| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Temenni dileklerimi belirtecektim esas, yukarıya yazdığım mesajdan yer kalmadı:) Bir anda o mesajı yazmaya çabalarken buldum kendimi. Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı torpil konusuna gelince.. halamın kızı tedaş ve kolordu sınavlarına girmişti.. ... kolordu komutanlığının mülakatına katıldı.. ...torpili olmadığı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #15 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Merhaba Temenni dileklerimi belirtecektim esas, yukarıya yazdığım mesajdan yer kalmadı:) Bir anda o mesajı yazmaya çabalarken buldum kendimi. Alıntı:
Şİmdi şunu söylemek istiyorum. Yukarıdaki mesajı okuyunca aklımdan sizinde rahatlıkla istediğiniz sınavı başarıyla geçip,isteğinizin gerçekleşeceğini düşündüm. Böyle bir düşünce geçti. Belirtmek istedim. Ama bu kısa zamanda belki görüşünüz değişir. Farklı bir konuya yönelirsiniz,o da olabilir. Şimdiden başarı dileklerimi iletiyorum. Başarmanız dileğiyle. Alıntı:
Şİmdi benim nedense böyle anlar için bir empati yeteneğim hiç olmadı:)) Dersler ilgimi çekmediği zaman zaten bir (iç sıkıntısı var) :)) çoğunlukla dersin bitmesini 'beklerdim'. YAda dersi büyük bir dikkatle takip eden birisini izlerdim. Böye tuhaf şeyler işte. :)) .... Yazmadan geçemedim. Selamlar
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | ||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
bende, istedim..., karalamak, seyler |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Hikayeleri Bende bi şeyler karalamak istedim... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba Temenni dileklerimi belirtecektim esas, yukarıya yazdığım mesajdan yer kalmadı:) Bir anda o mesajı yazmaya çabalarken buldum kendimi. Alıntı: sanemce Nickli Üyeden Alıntı torpil konusuna gelince.. halamın kızı tedaş ve kolordu sınavlarına girmişti.. ... kolordu komutanlığının mülakatına katıldı.. ...torpili olmadığı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Hikayeleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Hikayeleri nerededir kimdir Üyelerin Hikayeleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Hikayeleri hipnoz Üyelerin Hikayeleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Hikayeleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Hikayeleri kuantum düşünce kitap haberi