Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

ceren18 25-05-2008 04:49 PM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

allahım inanamıyorum dersanem bitti 88a ve birsene boyunca birbirimizden hoslanmıstık böyle mi ayrılıcaktık arkamdan geldi otobüsüme kadar birlikte yürüdük birlikte yemek yedik ama kahrolası çenemi açıp hiçbişey diyemedim otobüsüme kosarken arkamdan kendine çok iyi bak diye bagırdı oturup çocuk gibi zırıl zırıl agladım otobüste 88a inanamadım kendime okadar kişi varken nasıl agladıgıma ve hala aglıyorum gözlerim mos mor oldu ve onun güzel gözlerini birdaha göremicem agl34 öylece arkasından bakakaldım bu nasıl bir acı yaaaaa içim acıyooooo aklımdan çıkartamıyorum onun ben otobüse binince kosa kosa gidisini seni birdaha göremicek miyim diyisini hiçbişey söyliyemedim dilim tutuldu sanki agl34 buda pozitif limanlardan negatif sulara kimseye anlatamıyorum birtek sizlere anlatabiliyorum yoksa aglamaktan bayılıcam allahım herşey bitti inanamıyorummm agl34

duru79 25-05-2008 05:11 PM

sanemce geçmiş olsun..bende gribim ama biraz düzeldim umarım en kısa sürede sen de iyi olursun.
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
günaydın

grip oldum sigrt56

bütün kış hastalanmadım bu havalarda grip oldum b456

başımda ağrımayan bir yer yok şuan agl34

t678

melodiss 25-05-2008 05:18 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
allahım inanamıyorum dersanem bitti 88a ve birsene boyunca birbirimizden hoslanmıstık böyle mi ayrılıcaktık arkamdan geldi otobüsüme kadar birlikte yürüdük birlikte yemek yedik ama kahrolası çenemi açıp hiçbişey diyemedim otobüsüme kosarken arkamdan kendine çok iyi bak diye bagırdı oturup çocuk gibi zırıl zırıl agladım otobüste 88a inanamadım kendime okadar kişi varken nasıl agladıgıma ve hala aglıyorum gözlerim mos mor oldu ve onun güzel gözlerini birdaha göremicem agl34 öylece arkasından bakakaldım bu nasıl bir acı yaaaaa içim acıyooooo aklımdan çıkartamıyorum onun ben otobüse binince kosa kosa gidisini seni birdaha göremicek miyim diyisini hiçbişey söyliyemedim dilim tutuldu sanki agl34 buda pozitif limanlardan negatif sulara kimseye anlatamıyorum birtek sizlere anlatabiliyorum yoksa aglamaktan bayılıcam allahım herşey bitti inanamıyorummm agl34

ceren18 bitmemiştir belki ya b456 gelecek günlerin ne getireceği belli mi olur ,bence o kadar üzülme hayat süprizlerle dolu sung66

sanemce 25-05-2008 05:23 PM

cerencim dur bi sakin ol gülüm ark5 ayy kıyamam ben sana ttli3 ttli3

dershane bitti sadece biten bişey yok.. bir dershanelikmiydi yani.. akacak kan damarda durmaz derler hem ne biliyosun bittiğini... hem ne demek pozitif limanlardan negatif sulara oldumu ya canım cık cık.... sil gözünün yaşını bakim..

negatif düşünerek olacak bişey varsa da engellemiş oluyosun biliyosun dimi?? içeriğini bilmiyorum gerçi ama üzme kendini..

kızımda üzgündü dün dershanesi bitti diye ama o öğretmenlerini göremeyecek diye üzgündü.. bende okulu bitecek yanıma gelecek diye seviniyorum hehe

herkes kendi penceresinden bakıyor işte 44

sanemce 25-05-2008 05:29 PM

durucum çok sağol canım.. dün sabah boğaz acısıyla uyanmıştım öğleden sonra baskın yaptı bana grip terli345

dün ben birine geçmiş olsun dedim ama senmiydin bilemedim bu gel geç aklımla şaşkın
neyse sana da geçmiş olsun canım ark5

Alıntı:

duru79 Nickli Üyeden Alıntı
sanemce geçmiş olsun..bende gribim ama biraz düzeldim umarım en kısa sürede sen de iyi olursun.
Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı
günaydın

grip oldum sigrt56

bütün kış hastalanmadım bu havalarda grip oldum b456

başımda ağrımayan bir yer yok şuan agl34

t678

kamil5 25-05-2008 05:30 PM

bence asıl mevzu dershane değil :)

gözlerinin mosmor olduğunu profilindeki resimden anlayabiliyoruz. söylemene gerek yoktu. hiç bişey diyemediysen telefon numarasınımıda alamadın bea.

inşallah yanlış anlamamışımdır:D sung66

ceren18 25-05-2008 05:42 PM

alamadım o da benimkini istemedi öylece ben otobüsteyken aglayarak bana baktı onun agladıgını görünce zaten içide birseyler koptu kız arkadasım beni kafeye çagırdı sonra o geldi tesadüfen kız arkadasım gitti dersanede defterimi unuttum diye herşeyi o ayarlamıs kız arkadasım söyledi ben ne kadar saf mısım ya bunların hiçbirini anlamadım o şimdi ona karsı bişey hissetmedigimi düsünüyo ama suan onu göremicegimi düsündükçe aglıyorum yok hayatımda böyle acı çekmedim ben annemde ne dersaneymiş kızım nekadar çok üzüldün diyo dersane kimin umrunda sadece biraz daha erken anlamalıydım otobüse binmeden önce agladıgını görünce herşey kafamda yerine oturdu öncesinde hep içimde şüphe vardır ahhhh bu koca kafam hiç zamanında çalımazki agl34 88a 88a

hayalayaz 25-05-2008 05:44 PM

cerenciğim bitermi hiç..o seni arayacak merak etme...sanemcim geçmiş olsun bir tanem...kamil'im mesajlarında küçük harf kullan, olurmu ablam..hepinizi seviyorum..saygılı sevgiler

melodiss 25-05-2008 05:53 PM

numaranı istemedi ağlayarak baktı dusun amannnnnnnn sende garip bi insanmış madem ağlancak kadar seviyor ne diye en küçük bi çaba bile göstermiyor bence sende ağlama demekki devam etmesini istememiş dusun yada o kadar samimisiniz madem nuramaranı biliyor olması gerek bilmiyorsada arkadaşından almıştır belki utananadam neyse sonuç olarak ağlamaaaaaaaa kiss3

sanemce 25-05-2008 06:29 PM

sağol ablacımm geçecek kiss3

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
cerenciğim bitermi hiç..o seni arayacak merak etme...sanemcim geçmiş olsun bir tanem...kamil'im mesajlarında küçük harf kullan, olurmu ablam..hepinizi seviyorum..saygılı sevgiler

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM.