Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Negatif Limanlardan Pozitif Sulara (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/6333-negatif-limanlardan-pozitif-sulara.html)

capella 25-05-2008 10:36 PM

Ynt: Negatif Sulardan Pozitif Limanlara

merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim ttli3
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın smiliyface

sanemce 25-05-2008 10:49 PM

çok teşekkürler canım.. hepimiz herşeyin en güzeline layıkız..yeterki güzellikleri görmeyi bilelim ark5

sevgiler hismiley

Alıntı:

e.z.gia Nickli Üyeden Alıntı
merhaba..
günlüğünüzü okudum o kadar içten yazmışsınız ki mutlu oldum ve ben de yazmak isedim ttli3
çok teşekkürler; hepimiz için herşeyin en güzeliini diliyorum, sevgiyle kalın smiliyface

ceren18 25-05-2008 11:46 PM

iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım derty şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı tender45 benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz kiss3 sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim y789 ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu smil56 melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık neseli56 şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi y789

sanemce 26-05-2008 12:12 AM

aman diyim ceren benim kızımında üzülmesinin sebebi başkamıydı dersin??? ama yok o bana söyler... söyler dimi... onayi onayi söyler ttli3

ben kızımla konuşurken erkek arkadaşı olmasının çok normal olduğunu söylerim ama o "okulum ve derslerim daha önemli şimdi sırası değil" der. aklımı karıştırdın benim şimdi dusun saatte geç oldu ki arayıp ifadesini alamam y789

canım benim daha yolun o kadar başındasınız ki... hayat o kadar sürprizlerle dolu ki ... sevdiğini serbest bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye bir söz var.. bazı şeyleri akışına bırakmakta fayda var...

bana bir erkek için döktüğüm gözyaşlarımı hatırlattın.. 15 yaşımdaydım sanırım köyde teyzemlerde kalmıştım bir süre. ora da bir düğünde dikkatimi çekmeye çalışan bir genç vardı.. ne şaklabanlıklar yapmıştı ama başarmıştı dikkatimi çekmeyi. benim dünya onun etrafında döner olmuştu 44 bir gece arkadaşlarıyla iddiaya girmiş ben bu kızın kapısına dayanırım diye ve yapmıştı da... arkadaşlarını toplamış arkasına ve biz gece yarısı dışardan gelen seslere uyanmıştık teyzemin kızıyla.. teyzemin kızının okul arkadaşıymış.. pencereyi açıp söylendi onlara ve ben de payıma düşeni almıştım o gece.. sanki ben dedim kapıya dayan diye dlckrn

bir akşam üzeri teyzem ineği sağıyordu bende kuyruğunu tutuyordum ineğin, o sıra da o gençte sırtında karpuz çuvalı yan bahçeden geçiyordu... ikimizin hali de birbirimize göstermek istemeyeceğimiz haldeydi y789

bana mektup yazıp göndermişti ama teyzemin kızı cevap yazmama engel olmuştu. o seni istedikten sonra bulur demiştide... dönme vakti geldiğinde çok ağlamıştım son bir kez görseydim diye ama görememiştim sadanim

orada giydiğim elbiseyi bir daha giyememiştim o elbiseyle beni gördü şimdi onsuz giyemem diye 44

çok saf ve masum duygular bunlar... sonrasında birdaha haber alamadım ondan.. ben bir süre ağladım zırladım geçti...

senin bugünkü paylaşımına kadar aklıma gelmedi aradan bunca yıl geçmesine rağmen...
eh nostalji yaptık böylece ark5

hakatten ne durumda acaba şu anda.. teyzemin kızına bir sorsammı ki 44

canım biz sadece mutlulukları paylaşmak adına burda değiliz.. hüzünleri de paylaşmalıyız ki, hüzün olmaktan çıkaralım... günlüğümü işgal etmedin, bilakis herzaman beklerim ttli3

sevgiler kiss3

shamanic 26-05-2008 04:42 PM

sanemce 26-05-2008 07:34 PM

çok sağol shamanım ark5

boğazımın acısı geçti çok şükür.. şimdi sadece hapşuruyorum ve mendil elimde geziyorum hehe

burnum da yara olur geçer sonra silinmekten y789

kiss3

ceren18 26-05-2008 07:43 PM

çok geçmiş olsun sanemce abla umarım en kısa sürede iyileşirsin kiss3 yazdıgın seyler çok güzel kızın konusuna gelince ilk ben çekinmiştim anneme söylemeye ama o da senin gibi çok talı bir anne sonra dayanamadım anlattım herseyi eminim kızında benim kadar sanslı ttli3 zaten bişeyler yasadıgımda en çok anneme anlatmaktan ve onunla dertleşmekten keyif alıyorum çünkü insanın annesi kadar tarafsız iyi niyetlice yorum yapan arkadas bulmak oladar zor ki neseli56 buarada günlügününüzü hergün okucam haberiniz olsun y789

kamil5 26-05-2008 11:26 PM

Alıntı:

ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
iyi aksamlar herkese sanemce öncellikle günlügünüzü işgal ettigim için affedersiniz 96 ben gündüz okadar üzgündümki masallah siteye bütün ask hikayemi anlatmısım derty şimdi daha sakin kafayla düsünüce daha iyi idrak edebiliyorum yasadıklarımı tender45 benim derdimle ilgilendiginiz için çok tesekkür ederim sanemce melodis kamil5 ve hayalaz kiss3 sanemce seninde bir kızın var ve galiba aynı yaslardayız bende anneme arkadaslarımdan ve hocamdan ayrıldıgım için agladıgımı söylemiştim y789 ama galiba gözlerim mor oldugunu görünce o da anladı esas derdimin baska oldugunu smil56 melodis biz onunla samimi deildik aynı sınıftayız belkide enaz biz konusuyorduk ama insanlar arasında bir çekim olur ya bizde öyle irsey yasadık neseli56 şimdi herşeyi oluruna bırakmayı tercih ediyorum gerçekten akacak kan damarda durmaz zaten sanemce abla dimi y789

ayrıca bu forumda ağlamak yasak!!!!!!!! forumdan atılabilirdin ama çok şükür geçmiş.

sanemce 26-05-2008 11:31 PM

hoşgeldin kamil..

ağlamak yasak değil, ağlamazsak negatiflikleri nasıl atabiliriz içimizden??

ağlayacağız da ama ağlak dolaşmayacağız. ağlamak zayıflık değil, insanlığımızın duygularımızın göstergesidir. önemli olan gözyaşlarımızın hayatımızı esir almaması.. başkalarını bilemem ama ben ağlayınca çok rahatlıyorum... arındığımı hissediyorum..
sana da tavsiye ederim super

saygılı sevgiler hismiley

kamil5 26-05-2008 11:53 PM

sağol ama ben yeni değilim. bu yazını okurken duygulanıp ağladım:D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:34 PM.