herkeste kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz. Benim için de bu forum bir dönüm noktası oldu. Düşüncelerim değişti... İlişkilerim değişti... ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi