Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Hikayeleri

Uyarılar

Bende bi şeyler karalamak istedim...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Teşekür ederim benim hayatımın tersini yaşamışsın :))) Ben de başarılarla dolu ilkokul, ortaokul, lise, yarışmalar dan sonra kötü bir üniversite dönemi atlattım. İnsanların nasıl değiştiğini gördüm. Onların daha iyi yerlere gelmeleri amacıyla çalışmak yerine kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi

Bende bi şeyler karalamak istedim...

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-03-2010, 12:57 AM   #11 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekür ederim benim hayatımın tersini yaşamışsın :))) Ben de başarılarla dolu ilkokul, ortaokul, lise, yarışmalar dan sonra kötü bir üniversite dönemi atlattım. İnsanların nasıl değiştiğini gördüm. Onların daha iyi yerlere gelmeleri amacıyla çalışmak yerine kendime daha çok zaman ayırsam daha iyiymiş diye düşündüm( bu nokta olgunluğumu bırakıp mutsuz çoğunluğun istediği güç savaşlarına zoraki girişim ve dolayısıyla daha fazla mutsuzluk elde etmem, yine de bu dönemde de çok şey öğrendiğimi şimdi anlıyorum) ,çok karanlık bir 4 yılın ardından bu siteyi buldum(aradaki mutluluk adalarını saymazsak ). Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş diye bir laf var bu siteyi tam da öyle bir zamanda buldum :))) Başkalarının başarısızlığını kendi başarılarıymış gibi gören insanların arasındayken burada harika insanlarla tanıştım. Hala öğreniyorum ,önce kendimi sonra diğerlerini affediyorum, her gün daha başarılı oluyorum,olgunlaşıyorum,özüme dönüyorum, çevremdeki insanların da gün geçtikçe daha da olgunlaştığını görebiliyorum. Affediyorum , seviyorum ve böylece kötü niyetlerin nasıl dağıldığını görüyorum.
Sevgiye kalın
Canım teşekkür ederim mesajın için.
İşte her birimiz aynı yolda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım herkeste kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz.

Benim için de bu forum bir dönüm noktası oldu. Düşüncelerim değişti... İlişkilerim değişti... Muhteşem insanlarla tanıştım... İlgilerim değişti... Kurduğum cümleler bile değişti... Kısaca tam anlamıyla "Hayatım Değişti"...

Çok fazla şey öğrendim. Öğrendiklerim içinde en önemlisi her şeyi başarabileceğimdi. Sınırlarımın sınırsız olduğunu bu nedenle yaşadığım başarısızlıkların sebebinin kendi ayağıma çelme takmamdan kaynaklandığını keşfettim. Her zaman önüme sınırlar koyarak yaşadım. Her zaman başkalarının benden çok daha üstün bir zekaya sahip olduğunu düşündüm. Ama hiç bir zaman bunun için isyan etmedim. Düşündüğüm şey şuydu:
Acaba hangi özelliklerim beni diğer insanlar gibi kılıyor. Benimde farkında olmadığım farklı yeteneklerim vardır diyordum.

Ben insanlarla kıyaslanmaktan nefret ederim. Çünkü her zaman kıyaslandım. Bu gerçekten benim için çok aşağılayıcıydı. Kıyaslandığım insanlar çok üstün yetenekleri olan kişiler değildi ve genellikle sevmezdim o kişileri. Ailem bunu yaparken beni küçümsemeyi amaçlamıyorlardı. Beni teşvik etmek istiyorlardı ama hiç hoşuma gitmezdi ve hiç de etkisi olmadı.

Öss'ye hazırlanırken aşırı sıkılmaya başlamıştım. Hiçbir şeyden keyif almıyordum. Hiç hobim yoktu. Hiç sosyal değildim. İnsanlarla konuşmaktan, tanışmaktan nefret ederdim. Değişik ortamlara girmek benim için işkence gibiydi. Üniversitede de hep sıkılgandım. Devamlı üflerdim. Kronikleşmiş bir hastalık gibiydi. Her halde arkadaşlarıma Hazal dense ilk olarak üflemem gelir akıllarına. Kontrol edemediğim bir sıkıntı vardı. Bu konu üzerinde hiç çalışmadım aslında sebeplerini düşünsem çok iyi olur. Üniversite hayatımda böyle geçti.

Bende tam ihtiyacım olduğu bir zamanda bu site ile tanıştım. Tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkür ederim. Telkinlerin, olumlamaların meditasyonların etkisiyle gerçekten çok önemli çözülmeler yaşadım. Daha yolun başında olduğumu düşünmeme rağmen çok inanç keşfettim ve bir çok şeyi değiştirdim. Tüm bunları yaparken bana yardımlarını esirgemeyen sorunlarımı paylaşırken kendi sorunlarıymış gibi yaklaşan ve ilgilenen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Hiç hobim olmadığını sanıyordum. Ama bugün düşündüm de aslında ben kendime harika bir hobi bulmuşum. Tiyatroyu sevdiğimi keşfetmiştim. Onun dışında bugün ikinci hobimin kişisel gelişim olduğunu buldum. Kendimi geliştirmeye çalışmaktan daha iyi bir hobi bulamazdım heralde. Hayatımın en mutlu zamanlarını bu siteyi keşfettikten sonra yaşamaya başladım. Kişisel gelişimle ilgili her şeyden çok hoşlanıyorum ve işim olduktan sonra çok daha fazla bu konuyla ilgili kendimi geliştirmek istiyorum.

Artık daha mutluyum...

Artık daha huzurluyum...

Ve artık daha inançlıyım...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 12:16 AM   #12 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 293
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevresim will become famous soon enoughnevresim will become famous soon enough
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

kendinize güveniniz artmış buna çok sevindim:)
__________________
15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim.
nevresim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 12:27 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen
 
Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Bulunduğu yer: Walhalla
Mesajlar: 148
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Canım teşekkür ederim mesajın için.
İşte her birimiz aynı yolda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz. Ne yaşarsak yaşayalım herkeste kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz.

Benim için de bu forum bir dönüm noktası oldu. Düşüncelerim değişti... İlişkilerim değişti... Muhteşem insanlarla tanıştım... İlgilerim değişti... Kurduğum cümleler bile değişti... Kısaca tam anlamıyla "Hayatım Değişti"...

Çok fazla şey öğrendim. Öğrendiklerim içinde en önemlisi her şeyi başarabileceğimdi. Sınırlarımın sınırsız olduğunu bu nedenle yaşadığım başarısızlıkların sebebinin kendi ayağıma çelme takmamdan kaynaklandığını keşfettim. Her zaman önüme sınırlar koyarak yaşadım. Her zaman başkalarının benden çok daha üstün bir zekaya sahip olduğunu düşündüm. Ama hiç bir zaman bunun için isyan etmedim. Düşündüğüm şey şuydu:
Acaba hangi özelliklerim beni diğer insanlar gibi kılıyor. Benimde farkında olmadığım farklı yeteneklerim vardır diyordum.

Ben insanlarla kıyaslanmaktan nefret ederim. Çünkü her zaman kıyaslandım. Bu gerçekten benim için çok aşağılayıcıydı. Kıyaslandığım insanlar çok üstün yetenekleri olan kişiler değildi ve genellikle sevmezdim o kişileri. Ailem bunu yaparken beni küçümsemeyi amaçlamıyorlardı. Beni teşvik etmek istiyorlardı ama hiç hoşuma gitmezdi ve hiç de etkisi olmadı.

Öss'ye hazırlanırken aşırı sıkılmaya başlamıştım. Hiçbir şeyden keyif almıyordum. Hiç hobim yoktu. Hiç sosyal değildim. İnsanlarla konuşmaktan, tanışmaktan nefret ederdim. Değişik ortamlara girmek benim için işkence gibiydi. Üniversitede de hep sıkılgandım. Devamlı üflerdim. Kronikleşmiş bir hastalık gibiydi. Her halde arkadaşlarıma Hazal dense ilk olarak üflemem gelir akıllarına. Kontrol edemediğim bir sıkıntı vardı. Bu konu üzerinde hiç çalışmadım aslında sebeplerini düşünsem çok iyi olur. Üniversite hayatımda böyle geçti.

Bende tam ihtiyacım olduğu bir zamanda bu site ile tanıştım. Tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkür ederim. Telkinlerin, olumlamaların meditasyonların etkisiyle gerçekten çok önemli çözülmeler yaşadım. Daha yolun başında olduğumu düşünmeme rağmen çok inanç keşfettim ve bir çok şeyi değiştirdim. Tüm bunları yaparken bana yardımlarını esirgemeyen sorunlarımı paylaşırken kendi sorunlarıymış gibi yaklaşan ve ilgilenen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Hiç hobim olmadığını sanıyordum. Ama bugün düşündüm de aslında ben kendime harika bir hobi bulmuşum. Tiyatroyu sevdiğimi keşfetmiştim. Onun dışında bugün ikinci hobimin kişisel gelişim olduğunu buldum. Kendimi geliştirmeye çalışmaktan daha iyi bir hobi bulamazdım heralde. Hayatımın en mutlu zamanlarını bu siteyi keşfettikten sonra yaşamaya başladım. Kişisel gelişimle ilgili her şeyden çok hoşlanıyorum ve işim olduktan sonra çok daha fazla bu konuyla ilgili kendimi geliştirmek istiyorum.

Artık daha mutluyum...

Artık daha huzurluyum...

Ve artık daha inançlıyım...

Olumsuz tepkilere verdiğim duygusal tepkileri özellikle inceleme altına aldım bu aralar, hop diye birden çıkıveriyor
ama güzel yanı onları gözlerimi kaçırmadan izleyebiliyorum artık. Son bir kaç gündür öyle güzel rüyalar görüyorum ki .....
Rüyamda bile olumsuzlukla karşılaşırsam " ne diye böyle düşünüyorum şimdi " diyorum . bilinçaltımı baya bi temizlemişim galiba. Her şey daha iyiye gidiyor dediğin gibi , bazen sabırsızlanıyorum ne zaman en iyi olacak gibi ,şaka şaka artık -ecek -acak ekleri pek yok yani gerekmedikçe
.

Ben de hep kıyaslandım ama hiç istememiştim , düşünsene bazı aileler kendi çocuklarını senle kıyaslıyorlar "ya inşallah bizim çocuk ta senin gibi olur filanşaşkın " ,Bu konuya ilişkin içimde bi mekanizma oluşturmuşum ,başarılı olsam bile mutlu olamıyordum, kendimi o çocukların yerine koyuyordum , bu da zamanla birikti galiba diğer olaylarla birleşince bi set oluşturdu ve ben de yeni farkediyorum, alçak gönüllü olmayı yanlış öğrenmişim çevrede iyi bir örnek bulamayınca. Şimdi daha iyiyim , her gün daha iyi oluyorum.
Kendime daha çok zaman ayırıryorum (bunun tek başına oturmaktan daha fazlası olduğunu burada öğrendim). Artık kendimde uğraşacak bişe bulamazsam ne yaparım diyorum , çok mu şımardım ne :))))))))))))
Çevremde çok güzel gelişmeler var özellikle aile hayatımda( ilk önce "hayatında" yazdım o da gözümden kaçmadı:)) Kendimi izlemek keyif veriyor artık, kendimi daha bi seviyorum , daha bisürü şeyler var yazacak onları da tüketmeyelim dimi

Çenem düştü ya
Çok daha güzel günler bizimle olsun (ve oluyor)


Canım bi de şu zıplayan kız avatarını nerden buldun ben de istiyorum öyle bişeyler :))
Megavolt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 01:43 AM   #14 (permalink)
Çevirmen
 
phantomm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 0
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
phantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud ofphantomm has much to be proud of
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
Devamlı üflerdim. Kronikleşmiş bir hastalık gibiydi. Her halde arkadaşlarıma Hazal dense ilk olarak üflemem gelir akıllarına.
Değişimlerine dair çok güzel şeyler yazmışsın wampirella.Tebrik ediyorum.Ama ben en çok bu kısma takıldım:)
Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım var.Bir ara beraber ders alıyorduk.Tam ben derse odaklanmış(önemli bir dersti) ince detayları anlamaya çalışıyorken, bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle "Ya ben niye yaşıyorum ki,bu adam kim,niye bu dersi dinlemek zorundayım.." lara kadar gelirdim.Hiç abartmıyorum.

Bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyordum:)

Biraz konuyu dağıtmış gibi oldum ama.Aslında değil şimdi toparlıyorum:)

Hep diyoruz ya olumlu düşünelim,bu çevremize de yayılır.Güçlü duygularımız çevremizde pek çok yönden gerçekten etkili oluyor.O arkadaşım o zamanlar gerçekten çok sıkıntılıydı ve hayata yakın zamana kadar hep kötü yanından bakmak zorunda kalacağı olaylar yaşamış.Çok zor günler geçirmiş ve atlatamamıştı.Bir kısır döngüdeydi ve tüm o birikmiş olumsuzluklar daha da çok negatifi çağırıyordu.
İşte o "Offff" larken tüm o olumsuz düşünceler dışarıya çıkıp,sınıfı ve beni esir alıyordu sanki bir anda.



Bu etkiyi hep olumlu düşünceler ve duygularla yapabilmek dileğiyle.
Sevgiler:)
__________________
Ben bir başarı hikayesiyim.
phantomm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 01:45 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen
 
pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 232
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Merhaba

Günlüğünüze yazmak istiyordum bir kaç .gündür demekki
bu yazıyı beklemişim :)

Akşam foruma girdiğimde başlığı gördüm ama
başlık bana nedense bir kağıda çiziktirelen (eskizler)i çağrıştırdı.İlgimi çekmedi.
Hani böyle ilkokul öğrencilerinin resimleri olur,(Cin Ali) tipinde:)
Bunu gibi bir şey canlandı.Başlığı okuduğum an.
Sonra gece phantomm'un mesaj eklediğini görünce konuya tekrar
baktım ve minyatür bir (dehşet) duygusuyla ne kadar (banal) düşünmüşüm o dakikalarda diye aklımdan geçti.
Yaratıcı,olumlu enerjimin olmadığına işaret bu.
Gece o saatlerde.Düşük seviyedeymişim demekki.
Gece yarım bıraktım,öğlen açıp yeniden okumaya devam ettim.

Şimdi yukarıda okuduklarım bana tekrardan eski bir anımı hatırlattı.
Uzun zaman oldu.
Liseyi bitirdikten sonraki yıllar içinde.
Ajandalara günlük yazardım filan.
Uzun dönem,bunların,ruhsal gelişim için değilde
günlük dilde anlatım yeteneğini geliştiren türden şeyler olduğunu düşünüyordum.Ki bu doğru.
Edebiyat derslerinde örneklerini gördüğümüz türden
Bununda olmasını istiyorum evet.
Ama o an benim birinci önceliğim kendimle ilgiliydi.
Bu yüzden ruhsal gelişim için hele hele (sadece o an için bile olsa)
içe kapanık bir ruh hali sergileyen bir insan için bir tür dışavurum
bazen çok gerekli olabilecek bir tür
(içini dökme) olabileceğini düşünmüyordum.
Bu yüzden çok kere
yazdıklarımın (yararsız) şeyler olduklarını düşünüp attım.

Bir keresinde iyi hatırlıyorum,sabah uyandım ve kahvaltı filan etmeden
o günkü ajandaya yazmaya başladım.
Öğleye kadar ajandanın üçte biri dolmuştu.

Sonra biraz duruldum ve (ben ne yapııyorum?) diye sordum kendime.
O günlerde yayınlanan (Nokta) dergisi vardı ,onu karıştırdım.
Engin Ardıç'ın Kurtuluş Savaşı ile ilgili bir yazısını okudum.

Çok iyi hatırlıyorum bir kısmını,konusu şöyleydi.
Önce Kurtuluş Savaşı'nın Afyon'da geçtiği Tınaztepe'yle ilgili
savaş esnasında yaşanılanları anlatıyordu.

Savaş orada bitip Dumlupınar istikametine hücum başladıktan sonra
artçılar,cephede kalan şehitleri toplayıp gömmeye başlamışlar.
İşte ölü Yunan askerleri bir tarafa,bizimkiler bir tarafa ayırıyorlar.
Bu arada öyle cesetler bulmuşlar ki;
Türk ve Yunan askerleri birbirlerinin boğazına yapışmış halde cesetler.
Cesetleri ayırmak mümkün olmamış yani.
Mecburen beraber gömmüşler.
Böylesine bir hınç,öfke ve düşmanlık.
Sonrasında Engin Ardıç soruyordu.
Hemen oraya yakın aynı yerde şimdi Tınaztepe otobüs dinlenme
tesisleri var.
Her saat otobüsler dolusu gelen insanlar,
bir zamanlar bunca (vahşet)in yaşandığı yerin hemen yanıbaşında
bu olanlardan haberi bile olmadan çaylarını içiyor,
yemeklerini yiyor ve yine hiç akıllarına bile gelmeden yollarına devam ediyorlar.

Böyle bir yazıydı.
Okuyunca iç sıkıntım dahada arttı.
Döndüm tekrar masaya oturdum.
Yazdığım sayfaların kalınlığına baktım.
Baya vardı:)
-(Bu neki? Bu ne işe yarar? Hiç....)

Aklıma hep bu anılardan,günlüklerden yapılan sinema filmleri yada
yayınlanan ünlü kişilerin anıları geldi.
-(Evet,mümkün oabilir.)
Kendimi ilerde çok ünlü biri gibi hissettim.
-(Yazmalıyım,ve ileride yayınlanır,ünlü biri olarak.)
Ama bunun şu an için sadece bir yanılasama olduğunu düşündüm.
Ben şu an kendimi kandırıyordum.

Hem üstelik,aşağılık psikolojisi içinde olanlar bunu aşmak için
çok yüksek hedefler belirlermiş.
Ama gerçekleştiremezler ve öylece yıkılır kalırmış insan.

O an verimsiz,kıraç,kurak bir arazide filan geziyormuşum gibi geliyordu.
Kuurumuş tek tük otların arasında.

Sonra bu sayfaları ajandadan kopardım.
İyice şekilsiz oldu ajanda,onuda attım.
Sıkıntım dahada arttı ama hafiflemiştim:)

Sonra yukarıya çıktım,tıka basa yemek yedim.
Ve yemekten sonra,yemeğin verdiği ağırlığında etkisiyle yatıp uyudum.

Böyle bir anıyı yeniden hatırladım.
Demekki buraya yazıllması gerekiyormuş.
Verdiğin fırsat için:)
Teşekkür ederim.
Selamlar.


Not: Üstte ki mesajın silinmesini rica ediyorum.
Daha yazarken bitirmeden yanlşlıkla konuya eklemiş bulundum.
Silinmesi ricasıyla:)
Teşekkürler de var,ne yapsak:))
Saygılarımla.
__________________
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 02:18 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen
 
pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 232
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...




Merhaba
Temenni dileklerimi belirtecektim esas,
yukarıya yazdığım mesajdan yer kalmadı:)
Bir anda o mesajı yazmaya çabalarken buldum kendimi.

Alıntı:
sanemce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
torpil konusuna gelince..

halamın kızı tedaş ve kolordu sınavlarına girmişti..
... kolordu komutanlığının mülakatına katıldı..
...torpili olmadığı halde kendi başarısıyla mülakatı geçti ve kaç yıldır orada çalışıyor.. torpil engeline takılıp kararını etkileseydi, hep bir pişmanlık olacaktı içinde..
''kendi başarısıyla mülakatı geçti ''

Şİmdi şunu söylemek istiyorum.
Yukarıdaki mesajı okuyunca aklımdan sizinde rahatlıkla istediğiniz
sınavı başarıyla geçip,isteğinizin gerçekleşeceğini düşündüm.
Böyle bir düşünce geçti.
Belirtmek istedim.
Ama bu kısa zamanda belki görüşünüz değişir.
Farklı bir konuya yönelirsiniz,o da olabilir.
Şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum.
Başarmanız dileğiyle.

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım var.
Bir ara beraber ders alıyorduk.
Tam ben derse odaklanmış(önemli bir dersti) ince detayları anlamaya çalışıyorken, bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle "Ya ben niye yaşıyorum ki,bu adam kim,niye bu dersi dinlemek zorundayım.." lara kadar gelirdim.Hiç abartmıyorum.

Bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyordum:)
İşte o "Offff" larken tüm o olumsuz düşünceler dışarıya çıkıp,sınıfı ve beni esir alıyordu sanki bir anda.
''bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle ''


Şİmdi benim nedense böyle anlar için bir empati yeteneğim hiç olmadı:))
Dersler ilgimi çekmediği zaman zaten bir (iç sıkıntısı var) :))
çoğunlukla dersin bitmesini 'beklerdim'.
YAda dersi büyük bir dikkatle takip eden birisini izlerdim.
Böye tuhaf şeyler işte. :)) ....
Yazmadan geçemedim.

Selamlar
__________________
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 03:01 PM   #17 (permalink)
Üsteğmen
 
Megavolt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2010
Bulunduğu yer: Walhalla
Mesajlar: 148
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Megavolt has a spectacular aura aboutMegavolt has a spectacular aura about
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Pinko kendimi senin kadar iyi gözlemleyebilmeyi isterdim, ben bunu daha yeni yeni öğreniyorum .Farkındalıklarının artması dileğiyle
mutlu paylaşımlar
Megavolt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 04:26 PM   #18 (permalink)
Üsteğmen
 
pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 232
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Pinko kendimi senin kadar iyi gözlemleyebilmeyi isterdim, ben bunu daha yeni yeni öğreniyorum .Farkındalıklarının artması dileğiyle
mutlu paylaşımlar
Tekrar Merhaba.

Teşekkür ederim Megavolt.
Buradaki durum şu bence her konuda iyi bildiğimiz,yada bazılarının
gerçekte çok iyi olduğu konular,yönleri var.
Ama bir şey eksik kalıyor ve bu olmadanda 'olmuyor'.
Sanırım buradaki arayış ve farkındalık seviyelerine geçiş için gerekli
olan neyse onuda burada tamamlamak için burada 'karşılaştık'. :))
Herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle selamlar.
Selamlar.
__________________
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 04:40 PM   #19 (permalink)
Üsteğmen
 
pinnko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 232
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pinnko will become famous soon enoughpinnko will become famous soon enough
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Tekrar tekrar merhaba.

Şİmdi burası benim konum gibi oldu biraz
konu sahibesi olarak ;)
WaMPiReLLa'nın hoşgörüsüne sığınaraktan
eklemek için istek hissettiğim
bir iki cümle daha yazmak istedim.

Şİmdi yukarıda Afyon'dan bahsettik.
İçimiz daraldı.Kimsenin de oralarda içi daralsın istemem.

Eğer oralarda mola verirseniz Kaymak Şekeri ve Ekmek Kadayıfı
ünlüdür bilirsiniz.
Eğer yemek yerseniz kaymaklı ekmek kadayıfını tatmalısınız bence.
Ekmek kadayıfının üzerine konan kaymak daima günlük olur ve
manda(camız) sütünün defalarca kaynatılmasıyla elde edilir.
Günlük tüketilir.
Bu şekilde ağız tadıylada bağlamış olduk:)
Sevgiyle kalın.


Selamlar.
__________________
İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR!

İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir.
Bilgi,realiteleri tesbit eder.
İnanç,realiteleri yaratır!

Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları

pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707
pinnko isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-04-2010, 11:17 AM   #20 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Bende bi şeyler karalamak istedim...

Alıntı:
phantomm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Değişimlerine dair çok güzel şeyler yazmışsın wampirella.Tebrik ediyorum.Ama ben en çok bu kısma takıldım:)
Çünkü çok sevdiğim bir arkadaşım var.Bir ara beraber ders alıyorduk.Tam ben derse odaklanmış(önemli bir dersti) ince detayları anlamaya çalışıyorken, bir "Offfff" gelirdi yandan.Allah'ımmm tüm konsantrasyon sıfır o an.Nasıl bir negatifliktir o!Sadece o sesle "Ya ben niye yaşıyorum ki,bu adam kim,niye bu dersi dinlemek zorundayım.." lara kadar gelirdim.Hiç abartmıyorum.

Bunu nasıl yapabildiğine şaşırıyordum:)

Biraz konuyu dağıtmış gibi oldum ama.Aslında değil şimdi toparlıyorum:)

Hep diyoruz ya olumlu düşünelim,bu çevremize de yayılır.Güçlü duygularımız çevremizde pek çok yönden gerçekten etkili oluyor.O arkadaşım o zamanlar gerçekten çok sıkıntılıydı ve hayata yakın zamana kadar hep kötü yanından bakmak zorunda kalacağı olaylar yaşamış.Çok zor günler geçirmiş ve atlatamamıştı.Bir kısır döngüdeydi ve tüm o birikmiş olumsuzluklar daha da çok negatifi çağırıyordu.
İşte o "Offff" larken tüm o olumsuz düşünceler dışarıya çıkıp,sınıfı ve beni esir alıyordu sanki bir anda.



Bu etkiyi hep olumlu düşünceler ve duygularla yapabilmek dileğiyle.
Sevgiler:)
Phantomm mesajın için çok teşekkür ederim. Heralde arkadaşlarım da aynı duyguları yaşamışlardır. Benim olayım çok abartılıydı. Çok eğlenceli bir ortamda eğlenirken bile sıkılır ve oflardım. Kendiliğinden geçti. Telkinler etkili oldu demek ki. Arada çok canım sıkılınca yine ofluyorum bu seferde çok moralim bozuk sanıyorlar.

O dönemlerde tam olarak ne hissettiğimi ve neler yaşadığımı çok net hatırlamıyorum. Aslında merak ederdim hep bir problem olmamasına rağmen niye böyleyim diye. Belki biriken şeyler vardı ve yeni yeni üzerimden atabildim. Geç de olsa kurtuldum neyse ki. Çok şükür


Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
''kendi başarısıyla mülakatı geçti ''
Şİmdi şunu söylemek istiyorum.
Yukarıdaki mesajı okuyunca aklımdan sizinde rahatlıkla istediğiniz
sınavı başarıyla geçip,isteğinizin gerçekleşeceğini düşündüm.
Böyle bir düşünce geçti.
Belirtmek istedim.
Ama bu kısa zamanda belki görüşünüz değişir.
Farklı bir konuya yönelirsiniz,o da olabilir.
Şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum.
Başarmanız dileğiyle.
Bende buna inanıyorum. Başarabilirim. Üstelik daha gencim. Kim ne derse desin ben hakkımla iyi yerlere gelebilirim. Torpil gibi arayışlarımda yok. Olsaydı şuan işe de girerdim ama bu benim başarım olmazdı. Başkalarının emeğini de çalmış olurdum. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.

Alıntı:
pinnko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şİmdi benim nedense böyle anlar için bir empati yeteneğim hiç olmadı:))
Dersler ilgimi çekmediği zaman zaten bir (iç sıkıntısı var) :))
çoğunlukla dersin bitmesini 'beklerdim'.
YAda dersi büyük bir dikkatle takip eden birisini izlerdim.
Böye tuhaf şeyler işte. :)) ....
Yazmadan geçemedim.

Selamlar
Buna sadece gülerim
Bu aralar bende dersi dikkatle dinlemeyen bir arkadaşa bakıp yarılıyorum gülmekten

Bu arada yazmak iyidir. Bunu da eklemeyi unutmayayım. Farkındalığımızı geliştirmemize çok faydası oluyor. Önceden bende yazmazdım. Çok yeni sayılır. Ama gerçekten faydasını gördüm.

Cevaplar biraz gecikti. Kusura bakmayın. Phantomm, Pinnko tekrar teşekkür ederim.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bende, istedim..., karalamak, seyler


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bende bi şeyler karalamak istedim...

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: Megavolt Nickli Üyeden Alıntı Teşekür ederim benim hayatımın tersini yaşamışsın :))) Ben de başarılarla dolu ilkokul, ortaokul, lise, yarışmalar dan sonra kötü bir üniversite dönemi atlattım. İnsanların nasıl değiştiğini gördüm. Onların daha iyi yerlere gelmeleri amacıyla çalışmak yerine kendime ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.